Bananarama kuivausautomaatti musta 550W kuivuri dehydraattori 6 kerrosta Musta
Bananarama kuivausautomaatti musta 550W kuivuri dehydraattori 6 kerrosta Musta
Bananarama kuivausautomaatti musta 550W kuivuri dehydraattori 6 kerrosta Musta
Bananarama kuivausautomaatti musta 550W kuivuri dehydraattori 6 kerrosta Musta
Bananarama kuivausautomaatti musta 550W kuivuri dehydraattori 6 kerrosta Musta
Bananarama kuivausautomaatti musta 550W kuivuri dehydraattori 6 kerrosta Musta
Bananarama kuivausautomaatti musta 550W kuivuri dehydraattori 6 kerrosta Musta
Bananarama kuivausautomaatti musta 550W kuivuri dehydraattori 6 kerrosta Musta
Bananarama kuivausautomaatti musta 550W kuivuri dehydraattori 6 kerrosta Musta

Bananarama - kuivain

Musta kuivuri
158,99 € sis. alv
väri:

Bananarama - kuivain

158,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Valitut testitulokset saksalaisista lehdistä

10027831_Klarstein_Bananarama_ETM.png 10027831_Klarstein_Bananarama_Doerrautomat_TechnikZuHause.png
Bananarama - kuivain
Bananarama - kuivain Läpinäkyvä kuivuri 29,99 € sis. alv
Bananarama - kuivain
Bananarama - kuivain Läpinäkyvä kuivuri 22,99 € sis. alv

Huippuominaisuudet

Kuivausautomaatti, jossa 550 wattin teho nopeaan ja helppoon, sekä terveellisen ruoan valmistukseen

Ihanteellinen erilaisten hedelmien, vihannesten, sienten, yrttien ja lihan kuivaukseen

Säädettävä lämpötila ja ohjelmoitva ajastin tarkkaan kuivatukseen

Tuotteen yksityiskohdat

Klarstein kuivuri kuivaa hedelmät, vihannekset ja muut elintarvikkeet siten, että niiden herkullinen maku säilyy. Kuivahedelmät tai omena- ja banaanilastut, tomaatit ja kuivaliha valmistuvat laitteella käden käänteessä. Klarstein Bananarama sopii jokaiseen makuun.

Kuivausautomaatti huolehtii 550W:n tehonsa ansiosta siitä, että kuivattaviin tuotteisiin ei jää vettä. Täysi kuivatus pidentää tuotteiden säilyvyyttä, sekä säilyttää niiden luontaiset vitamiinit, kuidut ja muut ravintoaineet. Esimerkiksi muodikas paleo-ruokavalio perustuu pitkälti kuivausmenetelmille, sisältäen runsaasti vihanneksia, laadukkaita eläinperäisiä tuotteita ja hedelmiä. Tehokkaan moottorinsa ansiosta kuivuri on muihin vastaaviin laitteisiin verrattuna nopea. Siinä on 40 - 70° C:n välillä säädeltävä lämpötila, sekä ajastin, joka helpottaa laitteen käyttöä ja lopettaa prosessin automaattisesti.

Paleo-ruokavaliota noudattavat hyötyvät tästä kuivurista, sillä kautta aikojen kuivatus on ollut suosittu säilöntämenetelmä.

Laitteessa on yhteensä 6 hyllyä, joille hedelmänpalat, vihannessiivut, sienet ja yrtit on helppo asetella. Jopa suuret kalat ja lihatuotteet sopivat Klarstein Bananaramaan helposti. Hienosilmäinen lisähylly soveltuu erityisesti esim. pienille hedelmille ja marjoille. Eri tavoin pinottavat hyllyt mahdollistavat suurempienkin palojen kuivatuksen. Käytön jälkeen laite on helppo ja nopea puhdistaa, sekä vie keittiössä vain pienen tilan (29,5 x 22,5 x 43,5cm), sillä sen osat sopivat sisäkkäin säilytettäviksi.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • Lämpötila: 40 - 70°C
 • Ajastin: 1 - 48 tuntia
 • LCD-näyttö
 • Hiljainen käyttöääni
 • Helppo 3 painikkeinen käyttö
 • Purettavissa osiin - helppo puhdistaa
 • Helppo kuljettaa - sivuilla kantokahvat
 • Isot jalat - vapaa ilmankierto ja tuuletus
 • Virtalähde: AC 220-240V, 50Hz
Bananarama kuivausautomaatti musta 550W kuivuri dehydraattori 6 kerrosta

Mitat & tekniset tiedot

 • Keskusyksikkö: 43,5 x 22,5 - 29 x 29,5 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • Hylly: kpl 42 x 3,5 x 28,5 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • Johdon pituus: 1,20m
 • Paino: n. 3,4 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x laite
 • 6 x hylly
 • 1 x jalka
 • 1 x kansi
 • Englanninkielinen käyttöohje (muita kieliä: saksa)

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(30 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Génialissime !
Peu de bruit.
J’en suis plus que satisfaite.
Merci Klarstein

Mahtava! Pientä melua. Olen enemmän kuin tyytyväinen siihen. Kiitos Klarstein

Verified tarkastelu

Würde jederzeit wieder kaufen

Ostaisi uudelleen milloin tahansa

Verified tarkastelu

Super guter Rundumservice.

Super hyvä palvelu kaikinpuolin.

Verified tarkastelu

Habe den Trockner nun schon ein paarmal benutzt und bin zufrieden. Kein Plastikgeruch, weder beim auspacken noch im Betrieb. Die Temperatureinstellung und Zeitschaltuhr funktioniert super und das man die Etagen in zwei verschiedenen Höhen verwenden kann ist echt praktisch. Ich habe dieses Modell gekauft, weil er mehr Platz als andere versprochen hat und das hat er gehalten, man bekommt in jede Etage mit Leichtigkeit 20 Marillen-Hälften verteilt. Die unteren Etagen trocknen jedoch wirklich schneller als die oberen, weshalb ich die einzelnen Ablagen zwischendurch getauscht habe. Nur das Reinigen ist etwas blöd, weil sich der Obstsaft bei mir in diesem Gitter dazwischen angeklebt hat und ich mich noch nicht getraut habe sie im Geschirrspüler zu waschen. Ich schaue jetzt aber noch, dass ich mir so ein Papier bestelle, damit das Obst sich nicht direkt an diesem Gitter festkleben kann und ich dieses Problem so in Zukunft nicht mehr habe. Für diese Preisklasse ist es echt ein Top Produkt und für einen normalen Haushalt jedenfalls ausreichend!

Olen käyttänyt tätä kuivausrumpua muutaman kerran ja olen siihen tyytyväinen. Ei muovin hajua, ei pakkauksesta purettaessa eikä käytön aikana. Lämpötilan asetus ja ajastin toimivat loistavasti ja se, että voit käyttää lattioita kahdella eri korkeudella, on todella käytännöllistä. Ostin tämän mallin, koska se lupasi enemmän tilaa kuin muut ja piti sen, saat helposti 20 aprikoosin puolikasta jaettuna jokaiselle tasolle. Alemmat kerrokset kuivuvat kuitenkin todella nopeammin kuin yläkerrokset, minkä vuoksi vaihdoin yksittäisiä hyllyjä välillä. Ainoastaan siivoaminen on vähän tyhmää, koska hedelmämehu on tarttunut minuun tässä ritilä välissä, enkä ole uskaltanut pestä sitä astianpesukoneessa. Mutta varmistan silti, että tilaan sellaisen paperin, jotta hedelmät eivät pääse kiinni suoraan tähän ritilään, eikä minulla olisi tätä ongelmaa tulevaisuudessa. Tässä hintaluokassa se on todella huipputuote ja varmasti riittää normaaliin kotiin!

Verified tarkastelu

Ich bereite damit ausschließlich Beef jerky zu und trockne damit Pilze. Braucht etwas länger als angegeben aber erfüllt seinen Zweck. Lautstärke ist in Ordnung und etwa mit nem Ventilator zu vergleichen.

Käytän sitä vain naudan jerkyyn ja sienien kuivaamiseen sen kanssa. Kestää hieman kauemmin kuin luvattiin, mutta tekee hommansa. Äänenvoimakkuus on ok ja sitä voi verrata tuulettimeen.

Verified tarkastelu

Sehr energiesparend und einfach in der Handhabung. Trocknungszeiten für diverses Obst, Gemüse etc. vorhanden.

Erittäin energiaa säästävä ja helppokäyttöinen. Erilaisten hedelmien, vihannesten jne. kuivausajat saatavilla.

Verified tarkastelu

Super Dörrapparat. Macht was er soll. Für meinen Geschmack, könnten noch mehr von diesen feineren "Kräuter-Unterlage" dabei sein, weil meine Nudeln dann nicht so durch die Löcher durchfallen wurden...aber das ist jammern auf höchstem Niveau. Preis-Leistung top!

Super kuivaaja. Tekee mitä pitää. Minun makuuni näitä hienompia "yrttipohjia" voisi olla enemmän, koska nuudelit eivät putoaisi reikien läpi niin...mutta se on vinkumista korkeimmalla tasolla. Erinomainen vastine rahalle!

Verified tarkastelu

Habe den Automaten nun seit 6 Jahren und da ich heute wieder beef jerky hergestellt habe und es wieder saugut funktioniert und geschmeckt hat dachte ich, ich bin diesem tollen Gerät nun endlich eine Bewertung schuldig. Es ist leicht zu reinigen, robust und es stinkt auch nicht nsch Plastik, wie ich das hier schon das ein oder andere mal gelesen habe. Habe schon viel mit dem Gerät gedörrt ubd es hat IMMER super funktioniert. Bin wirklich froh über diesen Kauf. Nach 6 Jahren bin ich noch immer zufrieden und freue mich über günstiges Beef Jerky

Minulla on ollut kone nyt 6 vuotta ja koska tein tänään taas naudanlihaa ja se toimi ja maistui taas hyvältä, ajattelin, että olen vihdoin velkaa tälle hienolle laitteelle. Se on helppo puhdistaa, vankka ja se ei myöskään haise muovilta, kuten olen lukenut täällä muutaman kerran. Olen kuivannut laitteella paljon ja se on AINA toiminut loistavasti. Olen todella iloinen tästä ostoksesta. 6 vuoden jälkeen olen edelleen tyytyväinen ja olen iloinen halvasta naudan jerkystä

Verified tarkastelu

Ich verwende dieses Gerät ausschließlich zum dörren von Fleisch für unsere Hunde - das Gerät hält was es verspricht! Viele schreiben dass das Gerät "müffelt", kann ich bei unserem NICHT bestätigen, absolut kein Plastikgeruch. Der "Lärm" ist auch normal erträglich, wobei ich sagen muss, dass das Gerät bei uns im 1. Stock steht und ich den Lärm nicht so wahrnehme. Sehr von Vorteil ist die Form und die vielen Etagen - bekomme viel mehr Fleisch hinein wie vorher! Für mich persönlich klare Weiterempfehlung!

Käytän tätä laitetta vain lihan kuivaamiseen koirillemme - laite tekee sen mitä lupaa! Monet kirjoittavat, että laite "haisee", en voi vahvistaa meidän kanssamme, ei lainkaan muovin hajua. "Melu" on myös normaalisti siedettävä, vaikka täytyy sanoa, että laite on 1. kerroksessa enkä oikein huomaa melua. Muoto ja monet tasot ovat suuri etu - voit laittaa paljon enemmän lihaa kuin ennen! Minulle henkilökohtaisesti selkeä suositus!

Verified tarkastelu

Die ersten Male hat es beim Benutzen leicht nach Plastik gerochen, ich hoffe das verfliegt noch. Ansonsten dörrt er zuverlässig. Ich bin zufrieden.

Muutaman ensimmäisen kerran se haisi hieman muovilta sitä käytettäessä, toivottavasti se menee ohi. Muuten se kuivuu luotettavasti. Olen iloinen.

Verified tarkastelu

Dieser Dörrapparat hat eine praktische Grösse bezüglich der einzelnen Stapelbehälter. Der Dörrvorgang ist gut und entspricht den Angaben. Das Gebläse ist etwas laut. Zwei Mängel: Es hat nur einen einzigen feinmaschigen Einsatz, zwei bis drei wären aber ideal. Die Anleitung ist eher schwach und setzt Wissen voraus oder den Kauf eines entsprechenden Buches zum Dörren.

Tämä kuivain on sopivan kokoinen yksittäisten pinoavien säiliöiden suhteen. Kuivausprosessi on hyvä ja vastaa tietoja. Puhallin on hieman äänekäs. Kaksi puutetta: Siinä on vain yksi hieno verkkosisäke, mutta kaksi tai kolme olisi ihanteellista. Ohjeet ovat melko heikkoja ja edellyttävät tietoa tai vastaavan kirjan ostamista nestehukasta.

Verified tarkastelu

Nachtrag nach 4 Monaten im gebrauch: Wir benutzen das Gerät sehr oft und jetzt sind uns fast alle Gitter von der Mitte her gerissen. Ein Gitter ist sogar ganz gerissen ohne jegliche Kraft-Einwirkung. Leider schade denn wir waren bis jetzt sehr zu Frieden. Deswegen habe ich jetzt 2 Sterne abziehen müssen. Vom Plastikgeruch, wie hier viele schreiben, haben wir von Anfang an keine Probleme gehabt. Haben uns den schwarzen geholt vielleicht liegt es daran. Haben uns jetzt ein anderes Modell von Klarstein bestellt aber dieses mal aus Edelstahl. Ich kann ihn nur weiter empfehlen. Geräuschpegel ist angenehm also nicht störend. Ist nur sehr laut beim Beenden des Programms da er wir ein Wecker pipt.istbsehr leicht zu reinigen und gut zu verstauen. Von mir eine klare Kaufempfehlung.

Lisäys 4 kuukauden käytön jälkeen: Käytämme laitetta todella usein ja nyt melkein kaikki säleiköt ovat repeytyneet keskeltä. Hila on jopa kokonaan repeytynyt ilman voimavaikutusta. Harmi, koska olemme olleet toistaiseksi erittäin onnellisia. Siksi minun piti vähentää 2 tähteä. Alusta lähtien meillä ei ollut ongelmia muovin hajun kanssa, kuten monet täällä kirjoittavat. Meillä on musta, ehkä se on syy. Olemme nyt tilannut toisen mallin Klarsteinilta, mutta tällä kertaa ruostumattomasta teräksestä. Voin vain suositella häntä. Melutaso on miellyttävä, joten ei häiritsevä. Se on erittäin kova vain, kun poistut ohjelmasta, koska se piippaa kuin herätyskello.Se on erittäin helppo puhdistaa ja säilyttää. Selkeä ostosuositus minulta.

Verified tarkastelu

Funktioniert problemlos: Beef Jerky, Diverses Obst, Fruchtleder, bei Südfrüchten sollte man aufgrund des höheren Wassergehalt mehr Zeit einplanen. Um Vitamine, Nährstoffe und Aromen zu erhalten maximal 50Grad eingeben. Ananas und Apfel waren bisher die Favoriten beim Verkosten. Papaya fiel komplett durch! Je besser der Rohstoff, um so besser das Ergebnis. Happy Dörring

Toimii ilman ongelmia: naudanliha, erilaisia hedelmiä, hedelmänahkaa, trooppisille hedelmille kannattaa varata enemmän aikaa korkeamman vesipitoisuuden vuoksi. Syötä enintään 50 astetta vitamiinien, ravintoaineiden ja aromien säilyttämiseksi. Ananas ja omena ovat olleet toistaiseksi suosikkeja maistelussa. Papaya epäonnistui täysin! Mitä parempi raaka-aine, sitä parempi lopputulos. Hyvää Dörringiä

Verified tarkastelu

Preis-Leistung absolut in Ordnung. Bedingt durch die Technik geht der Dörrvorgang natürlich nicht ohne Geräusche von sich, was aber vorher schon klar war. Genutzt wird der Dörrautomat bisher ausschließlich zum Trocknen von Fleisch. Egal ob für den Hund, oder eingelegtes Fleisch, um Jerky für mich selber zu dörren - das Gerät funktioniert bisher einwandfrei. Die mitgelieferten Böden reichen aus um ca. 1,5 kg Fleisch (z.B. Roulladenschnitt) zu trocknen. Nach ca. 4 Stunden bei 70° ist bereits ein brauchbarer Zustand erreicht. Je nach Vorbehandlung des Fleischs (Schnittdicke, mariniert, vorher nochmals extra trockengetupft...) verlängert oder verkürzt sich die Trockenzeit. Zwischen 4-7h ist allerdings ein realistischer Wert bei gleichmäßig dünn geschnittenem Fleisch. Zu dem angebotenen Preis ist das Gerät wirklich sehr gut und auch die Reinigung der Böden in der Spülmaschine funktioniert tadellos. Ich habe die Böden vor dem ersten Gebrauch natürlich in der Spülmaschine gereinigt und habe so weder Plastikgeruch, noch irgendwelche Geschmacksveränderungen feststellen können. Vor dem Schreiben dieser Bewertung sind rund 25 kg Fleisch getrocknet worden und alles funktioniert noch tadellos und s sind keinerlei Defekte an den Kunststoffböden aufgetreten. Alles in Allem eine klare Kaufempfehlung, vorallem wenn man bisher noch keinen Dörrautomaten besessen hat, und es ersteinmal ausprobieren möchte, ohne sofort viel Geld auszugeben.

Hinta-laatusuhde aivan kohdallaan. Tietenkin tekniikan ansiosta kuivausprosessi ei suju ilman ääniä, mutta tämä oli selvää jo etukäteen. Kuivainta on toistaiseksi käytetty vain lihan kuivaamiseen. Koiralle tai suolakurkkua itselle kuivattavaksi - laite on toiminut moitteettomasti tähän asti. Mukana toimitetut hyllyt riittävät kuivaamaan noin 1,5 kg lihaa (esim. viipaloidut rullat). Noin 4 tunnin kuluttua 70°:ssa käyttökunto on jo saavutettu. Riippuen lihan esikäsittelystä (leikkauksen paksuus, marinoitu, aiemmin taputtu extra kuiva...) kuivausaikaa voidaan pidentää tai lyhentää. Kuitenkin 4-7 tuntia on realistinen arvo tasaisesti ohueksi viipaloidulle lihalle. Tarjotulla hinnalla laite on todella hyvä ja lattioiden pesu astianpesukoneessa toimii täydellisesti. Tietysti puhdistin lattiat astianpesukoneessa ennen ensimmäistä käyttöä, joten en huomannut muovin hajua tai makumuutoksia. Ennen tämän arvostelun kirjoittamista noin 25 kg lihaa oli kuivattu ja kaikki toimii edelleen täydellisesti eikä muovilattioissa ollut vikoja. Kaiken kaikkiaan selkeä ostosuositus, varsinkin jos et ole ennen omistanut kuivausrumpua ja haluat kokeilla sitä kuluttamatta heti paljon rahaa.

Verified tarkastelu

mir persönlich die Bedienungsanleitung sehr dürftig ausfällt. Für Anfänger auf dem Gebiet des Dörrens fehlen mir Richtlinien, welche Temperaturen empfohlen werden. Zwar sind die Zeiten für Obst und Gemüse (mit teilweise sehr viel Spielraum) angegeben, für Fleisch leider nichts. OK, es ist ein Rezept enthalten für Beaf Jerky, das war es aber auch schon. Auch hier keine Temperatur empfohlen. Desweiteren gibt es keinen Hinweis darauf, ob es besser ist, auf hoher Temperatur oder auf niedriger zu dörren, oder ob das egal ist. Man muss also einmal alle Einstellungen durchprobieren, bis man bei der gewünschten Zeit und Temperatur landet. Leider ist auch nur eine feinmaschige Auflage dabei, die man für kleines Dörrgut braucht. Da auch ein Hinweis fehlt, ob man evtl. Backfolien drauflegen kann, oder gar Küchentücher (wie es eine Bekannte bei Ihrem Gerät macht - anderes Modell) . So machte ich mich auf die Suche nach solchen Auflagen, fand aber nur einen Versandhandel, der sie anbietet. Für mehr als 11 Euro + 5,95 Euro Versandkosten. Liegt man bei knapp 18 Euro für eine zusätzliche Auflage. Bei Klarstein selber nicht fündig geworden. Zum Ergebnis kann ich nichts sagen, der erste Versuch ist gerade erst gestartet. Ich hatte schon gelesen, dass es bei manchen Dörrautomaten nötig ist, die Ebenen umzustapeln, dazu hier auch kein Hinweis. Was ich aber sagen kann ist, dass der Plastikgeruch beim Probelauf kaum der Rede wert ist, er verliert sich auch sehr schnell. Das Gerät läuft auch sehr leise, leiser als meine Dunstabzugshaube.

Itse pidän käyttöohjeita erittäin huonoina. Aloittelijoille nestehukka-alalla minulla ei ole ohjeita suositeltujen lämpötilojen suhteen. Vaikka hedelmien ja vihannesten ajat on annettu (joskus paljon liikkumavaraa), lihalle ei valitettavasti mitään. OK, mukana on Beaf Jerkyn resepti, mutta siinä se. Jälleen, lämpötilaa ei suositella. Ei myöskään ole viitteitä siitä, onko parempi dehydratoida korkeassa vai alhaisemmassa lämpötilassa, vai onko sillä väliä. Joten sinun on kokeiltava kaikkia asetuksia kerran, kunnes päädyt haluttuun aikaan ja lämpötilaan. Valitettavasti tarvitset vain ohuen verkon peitteen pienille kuivaruoille. Koska ei myöskään ole viitteitä siitä, voiko siihen laittaa leivinfoliota tai vaikka keittiöpyyhkeitä (kuten ystävä tekee laitteellesi - eri malli). Joten lähdin etsimään tällaisia painoksia, mutta löysin vain yhden postimyyntiyrityksen, joka tarjosi niitä. Yli 11 euroa + 5,95 euroa toimituskulut. Jos olet hieman alle 18 euroa lisäpainos. Itse Klarsteinista ei löytynyt mitään. Tuloksesta en osaa sanoa mitään, ensimmäinen yritys on juuri alkanut. Olin jo lukenut, että joidenkin dehydraattoreiden kanssa on tarpeen järjestää tasoja uudelleen, ei viitettä tässäkään. Mutta sen voin sanoa, että muovin haju testiajon aikana on tuskin mainitsemisen arvoinen, se myös häviää hyvin nopeasti. Laite toimii myös erittäin hiljaa, hiljaisemmin kuin liesituuletin.

Verified tarkastelu

Ich habe den Dörrer bisher mit Tomaten, Äpfel, Birnen, Chilis und Ananas probiert. Alles trocken geworden, dauert aber länger als im Ofen, dafür braucht der Automat auch weniger Platz. Super war die mitgelieferte Tabelle, wie lange Obst und Gemüse etwa braucht bis es gedörrt ist (allerdings muss man immer ein bisschen nach oben korrigieren. Aber einen Richtwert bietet es). Die Lagen sind verhältnismäßig groß und man bekommt viel unter. Durch Drehung sind sie von einer Höhe von ca 1,5cm (habe ich für Apfelchips verwendet) auf ca 3cm (für getrocknete Tomaten) verstellbar (siehe Bild). Die Temperatur kann man unterschiedlich einstellen, allerdings macht meiner Meinung nach nur 70Grad (Maximaleinstellung) Sinn. Denn auch bei der Einstellung erreicht man nie wirkliche 70Grad, der Dörrer wurde zwar gut warm, aber man konnte ihn absolut problemlos anfassen. Zumindest hatte ich so keine Angst, dass sich die Kinder verletzen könnten. Entscheidend war, dass das Dörren funktioniert hat. Es dauert zwar viel länger als im Ofen und man muss die Lagen regelmäßig rotieren (sonst sind sie unten trocken und oben nicht). Ich habe es mich leicht gemacht und den Dörrer einfach über Nach laufen lassen, dann waren die untersten ein bis zwei Lagen fertig. Die habe ich dann entfernt, die oberen weiterlaufen lassen und dann auch nach und nach entfernt!

Toistaiseksi olen kokeillut kuivausrumpua tomaateilla, omenoilla, päärynöillä, chilillä ja ananaksilla. Kaikki on kuivunut, mutta kestää kauemmin kuin uunissa, joten kone vie vähemmän tilaa. Mukana toimitettu pöytä oli hieno, osoitti kuinka kauan hedelmien ja vihannesten pitää kuivua (vaikka sitä on aina korjattava hieman ylöspäin. Mutta se antaa ohjeen). Kerrokset ovat suhteellisen suuria ja niihin mahtuu paljon. Kääntämällä niitä voidaan säätää noin 1,5 cm:n korkeudesta (käytin sitä omenalastuille) noin 3 cm:n korkeudelle (kuivatuille tomaateille) (katso kuva). Lämpötilaa voi säätää eri tavalla, mutta mielestäni vain 70 astetta (maksimiasetus) on järkevää. Koska asetuksellakaan 70 astetta ei todellakaan saavuta koskaan, kuivaaja lämmitti hyvin, mutta siihen sai koskea ilman ongelmia. En ainakaan pelännyt, että lapset voisivat satuttaa itseään. Oli tärkeää, että nestehukka toimi. Se kestää paljon kauemmin kuin uunissa ja kerroksia täytyy kiertää säännöllisesti (muuten ne kuivuvat pohjasta eivätkä ylhäältä). Tein sen itselleni helpoksi ja annoin kuivurin käydä yön yli, sitten alempi yksi tai kaksi kerrosta tehtiin. Sitten poistin ne, annoin ylempien jatkaa ja sitten vähitellen poistin ne!

Verified tarkastelu

La recepcion rapida y el embalaje perfecto.

Estaba buscando uno porque habia oido que la deshidratación de los alimentos es una de las técnicas más antiguas de conservación de alimentos, antaño se secaban los alimentos aprovechando las condiciones ambientales, con los riesgos pertinentes de contaminación, hoy en día hay otras técnicas de deshidratación, el secado artificial bajo control, ha sido muy utilizado el horno y cada vez más las máquinas deshidratadoras.

Los grandes chefs hace años que utilizan los deshidratadores de alimentos para ofrecernos platos sorprendentes al paladar, además de conservar alimentos que después pueden volver a hidratarse y ofrecer de nuevo todas sus propiedades.

También se pueden susar para devolver la textura crujiente de las galletas, del pan, de las tostadas, para hacer fermentar el pan e incluso para hacer esencias, deshidratando agua con los aromas que queramos dar.

La fruta y la verdura es mas facil de deshidratar,basta con cortas finas laminas y colocarlas en la bandeja...pero el uso que yo quiero darle es para carnes y ese proceso es algo mas complicado. Yo lo hago asi y me dió buenos resultados:

1. Corta alrededor de 3 libras de carne magra en rebanadas muy finas Cortarlas en contra de las venas y quita la mayor cantidad de grasa posible.

2. Prepara una marinada con 3/4 de taza de salsa de soja, 3/4 de taza de salsa inglesa, una cucharada de azúcar, una cucharadita de sal, una cucharada de ajo picado y unas cuantas sacudidas de pimienta negra.

3. Coloca la marinada y la carne cortada en una de plástico cerrada. Oprime suavemente la bolsa para mezclar la marinada sobre toda la carne.

4. Refrigera la carne y la marinada durante la noche. Da vuelta la bolsa de vez en cuando para mantener toda la carne cubierta con la preparación.

5. Escurre la carne.

6. Aceita los bastidores de tu deshidratador de alimentos con aceite en aerosol. Coloca las tiras de carne en los bastidores y ubica la tapa en el deshidratador. Si tu aparato tiene un ajuste de temperatura, ubica la horquilla entre los 145 y los 150 grados. O bien, sigue las instrucciones del fabricante.

7. Revisa periódicamente la carne. Para que de deshidrate, puede tomar entre 2 hasta 12 horas, dependiendo del grosor de la carne. Estará lista cuando se haya vuelto oscura y flexible.

8. Almacena la carne seca en bolsas de plástico en el refrigerador o en el congelador. Cocínala en el microondas durante unos 30 segundos.

Ademas totalmente de acuerdo con caracteristicas y especificaciones tecnicas del vendedor y no hace casi nada de ruido.

Compra totalmente recomendable.

Nopea vastaanotto ja täydellinen pakkaus. Etsin sellaista, koska olin kuullut, että ruoan kuivaus on yksi vanhimmista elintarvikkeiden säilöntätekniikoista. Aikaisemmin ruoka kuivattiin ympäristöolosuhteita hyödyntäen ja siihen liittyi asiaankuuluvia saastumisriskejä. Nykyään on olemassa muita kuivaustekniikoita. Keinotekoinen kuivaus hallinnassa, uunia on käytetty laajalti ja yhä useammin kuivauskoneita. Hienot kokit ovat käyttäneet ruoankuivausaineita jo vuosia tarjotakseen makuelämyksiä yllättäviä ruokia sen lisäksi, että ne ovat säilyttäneet ruokaa, joka voidaan myöhemmin nesteyttää ja tarjota kaikki ominaisuudet uudelleen. Niitä voidaan käyttää myös keksien, leivän, paahtoleivän rapean rakenteen palauttamiseen, leivän käymiseen ja jopa esanssien valmistamiseen, veden kuivaamiseen aromeilla, joita haluamme antaa. Hedelmät ja vihannekset on helpompi kuivattaa, leikkaa ohuet viipaleet ja laita ne tarjottimelle... mutta haluan antaa sille lihalle ja tämä prosessi on hieman monimutkaisempi. Teen sen näin ja se antoi minulle hyviä tuloksia: 1. Leikkaa noin 3 kiloa vähärasvaista lihaa erittäin ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa suonet vasten ja poista mahdollisimman paljon rasvaa. 2. Tee marinadi, jossa on 3/4 kuppia soijakastiketta, 3/4 kuppia Worcestershire-kastiketta, ruokalusikallinen sokeria, teelusikallinen suolaa, ruokalusikallinen jauhettua valkosipulia ja muutama ripaus mustapippuria. 3. Laita marinadi ja leikattu liha suljettuun muoviastiaan. Purista pussia varovasti, jotta marinadi sekoittuu koko lihaan. 4. Jäähdytä liha ja marinadi yön yli. Käännä pussia toisinaan, jotta kaikki liha pysyy seoksen peitossa. 5. Valuta liha. 6. Öljyä ruoankuivaajan telineet ruoanlaittosuihkeella. Aseta lihaliuskat ritilöille ja laita kansi kuivausrummun päälle. Jos laitteessasi on lämpötila-asetus, aseta alue 145 ja 150 asteen välille. Tai noudata valmistajan ohjeita. 7. Tarkista liha säännöllisesti. Sen kuivuminen voi kestää 2–12 tuntia lihan paksuudesta riippuen. Se on valmis, kun se on muuttunut tummaksi ja joustavaksi. 8. Säilytä jerkyä muovipusseissa jääkaapissa tai pakastimessa. Paista mikrossa noin 30 sekuntia. Täysin myyjän ominaisuuksien ja teknisten eritelmien mukainen ja ei juurikaan aiheuta melua. Täysin suositeltava hankinta.

Verified tarkastelu

Nuestra experiencia con este artículo ha sido novedosa. Para quien ya haya manejado con anterioridad un aparato de este tipo, o que sea menos manazas que nosotros, seguramente le resultará chupado, pero nosotros, que nunca habíamos utilizado un secador de frutas y verduras, hemos tenido que leer las instrucciones un par de veces y revisar bien el aparato antes de empezar, aunque hay que decir que, al final, resulta muy intuitivo y no da problemas de ningún tipo. Al cabo de pocos minutos ya estábamos en condiciones de utilizarlo con toda confianza, porque es un aparato "amigable", ya a primera vista, que invita a pasarle la mano y a observar sus formas y su funcionamiento| su colorido alegre lo hace irrumpir en la cocina como un pequeño electrodoméstico "líder". Y es que su diseño es juvenil y desenfadado, está fabricado con buenos materiales y se sujeta a la perfección, con sus cuatro patas, en cualquier superficie plana (mesa, meseta de la cocina, mesa auxiliar, etc.). Consta de una base, seis bandejas normales, una bandeja específica para alimentos muy pequeños y la tapa. En la parte inferior del frontal tiene una pequeña pantalla en la que programar la temperatura y el tiempo, con los botones correspondientes, más el botón de encendido. Su peso no es inconveniente para moverlo, y, además, tiene un buen agarre, pero es obvio decir que no está concebido como instrumento portátil, y que lo mejor será adjudicarle un lugar propio en la cocina o en donde tengamos pensado darle uso.

Una vez peladas y cortadas las frutas (en este primer caso se trataba de manzana y nectarina) las hemos puesto en las bandejas, hemos enchufado el desecador, lo hemos encendido y hemos seleccionado la temperatura y el tiempo. El aparato comienza a funcionar prácticamente sin ruido alguno, solo un suave zumbido que no molesta. Como es lógico, e igual que si estuviéramos cocinando, el proceso evacua algunos olores que, evidentemente, no son en absoluto desagradables, sino que están en consonancia con el tipo de alimentos que hayamos puesto a desecar.

Si programamos una temperatura baja (la menor es de 40º) y unas seis horas, cuando el aparato se detiene y procedemos a comprobar cuál ha sido el resultado de su trabajo observaremos que los trozos (que en este caso habíamos cortado un poco gruesos) están a medio desecar y conservan parte de los aromas originales, aunque no la textura cruda. Este resultado será ideal para utilizar los trozos para hacer postres, un pastel, por ejemplo. Si, por el contrario, programamos una temperatura alta (la mayor es de 70º) y más tiempo (colocando trozos de frutas laminados y menos gruesos) obtendremos un producto tipo fruto seco, más o menos crujiente, que servirá para comer como aperitivo (sustitutivo de patatas fritas u otros productos que son mucho menos sanos) o bien para utilizar en un estupendo muesli casero, para mezclar con yogur, con café, leche o lo que queramos. Aún no lo hemos probado con otros alimentos, como verduras, carnes o pescados, pero la verdad es que, visto el resultado, promete, y esperamos de él muchos y muy buenos ratos culinarios.

Para acabar, hemos de añadir un dato más, y es que limpiar este desecador de alimentos es sumamente fácil. Las bandejas se desmontan con solo levantarlas con suavidad, lo mismo que la tapa, y se pueden lavar con nuestro lavavajillas habitual| la base se limpia con una bayeta y una vez todo seco, se recoge y listo para utilizar la próxima vez.

Por todo lo cual no dudo en recomendar su adquisición, porque será imposible no darle uso, y, además, está a un precio bastante atractivo.

Kokemuksemme tästä artikkelista on ollut uusi. Niille, jotka ovat aiemmin käyttäneet tämäntyyppistä laitetta tai jotka ovat vähemmän käteviä kuin me, se on varmasti tuskaa, mutta meidän, jotka eivät ole koskaan käyttäneet hedelmä- ja vihanneskuivausrumpua, on täytynyt lukea ohjeet pari kertaa ja tarkista laite hyvin ennen käynnistämistä, vaikka on sanottava, että se on loppujen lopuksi erittäin intuitiivinen eikä aiheuta minkäänlaista ongelmaa. Muutaman minuutin kuluttua pystyimme käyttämään sitä täysin luottavaisin mielin, sillä se on jo ensisilmäyksellä "ystävällinen" laite, joka kutsuu antamaan kättäsi ja tarkkailemaan sen muotoja ja toimintaa| sen iloinen väritys saa sen murtautumaan keittiöön "johtajana" pienkoneena. Ja se on, että sen muotoilu on nuorekas ja rento, se on valmistettu hyvistä materiaaleista ja se pysyy täydellisesti neljällä jalallaan millä tahansa tasaisella alustalla (pöytä, keittiötaso, sivupöytä jne.). Se koostuu alustasta, kuudesta normaalista tarjottimesta, erityisestä alustasta erittäin pienille ruoille ja kannesta. Etuosan alaosassa on pieni näyttö, johon lämpötilan ja ajan ohjelmointi tapahtuu vastaavilla painikkeilla sekä virtapainikkeella. Sen paino ei ole hankala siirtää, ja lisäksi siinä on hyvä pito, mutta on selvää, että sitä ei ole suunniteltu kannettavaksi instrumentiksi ja että sille on parasta varata oma paikka keittiössä tai missä tahansa aiomme käyttää sitä. Kun hedelmät on kuorittu ja leikattu (tässä ensimmäisessä tapauksessa omena ja nektariini), olemme laittaneet ne tarjottimille, kytkeneet eksikkaattorin pistorasiaan, kytkeneet sen päälle ja valinneet lämpötilan ja ajan. Laite alkaa toimia käytännössä ilman melua, vain pehmeää huminaa, joka ei häiritse. Kuten on loogista, ja aivan kuin valmistaisimme ruokaa, prosessi poistaa joitakin hajuja, jotka eivät tietenkään ole ollenkaan epämiellyttäviä, mutta ovat sopusoinnussa kuivaamamme ruoan kanssa. Jos ohjelmoimme alhaisen lämpötilan (matalin on 40º) ja noin kuusi tuntia, kun laite pysähtyy ja jatkamme sen työn tuloksen tarkistamista, havaitsemme, että palaset (jotka tässä tapauksessa olimme leikattu hieman paksuja) ovat puolikuivattuja ja säilyttävät osan alkuperäisistä aromeista, vaikkakaan eivät raakaa rakennetta. Tämä lopputulos on ihanteellinen käytettäväksi paloista esimerkiksi jälkiruokien, kakun valmistukseen. Jos toisaalta ohjelmoimme korkean lämpötilan (korkein on 70º) ja enemmän aikaa (viipaloitujen ja vähemmän paksujen hedelmäpalojen laittaminen), saamme enemmän tai vähemmän rapean kuivattujen hedelmien tyyppisen tuotteen, jota käytetään alkuruoaksi (sipujen tai muiden paljon vähemmän terveellisten tuotteiden korvikkeena) tai käytettäväksi ihanassa kotitekoisessa myslissä, sekoitettuna jogurttiin, kahviin, maitoon tai mihin tahansa haluamaamme. Emme ole vielä kokeilleet sitä muiden ruokien, kuten vihannesten, lihan tai kalan kanssa, mutta totuus on, että tulokseen nähden se lupaa, ja odotamme siltä monia erittäin hyviä kulinaarisia hetkiä. Lopuksi meidän on lisättävä vielä yksi seikka, ja se on, että tämän ruoan eksikaattorin puhdistaminen on erittäin helppoa. Tarjottimet irrotetaan yksinkertaisesti nostamalla niitä varovasti, kuten myös kansi, ja ne voidaan pestä tavallisessa astianpesukoneessamme| pohja puhdistetaan liinalla ja kun kaikki on kuivunut, se kerätään ja valmis käytettäväksi seuraavalla kerralla. Kaikille en epäröi suositella sen hankintaa, koska on mahdotonta olla käyttämättä sitä, ja lisäksi se on erittäin houkutteleva hinta.

Verified tarkastelu

Este deshidratador es genial, tiene muchisima capacidad para poner un monton de fruta o verdura y el resultado es como el de las tiendas, lo que mas me gusta es que puedes poner las bandejas que necesites, no es necesario ponerlas todas, asi dependiendo de la cantidad que vayas a poner pones mas o menos bandejas, aunque yo te recomiendo que cuando lo uses mejor lo llenes y asi aprovechas ya que tarda bastante, de esa manera te compensa mucho. Su funcionamiento es bastante sencillo, tiene un boton para poner la temperatura que sera mas o menos grados, depende de lo que necesites y los alimentos que pongas, (esto te lo explica en el manual de instrucciones) y otro boton para poner la duracion, va desde una hora hasta 48 horas, lo bueno y algo que me gusto es que te va indicando cuanto tiempo queda, es decir, desde que le das al on empieza una cuenta atras y asi sabes mas o menos cuanto le queda, ademas de que te avisa con un sonido cuando acaba, por si te despistas...
Gracias a este aparato te ahorraras mucho dinero en comprar fruta deshidratada, en mi casa gusta mucho y compramos bastante, asi que ahora estoy muy contenta porque la podre hacer yo misma comprando mi propia fruta, con el ahorro que esto conlleva, tambien tengo que probar con verduras pues me han dicho que estan muy ricas tambien!! Personalmente lo recomiendo si te gusta tomar asi los alimentos, ademas que te van a durar mas y conservan sus propiedades. El aparato es de plastico y logicamente es bastante grande, asi que sera necesario tener espacio para ponerlo, aunque puedes hacer como yo si tienes una cocina pequeña y es ponerlo en una mesita auxiliar o sacarlo solo cuando lo vayas a usar! :) Gracias!!
Solamente recomendaria algo a la empresa y es poner el manual en castellano ya que al ser un poco mas complejo por tener diferentes tiempos para cada alimento, si no sabes mucho ingles puede ser un poco tedioso entenderlo, por lo demas todo genial, recomendado

Tämä kuivausrumpu on loistava, siihen mahtuu paljon hedelmiä tai vihanneksia ja lopputulos on kuin kaupoissa, pidän eniten siitä, että voit laittaa tarvitsemasi tarjottimet, sitä ei tarvitse laittaa ne kaikki, riippuen laittamasta määrästä, laitat enemmän tai vähemmän tarjottimia, vaikka suosittelen, että kun käytät sitä, täytä se paremmin ja hyödynnä se, koska se vie kauan, sillä tavalla se kompensoi sinua paljon. Sen toiminta on melko yksinkertaista, siinä on painike, jolla voit asettaa lämpötilan, joka on enemmän tai vähemmän asteita riippuen siitä, mitä tarvitset ja mitä ruokaa laitat, (tämä on selitetty käyttöohjeessa) ja toinen painike keston asettamiseen , se menee yhdestä tunnista 48 tuntiin, hyvä asia ja josta pidin on se, että se kertoo kuinka paljon aikaa on jäljellä, eli siitä hetkestä, kun napsautat, lähtölaskenta alkaa ja siten tiedät enemmän tai vähemmän kuinka paljon aikaa on jäljellä, sen lisäksi se ilmoittaa sinulle äänellä kun se päättyy, jos eksyt... Tämän laitteen ansiosta säästät paljon rahaa kuivuneiden hedelmien ostossa, kotonani he pitävät siitä paljon ja ostetaan paljon, joten nyt olen erittäin iloinen, koska voin tehdä sen itse ostamalla omia hedelmiä, sen tuomilla säästöillä minun täytyy kokeilla myös vihanneksia, koska he ovat sanoneet, että ne ovat myös erittäin maukkaita! Henkilökohtaisesti suosittelen sitä, jos haluat syödä tällaista ruokaa, sen lisäksi ne kestävät pidempään ja säilyttävät ominaisuutensa. Laite on valmistettu muovista ja loogisesti se on melko suuri, joten sen sijoittamiseen tarvitaan tilaa, vaikka voit tehdä niin kuin minä tein, jos sinulla on pieni keittiö eli laittaa se sivupöydälle tai ottaa se tulee ulos vasta kun aiot käyttää sitä! :) Kiitos!! Suosittelisin vain jotain yritykselle ja se on laittaa käsikirja espanjaksi, koska se on hieman monimutkaisempi, koska kullekin ruoalle on eri ajat, jos et osaa paljon englantia, sen ymmärtäminen voi olla hieman tylsää, muuten kaikki on hienoa, suosittelen

Verified tarkastelu

UPDATE 02/2017 steht am Ende! Alles ist aus Plaste - was aber im Grunde nicht schlimm ist. Vorweg. Ich habe den Automaten zurückgeschickt, weil nach dreimaligem Gebrauch der Lüfter am rappeln war. Und zwar erst leise und dann wurde es immer lauter. Ansonsten ist das Gerät wirklich gut durchdacht, die Temperaturwahl und die Zeiteinstellung ist prima. Die verschiedenen Ebenen kann man - je nachdem wie man diese aufeinandersetzt - in der Höhe verstellen. Gedörrt habe ich Putenfleisch und Rindfleisch. Teils für meine Hunde aber auch für mich als Beef Jerk mit verschiedenen Marinaden und Gewürzen. Auch Apfelscheiben sowie Gurke, Pepperonie, Bananen, Zwiebeln... Bei Fleisch ist manchmal das aussenliegende nicht so schnell fertig wie das innen liegende.. Das kann man aber leicht umgehen, indem man kleinere oder dünnere Scheiben nach aussen legt. Ansonsten wurde alles ziemlich gleichmäßig erwärmt. Es wurde alles prima gedörrt und die Plastikgitter haben auch alles überlebt. Entweder in der Spülmaschuine reinigen oder mit einer weichen Bürste kurz leicht abschrubben. Das ist wirklich einfach. Alles ist stabil gebaut - nur eben die Lüftergeräusche waren nervig. Aber das kann auch ein einmaliger Fehler sein, den ich nicht zu hoch bewerte. Update02/2017: Mittlerweile habe ich das 2. Gerät im Einsatz. Dieses hat nicht die nervigen Geräusche sondern ist wirklich sehr leise! Ein Hinweis zum Schluss: Hat Ihnen meine Rezension weiter geholfen? Dann würde ich mich sehr über ein positives Feedback freuen. Falls Sie anderer Meinung sind, hinterlassen Sie doch bitte einen Kommentar, was ich hätte besser machen können. Somit helfen Sie nicht nur mir, sondern allen Interessenten und Lesern. Vielen Dank.

PÄIVITYS 02/2017 on lopussa! Kaikki on valmistettu muovista - mikä ei todellakaan ole huono asia. ennakointi. Lähetin koneen takaisin, koska tuuletin kolisi kolmen käyttökerran jälkeen. Aluksi oli hiljaista ja sitten kovempi ja kovempi. Muuten laite on todella hyvin harkittu, lämpötilavalinta ja aika-asetus loistava. Eri tasojen korkeutta voidaan säätää - riippuen siitä, kuinka asetat ne päällekkäin. Kuivasin kalkkunaa ja naudanlihaa. Osittain koirilleni, mutta myös itselleni naarmuksi erilaisilla marinateilla ja mausteilla. Omenaviipaleet samoin kuin kurkku, pepperoni, banaanit, sipulit... Lihan kanssa ulkopuoli ei joskus valmistu yhtä nopeasti kuin sisäpuoli, mutta sen voi helposti välttää laittamalla ulkopuolelle pienempiä tai ohuempia viipaleita. Muuten kaikki lämpeni melko tasaisesti. Kaikki kuivattiin hyvin ja muoviritilä kesti kaiken. Puhdista astianpesukoneessa tai hankaa hellävaraisesti pehmeällä harjalla. Se on todella helppoa. Kaikki on rakennettu tukevasti - vain tuulettimen ääni oli ärsyttävää. Mutta se voi olla myös kertaluonteinen virhe, jota en arvosta liian korkealle. Päivitys 02/2017: Käytän nyt toista laitetta. Tästä ei kuulu ärsyttäviä ääniä, mutta se on todella hiljainen! Huomautus lopussa: Auttoiko arvosteluni sinua? Sitten olisin erittäin iloinen positiivisesta palautteesta. Jos olet eri mieltä, jätä kommentti, mitä olisin voinut tehdä paremmin. Et siis auta vain minua, vaan kaikkia kiinnostuneita osapuolia ja lukijoita. Kiitos paljon.

Verified tarkastelu

Der Dörrautomat ist nicht das hochwertigste Gerät, was mich aber nicht stört. Es erfüllt seinen Zweck und die Bedienung ist denkbar einfach.
Wenn ich Kräuter, z.B. Schnittlauch trockne, verwende ich Backpapier. Diesen Tipp habe ich im Vorfeld im Internet gelesen. Klappt auch sehr gut.
In der Bedienungsanleitung gibt es eine Tabelle mit den Vorschlägen welche Obst- und Gemüsesorten man trocknen kann und wie sich das Obst/Gemüse anfühlen muss beim Trocknungstest. Ausserdem gibt es ein Rezept für Beef Jerkey (getrocknetes, mariniertes Fleisch).
Die Trocknung klappt sehr gut und die Handhabung des Gerätes ist sehr simpel. Einziger Kritikpunkt den ich habe ist das doch relativ kurze Kabel. Mit ca. 1 m Länge ist es doch sehr knapp bemessen. Man muss entweder einen passablen Platz mit Steckdose haben für das Gerät, wo es auch mal 10 Stunden (oder länger, je nachdem was man trocknet) stehen kann oder man arbeitet mit einem Verlängerungskabel. Ein etwas längeres Kabel wäre hier auf jeden Fall hilfreich gewesen.
Der Automat hat eine sehr gute Größe, so dass man wirklich ordentlich was unterbringt. Die Scheiben der Früchte sollten immer gleich dick sein und gleichmäßig geschnitten, so dass sie auch gleichmäßig trocken werden.
Die Lautstärke des Gerätes ist OK. Bei uns steht es ohnehin im Keller weil wir ansonsten keinen geeigneten Platz in der Wohnung gefunden hätten wo das Gerät auch mal stehen bleiben kann ohne dass es stört.
Auf jeden Fall ein sehr gutes Gerät, das hält was es verspricht. Würden wir wieder kaufen.

Kuivain ei ole laadukkain laite, mutta se ei minua haittaa. Se palvelee tarkoitustaan ja on erittäin helppokäyttöinen. Kun kuivaan yrttejä, kuten ruohosipulia, käytän leivinpaperia. Luin tämän vinkin netistä etukäteen. Toimii myös erittäin hyvin. Käyttöoppaassa on taulukko, jossa on ehdotuksia, minkä tyyppisiä hedelmiä ja vihanneksia voit kuivata ja miltä hedelmien/vihannesten tulisi tuntua kuivaustestin aikana. Siellä on myös resepti Beef Jerkeylle (kuivattu, marinoitu liha). Kuivaus toimii erittäin hyvin ja laitteen käsittely on erittäin helppoa. Ainoa kritiikkini on suhteellisen lyhyt kaapeli. Noin 1 m pituudellaan se on erittäin tiukka. Laitteelle tulee joko olla sopiva paikka pistorasialla, jossa se voi seistä 10 tuntia (tai pidempään, riippuen mitä kuivaat) tai työskentelet jatkojohdolla. Hieman pidempi kaapeli olisi varmasti auttanut tässä. Kone on erittäin hyvän kokoinen, joten voit todella säilyttää jotain siististi. Hedelmäviipaleiden tulee aina olla saman paksuisia ja leikata tasaisesti, jotta ne kuivuvat tasaisesti. Laitteen äänenvoimakkuus on OK. Meillä se on joka tapauksessa kellarissa, koska muuten emme olisi löytäneet asunnosta sopivaa paikkaa, jossa laite voisi seisoa häiritsemättä. Joka tapauksessa erittäin hyvä laite, joka pitää lupauksensa. Ostaisimmeko uudestaan.

Verified tarkastelu

Der Klarstein Bananarama Dörrautomat eignet sich bestens zum Trocknen verschiedener Lebensmittel. Hiermit ist es absolut kein Problem Obst, Gemüse, Fleisch und vieles mehr zu trocknen. Dank der 6 praktischen Ablage-Etagen kann man eine ganze Menge platzieren und schmackhafte Snacks herstellen. Besonders für alle diejenigen, die sich gesund ernähren möchten, ist ein Dörrautomat eine tolle Sache.

Der Bananarama ermöglicht es einem, die Haltbarkeit der Lebensmittel zu verlängern und somit über einen längeren Zeitraum zu verwenden. Dabei ist es absolut egal, ob man Liebhaber von Kartoffel-, Obst-, oder Gemüsechips aller Art ist. Hiermit ist einfach komplett alles möglich. Sogar Beef Jerkey kann man selbst herstellen. Die Heizleistung beträgt 550 Watt, was zur Folge hat, dass in den Lebensmitteln kein Wasser zurück bleibt. Vitamine und andere wichtige Inhaltsstoffe bleiben ebenfalls erhalten, was bei einer gesunden Ernährung sehr von Vorteil ist.

Die Handhabung des Gerätes ist sichtlich einfach, denn im Lieferumfang befindet sich eine verständliche Bedienungsanleitung, die einem Schritt für Schritt den Dörrautomat beschreibt. Die Temperatureinstellung ist in dem Bereich von 40 - 70° C möglich. Dabei stellt sich der Timer zum eingestellten Zeitpunkt automatisch ab. Die luftdurchlässigen Ablagen lassen die Umluft perfekt zirkulieren und garantieren somit ein optimales Ergebnis.Die Zusatzauflagen eignen sich hervorragend zur Trocknung von kleineren Früchten.

Auch die Reinigung des Gerätes ist schnell erledigt. Danach kann man den Dörrautomat einfach platzsparend ineinander stapeln und verstauen.

Klarstein Bananarama -kuivausrumpu on ihanteellinen erilaisten ruokien kuivaamiseen. Hedelmien, vihannesten, lihan ja monen muun kuivaaminen ei ole mikään ongelma. Kuuden käytännöllisen säilytystason ansiosta voit sijoittaa paljon ja valmistaa maukkaita välipaloja. Erityisesti niille, jotka haluavat syödä terveellisesti, dehydrator on hieno asia. Bananaraman avulla voit pidentää ruoan säilyvyyttä ja siten käyttää sitä pidemmän ajan. Sillä ei ole väliä, rakastatko kaikenlaisia peruna-, hedelmä- vai vihanneslastuja. Tämän avulla kaikki on mahdollista. Voit jopa tehdä oman naudanlihapihvin. Lämmitysteho on 550 wattia, mikä tarkoittaa, että ruokaan ei jää vettä. Myös vitamiinit ja muut tärkeät ainesosat säilyvät, mikä on erittäin hyödyllistä terveellisessä ruokavaliossa. Laitteen käsittely on silminnähden helppoa, koska toimitukseen sisältyy selkeä käyttöohje, jossa kuvataan kuivausrumpu vaihe vaiheelta. Lämpötila voidaan asettaa välille 40 - 70°C. Ajastin sammuu automaattisesti asetettuna aikana. Ilmaa läpäisevien hyllyjen ansiosta ilma kiertää täydellisesti ja takaa näin optimaalisen lopputuloksen.Lisäkerrokset sopivat ihanteellisesti pienempien hedelmien kuivaamiseen. Laite voidaan myös puhdistaa nopeasti. Sitten voit yksinkertaisesti pinota ja varastoida kuivaimen toistensa päälle tilan säästämiseksi.

Verified tarkastelu

Da ich sehr gerne getrocknete Apfelringe esse, diese aber recht teuer sind habe ich nach einem entsprechendem Dörrgerät gesucht. Den bananarama von Klarstein fand ich aufgrund der zahlreichen Lagen und dem Preis ansprechend. Vorab: mittlerweile benutze ich das Gerät sehr gerne und das Obst schmeckt auch gut und natürlich. Nach entsprechender Vorbereitung ( Abspülen der einzelnen Gitter ) habe ich zunächst Äpfel gedörrt. Nach ca 6 Stunden waren die ca3mm dicken Apfelringe auch gut getrocknet. Leider konnte ich die erste Fuhre komplett wegschmeißen, da diese nach Plastik geschmeckt hat. Hier war ich um ehrlich zu sein leicht am Zweifeln, da dies ja alles andere als gesund sein kann. Ich habe also nochmal alles abgewaschen und einen weiteren Versuch gestartet. leider auch hier weiterhin ein leichter Nebengeschmackt. Nach dem dritten Versuch war dieser jedoch nicht mehr vorhanden, hierfür gibt es von mir jedoch einen Punktabzug. Ich habe mittlerweile auch Kiwi, Pflaumen und Möhren getrocknet, alles natürlich in Scheiben. Äpfel sind allerdings weiter mein Favorit. Das übrige Obst hat etwas länger zum trocknen gebraucht, wie lange kommt wirklich immer drauf an wie dick die jeweiligen Scheiben sind: ggf. bietet es sich an diese vorher kurz auf Küchenpapier zu legen. Der Timer funktioniert eiwandfrei und gibt nach der entsprechenden Zeit ein recht lautes piepen von sich. Beim ersten Mal war das Dörrgerät in der Nacht fertig und ich bin selbst duch eine geschlossene Tür davon wach geworden. Im laufenden Betrieb brummt der Motor natürlich entsprechend. Dies ist von der Lautstärke ungefähr mit einer laufenden leisen Spülmaschine zu vergleichen. Insgesamt kann ich das Produkt empfehlen, man braucht nur wirklich entsprechend Platz wo man dieses aufbewahren kann.

Koska syön mielelläni kuivattuja omenarenkaita, mutta ne ovat melko kalliita, etsin sopivaa kuivausrumpua. Klarsteinin bananaraama oli mielestäni houkutteleva lukuisten kerrosten ja hinnan takia. Ensinnäkin: Nautin nyt todella laitteen käytöstä ja myös hedelmät maistuvat hyvältä ja luonnolliselta. Asianmukaisen valmistelun (yksittäisten ritilöiden poishuuhtelun) jälkeen kuivasin ensin omenat. Noin 6 tunnin kuluttua myös noin 3 mm paksut omenarenkaat kuivuivat hyvin. Valitettavasti pystyin heittämään ensimmäisen kuorman kokonaan pois, koska se maistui muovilta. Ollakseni rehellinen, olin hieman epäileväinen tässä, koska tämä voi olla kaikkea muuta kuin terveellistä. Joten pesin kaiken uudelleen ja aloitin uuden yrityksen. Valitettavasti tässä on vielä pieni jälkimaku. Kolmannen yrityksen jälkeen tätä ei kuitenkaan enää ollut saatavilla, mutta vähennin tästä pisteen. Olen myös kuivannut kiivejä, luumuja ja porkkanoita, kaikki tietysti viipaleina. Omenat ovat silti suosikkini. Muiden hedelmien kuivuminen kesti hieman kauemmin, kuinka kauan se riippuu todellakin siitä kuinka paksut viipaleet ovat: voi olla hyvä idea laittaa ne talouspaperille etukäteen. Ajastin toimii moitteettomasti ja antaa melko kovan piippauksen sopivan ajan kuluttua. Ensimmäistä kertaa kuivaaja oli valmis yöllä ja heräsin siitä jopa suljetun oven läpi. Käytön aikana moottori humisee luonnollisesti vastaavasti. Tilavuudeltaan tätä voi verrata karkeasti toimivaan, hiljaiseen astianpesukoneeseen. Kaiken kaikkiaan voin suositella tuotetta, tarvitset vain todella tilaa, jossa voit säilyttää sitä.

Verified tarkastelu

Wir haben den dörrautomaten jetzt seit Carl 1 Jahr und können nur gutes darüber sagen.egal ob Kräuter, Gewürze oder beef jerkey,alles gelingt immer super!!! Das Gerät kann man nur empfehlen..

Meillä on ollut kuivausrumpu nyt vuoden ja siitä voi sanoa vain hyvää.Ei väliä onko se yrttejä, mausteita tai jerkeytä, kaikki toimii aina loistavasti! Laitetta voi vain suositella.

Verified tarkastelu

Schon lange war ich scharf auf so ein Gerät und habe nun seit über 2 Jahren immer mal wieder sporadisch gesucht, doch mich erst nicht durchringen können, eins zu kaufen. Entweder erschienen mit die Automaten zu klein oder aber sie waren schon sehr groß und zugleich dann auch sehr teuer. Dann habe ich mich seit über einem Jahr nicht mehr drum bemüht und war überrascht, was sich auf dem Markt der Dörrgeräte getan hat. Schlussendlich hat es mir dieser Dörrer vom Klarstein angetan, weil er nicht nur die variable Temperatur hat und rechteckig ist statt rund, sondern auch einen Timer besitzt. Man muss ein bisschen ausprobieren, wie lang man bei welcher Temperatur trocknen muss, um das für einen selbst optimale Ergebnis zu erzielen, doch es lässt sich relativ schnell heraus finden. Am meisten liebt die gesamte Familie Bananenchips, die wir mit einem Eierschneider in schön gleich dicke Stücke hinbekommen und die ohne zusätzlichen Zucker (frag mich immer, warum das bei den käuflichen Chips mit daran kommt, Bananen sind doch eh süß) super knusprig und lecker werden. Auch Gemüse als Grundlage für Brühen oder Kräuter ... schmeckt alles super. Das Gerät läuft leiser, als ich es erwartet habe, sodass es auch kein Problem ist, es nachts laufen zu lassen. Es stört niemanden. Es lässt sich sehr leicht reinigen, die 6 Lagen bieten schön viel Platz und relativieren den Verbrauch - bei voller Ladung, versteht sich. Insgesamt ist es aber dennoch nicht so extrem wuchtig, es hat einen dauerhaften Platz auf unserer Arbeitsplatte gefunden und wir möchten es nicht mehr missen. Gründliches Spülen der Tabletts und Auswischen der Basis-Station ist vor Erstgebrauch jedoch sehr wichtig, ebenso das Betreiben über ca. 2-3 Stunden ohne Inhalt, damit sich die Gerüche aus dem Motor verflüchtigen. Danach war aber alles bestens. Was die Temperatur anbetrifft, wie genau und konstant sie erreicht und gehalten wird, kann ich nicht sagen, da ich keine Möglichkeit habe, das nachzuprüfen. Da wir aber keinen Wert auf Rohkost legen, ist mir persönlich das letztlich auch egal, solange das Ergebnis stimmt und das tut es. Nach der Hälfte der Zeit tausche ich auch die Position der Tabletts, sprich: die untersten nach oben und umgekehrt. Das macht dann alles schön gleichmäßig trocken (und knusprig, wenn gewünscht). Volle 5 Sterne!!!

Olen ollut kiinnostunut tällaisesta laitteesta jo pitkään ja etsinyt satunnaisesti nyt yli 2 vuotta, mutta en aluksi uskaltanut ostaa sitä. Joko koneet vaikuttivat liian pieniltä tai ne olivat erittäin suuria ja samalla erittäin kalliita. Sitten en ole vaivannut sitä yli vuoteen ja olin yllättynyt siitä, mitä kuivainmarkkinoilla tapahtui. Loppujen lopuksi pidin tästä Klarsteinin kuivausrummusta, koska siinä ei ole vain vaihteleva lämpötila ja se on suorakaiteen muotoinen pyöreän sijaan, vaan siinä on myös ajastin. Hieman pitää kokeilla, kuinka kauan sinun on kuivattava missä lämpötilassa, jotta saavutetaan paras mahdollinen lopputulos, mutta se selviää suhteellisen nopeasti. Eniten koko perhe rakastaa banaanilastuja, jotka voimme leikata kananmunaleikkurilla saman paksuisiksi paloiksi ja jotka ovat superrapeat ja herkulliset ilman lisäsokeria (kysy aina, miksi se tulee ostettavien sirujen mukana, banaanit ovat makea joka tapauksessa).. Kasvikset liemien tai yrttien pohjaksi... kaikki maistuu hyvältä. Laite toimii hiljaisemmin kuin odotin, joten sen jättäminen päälle yöksi ei myöskään ole ongelma. Se ei haittaa ketään. Se on erittäin helppo puhdistaa, 6 kerrosta tarjoavat paljon tilaa ja asettavat kulutuksen perspektiiviin - täydellä latauksella tietysti. Kokonaisuutena se ei kuitenkaan ole hirveän iso, se on löytänyt pysyvän paikan työtasollamme emmekä halua enää olla ilman sitä. Astioiden perusteellinen huuhtelu ja tukiaseman pyyhkiminen pois ennen ensimmäistä käyttökertaa on erittäin tärkeää, samoin kuin noin 2-3 tunnin käyttö ilman sisältöä, jotta moottorin hajut haihtuvat. Mutta sen jälkeen kaikki oli hyvin. Mitä tulee lämpötilaan, kuinka tarkasti ja vakiona se saavutetaan ja ylläpidetään, en voi sanoa, koska minulla ei ole mitään keinoa varmistaa sitä. Mutta koska emme arvosta raakaruokaa, en henkilökohtaisesti välitä niin kauan kuin tulos on oikea, ja se on. Puolivälissä vaihdan myös lokeroiden asentoa, eli alemmat ylös ja päinvastoin. Tämä tekee kaikesta mukavaa ja tasaisesti kuivaa (ja haluttaessa rapeaa). Täydet 5 tähteä!!!

Verified tarkastelu

Bananarama Dörrautomat kommt in schwarz, der erste Eindruck ist sehr positiv, optisch fügt er sich in jede Küche ein, wobei man ihn überall aufstellen kann, da er lediglich eine Steckdose braucht und eine gerade Aufstellfläche.
Wozu braucht man einen Dörrautomaten?
Es gibt genug frisches Obst und Gemüse? Klar gibt es das, wir mögen aber Trockenfrüchte sehr gerne, zum Knabbern zwischendurch, als Snack oder unterwegs. Fertige Trockenfrüchte kaufen? Klar geht das auch, aber mache ich es selbst, dann weiß ich, das keine chemischen Stoffe zugesetzt werden, das Schwefel den Appetit nimmt.

Ich kaufe unser Obst und Gemüse beim Bauer in der Nähe, dort sehe ich woher mein Obst und Gemüse kommt, ich kann es teilweise selbst ernten, vom Baum in den Korb und ohne Umwege nach hause, waschen, schneiden, im Bananarama trocknen und gut aufbewahren. So decke ich mich mit den Früchten und Gemüsesorten der Saison ein und habe sie so immer parat. Man kann das auch wieder rückgängig machen, in dem man es im Wasserbad wieder ziehen lässt und so die entzogene Flüssigkeit wieder zuführt.

Beim Dörren – Dehydrieren wird Flüssigkeit entzogen, alle wichtigen Vitamine bleiben weitgehend erhalten, zudem mache ich es haltbar und ich entscheide wie saftig, knusprig oder trocken es ist.

Das Trocknen im Backofen ist dagegen nicht ideal und es verbraucht eine Menge Strom, da die Backofentür etwas geöffnet sein muss. Wie früher das Obst an einem Faden aufreihen und an der Luft trocknen lassen oder auf einem Tuch in der Sonne trocknen, alles nichts Ganzes und nichts Halbes, da ist es einfacher mit einem Dörrautomaten zu arbeiten. Die Auswahl ist groß, aber nicht jeder hält was er verspricht. Es gibt sie in verschiedenen Preisklassen und Größen.

Ich hatte bereits einen Dörrautomaten von einer bekannten Marke, mit ihm war ich aber nicht zufrieden, das Ergebnis war eher mittelmäßig sodass er im Keller landete. Um so gespannter war ich auf den Bananarama von Klarstein.

Die Ablagen sind aus Lebensmittel-beständigem Kunststoff, sie sind spülmaschinenfest, die Auflagefläche ist in Waben-Struktur, diese garantiert eine gleichmäßige Verteilung der Umluft, desweiteren sind 2 zusätzliche Auflagen mit feinen Poren im Lieferumfang. Das Bedienen des Bananarama erfolgt über drei Bedienknöpfe vorn am Gerät, den Powerknopf zum Einschalten, dem Timer für die Zeit und der Knopf für die Temperatur. Das Bedienen ist einfach, die Zeit und Temperaturangaben kann man der Anleitung entnehmen.

Damit Früchte ihre Farbe behalten und nicht braun werden, lege ich sie für einige Minuten in kaltes Wasser dem ich einen Spritzer Zitronensaft zugebe. Beim Trocknen von Kräutern bleiben die Aromen und Öle in den Kräutern erhalten, Fleisch kann vor dem Dörren in einer Marinade ziehen und dann für 6 bis 10 Stunden im Bananarama trocknen. Das Fleisch wird weder zäh noch trocken, es bleibt saftig und schmeckt sehr gut, der ideale Snack wenn unangemeldet Gäste kommen, auf einer längeren Reise oder zwischendurch. Ich verwende dazu sehr gerne Rinder- oder Gefügelfilet das ich in Streifen schneide und für ca 3 Stunden zum Marinieren in den Kühlschrank stelle.

Kräuter gelingt perfekt, so hat man sie das ganze Jahr zur Verfügung und das Aroma bleibt zu 100% erhalten.

Mein Fazit
der Klarstein Bananarama Dörrautomat überzeugt mit seiner Leistung und dem Ergebnis, perfekt dörren, dehydrieren oder trocknen ist mit ihm eine Kleinigkeit. Er arbeitet mit Umluft, wodurch eine optimale Luftverteilung gegeben ist, auch das Wenden der Früchte ist nicht notwendig. Er ist super leise und kaum zu hören, das Dörren über Nacht ist kein Problem. Ich gebe eine ganz klare Kaufempfehlung.

Bananarama dehydrator tulee mustana, ensivaikutelma on erittäin positiivinen, visuaalisesti se sulautuu mihin tahansa keittiöön, vaikka voit sijoittaa sen mihin tahansa, koska se tarvitsee vain pistorasian ja tasaisen pinnan. Miksi tarvitset kuivauslaitteen? Onko tarpeeksi tuoreita hedelmiä ja vihanneksia? Tietysti on, mutta pidämme kuivatuista hedelmistä kovasti, naposteltavaksi välipalaksi tai tien päällä. Ostatko valmiita kuivattuja hedelmiä? Tietysti sekin on mahdollista, mutta jos teen sen itse, niin tiedän, ettei kemiallisia aineita ole lisätty ja rikki vie ruokahalun. Ostan hedelmät ja vihannekset lähistöltä viljelijältä, josta näen mistä hedelmäni ja vihanneseni tulevat, voin korjata osan itse, puusta koriin ja suoraan kotiin, pestä, leikata, kuivattaa bananarama ja säilytä se hyvin. Varaan siis kauden hedelmiä ja vihanneksia ja pidän ne aina valmiina. Voit myös kumota tämän antamalla sen kiehua uudelleen vesihauteessa ja lisäämällä näin vedetyn nesteen uudelleen. Kuivattaessa - kuivattaessa neste poistuu, kaikki tärkeät vitamiinit säilyvät suurelta osin, teen siitä myös kestävän ja päätän kuinka mehukas, rapea tai kuiva se on. Uunissa kuivaus sen sijaan ei ole ihanteellista ja se kuluttaa paljon sähköä, koska uunin luukun pitää olla hieman auki. Kuten ennenkin, pujota hedelmät langalle ja anna sen kuivua ilmassa tai kuivata liinalla auringossa, ei mitään kokonaista eikä puolikasta, on helpompi työskennellä kuivausrummulla. Valikoima on suuri, mutta kaikki eivät pidä lupauksiaan. Niitä on saatavana eri hintaluokissa ja kokoina. Minulla oli jo tunnetun merkin kuivaaja, mutta en ollut siihen tyytyväinen, lopputulos oli melko keskinkertainen, joten se päätyi kellariin. Olin sitäkin innoissani Klarstein Bananaramasta. Hyllyt on valmistettu elintarvikekestävästä muovista, ne ovat konepesun kestäviä, tukipinnassa on hunajakennorakenne, joka takaa kiertoilman tasaisen jakautumisen ja toimitukseen sisältyy 2 lisätukea hienohuokoisilla. Bananaramaa ohjataan kolmella laitteen etuosassa olevalla ohjauspainikkeella, virtapainikkeella sen käynnistämiseksi, kellonajan ajastimella ja lämpötilan painikkeella. Se on helppokäyttöinen, kellonaika ja lämpötilatiedot löytyvät ohjeista. Jotta hedelmät säilyttäisivät värinsä ja eivät ruskeutuisi, laitan sen kylmään veteen muutamaksi minuutiksi ja lisään ripaus sitruunamehua. Yrttejä kuivattaessa yrttien aromit ja öljyt säilyvät, liha voidaan marinoida ennen kuivausta ja kuivata sitten bananaramassa 6-10 tuntia. Liha ei ole sitkeää eikä kuivaa, se pysyy mehukkaana ja maistuu erittäin hyvältä, ihanteellinen välipala vieraiden saapuessa etukäteen, pidemmällä matkalla tai välissä. Käytän mielelläni naudan- tai siipikarjafilettä, jonka leikkaan suikaleiksi ja laitan jääkaappiin noin 3 tunniksi marinoitumaan. Yrtit toimivat täydellisesti, joten niitä on saatavilla ympäri vuoden ja aromi säilyy 100 %. Päätelmäni Klarstein Bananarama -kuivaimesta vakuuttaa suorituskyvyllään ja tuloksella, täydellinen kuivaus, kosteudenpoisto tai kuivaus on pikku juttu sen kanssa. Se toimii kiertävällä ilmalla, mikä varmistaa optimaalisen ilman jakautumisen eikä hedelmiä tarvitse kääntää. Se on erittäin hiljainen ja tuskin kuuluu, kuivuminen yön yli ei ole ongelma. Annan erittäin selkeän ostosuosituksen.

Verified tarkastelu


COSIDERAZIONI GENERALI
Il prodotto arriva molto ben imballato, con una scatola doppia.
L'estetica è piacevole e sta benissimo sul ripiano della cucina.
Gli essiccatori sono essenzialmente di due tipi: quelli mandano l'aria calda in orizzontale (molto più costosi e a forma di parallelepipedo) e quelli in cui il calore è prodotto in basso e si muove verticalmente verso l'alto (generalmente di forma circolare).
Questo Essiccatore è del secondo tipo, quello più economico, però è a forma di parallelepipedo, molto più comoda.  
Possiedo anche un apparecchio del primo tipo e devo dire che, facendo una prova comparata,  con mia sorpresa non ho riscontrato differenze evidenti nel trattamento della frutta tra i due essiccatori.
Purtroppo il manuale è solo in inglese e tedesco.
Per questo motivo nella recensione fornirò anche qualche consiglio pratico, dato che da alcuni anni utilizzo prodotti analoghi ed ho una certa esperienza.
- CARATTERISTICHE
Elettrodomestico molto funzionale e ben progettato.
E' fornito di sei ripiani che si sovrappongono incastrandosi l'uno all'altro.
I piani sono dotati sui due lati corti di comode maniglie.
Può essere usato anche con pochi ripiani, ma è conveniente dal punto di vista economico del risparmio energetico riempirlo completamente: infatti, sia che si usi un ripiano o sei, il consumo di elettricità è identico.
Un ulteriore ripiano di plastica flessibile va posizionato in basso per proteggere da eventuali sgocciolamenti la parte del motore con la ventola, e rendere così più agevole la pulizia.
I comandi consistono in tre tasti ed un piccolo display nella parte frontale:
- Accensione / Spegnimento
- Timer preimpostato sulle 12 ore ma che può essere settato premendo il pulsante ripetutamente per un periodo da 1 a 48 ore.
- Temperatura preimpostata a 70°. Premendo due volte il tasto torna a 40° e di lì si può regolare a piacere fino a un massimo di 70°.
Per quanto riguarda la pulizia di solito basta sciacquare i ripiani o lavarli con sapone neutro, tipo Marsiglia o Aleppo, oppure con acqua e bicarbonato. 
Meglio evitare di usare detersivi chimici i cui residui potrebbero depositarsi sui gli alimenti, rovinandone il gusto e le caratteristiche.
- PROVA D'USO
La conservazione tramite disidratazione è uno dei metodi più antichi e naturali inventati dall'uomo, per disporre di alimenti nutrienti e genuini in qualsiasi stagione dell'anno.
Ho provato questo prodotto con quattro tipo di frutta che contengono differenti percentuali di liquidi: mela e pera più secche, ananas media, albicocche alta.
La riprova è data dal fatto che mele e pere erano pronte in un giorno, l'ananas in 36 ore e le albicocche in circa due giorni.
La frutta va tagliata in fette di circa 4-5 mm di spessore e disposta sui ripiani senza sovrapporre le fette. 
Frutti piccoli tipo prugne o albicocche vanno divisi in metà, togliendo il nocciolo.
Per un grado ottimale di  essiccatura è meglio che la frutta non sia troppo disidratata, ma leggermente morbida ed elastica al tatto. 
In questo modo è piacevole da masticare, con un gusto ottimo grazie anche ai suoi zuccheri naturali che vengono esaltati dalla disidratazione.
Quindi,  durante il processo di essiccatura, due o tre volte al giorno conviene controllare il grado di disidratazione.
Ho verificato che per la frutta va bene una temperatura di 50-55°.
A grandi linee ci si può regolare così:
- 40° per la cottura molto lenta, utilizzata in genere dai seguaci del  bio-crudismo.
- 55 ° frutta, funghi, pomodori, verdura in genere da mangiare o da cucinare senza reidratazione.
- 70 ° essiccatura rapida e potente per alimenti che vanno consumati molto secchi (ad es. peperoncino) o reidratati (verdure liofilizzate, pasta fatta in casa, etc.)
- CONSERVAZIONE
La frutta così ottenuta è squisita e ideale per la colazione, le gite, lo sci e le attività in genere, che richiedono uno spuntino

YLEISIÄ HUOMIOITA Tuote saapuu erittäin hyvin pakattuna kaksoislaatikolla. Estetiikka on miellyttävä ja näyttää hyvältä keittiön tiskillä. Kuivareita on pääasiassa kahta tyyppiä: niitä, jotka lähettävät kuumaa ilmaa vaakatasossa (paljon kalliimpia ja suuntaissärmiön muotoisia) ja sellaisia, joissa lämpö tuotetaan pohjassa ja liikkuu pystysuunnassa ylöspäin (yleensä pyöreä). Tämä kuivausrumpu on toista tyyppiä, halvempaa, mutta suuntaissärmiön muotoinen, paljon mukavampi. Omistan myös ensimmäisen tyyppisen laitteen ja minun on sanottava, että vertailutestiä tehdessäni en yllätyksekseni löytänyt selviä eroja hedelmien käsittelyssä näiden kahden kuivausrummun välillä. Valitettavasti ohje on vain englanniksi ja saksaksi. Tästä syystä annan myös joitain käytännön neuvoja katsauksessa, koska olen käyttänyt vastaavia tuotteita muutaman vuoden ajan ja minulla on kokemusta. - OMINAISUUDET Erittäin toimiva ja hyvin suunniteltu laite. Se on varustettu kuudella hyllyllä, jotka menevät päällekkäin ja sopivat yhteen. Topit on varustettu kahdella lyhyellä sivulla mukavilla kahvoilla. Sitä voidaan käyttää myös muutamalla hyllyllä, mutta energiansäästön kannalta on kätevää täyttää se kokonaan: itse asiassa käytetään yhtä tai kuutta hyllyä, sähkönkulutus on sama. Pohjassa on lisäksi joustava muovihylly, joka suojaa tuulettimella varustettua moottorin osaa tippumiselta ja helpottaa siten puhdistamista. Säätimet koostuvat kolmesta painikkeesta ja pienestä näytöstä edessä: - On / Off - Ajastin esiasetettu 12 tuntiin, mutta joka voidaan asettaa painamalla painiketta toistuvasti 1 - 48 tunnin ajan. - Esiasetettu lämpötila 70°. Painamalla painiketta kahdesti se palaa 40°:een ja sieltä sitä voidaan säätää halutulla tavalla enintään 70°:een asti. Siivouksen osalta riittää yleensä hyllyjen huuhtelu tai pesu neutraalilla saippualla, kuten Marseille tai Aleppo, tai vedellä ja bikarbonaatilla. On parempi välttää käyttämästä kemiallisia pesuaineita, joiden jäämät voivat saostua ruoan pinnalle ja pilata sen maun ja ominaisuudet. - TODISTUS KÄYTTÖÖN Säilöntä kuivauksella on yksi vanhimmista ja luonnollisimmista ihmisen keksimistä menetelmistä saada ravitsevaa ja aitoa ruokaa kaikkina vuodenaikoina. Kokeilin tätä tuotetta neljällä hedelmälajilla, jotka sisältävät eri prosenttiosuuksia nestettä: kuivempi omena ja päärynä, keskikokoinen ananas, korkea aprikoosi. Todisteena on se, että omenat ja päärynät valmistuivat yhdessä päivässä, ananas 36 tunnissa ja aprikoosit noin kahdessa päivässä. Hedelmät tulee leikata noin 4-5 mm paksuisiksi viipaleiksi ja järjestää hyllyille ilman, että viipaleet menevät päällekkäin. Pienet hedelmät, kuten luumut tai aprikoosit, tulee jakaa kahtia poistamalla kivi. Optimaalisen kuivausasteen saavuttamiseksi on parempi, että hedelmät eivät ole liian kuivattuja, vaan hieman pehmeitä ja elastisia. Näin se on miellyttävä pureskella, ja sen maku on erinomainen myös sen luonnollisten sokereiden ansiosta, joita nestehukka tehostaa. Siksi kuivausprosessin aikana kaksi tai kolme kertaa päivässä on suositeltavaa tarkistaa kuivumisaste. Olen varmistanut, että 50-55° lämpötila sopii hedelmille. Yleisesti ottaen sitä voidaan säätää seuraavasti: - 40° erittäin hitaaseen kypsennykseen, jota yleensä käyttävät bio-crudismin kannattajat. - 55° hedelmät, sienet, tomaatit, vihannekset yleensä syötäväksi tai kypsennettäväksi ilman nesteytystä. - 70° nopea ja tehokas kuivaus ruoille, jotka tulee syödä hyvin kuivina (esim. chilipaprikat) tai nesteytettyinä (pakastekuivatut kasvikset, kotitekoinen pasta jne.) - SÄILYTTÄMINEN Näin saadut hedelmät ovat herkullisia ja ihanteellisia aamiaiselle, retkille, hiihtoon. ja yleensä välipalaa vaativat aktiviteetit

Verified tarkastelu

Selbst produziertes Beef Jerky - ein Traum. Vielfältige Anwendungsbereiche und arbeitet zuverlässig. Bereits viel Trockenobst produziert und gelagert. Zustellung pünktlich. Würde ich empfehlen.

Kotitekoinen naudanlihan jerky - unelma. Monipuoliset käyttöalueet ja toimii luotettavasti. On jo tuotettu ja varastoitu paljon kuivattuja hedelmiä. Toimitus ajallaan. Suosittelisin.

Verified tarkastelu

alles einwandfrei. pünktliche lieferung. gerät funktioniert tadelos!

kaikki virheetön. toimitus ajallaan. laite toimii täydellisesti!

Verified tarkastelu

Gerät funktioniert super, ist nicht sehr laut. Würde es aber wieder kaufen, da es meinem Anspruch mehr als genügt und viel Platz zum Trocknen bietet.

Laite toimii hyvin, ei ole kovin äänekäs. Mutta ostaisin sen uudelleen, koska se vastaa enemmän kuin tarpeitani ja tarjoaa runsaasti tilaa kuivua.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja