Diavolo, pizzauuni, pellettiuuni, sis. pizzakiven, lämpömittari, ruostumatonta terästä Hopea
Diavolo, pizzauuni, pellettiuuni, sis. pizzakiven, lämpömittari, ruostumatonta terästä Hopea
Diavolo, pizzauuni, pellettiuuni, sis. pizzakiven, lämpömittari, ruostumatonta terästä Hopea
Diavolo, pizzauuni, pellettiuuni, sis. pizzakiven, lämpömittari, ruostumatonta terästä Hopea
Diavolo, pizzauuni, pellettiuuni, sis. pizzakiven, lämpömittari, ruostumatonta terästä Hopea
Diavolo, pizzauuni, pellettiuuni, sis. pizzakiven, lämpömittari, ruostumatonta terästä Hopea
Diavolo, pizzauuni, pellettiuuni, sis. pizzakiven, lämpömittari, ruostumatonta terästä Hopea

Diavolo pizzauuni

pellettitakka, pizzauuni Hopea
238,99 € sis. alv
väri:
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

kauniisti muotoiltu pellettiuuni: puutarhaan, terassille tai parvekkeelle

rapeita pizzoja: 13" pizzakivi (33 x 33 cm)

helppo sytyttää: lämmitys puupelleteillä

Tuotteen yksityiskohdat

Hienoimpia gourmet-elämyksiä ilman sähköä: Klarsteinin ainutlaatuinen Diavolo-pizzauuni mahdollistaa maukkaiden ruokien valmistuksen aidolla tulella. Pizzaa, peltileipää, lihaa, vihanneksia tai kakkuja – perinteisesti, mutta modernilla pellettiuunitekniikalla leivottu maistuu ainutlaatuiselta. Sijoita Diavolo ulos, täytä se takaapäin puupelleteillä ja lämmitä se toivomaasi lämpötilaan. Integroitu lämpömittari näyttää sinulle aina luotettavasti tarkan lämpötilan, kun taas ruostumaton teräskotelo huolehtii nopeasta lämmön luovutuksesta ja poikkeuksellinen savupiippu hyvästä savunpoistosta.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • lämmitys puupelleteillä
 • takapuolelta täytettävä pellettisäiliö
 • ei vaadi verkkovirtaliitäntää
 • käytännöllisellä tulipesällä
 • turvallinen sytytys
 • 13" pizzakivi
 • sisäänrakennettu lämpömittari
 • lämpötilan näyttö: 38–430 °C
 • CrystalSteel Concept
 • kotelo ruostumattomasta teräksestä
 • sileät pinnat helppoon puhdistukseen
 • taitettava kantokahva
 • helppo siirrellä
 • sisältää kattavat lisävarusteet
 • saatavilla neljässä värissä: punainen, musta, sininen & hopea
Diavolo, pizzauuni, pellettiuuni, sis. pizzakiven, lämpömittari, ruostumatonta terästä

Mitat & tekniset tiedot

 • kokonaismitat: n. 40 x 74,5 x 50 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • pizzakiven mitat: n. 33 x 33 cm (leveys x syvyys)
 • lihaosan mitat: n. 27,5 x 26,5 cm (leveys x syvyys)
 • tippapellin mitat: n. 28 x 27,5 cm (leveys x syvyys)
 • pizzalapion mitat: n. 25,5 x 42,5 cm (leveys x syvyys)
 • paino: n. 16 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x pellettipizzauuni
 • 1 x pizzakivi
 • 1 x lihaosa
 • 1 x tippapelti
 • 1 x pizzalapio
 • 1 x pellin nostin
 • 1 x pellettikauha
 • monikieliset käyttöohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

249.99 €

Asiakaskokemukset

Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Ich hatte die Wahl zwischen Elektro und Pellet. Nach ein wenig überlegen und Empfehlung eines Freundes entschied ich mich für Pellet um unabhängig zu sein. Eins vorweg, es war die falsche Entscheidung. Also für mich ;-) Trotzdem werde ich den Ofen behalten, er tut was er soll. Aber,..... Hier ein paar Anmerkungen für interessierte. Geschmack super. Handling bedarf einiges an Übung. Einfach einschalten, aufheizen los gehts (wie z.B. bei Elektro) ist nicht. Das gröste Problem, die Hitze. Er erreicht durchaus 400-450 Grad, aber nur leider überwiegend Oben. Nach ein wenig probieren mache ich es wie folgt. Getestet mit Pellets. Ofen anheizen und mind. 1x Behälter leer machen damit sich auch der Pizzastein aufheizt. Evtl. besser 2 Behälter. Warten bis Temperatur auf 250 Grad sinkt. Jetzt Pizza direkt rein auf den Stein. Öfter drehen, aufpassen dass nichts anbrennt. Wenn Pizza fertig, Temp. kontrollieren. Wenn 200 Grad oder weniger, dann erst nochmal anheizen und Stein die Wärme annehmen lassen. Erst wenn Thermometer wieder auf 250 Grad, dann neue Pizza rein. Ihr merkt schon, man muss immer was tun und die angegebenen 5-8 Pizzen pro Heizgang bekommt man nicht hin. Also ich zumindest nicht. Ich schaffe max. 2, sonst ist oben alles angebrannt und unten alles labbrig. Aber wenn ich es wie beschrieben mache, dann überzeugt der Geschmack durchaus und es ist halt eben auch eine nette Beschäftigung. Man muss das ganze halt celebrieren. Schalter auf ON und Pizza nach Pizza rein schieben kann ja jeder. ;-) Zum Schluss was zur Verarbeitung und Qualität. Die Bleche sind stellenweise schlecht bis gar nicht entgratet, Achtung scharf ! Aber Qualität ist bei weitem nicht schlecht. Klar gehts besser, aber bedenkt man den Preis ist es Ok. Aufbau ist Super einfach. Alles in Allem vergebe ich ein Gut.

Sain valita sähkön ja pelletin välillä. Harkinnan ja ystävän suosituksen jälkeen valitsin Pelletin itsenäiseksi. Ensinnäkin se oli väärä päätös. Minulle siis ;-) Pidän uunin joka tapauksessa, se tekee mitä pitääkin. Mutta..... Tässä muutamia huomautuksia kiinnostuneille. maistua hyvältä. Käsittely vaatii harjoittelua. Ei ole mahdollista käynnistää, lämmittää ja sammuttaa (kuten esimerkiksi sähköllä). Suurin ongelma on lämpö. Se saavuttaa ehdottomasti 400-450 astetta, mutta valitettavasti enimmäkseen huipulla. Pienen yrittämisen jälkeen teen sen seuraavasti. Testattu pelleteillä. Kuumenna uuni ja tyhjennä astia vähintään kerran, jotta myös pizzakivi lämpenee. Ehkä parempi 2 konttia. Odota, kunnes lämpötila laskee 250 asteeseen. Nyt pizza suoraan kiveen. Kääntele usein varoen polttamasta mitään. Kun pizza on valmis, tarkista lämpötila. Jos se on 200 astetta tai vähemmän, lämmitä se ensin uudelleen ja anna kiven imeä lämpöä. Vasta kun lämpömittari on taas 250 asteessa, sitten uusi pizza sisään. Kuten näet, sinun on aina tehtävä jotain, etkä voi tehdä määritettyjä 5-8 pizzaa per lämmitysjakso. En ainakaan minä. Voin hallita maksimissaan 2, muuten kaikki on päällä palanut ja pohja on löysää. Mutta jos teen sen kuvatulla tavalla, maku on ehdottomasti vakuuttava ja se on vain mukavaa työtä. Sinun täytyy juhlia koko asiaa. Kuka tahansa voi liu'uttaa kytkimet ON-asentoon ja pizza pizzan jälkeen. ;-) Lopuksi, entä käsittely ja laatu. Lakanat ovat paikoin huonosti jäysteitä tai eivät ollenkaan, varoitus: terävä! Mutta laatu on kaukana huonosta. Tietysti se voisi olla parempi, mutta hinta huomioon ottaen se on ok. Rakentaminen on super helppoa. Kaiken kaikkiaan annan hyvän.

Verified tarkastelu

Schnell hochgeheizt und einsatzbereit. Alle sind begeistert. Der Pizzaofen ist sehr hochwertig verarbeitet! Geschmack der fertigen Pizza ist soooooo gut!

Lämpenee nopeasti ja on käyttövalmis. Kaikki ovat innoissaan. Pizzauuni on erittäin laadukas! Valmiin pizzan maku on niin hyvä!

Verified tarkastelu

Absolute Kaufempfehlung

Ehdoton ostosuositus

Verified tarkastelu

Der Pizzaofen hält seine Temperatur und es macht Spaß mit ein wenig Übung werden die Pizzen richtig lecker und es geht schnell

Pizzauuni pitää lämpötilansa ja se on hauskaa pienellä harjoittelulla, pizzat ovat todella maukkaita ja nopeaa

Verified tarkastelu

Ich bin ja etwas misstrauisch gewesen bei diesem Pizzaofen und ob es sich überhaupt lohnt, einen extra Ofen zu kaufen. Er hat aber gegenüber dem klassischen Backofen einige wesentliche Vorteile: Die Pizza ist in 2-3 Minuten fertig, somit kann man viele kleinere Pizzen machen und eine nach der anderen reinfeuern. Außerdem wird durch die hohen Temperaturen der Teig wirklich schön knusprig, so wie man es vom Italiener kennt. Wenn man 2 Pizzen reinmachen will, müssen diese schön klein sein. Da die Konstruktion aus Edelstahl ist, kann man den Ofen auch ohne Probleme in den Garten stellen. Alles in allem ein super Ofen zu einem anständigen Preis!

Hieman epäilin tätä pizzauunia ja sitä, kannattaako edes ostaa ylimääräistä uunia. Siinä on kuitenkin merkittäviä etuja klassiseen uuniin verrattuna: pizza valmistuu 2-3 minuutissa, joten voit valmistaa useita pienempiä pizzoja ja polttaa ne peräkkäin. Lisäksi korkea lämpötila tekee taikinasta todella mukavan ja rapean, aivan kuten Italiassa. Jos haluat laittaa 2 pizzaa, niiden on oltava mukavia ja pieniä. Koska rakenne on ruostumatonta terästä, voit laittaa kiukaan myös puutarhaan ilman ongelmia. Kaiken kaikkiaan loistava uuni kohtuulliseen hintaan!

Verified tarkastelu

haben es draußen im Wintergarten probiert und sind begeistert. die pellets sind nicht dazu. man muss sie also erst vorher kaufen. Sonst ist alles dabei und es kann auch sofort los gehen. an den Thermometer kann man gut die Temperatur überwachen. so klappt es auch gut - ich bin zufrieden. das Aussehen ist auch klasse.

kokeillut sitä ulkona konservatoriossa ja ovat innoissaan. pelletit eivät sisälly hintaan. joten sinun on ostettava ne ensin. Kaikki muu sisältyy hintaan ja voit aloittaa heti. Lämpömittari on hyvä tapa seurata lämpötilaa. Näin se toimii - olen tyytyväinen. ulkonäkökin on upea.

Verified tarkastelu

Wir haben den Ofen extra für die nächste Camping und Festivalsaison gekauft, wenn wir mal wieder unterwegs sind. Da es dieses Jahr nicht mehr stattfindet, nutzen wir den Ofen jetzt für Pizzapartys mit Freunden. Der Aufbau ging sehr einfach und unkompliziert. Das Teil stand in 5 Minuten arbeitsfertig auf der Terrasse. Mit den Pellets ist eine einfache Lösung, man muss jedoch immer auf die richtige Temperatur achten. Die Pizzen sind bereits nach 1-2 Minuten knusprig und essfertig. Es musste keiner lange Warten und alle wurden Satt. Freue mich schon aufs Campen, noch eine Metallplatte zum draufstellen mitnehmen und lecker Pizza überall fertig machen. Hat sich gelohnt.

Ostimme kiukaan varsinkin seuraavaa retkeily- ja festivaalikautta varten, kun taas ollaan tien päällä. Koska sitä ei tänä vuonna tapahdu, käytämme nyt uunia pizzajuhliin ystävien kanssa. Rakentaminen oli erittäin helppoa ja mutkatonta. Osa oli valmis töihin terassilla 5 minuutissa. Pellettien käyttö on yksinkertainen ratkaisu, mutta oikeaan lämpötilaan on aina kiinnitettävä huomiota. Pizzat ovat rapeita ja valmiita syömään jo 1-2 minuutin kuluttua. Kenenkään ei tarvinnut odottaa kauan ja kaikki olivat täynnä. Odotan innolla telttailua, otan mukaani toisen metallilautasen laitettavaksi sille ja valmistan herkullista pizzaa kaikkialle. Oli sen arvoista.

Verified tarkastelu

Sehr beeindruckt von diesem Ofen. Es ist leicht, aber sehr stabil, leicht zu reinigen und heizt sich schnell auf. Das externe Thermometer ist sehr nützlich, um den richtigen Zeitpunkt zum Einlegen der Pizza zu kennen, wenn sie heiß ist. Der Holzspender lässt genügend Luft ein, damit das Feuer nach dem Anzünden fest bleibt. Ich freue mich auch darauf, das Fleischwerkzeug zu verwenden.

Erittäin vaikuttunut tästä uunista. Se on kevyt, mutta erittäin vakaa, helppo puhdistaa ja lämpenee nopeasti. Ulkoinen lämpömittari on erittäin hyödyllinen, jotta tiedetään oikea aika laittaa pizza, kun se on kuuma. Puu-annostelija päästää sisään tarpeeksi ilmaa pitääkseen tulen tasaisena sytytyksen jälkeen. Odotan myös innolla lihatyökalun käyttöä.

Verified tarkastelu

Um eine echte Neapel Pizza hinzubekommen, muss nicht nur die Oberhitze gut sein, sondern auch der Boden seine 400 Grad haben. Das ist mit dieser Methode sehr schlecht erreichbar. Man müsste sicher eine Stunde Vollgas heizen und dann nach einer Pizza, entweicht die Hitze an der Front, sobald man sie öffnet um die nächste reinzulegen. Habe mir doch einen Steinofen gebaut für weniger Geld, einfach nach Gym Ball Pizza Oven googeln.

Aidon napolipizzan saamiseksi ei vain ylälämmön on oltava hyvä, vaan pohjan tulee olla myös 400 astetta. Tämä on erittäin vaikea saavuttaa tällä menetelmällä. Pitäisi lämmittää tunti täydellä kaasulla ja sitten pizzan jälkeen lämpö karkaa edestä heti kun avaat sen laittaaksesi seuraavan sisään. Rakensin tiiliuunin pienemmällä rahalla, googlaa vain Gym Ball Pizza Oven.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja