Jerry Lee retro-levysoitin LP USB ruskea Ruskea
Jerry Lee retro-levysoitin LP USB ruskea Ruskea
Jerry Lee retro-levysoitin LP USB ruskea Ruskea
Jerry Lee retro-levysoitin LP USB ruskea Ruskea
Jerry Lee retro-levysoitin LP USB ruskea Ruskea
Jerry Lee retro-levysoitin LP USB ruskea Ruskea
Jerry Lee retro-levysoitin LP USB ruskea Ruskea

Jerry Lee - retro-levysoitin

0 35,5 cm laukkulevysoitin
98,99 € sis. alv
väri:
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

nostalginen levysoitin vinyylilevyjen soittamiseen ja digitalisointiin

2 integroitua stereokaiutinta sivuilla

kantokahva

Tuotteen yksityiskohdat

Tekeekö mielesi vaipua menneiden aikojen nostalgisiin tunnelmiin? Hae sitten jo vanhat lempilevysi kellarista!

Aunan Jerry Lee -levysoittimessa on "kuluneen näköiset" lukot ja metallikoristeet, ja sillä voi soittaa kolmen eri kokoisia vinyylilevyjä sekä siirtää omat lempilevyt kompaktiin digitaaliseen muotoon.

Digitalisointia varten levysoittimen takana on USB-liitäntä, jonka kautta LP-signaali voidaan helposti tallentaa tietokoneelle. Jerry Lee -levysoitin saa samalla virtansa liitännän kautta. Sopiva USB-kaapeli ja verkkovirta-adapteri sisältyvät toimitukseen.

Aunan Jerry Lee -levysoittimeen ei tarvita ylimääräisiä kaiuttimia, sillä sen tyylikkääseen matkalaukkukoteloon on sisäänrakennettuna jo kaksi stereokaiutinta. Takana oleva RCA-ulostulo mahdollistaa kuitenkin ulkoisen kaiuttimen liittämisen. Äänenvoimakkuutta voi säätää portaattomasti suoraan laitteessa olevasta säätimestä.

Kuljettamista varten levysoittimen voi vain pamauttaa kiinni ja lukita kahdella vipulukolla. Kumijalkojen ansiosta soitin pysyy hyvin paikoillaan.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • liitännät: 1 x USB-sisääntulo, 1 x RCA-ulostulo
 • Tuetut toistonopeudet: 33, 45, 78 RPM
 • soitettavien levyjen koko: 7" (17,5 cm), 10" (25cm), 12" (30cm)
 • "kuluneen näköiset" lukot ja metallikoristeet
 • hihnaveto
 • nostovipu
 • automaattinen käynnistystoiminto
 • etupuolella kaksi vipulukkoa
 • virtalähde: AC 220-240V, 50-60Hz tai DC 5V (verkkolaite sisältyy toimitukseen)
Jerry Lee retro-levysoitin LP USB ruskea

Mitat & tekniset tiedot

 • n. 35,5 x 11,5 x 27,5 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • paino: n. 2,5 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x laite
 • 1 x mini-LP-sovitin
 • 1 x USB-verkkoadapteri
 • 1 x USB-kaapeli
 • 1 x äänitysohjelma (Audacity)
 • englannin- ja saksankielinen käyttöohje

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(33 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Super

Super

Verified tarkastelu

Nettes Abspielgerät für die Schnelle

Hyvä pelaaja nopeaan

Verified tarkastelu

Die Verarbeitung dieses Geräts ist für den Preis echt super. Die Funktion und Anschlüsse wirklich ausreichend. Da es mit USB funktioniert, kann man es sogar mit einer Powerbank betreiben. Die Tonqualität könnte etwas besser sein. Aber man kann es ja an seine Anlage zuhause anschließen. Ich kann es nur empfehlen.

Tämän laitteen käsittely on hintaansa nähden todella hienoa. Toiminnot ja liitännät ovat todella riittävät. Koska se toimii USB:n kanssa, voit käyttää sitä jopa virtapankin kanssa. Äänenlaatu voisi olla hieman parempi. Mutta voit liittää sen järjestelmääsi kotona. Suosittelen sitä lämpimästi.

Verified tarkastelu

Mega cooles Teil für diesen Preis. Auch cool als Deko

Superhieno osa tähän hintaan. Hieno myös koristeena

Verified tarkastelu

Optisch finde ich den Plattenspieler sehr hübsch. Klangmäßig ist er nun nicht der Kracher, aber man kann ja externe Boxen anschließen. Etwas diffizile Handhabung, aber machbar, wenn man keine Wurschtfinger hat. Zum verschenken finde ich es okay, selber würde ich es mir nicht antun.

Minusta levysoitin näyttää todella kauniilta. Äänen suhteen se ei ole paras, mutta voit kytkeä ulkoiset kaiuttimet. Hieman hankala käyttää, mutta onnistuu jos ei ole makkarasormia. Mielestäni on ihan ok antaa lahjaksi, en tekisi sitä itse.

Verified tarkastelu

Meine Tochter wollte nur einen Plattenspieler. Aber von diesem ist sie sehr begeistert.

Tyttäreni halusi vain levysoittimen. Mutta hän on erittäin innostunut tästä.

Verified tarkastelu

Es ist auf jeden Fall ein Hingucker und die Platten kann man sich gut anhören. Für Profis ist das Gerät nicht zu empfehlen. Aber wenn man nicht soviel Geld ausgeben möchte, kann ich das Gerät weiterempfehlen.

Se on ehdottomasti katseenvangitsija ja levyjä on hyvä kuunnella. Laitetta ei suositella ammattilaisille. Mutta jos et halua kuluttaa niin paljon rahaa, voin suositella laitetta.

Verified tarkastelu

Der Plattenspieler hat einen tollen vitange Look ist sieht sehr hochwertig aus. Die Tonqualität ist vollkommen ausreichend. Für die die ab und an gerne mal eine Platte auflegen wollen perfekt geeignet.

Levysoitin näyttää upealta ja näyttää erittäin laadukkaalta. Äänenlaatu on täysin riittävä. Täydellinen niille, jotka haluavat laittaa levyä aika ajoin.

Verified tarkastelu

Die Tonqualität ist okay und der Schallplattenspieler sieht auch total schön aus aber nach nicht allzu langer Zeit hat er die Platten plötzlich sehr verzerrt abgespielt. Würde ich nicht wieder kaufen.

Äänenlaatu on kunnossa ja levysoitinkin näyttää todella hyvältä, mutta hetken kuluttua se soitti levyt yhtäkkiä hyvin vääristyneenä. En ostaisi uudestaan.

Verified tarkastelu

so einen Plattenspieler wollte ich schon immer!--nimmt nicht viel Platz weg,sieht superedel aus und hat einen Superklang--und für diesen Preis..einfach nur:EINMALIG--- der"Jerry Lee" ist nur klasse..vielen Dank Amazon

Olen aina halunnut sellaisen levysoittimen!---ei vie paljon tilaa, näyttää erittäin tyylikkäältä ja siinä on upea soundi--ja tähän hintaan...yksinkertaisesti: AINUTLAATU--- "Jerry Lee" on vain hienoa .. kiitos paljon Amazon

Verified tarkastelu

Meine Tochter freut sich sehr über den Plattenspieler. Besonders das Nostalgie-Design ist ganz nach ihrem Geschmack. Das Gerät funktioniert bis jetzt auch einwandfrei. Leider wurde es mit leichten Beschädigungen geliefert, was ich schade finde, da es ein Geschenk sein sollte und als neues Produkt verkauft wurde. Diese Schäden können nicht vom Transport stammen, da die Verpackung nicht defekt ist. Im geöffneten Zustand findet man einige Kratzer auf der schwarzen Oberfläche und auch auf dem inneren Rand des Koffers. Hier wurde entweder ungenau gearbeitet oder das Gerät wurde schon einmal benützt. Der braune Koffer hat außen auf der Oberseite eine Kerbe, die einem sofort ins Auge springt. Diese Defekte stören beim Abspielen von Platten selbstverständlich nicht, beeinträchtigen jedoch den Gesamteindruck. Auch wenn das Design retro ist, darf so ein Produkt nicht als neue Ware verkauft werden. Wir haben den Plattenspieler trotzdem nicht zurückgeschickt, da wir uns die hohen Versandkosten sparen wollten. Dennoch schade, denn das Gerät wurde überlegt ausgewählt und mit Freude erwartet. Als Kundin wünsche ich mir eine bessere Prüfung eines Produktes, bevor es das Lager verlässt, oder die genaue Kennzeichnung als B-Ware. Dann weiß man im Vorhinein, dass man mit kleinen Schäden rechnen muss.

Tyttäreni on erittäin tyytyväinen levysoittimeen. Varsinkin nostalginen muotoilu on sinun makuusi. Laite toimii toistaiseksi moitteetta. Valitettavasti se toimitettiin pienillä vaurioilla, mikä on mielestäni sääli, koska se oli tarkoitettu lahjaksi ja myytiin uutena tuotteena. Tämä vahinko ei voi johtua kuljetuksesta, koska pakkaus ei ole viallinen. Avattaessa kotelon mustalta pinnalta ja myös sisäreunasta löytyy naarmuja. Joko työ oli epätarkka tai laitetta on käytetty aiemmin. Ruskean matkalaukun yläosassa on lovi, joka pistää heti silmään. Nämä viat eivät tietenkään häiritse levyjen toistoa, mutta ne vaikuttavat kokonaisvaikutelmaan. Vaikka malli olisi retro, sellaista tuotetta ei saa myydä uutena tavarana. Emme edelleenkään lähettäneet levysoitinta takaisin, koska halusimme säästää korkeissa toimituskuluissa. Harmi kuitenkin, sillä laite oli huolella valittu ja sitä odotettiin innolla. Asiakkaana haluaisin, että tuote tarkistetaan paremmin ennen kuin se lähtee varastosta tai että se merkitään selvästi B-tavaraksi. Silloin tietää etukäteen, että on varauduttava pieniin vaurioihin.

Verified tarkastelu

Funktioniert gut günstige preis und einfache Software.

Toimii hyvin halpa hinta ja yksinkertainen ohjelmisto.

Verified tarkastelu

Für kleines Geld ein Hinkucker

Katseenvangitsija pienellä rahalla

Verified tarkastelu

Alles top

Kaikki hienoa

Verified tarkastelu

Top

Yläosa

Verified tarkastelu

Preis-Leistung stimmt

Rahan arvo

Verified tarkastelu

Sieht ganz witzig aus und funktioniert auch passabel. Man muss sich wirklich überlegen wofür der Plattenspieler gebraucht wird. Ich wollte meine alten Platten bei Lust und Laune im Hof oder Werkstatt hören. Dafür reicht es gerade so. Der Klang erinnert mich an meinen ersten Plattenspieler aus Plastik mono mit 14 in Anfang der Siebziger. Wer guten Klang erwartet könnte hier enttäuscht werden. Aber für mich und den o.g. Zweck ok.

Näyttää hauskalta ja toimii hyvin. Sinun on todella mietittävä, mihin levysoitinta käytetään. Halusin kuunnella vanhoja levyjäni pihalla tai työpajassa aina kun siltä tuntuu. Se vain riittää siihen. Ääni muistuttaa minua ensimmäisestä muovisesta monolevysoittimestani 14-vuotiaana 70-luvun alussa. Jokainen, joka odottaa hyvää soundia, voi olla pettynyt täällä. Mutta minulle ja yllä olevaan tarkoitukseen ok.

Verified tarkastelu

Wir wollen wieder mal Schallplatten abspielen und das knistern genießen so wie es früher war. Deshalb haben wir uns für dieses Produkt entschieden und müssen sagen optisch ist es ein absoluter Hingucker und der Plattenspieler macht was er tun soll. Alle Geschwindigkeiten werden abgespielt. Die Lautsprecher die in den Koffer integriert sind sind OK aber man sollte keine Bose Qualität erwarten für einen Preis unter 40 Euro.

Haluamme soittaa levyjä uudelleen ja nauttia rätistä kuten ennenkin. Siksi valitsimme tämän tuotteen ja täytyy sanoa, että se on ehdoton katseenvangitsija ja levysoitin tekee sen mitä sen pitääkin tehdä. Kaikki nopeudet toistetaan. Koteloon integroidut kaiuttimet ovat kunnossa, mutta älä odota Bosen laatua alle 40 euron hintaan.

Verified tarkastelu

Für denn preis einfach super. Optisch schöne retro look. funktioniert einwandfrei

Hintaansa nähden aivan loistava. Optisesti kaunis retro ilme. Toimii moitteettomasti

Verified tarkastelu

Schon das Auspacken war klasse, zum vorschein kam ....ein Koffer! Es sieht wie ein ganz normaler, sehr schöner Retrokoffer aus, wo man nie vermutet das innen ein Schallplattenspieler steckt. Pure Begeisterung! Auch sehr schön zur Deko. Gut verarbeitet. Ich hab sofort eine Platte aufgelegt, funktioniert einwandfrei. Die schlechte Bewertung das die Nadel bei jedem Staubkorn springt kann ich nicht bestätigen. Ok, eine Klangqualität wie man es heutzutage gewohnt ist, ist es natürlich nicht aber so sind eben die alten Zeiten wo es nur den Plattenteller gab, das macht ja gerade den besonderen Fleer aus.

Jopa purkaminen oli hienoa, etualalle .... matkalaukku! Se näyttää tavalliselta, erittäin mukavalta retromatkalaukulta, jossa et koskaan epäillyt, että sisällä on levysoitin. Puhdasta jännitystä! Erittäin mukava myös koristeluun. Hyvin tehty. Laitoin heti levyn, toimii täydellisesti. En voi vahvistaa sitä huonoa arvosanaa, että neula hyppää jokaisen pölyn kanssa. Ok, se ei tietenkään ole se äänenlaatu, johon olet tottunut nykyään, mutta niin se oli vanhaan aikaan, kun oli vain levysoitin, mikä tekee Fleeristä niin erityisen.

Verified tarkastelu

Sehr gute Qualität bin zufrieden.

Erittäin hyvä laatu olen tyytyväinen.

Verified tarkastelu

Wenn ich wieder meine alten Platten hören super Klang sehr handlich

Kun kuuntelen vanhoja levyjäni uudelleen hieno ääni erittäin kätevä

Verified tarkastelu

alles in allem sehr cool! Macht spaß und das Feeling stimmt.

kaiken kaikkiaan erittäin siistiä! Se on hauskaa ja tunne on oikea.

Verified tarkastelu

Haben uns den Plattenspieler gekauft um noch einmal die alten Schallplatten aus der Kindheit anzuhören. Für den Preis war er sehr gut ausgerüstet und auch vom Klang er recht passabel.

Ostimme levysoittimen kuunnellaksemme uudelleen vanhoja levyjä lapsuudesta. Hintaansa nähden se oli erittäin hyvin varusteltu ja ääni oli myös melko hyväksyttävä.

Verified tarkastelu

Der Plattenspieler bietet ein gutes Preis-Leistungsverhältnis und hat eine ser schöne Vintage-Optik. Meine Tochter liebt ihn. Da kommt es auch nicht so sehr auf den Sound an, von dem ich mir ein bisschen mehr erhofft hatte. Aber für den Preis ist das i.O. - dafür kann man ihn ja auch mit zur Freundin nehmen. Es stimmt, dass die Auflage des Tonarms ohne Gewicht nicht variiert werden kann. Gleichwohl spielt das Gerät meine alten Platten ohne Probleme. Viele der beschriebenen Probleme mit dem "Springen" kommen m.E. auch duch neue Platten, die heutzutage anders gepresst werden. Mit einigen davon kommt auch mein alter "Technics" nicht klar - und der ist hochwertig.

Levysoitin tarjoaa hyvää vastinetta rahalle ja on erittäin mukava vintage-ulkoasu. Tyttäreni rakastaa häntä. Se ei todellakaan riipu soundista, jota olin toivonut hieman enemmän. Mutta hintaansa nähden ihan ok - voit viedä sen mukaasi tyttöystävällesi sitä varten. On totta, että äänivarren tukea ei voi vaihdella ilman painoa. Siitä huolimatta laite toistaa vanhat levyni ilman ongelmia. Mielestäni monet "hypymiseen" kuvatuista ongelmista tulevat myös uusista levyistä, joita painetaan nykyään eri tavalla. Jopa vanha "tekniikkani" ei kestä joitakin niistä - ja se on korkealaatuista.

Verified tarkastelu

Vprweg: Ich bin ein Hörspielfan und Sammler, ich habe einen guten Lenco-Plattenspieler mittlerer Preisklasse und suchte einen unkomplizierten zweiten Plattenspieler mit Lautsprecher, auf den man "mal eben" eine Platte abspielen und alte Schätze digitalisieren kann. Lange habe ich mich informiert und Angebote verglichen, der Jerry Lee bestach dabei durch kompakte Maße (passt geschlossen in ein halbes IKEA Regal) und die wertig anmutende Nostalgie-Optik. Für nicht mal 60 Euro habe ich natürlich keine tolle Qualität erwartet und war durchaus skeptisch: allein die Kofferoptik wirkt hochwertig, was aber auch bedeutet, dass hier Produktionskosten hineingehen, die dann vermutlich bei den akustisch relevanten Komponenten fehlen dürften. Aber nein: wenngleich Tonarm und Plastikoberfläche durchaus billig aussehen, so überrascht der durchweg gute Klang. Zum Aufnehmen (Digitalisieren) verwende ich nicht die mitgelieferte Audacity Software, sondern das ebenfalls kostenlose Apowersoft-Audiorecorder (EXTREM empfehlenswert!). Diese simple Software nimmt wahlweise alles auf, was das PC-System ausgibt oder "Nur Mikrofon" (was dann dem per USB verbundenen Plattenspieler entspricht). Der Vorteil: während man digitalisiert, kann man den PC ganz normal nutzen, da der PC Sound nicht aufgenommen wird. Und nun kommen wir (endlich) zu der 5 (ja: FÜNF!) Sterne-Wertung: während mein Mittelklasse Plattenspieler alte Flohmarktplatten knisternd und knackend abspielt, wirkt der Sound des Jerry Lee vergleichsweise sauber. Vermutlich passt die simple Technik besser zu alten, unsauberen und zerkratzten Platten (?). Die Aufnahmequalität ist absolut großartig. Ich habe uralte Kinderplatten von 1967 (!), die ich kindgemäß ziemlich brutal behandelt habe, digitalisiert - die Qualität ist im positiven Sinne "akzeptabel". Natürlich hört man etwas knistern und knacken, aber das liegt am schlechten Zustand der Platten. Legt man eine gut gepflegte Platte aus den späten 70ern auf, so ist die Wiedergabe praktisch Knisterfrei (!). Obwohl eine Gewichts- und Skating-Einstellung fehlt, kommt der Plattenspieler selbst bei extrem stark verzogenen Platten nicht aus der Ruhe: der Tonarm schwenkt und schwingt wild hoch und runter, aber spielt absolut sauber. Ich bin überzeugt, wenn man in diesen Plattenspieler eine Salami einlegt, spielt er den Fettgehalt ab. Klanglich mögen die Puristen die Nase rümpfen über so einen Billig-Spieler. Wer einfach nur einen absolut unkomplizierten und zuverlässigen Allroundplayer für nebenbei und zum Digitalisieren kann und auf Retro-Optik steht, der sollte nicht länger überlegen, sondern zugreifen.

Vprweg: Olen radiosoiton fani ja keräilijä, minulla on hyvä Lenco-levysoitin keskihintaluokassa ja etsin mutkatonta toista levysoitinta kaiuttimilla, jolla voi "vain" soittaa levyä ja digitoida vanhoja aarteita. Pitkään olin perehtynyt ja vertailtu tarjouksia, Jerry Lee valloitti kompakteilla mitoillaan (suljettu mahtuu puoleen IKEA-hyllyyn) ja laadukkaalla nostalgisella ulkonäöllä. En tietenkään odottanut hyvää laatua alle 60 eurolla ja olin melko skeptinen: kotelo yksinään näyttää laadukkaalta, mikä tarkoittaa myös sitä, että siihen menevät tuotantokustannukset, jotka sitten todennäköisesti puuttuvat akustisesti oleellisista komponenteista. Mutta ei: vaikka äänivarsi ja muovipinta näyttävät halvalta, tasaisen hyvä soundi yllättää. Tallennukseen (digitointiin) en käytä mukana tulevaa Audacity-ohjelmistoa, vaan ilmaista Apowersoft-äänitallenninta (ERITTÄIN suositeltavaa!). Tämä yksinkertainen ohjelmisto joko tallentaa kaiken, mitä PC-järjestelmä tuottaa, tai "vain mikrofonin" (joka sitten vastaa USB:n kautta kytkettyä levysoitinta). Etu: digitoinnin aikana voit käyttää tietokonetta normaalisti, koska tietokoneen ääntä ei tallenneta. Ja nyt pääsemme (vihdoin) 5 (kyllä: VIISI!) tähden luokitukseen: kun keskitason levysoittimeni soittaa vanhoja kirpputorilevyjä rätiseen ja rätisee, Jerry Leen ääni vaikuttaa suhteellisen puhtaalta. Oletettavasti yksinkertainen tekniikka sopii paremmin vanhojen, epäpuhtaiden ja naarmuuntuneiden levyjen kanssa (?). Tallennuksen laatu on aivan loistava. Digitalisoin vanhoja lasten levyjä vuodelta 1967 (!), joihin suhtauduin melko raa'asti, kuten lapset olisivat odottaneet - laatu on "hyväksyttävä" positiivisessa mielessä. Tietysti kuuluu rätintää ja rätintää, mutta se johtuu levyjen huonosta kunnosta. Jos laittaa hyvin pidetyn levyn 70-luvun lopulta, toisto on käytännössä rätisemätöntä (!). Vaikka paino- ja luisteluasetus puuttuu, levysoitin ei menetä malttiaan jopa erittäin vääntyneillä levyillä: äänivarsi kiertyy ja heiluu ylös ja alas hurjasti, mutta soittaa ehdottoman puhtaasti. Olen vakuuttunut, että jos laitat salamia tähän levysoittimeen, se soittaa rasvapitoisuuden. Äänen suhteen puristit voivat nostaa nenänsä niin halvalle soittimelle. Jos haluat vain täysin mutkaton ja luotettavan soittimen sivuun ja digitointiin ja pidät retrooptiikasta, sinun kannattaa lakata ajattelemasta sitä ja tarttua siihen.

Verified tarkastelu

Das Geschenk kam super an!

Lahja oli hieno!

Verified tarkastelu

Der Plattenspieler war als Geschenk gedacht und ist unheimich gut angekommen. Eine normale LP ragt wie auf den Produktfotos etwas rüber, was aber nicht mal ansatzweise stört, da der Spieler so in seiner Größe minimiert werden konnte. Die Koffer-Klappfunktion mit den Schnallen vorne sind keine Attrappen, sondern funktionieren ebenfalls sehr gut. Dadurch lässt sich der Plattenspieler geschützt und klein verstauen oder transportieren. Die Lautstärke, die in anderen Rezenzionen ja oft bemängelt wurde, können wir nicht ganz nachvollziehen. Die Lautsprecher sind definitiv für den Privatgebrauch in Ordnung. Alles in allem super zufrieden und auch das gelegentliche Knacken alter Platten lässt einen in der Zeit etwas zurückreisen und schenkt Entschleunigung.

Levysoitin oli tarkoitettu lahjaksi ja se sai uskomattoman hyvän vastaanoton. Normaali LP työntyy hieman esiin, kuten tuotekuvissa, mutta tämä ei ole edes kaukaa häiritsevää, koska soittimen kokoa voisi minimoida. Matkalaukun taittotoiminto, jossa on soljet edessä, eivät ole nukkeja, mutta toimivat myös erittäin hyvin. Tämän ansiosta kääntöpöytä on suojattu ja pieni, kun se säilytetään tai kuljetetaan. Emme voi täysin ymmärtää volyymia, jota on usein kritisoitu muissa arvosteluissa. Kaiuttimet ovat ehdottomasti ok yksityiskäyttöön. Kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväinen ja myös vanhojen ennätysten satunnainen rikkoutuminen mahdollistaa matkan ajassa taaksepäin ja hidastaa.

Verified tarkastelu

Wieviel Schallplatten ich noch habe, ich weiß es nicht. Lange, viel zu lange verstaubten sie im Schrank. Leider ist auch vor sehr langer Zeit mein alter Onkyo Plattenspieler verstorben. Habe mir nun für den Neuanfang diesen formschönen und für den Preis auch sehr wertig verarbeiteten Plattenspieler von Auna gekauft und kann mittlerweile folgende Aussage treffen: PLUS: Ordentlich Verarbeitet. Einfach anzuschließen. Vernünftige Beschreibung in Deutsch. Sieht Schick aus. Spielt Singles und LPs ab, ohne zu leiern. Tonarmlift. Spieler schaltet sich ein, wenn der Tonarm Richtung Platte verschoben wird. Ausgang für weitere Lautsprecher. Single Puck aus Kunststoff ( Zentrierung für Singles ) USB kabel, was auch gleichzeitig in Verbindung mit einen Netzteil zur Stromversorgung ( 220V ) dient Usw. MINUS: Der Ton! Es gibt einen und er ist ausreichend, mehr nicht! Das habe ich auch so erwartet!! Anmerkung: Wenn man bedenkt, das dieser Artikel unter 40.- kostet ( bezahlt haben wir € 39,99.- ), er hergestellt und produziert werden muss, viele Zulieferer bezahlt werden müßen und Zwischenhändler. Er braucht eine Verpackung und auch noch die Bedienungsanleitung, ein Netzteil und USB Kabel. Es liegt eine Software auf CD bei. Dann noch der Transport in China zum Hafen und dann weiter nach Europa. Und Amazon bekommt bestimmt auch noch einen Batzen. Nicht zu vergessen, die Mehrwertsteuer von ca. € 7,50, er wird auch noch kostenlos geliefert und es gibt auch noch Garantie, dann bleibt für die beiden Boxen denke ich ein Budget von vielleicht € 0,72 übrig ?? Trotzdem: Von mir 4,6 Sterne, aufgerundet "" 5 "" Update: 30.12.2017 Habe ihn doch zurück gesendet, obwohl er mir so gut gefiel. Aber, der Ton macht die Musik!! Leider. Nur noch max. 4 Sterne.

En tiedä kuinka monta levyä minulla on jäljellä. He istuivat kaapissa keräten pölyä aivan liian kauan. Valitettavasti vanha Onkyon levysoitinni kuoli kauan sitten. Olen nyt ostanut tämän muodokkaan ja hinnalla myös erittäin arvokkaan prosessoidun levysoittimen Aunasta uudelle alulle ja voin nyt tehdä seuraavan lausunnon: PLUSSAT: Siististi käsitelty. Helppo liittää. Asiallinen kuvaus saksaksi. Näyttää kivalta. Soittaa sinkkuja ja LP-levyjä änkimättä. sävykäden nosto. Soitin käynnistyy, kun äänivartta siirretään levyä kohti. Ulostulo lisäkaiuttimille. Yksittäinen kiekko muovista (keskitetty sinkkuille) USB-kaapeli, jota käytetään myös virtalähteen yhteydessä virtalähteeseen (220V) jne. MIINUS: Ääni! Yksi on ja se riittää, ei enempää! Sitä minäkin odotin!! Huomio: Jos tämä tuote on mielestäsi alle 40.- (maksoimme € 39.99.-), se pitää valmistaa ja valmistaa, monille tavarantoimittajille ja välittäjille maksettava. Hän tarvitsee pakkauksen ja myös käyttöohjeet, virtalähteen ja USB-kaapelin. Ohjelmisto sisältyy CD-levylle. Sitten kuljetus Kiinassa satamaan ja sitten Eurooppaan. Ja Amazon saa varmasti myös osan. Unohtamatta arvonlisäveroa n. 7,50 €, se myös toimitetaan ilmaiseksi ja on myös takuu, niin kahdelle laatikolle jää varmaan 0,72 € budjettia?? Siitä huolimatta: 4,6 tähteä minulta pyöristettynä "" 5 "" Päivitys: 30.12.2017 Lähetin sen takaisin, vaikka pidin siitä niin paljon. Mutta, ääni tekee musiikin!! Valitettavasti. Vain enintään 4 tähteä.

Verified tarkastelu

Dieser Plattenspieler war definitiv die beste Anschaffung des Jahres! Ich bin einfach überwältigt von dem Sound und von der leichten bedienbarkeit! Ich habe schon mehrere Plattenspieler bedient und auch selbst besessen aber ich muss sagen dieser hier gefällt mir bisher am besten! Er ist für jeden Besucher ein Hingucker, abgesehen davon hat er eine hervorragende Tonqualität! Auch die integrierten Lautsprecher haben ordendlich Leistung, ich kann die ganze Wohnung damit laut beschallen ohne an Tonqualität zu verlieren! Der Kauf war also mehr als nur gelungen und ich würde diesen Plattenspieler jedem empfehlen! Danke für das tolle Produkt, läuft jeden Tag mehrere Stunden :)

Tämä levysoitin oli ehdottomasti vuoden paras ostos! Olen vain hämmästynyt äänestä ja helppokäyttöisyydestä! Olen käyttänyt ja omistanut useita levysoittimia, mutta minun on sanottava, että tämä on suosikkini tähän mennessä! Se on katseenvangitsija jokaiselle kävijälle, lisäksi siinä on erinomainen äänenlaatu! Integroiduilla kaiuttimilla on myös kunnollinen suorituskyky, voin täyttää koko asunnon kovalla äänellä äänenlaatua menettämättä! Joten osto oli enemmän kuin onnistunut ja suosittelen tätä levysoitinta kaikille! Kiitos loistavasta tuotteesta, toimii useita tunteja joka päivä :)

Verified tarkastelu

Seit ja schon paar Tagen hab ich der ganz neue Plattenspieler von Auna. Ich würde erlich sagen, dass vor ich das ding probiert hab, hatte ich angst vor qualität. Am Ende bin ich sehr gefreut zu sagen, dass das Produkt hier hat mich sehr happy gelassen. Jetzt kommen wir zu den Funktionen. Da hat Mann ein Schalter mit drei verschiedenen Geschwindigkeit Möglischkeiten: 30, 45, 75. Mann kann auch die Boxen mit rca Kabel verwenden und auch die Musik ohne Boxen anhören: in der Retro-Tasche kann Mann die installierte Lautsprecher finden. Was finde ich ganz cool ist das Mann kann da auch deine Platten auf dem Komputer bringen. Dazu gibts ein cd mit kleinen Software und das Kabel, der Plattenspieler und der Komputer zu verbinden. Also kann Mann alle seine alte Platte auf dem Komputer haben. Ich würde ihn 100% empfehlen und bin sehr gefreut, dass Auna bringt seine Qualität hoch mit selben Preisen.

Minulla on ollut Aunan upouusi levysoitin muutaman päivän. Sanoisin rehellisesti, että ennen kuin kokeilin tätä, pelkäsin laatua. Loppujen lopuksi olen erittäin iloinen voidessani todeta, että tämä tuote on jättänyt minut erittäin onnelliseksi. Nyt päästään toimintoihin. Siellä on kytkin kolmella eri nopeusvaihtoehdolla: 30, 45, 75. Voit myös käyttää bokseja rca-kaapelilla ja kuunnella musiikkia ilman laatikoita: retrolaukusta löydät kaiuttimet asennettuna. Minusta todella siistiä on se, että mies voi myös tuoda levysi tietokoneelle. Mukana on myös cd pienillä ohjelmistoilla sekä kaapeli levysoittimen ja tietokoneen yhdistämiseen. Joten sinulla voi olla kaikki vanhat tietueesi tietokoneellasi. Suosittelen häntä 100% ja olen erittäin iloinen, että Auna nostaa laatuaan samoilla hinnoilla.

Verified tarkastelu

Genau dafür wurde der Dreher angeschafft. Der Dreher sieht gut aus, lässt sich sehr gut transportieren und lässt sich problemlos mit einer Powerbank betreiben. Das Gerät läuft ruhig und sehr stabil. Der Klang ist eher sehr dünn, Bässe fehlen völlig, der eingebaute Verstärker rauscht hörbar. Dafür verzerrt der Dreher sehr wenig und ist für die Jagd nach Vinylschätzen sehr gut geeignet. Zum digitalisieren von Platten aber ungeeignet für audiophile Musikliebhaber. Bei mir tut es da ein Denon DP 37f mit DL 110, DL 160 oder Ortofon Quintet Bronze als Abtaster, einem NAD PP4, einem Audiointerface von Steinberg und Wavelab 8. Für den anspruchslosen Musikhörer, dem mp3 genügt, ist dieser Dreher sicher ausreichend. Als Jagdinstrument ist dieser Dreher jedoch bestens geeignet. Beim Kauf sollte man sich vorher im klaren sein, was man mit diesem Dreher tun will. Persönlich ist der Dreher für den Musikgenuss nicht geeignet. Warum nun doch 5 Sterne? Weil er meinem Zweck sehr gut dient und der Preis absolut angemessen ist. Mit etwas handwerlichen geschick lässt sich auch ein Akku einbauen, eine Reinigungsbürste findet ebenfalls Platz.

Juuri tätä varten sorvi ostettiin. Turner näyttää hyvältä, on erittäin helppo kuljettaa ja sitä voidaan käyttää helposti virtapankilla. Laite toimii hiljaa ja on erittäin vakaa. Ääni on melko ohutta, bassot puuttuvat kokonaan, sisäänrakennettu vahvistin suhisee kuuluvasti. Toisaalta kehruu säröytyy hyvin vähän ja soveltuu erittäin hyvin vinyyliaarteiden metsästykseen. Levyjen digitointiin, mutta ei sovellu audiofiileille musiikin ystäville. Minulle sopii Denon DP 37f, jossa on DL 110, DL 160 tai Ortofon Quintet Bronze mikrofonina, NAD PP4, ääniliitäntä Steinbergiltä ja Wavelab 8. Tämä sorvi sopii kuitenkin ihanteellisesti metsästysvälineeksi. Ennen kuin ostat sellaisen, sinun tulee tehdä selväksi, mitä haluat tehdä tällä sorvilla. Henkilökohtaisesti levysoitin ei sovellu musiikin nauttimiseen. Joten miksi 5 tähteä? Koska se palvelee tarkoitustani erittäin hyvin ja hinta on täysin kohtuullinen. Pienellä käsitaidolla voidaan asentaa myös akku ja myös puhdistusharjalle on tilaa.

Verified tarkastelu

Ich finde diesen Plattenkoffer einfach klasse und hatte in den letzten Wochen so einen Spaß daran, endlich mal wieder meine alten Plattenschätzchen darauf dudeln zu lassen. Natürlich ist der Klang etwas gedämpft, aber man darf bei diesem Plattenspieler und bei diesem Preis auch keinen Supersound erwarten. Aber für meine Benny Goodman und Hildegard Knef Platten genau das richtige. Nostalgischer Look, mit passendem Klang. Wer also einfach mal wieder seine alten Klassiker hören möchte, der kann sich diesen Plattenspieler bedenkenlos bestellen. Wer wert auf ein super Klangerlebnis legt, muss da dann schon etwas tiefer in die Geldbörse greifen. Das ist aber eigentlich logisch. ;-)

Minusta tämä levykotelo on aivan loistava ja viime viikkoina minulla oli niin hauskaa, kun vihdoin annoin vanhojen levyrakkaideni soittaa sitä taas. Ääni on tietysti hieman vaimea, mutta tältä levysoittimelta ja tähän hintaan ei kannata odottaa loistavaa ääntä. Mutta juuri sopiva Benny Goodmanin ja Hildegard Knefin levyilleni. Nostalginen look ja yhteensopiva soundi. Joten jos haluat vain kuunnella vanhoja klassikoitasi uudelleen, voit tilata tämän levysoittimen epäröimättä. Jos arvostat loistavaa äänikokemusta, sinun on kaivettava hieman syvemmälle lompakkoosi. Mutta se on itse asiassa loogista. ;-)

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja