Midnight Sun, infrapunalämmitin, 110,5 x 70,5 cm, 600 W 600 W
Midnight Sun, infrapunalämmitin, 110,5 x 70,5 cm, 600 W 600 W
Midnight Sun, infrapunalämmitin, 110,5 x 70,5 cm, 600 W 600 W
Midnight Sun, infrapunalämmitin, 110,5 x 70,5 cm, 600 W 600 W
Midnight Sun, infrapunalämmitin, 110,5 x 70,5 cm, 600 W 600 W
Midnight Sun, infrapunalämmitin, 110,5 x 70,5 cm, 600 W 600 W
Midnight Sun, infrapunalämmitin, 110,5 x 70,5 cm, 600 W 600 W
Midnight Sun, infrapunalämmitin, 110,5 x 70,5 cm, 600 W 600 W
Midnight Sun, infrapunalämmitin, 110,5 x 70,5 cm, 600 W 600 W
Midnight Sun, infrapunalämmitin, 110,5 x 70,5 cm, 600 W 600 W
Midnight Sun, infrapunalämmitin, 110,5 x 70,5 cm, 600 W 600 W

Midnight Sun infrapunalämmitin

infrapunalämmitin Valkoinen
287,99 € sis. alv
Variantin teho:

Midnight Sun infrapunalämmitin

287,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 8 - 10 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus
Midnight Sun jatkojohto
Midnight Sun jatkojohto lisäkaapeli Valkoinen 16,99 € sis. alv
Midnight Sun jatkojohto
Midnight Sun jatkojohto lisäkaapeli Valkoinen 62,99 € sis. alv

Huippuominaisuudet

Kuin auringon säteet: IR ComfortHeat lämmittää suoraan infrapunasäteilyllä

Miellyttävä: litteä ja tyylikäs lämmityspaneeli kattoripustusta varten

Kirkkaasti valaistu: LED-koristevalaistus lämpimän valkoisella ja viileän valkoisella valolla

Tuotteen yksityiskohdat

Aivan kuin aurinko lämmittäisi huonettasi: Klarstein Midnight Sun infrapunalämmitin tuottaa miellyttävää lämpöä erittäin tehokkaasti ja tilaa säästävästi ja rikastuttaa jokaista huonetta tunnelmallisella LED-koristevalaistuksella.

Klarstein Midnight Sun kattoinfrapunalämmitin mullistaa lämmityksen nykyaikaisella tekniikalla. Erittäin tasainen ja huomaamaton, voit asentaa alumiinikotelolla varustetun lämmityspaneelin suoraan kattoon. 350 watin teholla kattolämmitin hyödyntää aurinkolämmön periaatetta IR ComfortHeat-järjestelmällä: Sen sijaan, että se lämmittäisi ilmaa hitaasti, se hellii sinua välittömästi miellyttävillä infrapunalämpösäteillä. Nämä lämmittävät välittömästi ihmisiä ja esineitä noin 7 m²:n tehoalueella. Käytännölliset toiminnot, kuten ylikuumenemissuoja, OpenWindow Detection, , joka kytkee lämmityksen automaattisesti pois tai päälle, ja ohjelmoitava viikko-ajastin tekevät lämmittimestä täydellisen.

Tunnelmallinen ja miellyttävän lämmin: Innovatiivinen Klarstein Midnight Sun kattoinfrapunalämmitin valaisee minkä tahansa huoneen ja hellii sinua välittömästi terveellisellä infrapunalämmöllä.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • Teho: 600 W
 • Vaikutusalue: max. 12 m²
 • Lämmittää välittömästi
 • Säädettävissä oleva lämpötila: 0–45 °C
 • Pinnan lämpötila max. 130 °C
 • Infrapunalämpöä: lämmittää ihmisiä ja esineitä, ei ilmaa
 • Ylikuumenemissuoja
 • Alumiinikuori
 • Suojausluokitus: IP52
 • 98 % energianhyödyntäminen
 • Kaukosäädin: 2 x 1,5 V AAA-paristo (ei sisälly toimitukseen)
 • Virtalähde: 220–240 V~ | 50/60 Hz
Midnight Sun, infrapunalämmitin, 110,5 x 70,5 cm, 600 W

Mitat & tekniset tiedot

 • Mitat: n. 110,5 x 70,5 x 3,5 cm (LxKxS)
 • Johdon pituus: n. 380 cm
 • Paino: n. 7,2 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x infrapunalämmitin
 • 1 x kaukosäädin
 • 1 x pistorasiavastaanotin
 • 1 x asennusmateriaali
 • Monikielinen käyttöohje

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 8 - 10 päivää

299.99 €

Asiakaskokemukset

(15 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Superschnell geliefert(DHL). Zur Wärmeleistung kann ich bei dem Wetter noch nichts sagen. Habe eine Dreikantleiste um den Rahmen gebaut, sonst sind die Kabel im Weg um das Teil plan an die Decke zu schrauben(längerer Schrauben erforderlich). Die Lichtleiste reicht meines Erachtens für kleine Räume. Nur schade das Warmweiss nicht als erstes geschaltet ist, bekommt man erst durch zweimaliges Schalten. Das ist der 2. Minuspunkt, nach dem fehlenden Rahmen.

Toimitetaan erittäin nopeasti (DHL). Lämpötehosta en osaa sanoa mitään sään perusteella. Rakensin rungon ympärille kolmiomaisen nauhan, muuten kaapelit ovat tiellä ruuvaamassa osaa litteäksi kattoon (vaatii pidemmät ruuvit). Mielestäni valopalkki riittää pieniin huoneisiin. Harmi vain, että lämmin valkoinen ei kytkeydy ensin päälle, sen saa vain kahdesti vaihtamalla. Tämä on 2. miinuspiste puuttuvan kehyksen jälkeen.

Verified tarkastelu

Kinderleichte Bedienung

Helppokäyttöinen

Verified tarkastelu

Mir gefällt alles sehr gut

Pidän kaikesta erittäin paljon

Verified tarkastelu

Nachdem ich mit dem gleichen Produkt eines anderen Hersteller ganz schlechte Erfahrungen machen musste, bin ich mit diesem IR Panel zu 100% zufrieden! Die Deckenmontage erfolgt problemlos und die Programmierung der Fernsteuerung erfolgt Dank guter deutscher Beschreibung ohne Schwierigkeiten. Hervorzuheben ist der exakte Schaltpunkt des Thermostats! Bei Unterschreitung von 0,5 Grad schaltet sich das Ding ein und bei Erreichung der Solltemperatur exakt wieder ab. Nicht nur der LED Rahmen des Gerät macht unser Badezimmer nun um einiges gemütlicher!

Kun minulla on ollut erittäin huonoja kokemuksia samasta tuotteesta toiselta valmistajalta, olen 100% tyytyväinen tähän IR-paneeliin! Kattoasennus on helppoa ja kaukosäätimen ohjelmointi onnistuu ilman vaikeuksia hyvän saksalaisen kuvauksen ansiosta. Termostaatin tarkka kytkentäkohta on syytä korostaa! Kun lämpötila laskee alle 0,5 astetta, laite kytkeytyy päälle ja sammuu uudelleen tarkalleen, kun tavoitelämpötila on saavutettu. Ei vain laitteen LED-kehys tee kylpyhuoneestamme paljon viihtyisämpää!

Verified tarkastelu

Die Installation ist sehr einfach. Das Licht ist gut. Der Wechsel zwischen warm- und kaltweiß funktioniert auch über doppeltes schalten am Schalter. Für mich wäre eine einmalige Einstellung lieber, da ich nur warmweiß verwende. Die Wärmeleistung ist für den Preis völlig in Ordnung! Optisch ist sie sehr ansprechend, auch wenn man vier Abdeckungen der Schrauben sieht, stört mich nicht... Die Fernbedienung ist okay. Verbesserungen gibt es aber auch! Wenn das Steckdosen Modul in der Heizung integriert wäre, könnte man direkt in einer Unterputz Deckendose alles anklemmen. So wäre das lästige Kabel weg. Dann wäre die Heizung 100% Top! So kleine Abzüge... Alles in allem aber sehr gut!

Asennus on erittäin helppoa. Valo on hyvä. Vaihto lämpimän ja kylmän valkoisen välillä toimii myös kytkemällä kytkin päälle kaksinkertaisesti. Minulle kerta-asetus olisi parempi, koska käytän vain lämmintä valkoista. Lämpöteho on hintaansa nähden aivan hyvä! Visuaalisesti se on erittäin viehättävä, vaikka neljä ruuvisuojusta näkisikin, ei se minua haittaa... Kaukosäädin on kunnossa. Mutta on myös parannuksia! Jos pistorasiamoduuli olisi integroitu lämmitykseen, kaikki voitaisiin kytkeä suoraan uppoasennettavaan kattorasiaan. Joten ärsyttävä kaapeli olisi poissa. Silloin lämmitys olisi 100 % loistava! Niin pienet vähennykset... Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä!

Verified tarkastelu

Über der Duschkabine eine von bestimmt mehreren sehr guten Installatiosorten.

Yksi useista erittäin hyvistä asennuspaikoista suihkukaapin yläpuolelle.

Verified tarkastelu

Wir haben dieses Gerät für unsre 11m² grosse Küche bestellt, hierfür reicht die Heizleistung aus. Wenn man direkt unterhalb der Heizung an der Arbeitsfläche steht, wird es angenehm warm. Die Mitgelieferten Schrauben und Dübel, kann man allerdings direkt wegwerfen. Daher vor Beginn der Montage bessere Schrauben im Bauhaus besorgen, dann klappt die Montage recht schnell.

Tilasimme tämän laitteen 11m² keittiöömme, lämpöteho riittää tähän. Jos seisot suoraan kiukaan alapuolella työtasolla, lämpenee miellyttävästi. Mukana tulevat ruuvit ja tapit voidaan kuitenkin heittää pois suoraan. Hanki siis paremmat ruuvit Bauhausista ennen kokoonpanon aloittamista, niin kokoonpano toimii melko nopeasti.

Verified tarkastelu

Schnelle lieferung erfüllt alle meine Erwartungen

Nopea toimitus täyttää kaikki odotukseni

Verified tarkastelu

Richtig angenehme zusätzlich Wärme

Todella miellyttävä lisälämpö

Verified tarkastelu

Ich habe diese Infrarotheizung für mein Wohnzimmer in meiner neuen Wohnung gekauft. Es ist ein Multifunktionsgerät. Es hat nicht nur Heizfunktion, sondern funktioniert auch als Licht. Es verfügt über einen integrierten Wärmekontrollsensor. Wenn die eingestellte Temperatur sinkt, beginnt es automatisch zu arbeiten. Diese Eigenschaft macht es wirtschaftlich effizient. Es ist einfach zu bedienen. Es kann mit der Fernbedienung und der mobilen App gesteuert werden. Infrarot-Technologie ist besser als herkömmliche Kohle-, Gas- und Elektroheizungen. Ich mag dieses Produkt.

Ostin tämän infrapunalämmittimen olohuoneeseeni uudessa asunnossani. Se on monitoimilaite. Siinä ei ole vain lämmitystoimintoa, vaan se toimii myös valona. Siinä on integroitu lämmönsäätöanturi. Kun asetettu lämpötila laskee, se alkaa toimia automaattisesti. Tämä ominaisuus tekee siitä taloudellisesti tehokkaan. Sitä on helppo käyttää. Sitä voidaan ohjata kaukosäätimellä ja mobiilisovelluksella. Infrapunatekniikka on parempi kuin perinteinen hiili-, kaasu- ja sähkölämmitys. Pidän tästä tuotteesta.

Verified tarkastelu

Ich habe mir die Deckenheizung für meine 16qm Werkstatt zugelegt und ich bin mehr als zufrieden damit. Sie wärmt den Raum schnell auf und bei einer Deckenhöhe von 2,10m wird es ganz schön warm über den Kopf. Die mitgelieferte Fernbedienung macht die Regelung recht einfach. Das integrierte LED Licht ist für mich nur nebensächlich, da ich in der Werkstatt eine sehr gute Beleuchtung habe, aber um bei Tageslicht schnell etwas zu werkeln reicht es alle mal aus.

Ostin kattolämmityksen 16 neliön työpajaani ja olen siihen enemmän kuin tyytyväinen. Se lämmittää huoneen nopeasti ja 2,10 metrin kattokorkeudella se lämmittää pään yli. Mukana oleva kaukosäädin helpottaa ohjaamista. Integroitu LED-valo on minulle vain toissijainen, koska minulla on erittäin hyvä valaistus työpajassa, mutta se riittää tekemään jotain nopeasti päivänvalossa.

Verified tarkastelu

Die Wärmeleistung ist super die Verarbeitung könnte noch etwas besser sein macht sich aber gut als Wärembrücke

Lämmöntuotto on loistava, työstö voisi olla hieman parempi, mutta toimii hyvin lämpösillana

Verified tarkastelu

Beste Kombination von Licht und Wärme. Sehr zu empfehlen.

Paras yhdistelmä valoa ja lämpöä. Suosittelemme.

Verified tarkastelu

Das Produkt ist super. Klare Empfehlung

Tuote on loistava. Selkeä suositus

Verified tarkastelu

Das Paket kam sehr sicher verpackt an. Die Heizung war einfach zu installieren und das Handbuch ist sehr klar (und in 4 Sprachen). Sie ist leistungsstark und heizt den Raum schnell auf. Ich finde die Fernbedienung leicht und praktisch. Das Licht ist auch angenehm. Ich bin mit dem Gerät zufrieden, und es macht meinen Raum definitiv gemütlicher. Ich würde dieses Produkt von Klarstein weiter empfehlen.

Paketti saapui erittäin turvallisesti pakattuna perille. Lämmitin oli helppo asentaa ja käyttöohje on erittäin selkeä (ja 4 kielellä). Se on tehokas ja lämmittää huoneen nopeasti. Minusta kaukosäädin on kevyt ja käytännöllinen. Valokin on kiva. Olen tyytyväinen laitteeseen ja se tekee tilastani ehdottomasti viihtyisämmän. Suosittelen tätä Klarsteinin tuotetta.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja