BellaVita kahvinkeitin, 1450 W, 20 bar, maidonvaahdotin, 3in1, harmaa Harmaa
BellaVita kahvinkeitin, 1450 W, 20 bar, maidonvaahdotin, 3in1, harmaa Harmaa
BellaVita kahvinkeitin, 1450 W, 20 bar, maidonvaahdotin, 3in1, harmaa Harmaa
BellaVita kahvinkeitin, 1450 W, 20 bar, maidonvaahdotin, 3in1, harmaa Harmaa
BellaVita kahvinkeitin, 1450 W, 20 bar, maidonvaahdotin, 3in1, harmaa Harmaa
BellaVita kahvinkeitin, 1450 W, 20 bar, maidonvaahdotin, 3in1, harmaa Harmaa

BellaVita -kahvinkeitin

kahvinkeitin Harmaa
176,99 € sis. alv
väri:

BellaVita -kahvinkeitin

176,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Valitut testitulokset saksalaisista lehdistä

10032806_yy_0002___Testsiegel_Klarstein_BellaVita_Kaffeemaschine_grau.jpg
BellaVita -varamaidonvaahdotin
BellaVita -varamaidonvaahdotin maidonvaahdotin 46,99 € sis. alv
BellaVita -varasuodatinteline
BellaVita -varasuodatinteline suodatinkahva 67,99 € sis. alv
BellaVita -varavesisäiliö
BellaVita -varavesisäiliö vesisäiliö 25,99 € sis. alv

Huippuominaisuudet

tehokas: kahvinkeitin, jossa 1450 watin teho ja 20 baarin paine

suurta monipuolisuutta: 3in1-toiminto espresson, cappuccinon ja latte macchiaton valmistukseen

helppo käyttää: erittäin helppoa kahvinkeittoa One Touch Control -ohjauksella

Tuotteen yksityiskohdat

Klarstein BellaVita -kahvinkeittimellä voi nauttia kahvimaailman rikkaasta monipuolisuudesta! Helpon valmistusprosessin ja One Touch -ohjauksen ansiosta aromaattiset nautinnot ja täyteläinen maku ovat jo oletusasetuksia.

Voimakkaalla 1450 watin teholla ja 20 baarin paineella Klarstein BellaVita -kahvinkeitin puristaa kuumaa vettä jauhettujen kahvipapujen läpi ja avaa siten niiden täyden aromin. 3in1-toiminnon ansiosta tätä paineihmettä voi käyttää espresson lisäksi myös cappuccinon ja latte macchiaton valmistukseen. Ratkaisevaa tässä on maidonvaahdotin, joka napin painalluksella ja säätimen käännöllä vie vaahdotettavan maidon toivottuun koostumukseen. Irrotettavan 0,4 litran maitovaahtosäiliön avulla on aina riittävästi maitovaahtoa käytettäväksi useisiin kahvijuomiin. Grande Crema -nautinto espressoon kuin italialaisessa kahvilassa – sen takaavat täydellisesti säädetty paine ja vaihdettava, ruostumaton terässiivilä. Tähän tarvittava vesi tulee yksinkertaisesti irrotettavasta ja helposti puhdistettavasta 1,4 litran vesisäiliöstä laitteen takapuolelta. Kaikki juomat voi lisäksi valita mukavasti ohjauspaneelista One Touch -ohjauksella, ja korkea laatu on taattu esiasennettujen ohjelmien ansiosta. Kahvinkeittimen puhdistukseen on tarjolla Self Cleaning System, joka puhdistaa maidonvaahdotusjärjestelmän puhdistusnapista painamalla 60 sekunnissa.

Klarstein BellaVita -kahvinkeittimellä aistisi kokevat mitä hienoimpia kahvinautintoja, ja monien toimintojen ja yksinkertaisen käytön ansiosta laite sopii yhtä lailla kaikille kahvin ystäville.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • väri: harmaa
 • teho: max. 1450 W
 • pumppauspaine: 20 bar
 • vesisäiliön tilavuus: 1,4 litraa
 • maitovaahtosäiliön tilavuus: 0,4 litraa
 • automaattinen paineen poisto
 • irrotettava tippa-astia ruostumattomalla teräsritilällä
 • irrotettava suutinosa
 • luistamattomat kumitassut
 • käyttöjännite: 220–240 V~ | 50/60 Hz
BellaVita kahvinkeitin, 1450 W, 20 bar, maidonvaahdotin, 3in1, harmaa

Mitat & tekniset tiedot

 • mitat: n. 23 x 31 x 34 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • kaapelin pituus: n. 1 m
 • paino: n. 4 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x laite
 • käyttöohjeet englanniksi ja saksaksi

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(26 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Eine schöne kleine Kaffeemaschine, der Kaffee schmeckt super. Alles ist leicht zu Reinigen

Mukava pieni kahvinkeitin, kahvi maistuu hyvältä. Kaikki on helppo puhdistaa

Verified tarkastelu

Der Siebträger ging Anfangs etwas schwer rein, aber mittlerweile geht's wesentlich besser. Handhabung und Reinigung ist super einfach und der Milchschaum ist echt top von der Konsistenz. Für den Preis absolut empfehlenswert.

Portafilter oli aluksi hieman vaikea laittaa paikalleen, mutta nyt se on paljon parempi. Käsittely ja puhdistaminen on erittäin helppoa ja maitovaahdon koostumus on todella upea. Hintaansa nähden ehdottoman suositeltava.

Verified tarkastelu

Preis Leistung ist echt top! Dazu ist sie nicht so groß und gut zu reinigen! Bin sehr zufrieden!

Hinta-laatusuhde on todella loistava! Se ei ole niin iso ja helppo puhdistaa! Olen erittäin tyytyväinen!

Verified tarkastelu

Guter Kaffeegenuss zum kleinen Preis!

Hyvää kahvinautintoa edulliseen hintaan!

Verified tarkastelu

Der Espresso ist super ebenso wie der Lattemacciato und auch nur die Milchschaumfunktion. Es schmeckt wirklich sehr gut. Der Schaum ist stabil und fein. Aber die Bilder müssen dringend aktualisiert werden denn es handelt sich nicht wie auf dem ersten Bild abgebildet um Metall sondern nur um Kunststoff und das macht für mich einiges aus. Die Bilder versprechen eine Metallfront und es kommt Plastik. Ich behalte sie weil sie tollen Kaffee macht aber ich hätte mir neue Bilder gewünscht dann wäre die Enttäuschung über die Optik nicht so groß.

Espresso on loistava, kuten myös latte macciato ja vain maitovaahtotoiminto. Se maistuu todella hyvältä. Vaahto on vakaa ja hieno. Mutta kuvat on kiireesti päivitettävä, koska se ei ole metallia kuten ensimmäisessä kuvassa, vaan vain muovia ja se vaikuttaa minuun. Kuvat lupaavat metallietun ja muovia on tulossa. Pidän sen, koska siitä tulee hyvää kahvia, mutta olisin halunnut uusia kuvia, niin pettymys ulkoasuun ei olisi niin suuri.

Verified tarkastelu

Die Maschine erfüllt vollkommen seinen Zweck. Der Preis ist angemessen. Kaffee, Latte, Cappuccino schmecken sehr gut! Vorausgesetzt man hat die richtigen Bohnen natürlich. Ich würde es immer wieder kaufen wahrscheinlich. Qualität muss nicht immer teuer sein. Meine letzte De Longhi hat nach einem Jahr seinen Geist aufgegeben. Also die Maschine ist zu Empfehlen!

Kone palvelee tarkoitustaan täydellisesti. Hinta on kohtuullinen. Kahvi, latte, cappuccino maistuvat erittäin hyvältä! Edellyttäen tietysti, että sinulla on oikeat pavut. Ostaisin sen varmaan uudestaan ja uudestaan. Laadun ei aina tarvitse olla kallista. Viimeinen De Longhini luopui haamusta vuoden kuluttua. Joten konetta suositellaan!

Verified tarkastelu

leider kann man nicht die normalen kapseln oder pads nutzen bin daher sehr unzufrieden mit der maschine schade

Valitettavasti et voi käyttää normaaleja kapseleita tai tyynyjä, joten olen erittäin tyytymätön koneeseen, harmi

Verified tarkastelu

Ich habe nichts an der Maschine auszusetzen. Die Latte Macchiato ist sehr lecker. Klar es kommt drauf an, was für einen Kaffee man nimmt (wir haben unseren frisch gemahlen aus einem Tschibo Shop) und uns schmeckt es super lecker. Klar die Maschine ist laut, aber mit sowas muss man halt bei solchen Geräten rechnen. Meine Frau und ich sind sehr begeistert und können die Maschine nur weiterempfehlen.

Minulla ei ole koneessa mitään vikaa. Latte macchiato on herkullista. Tietysti riippuu minkälaisen kahvin otat (saimme omamme juuri jauhettua Tschibo-kaupasta) ja se maistuu meille superherkulliselta. Tietenkin kone on äänekäs, mutta sinun on odotettava jotain sellaista tällaisten laitteiden kanssa. Vaimoni ja minä olemme erittäin innostuneita ja voimme vain suositella konetta.

Verified tarkastelu

Die klappbare Auflage für Cappuccino-Tassen ist zu klein. Der Geschmack hängt natürlich von der verwendeten Kaffesorte ab. Deshalb keine Bewertung.

Cappuccino-kuppien taitettava tuki on liian pieni. Maku riippuu tietysti käytetyn kahvin tyypistä. Ei siis arvosanaa.

Verified tarkastelu

Eine interessante Maschine mit ausgezeichnetem Preis-/Leistungsverhältnis. Lieferung deutlich schneller als angelündigt. Leider hat die Maschine bereits am 2. Tag Wasser verloren. Die Annahme der Reklamatiom war schnell, allerdings kam der Rücksendepaketschein erst nach 3 Tagen, da half allerdings der hervorragende Amazon-Support, der mich aufforderte, das Paket selbst zu frankieren und den Beleg zur Rückerstattung an Amazon zu schicken. Die Rückerstattung war am nächsten Tag auf meinem Amazon-Konto.

Mielenkiintoinen kone erinomaisella hinta/laatusuhteella. Toimitus paljon nopeampi kuin ilmoitettu. Valitettavasti kone menetti vettä jo toisena päivänä. Valituksen hyväksyminen oli nopeaa, mutta palautuspakettilappu tuli vasta 3 päivän kuluttua, mutta erinomainen Amazon-tuki auttoi, joka pyysi minua leimaamaan paketin itse ja lähettämään kuitin Amazonille hyvitystä varten. Hyvitys tuli Amazon-tililleni seuraavana päivänä.

Verified tarkastelu

Vorab, der Geschmack des Espressos ist wirklich super. Aber: es gibt trotzdem nur 3 Sterne, da die Handhabung auch wichtig ist. Fakt ist: Ich kann das Sieb nicht abklopfen, sondern muss den Kaffeesatz auskratzen, da mir das Sieb beim Abklopfen in den Mülleimer fällt. Somit ist es etwas umständlich, mehrere Espressos hintereinander zu machen. Desweiteren ist der Kaffeesatz relativ nass, daher bleibt immer einiges an der Maschine hängen. Fazit: Geschmack toll, Handhabung naja Wegen des Siebträgers habe ich den Support der Firma Klarstein direkt angeschrieben, bis heute keine Antwort. Das gibt ein weiteren Minuspunkt.

Ensinnäkin espresson maku on todella mahtava. Mutta: silti on vain 3 tähteä, koska myös käsittely on tärkeää. Tosiasia on: en voi koputtaa seulaa pois, mutta kahvinporot on kaavittava pois, koska seula putoaa roskakoriin, kun koputan sen pois. Tämä tekee useiden espressojen tekemisestä peräkkäin hieman hankalaa. Lisäksi kahvinporot ovat suhteellisen märkiä, joten keittimeen jää aina jotain kiinni. Johtopäätös: maistuu hyvältä, käsittely hyvin.. Portafilterin takia kirjoitin suoraan Klarstein-yhtiön tukeen, toistaiseksi ei vastausta. Se on toinen miinuskohta.

Verified tarkastelu

Zunächst bin ich insgesamt sehr zufrieden mit der Maschine. Pros: Individuelle Programmierung der Durchlaufmengen möglich, die dann dauerhaft gespeichert sind. So kann man die Getränke nach seinen Bedürfnissen kreieren. Es lässt sich immer wieder neu anpassen oder auf Werkseinstellung zurücksetzen. Der Schaum ist in der Festigkeit einstellbar. Angenehme Temperatur, Tassen lassen sich vorwärmen. Geschmack ist sehr gut (da liegts auch überwiegend an der Bohne) Die Selbstreinigung ist super, so sind gerade die Milchanschlüsse sauber und riechen nicht. Contras: Die Klappe für die kleine Tasse bleibt nicht immer oben, sie nervt manchmal, aber mit etwas Nachdruck bekommt man das hin. Der Siebhalter ist anfangs schwergängig und da braucht es etwas Übung, bis man den Dreh raus hat. Man sollte schon Kraft haben. Der Milchbehälter ist anfangs auch schwer herauszuholen, die ersten Male war das echt schwer und da rutscht einem schon die Maschine hin und her. Aber auch das gibt sich und braucht Übung. Blöd ist, dass die normalen Latte Macchiato Becher nicht unter die Maschine passen. Da hier aber das Auge mittrinkt, muss ich mir neue Glasbecher holen. Meine mit 13cm Höhe passen nicht drunter, meine Tasse mit 10cm Höhe passt gut drunter, 12cm ginge auch. Alles in allem bin ich aber total zufrieden und kann eine klare Kaufempfehlung geben. Milchschaum funktioniert auch mit fettarmer Milch, der Schaum steht prima!

Ensinnäkin olen erittäin tyytyväinen koneeseen kokonaisuudessaan. Plussat: Mahdollisten läpimenosuureiden yksilöllinen ohjelmointi, joka sitten tallennetaan pysyvästi. Joten voit luoda juomia tarpeidesi mukaan. Se voidaan aina säätää uudelleen tai palauttaa tehdasasetukset. Vaahtomuovi on säädettävissä lujuudella. Miellyttävä lämpötila, kupit voidaan esilämmittää. Maku on erittäin hyvä (johtuu pääasiassa papuista) Itsepuhdistuvuus on loistava, joten maitoliitokset ovat puhtaat eivätkä haise. Miinukset: Pienen kupin läppä ei aina pysy pystyssä, se on joskus ärsyttävää, mutta sen voi tehdä pienellä vaivalla. Suodattimen pidike on aluksi jäykkä, ja siihen saaminen vaatii hieman harjoittelua. Sinulla pitäisi olla voimaa. Maitosäiliötä on myös vaikea saada ulos aluksi, ensimmäisillä kertoilla se oli todella vaikeaa ja kone lipsahti edestakaisin. Mutta se tulee luonnostaan ja vaatii harjoittelua. Tyhmää on se, että tavalliset latte macchiato -kupit eivät mahdu koneen alle. Mutta koska silmä juo myös täällä, minun on hankittava uudet lasidekantterit. Omani, jonka korkeus on 13cm, ei mahdu alle, minun 10cm korkea kuppi sopii hyvin alle, 12cm kelpaisi myös. Kaiken kaikkiaan olen täysin tyytyväinen ja voin antaa selkeän ostosuosituksen. Maitovaahto toimii myös vähärasvaisen maidon kanssa, vaahto pysyy hyvin pystyssä!

Verified tarkastelu

Da kam sie und siegte mit ihrem Geschmack und der Handhabung Stecker rein Milch und Pulver in die dafür vorgesehenen Behälter und Sieb und ruck zuck hatte ich die erste Latte am Start. Bin begeistert. Der Geschmack ist klasse und der Milchschaum schön cremig. Das einzige was ich etwas unglücklich finde, der Milchbehälter muß jedes mal geleert werden um die Maschine sauber spülen zu können. Denn dort wo die Milch für den Milchschaum drin ist, dort kommt auch das Wasser zur Reinigung rein. Hmmm... da hätte ich mir gern eine andere (einfachere) Lösung für gewünscht, deswegen 1 Sternchen weniger. Sonst ist Misses Klarstein perfekt für mich ach so und die typischen Latte Gläser passen nur ohne Tropfschale drunter.

Sitten hän tuli ja voitti maullaan ja käsittelyllä. Laita maito ja jauhe mukana oleviin astioihin ja siivilään, ja hetkessä minulla oli ensimmäinen latte alussa. Olen innoissani. Maku on loistava ja maitovaahto mukavan kermainen. Ainoa asia, jota pidän hieman valitettavana, on se, että maitosäiliö on tyhjennettävä joka kerta, jotta kone voidaan huuhdella puhtaaksi. Koska missä maitovaahdon maito on, sieltä tulee puhdistukseen tarkoitettu vesi. Hmmm... Olisin halunnut löytää siihen toisenlaisen (yksinkertaisemman) ratkaisun, joten 1 tähden vähemmän. Muuten Misses Klarstein on minulle täydellinen, no, ja tyypilliset lattelasit mahtuvat alle vain ilman tippa-alustaa.

Verified tarkastelu

bei meiner Maschine war der Kaffee leider nur lauwarm.

Valitettavasti koneeni kahvi oli vain haaleaa.

Verified tarkastelu

ist der Kaffee bei mir auch kalt. Sonst läuft sie ohne Probleme.

minunkin kahvini on kylmää. Muuten toimii ilman ongelmia.

Verified tarkastelu

Mir gefällt sie Sehr gut, man bekommt mit den Eintasseneinsatz und 2x die Doppeleter Espresso Tasste drücken einen trinkbaren Verlägerten hin. :-)

Pidän siitä kovasti, saat yhden kupin lisäkkeen ja 2x kaksinkertainen espressokuppi painaa juomakelpoista pitkää. :-)

Verified tarkastelu

Auf der Angebotsseite wird der Eindruck vermittelt, die Frontseite sei aus gebürsteten Metall. Sie ist aus grauem Plastik. Nichtmal silberfarben. Ich habe das Gerät nicht in Betrieb genommen und zurückgeschickt .Über die weiteren Funktionen kein ich kein Urteil abgeben.

Toimituspuoli antaa vaikutelman, että etuosa on harjattua metallia. Se on valmistettu harmaasta muovista. Ei edes hopeaa. En ottanut laitetta käyttöön vaan lähetin sen takaisin, muita toimintoja en osaa arvioida.

Verified tarkastelu

Bin sehr zufrieden mit der Maschine. Preis Leistung super. Habe nur das Problem, wenn ich Latte Macchiato mache, läuft mir immer Wasser unten heraus und auch unter der Maschine. Ich trinke überwiegend Espresso und der schmeckt super mit der Maschine.

Olen erittäin tyytyväinen koneeseen. Hinta-laatusuhde loistava. Ainoa ongelma minulla on se, että kun teen latte macchiatoa, vesi valuu aina koneen pohjasta ja alta. Juon enimmäkseen espressoa ja se maistuu hyvältä koneella.

Verified tarkastelu

wirklich gutes Preis-Leistungsverhältnis - habe die Maschine jetzt im täglichen Gebrauch und bin sehr zufrieden-heizt sehr schnell auf und der Espresso-Kaffee und auch der Milchschaum haben eine gute Temperatur

todella hyvä vastine rahalle - käytän konetta nyt joka päivä ja olen erittäin tyytyväinen - lämpenee todella nopeasti ja espressokahvi ja maitovaahto ovat hyvässä lämpötilassa

Verified tarkastelu

Super machine AND customer service.

Super kone JA asiakaspalvelu.

Verified tarkastelu

Einen großen Makel hat die Maschine. Der Siebträger hat kein separaten Halter oder Arretierung, dass ich den Kaffeesatz durch klopfen raus bekomme. Es kommt immer der gesamt Einsatz mit raus. Und der Kaffeesatz ist immer noch um drin. Ansonsten preis Leistung in Ordnung

Koneessa on yksi iso puute. Portafilterissä ei ole erillistä pidikettä tai lukkoa, jotta saan kahvinporot pois napauttamalla. Koko panos on aina mukana. Ja kahvinporot ovat edelleen olemassa. Muuten hyvä hinta-laatusuhde

Verified tarkastelu

Super schnelle Lieferung, gut und sicher verpackt. die Beschenkten haben sich sehr gefreut und sind sehr zufrieden

Supernopea toimitus, hyvin ja turvallisesti pakattu. Vastaanottajat olivat erittäin iloisia ja erittäin tyytyväisiä

Verified tarkastelu

Die Maschine wird hier als Kaffeemaschine beworben, was schlicht falsch ist. Um einen Kaffee zu bekommen, muss man zwei doppelte Espresso machen und hat dann ungefähr einen mittelgroßen Kaffee in der Tasse. Verarbeitung der Maschine ist 1a, da knackst und wackelt nichts, auch die Anschlüsse sind sauber gearbeitet und schließen gut. Es ist sehr viel Plastik verarbeitet, aber schick sieht das Gerät trotzdem aus und erfüllt ihren Zweck auch ohne Metallgehäuse sehr gut. Für Espresso, Latte, Cappucino usw hat man hier eine super tolle Maschine, Milchschaum ebenfalls super, die Crema des Espresso auch. Würde die Kaffeemaschine so einfach mit einem Knopfdruck Kaffee machen wie sie Cappucino macht, wäre sie perfekt.

Konetta mainostetaan täällä kahvinkeittimenä, mikä on yksinkertaisesti väärin. Saadaksesi kahvin, sinun täytyy valmistaa kaksi kaksoisespressoa ja sitten kupissa olla noin yksi keskikokoinen kahvi. Koneen käsittely on 1a, mikään ei halkeile tai heilu, liitokset myös puhtaat ja sulkeutuvat hyvin. Muovia käytetään paljon, mutta laite näyttää silti tyylikkäältä ja palvelee tarkoitustaan erittäin hyvin myös ilman metallikoteloa. Espressoa, lattea, cappucinoa jne. varten sinulla on erittäin hyvä kone täällä, maitovaahto on myös loistava, espresson crema myös. Jos kahvinkeitin valmistaisi kahvia yhtä helposti napin painalluksella kuin cappucinon, se olisi täydellinen.

Verified tarkastelu

Great product, no issue with that. I reccommend it.

Loistava tuote, ei siinä mitään. Suosittelen sitä.

Verified tarkastelu

Ich habe die Klarstein BellaVita 20 Bar für ca.99€ erworben. Für den Preis ist das Gerät der Hammer. Das einprogrammieren der Kaffee/Milchmenge klappt einwandfrei, wir benutzen den doppelten Espresso als normalen Kaffee hier kommen dann ca. 230ml raus. Da wir ab und zu einen Cappuccino rauslassen und dass rein und rausnehmen des Milchtanks uns zu umständlich ist, benutzen wir ein kleines Glas für die Milch , anstelle des Tanks. Wir lassen somit den "Deckel" mit Schlauch vom Milchtank immer am Gerät und stellen ein kleines Glas mit Milch drunter. Danach lassen wir immer mit der Funktion "Milchschaum" und einem kleinen Glas Wasser, nochmal Wasser durchlaufen, damit der Schlauch auch immer sauber ist. Ich werde mir demnächst ein längeren Schlauch besorgen, damit ich den Schlauch evtl. gleich in die Milchpackung hängen kann. Zum Geschmack kann ich nicht viel sagen da wir "nur" normale Kaffeeliebhaber sind, wir benutzen normalen feingemahlenen Kaffee und auch gemahlenen Espresso. Zusätzlich benutzen wir auch mal Hafermilch für Veganer oder mal einen anderen Geschmack (lässt sich auch wunderbar aufschäumen) Die Funktion 2 Espresso in einem Vorgang zu brühen haben wir am Anfang getestet, da ist mir aufgefallen, dass die Menge unterschiedlich verteilt wird. Aber da wir diese Funktion nicht nutzen, haben wir uns nicht weiter darum gekümmert. Was mir nicht gefällt ist der Tamper aus Plastik wobei man bei dem Preis froh sein kann, dass einer dabei ist. Das einzige was mich etwas am Gerät stört, ist dass man den Wasserauffangbehälter jedes Mal leeren sollte, da dieser sehr schnell voll ist und dann überläuft Die Tassenaufwärmfunktion benutzen wir auch nicht da hierfür die Kaffeemaschine nicht langgenug an ist bei uns, wir spülen die Tassen vorher mit heißen wasser kurz aus, damit der Espresso nicht zu "lauwarm" wird, durch kalte Tassen. Empfehlenswert ist, wenn man sich gleich einen normalen Tamper und Abklopfbehälter dazu bestellt. Fazit: Für uns ist die Klarstein BellaVita das perfekte Einsteiger Gerät in die Welt von Siebträger, man sollte den Preis etwas beobachten, habe ca. 2 Wochen gewartet.

Ostin Klarstein BellaVita 20 Barin noin 99 eurolla. Hintaansa nähden laite on loistava. Kahvin/maidon määrän ohjelmointi toimii täydellisesti, käytämme tuplaespressoa normaalina kahvina, josta tulee noin 230ml. Koska annamme välillä cappuccinon ja koska maitosäiliöön pääsy ja sieltä poistuminen on meille liian hankalaa, käytämme maidolle pientä lasia säiliön sijaan. Jätämme aina "kannen" maitosäiliön letkulla laitteeseen ja laitamme sen alle pienen lasillisen maitoa. Sitten annamme aina veden valua läpi "maitovaahto"-toiminnolla ja pienellä lasilla vettä, jotta letku on aina puhdas. Pian hankin pidemmän letkun, jotta voin ripustaa letkun maitotölkkiin. Mausta en osaa sanoa paljoa, koska olemme "vain" normaaleja kahvin ystäviä, käytämme normaalia hienoksi jauhettua kahvia ja myös jauhettua espressoa. Lisäksi käytämme joskus vegaaneille kauramaitoa tai joskus eri makuista (voi myös vaahdottaa ihanasti) Testasimme alussa 2 espresson keittämisen toimivuutta yhdessä prosessissa ja huomasin, että määrä jakautui eri tavalla. Mutta koska emme käytä tätä ominaisuutta, emme vaivautuneet enempää. Mistä en pidä, on muovinen tamper, vaikka hintaan voi olla tyytyväinen, että sellainen on mukana. Ainoa asia mikä minua häiritsee laitteessa on se, että vedenkeräysastia kannattaa tyhjentää joka kerta, sillä se täyttyy hyvin nopeasti ja vuotaa sitten yli. Emme myöskään käytä kupinlämmitystoimintoa, koska kahvinkeitin ei ole päällä pitkään tähän riittää, huuhtelemme kupit etukäteen kuumalla vedellä, jotta espresso ei tule liian "haaleaksi" kylmien kuppien takia. Normaali peukalointi ja irrotettava säiliö kannattaa tilata samaan aikaan. Johtopäätös: Meille Klarstein BellaVita on täydellinen lähtötason laite portafilterien maailmassa, kannattaa katsoa hintaa hieman, odotin noin 2 viikkoa.

Verified tarkastelu

Die Maschine ist in Aufbau und Bedienung vergleichbar mit anderen Geräten. Im Lieferumfang enthalten sind neben der Maschine auch zwei Siebe in unterschiedlichen Größen sowie ein Messlöffel. Die Maschine ist einfach zu bedienen und der Latte schmeckt wunderbar. Preis-Leistung super ohne Schnick-Schnack, genau nach meinem Geschmack. Das Milchaifschäumen klappt auch wunderbar und endlich kann ich mir meinen Latte Zuhause selbst machen. Hatte zuvor eine Pad Maschine und da gibt es zwar verschiedene Pads aber geschmacklich kommt das überhaupt nicht an diese Maschine ran! Und die Vorwärme Funktion ist natürlich auch super, das wirkt sich positiv auf den Kaffeegenuss aus. Wir sind sehr angetan von dieser Maschine. Super gute Creme, welche nicht sofort in sich zusammen fällt, das ist mir ja auch sehr wichtig, das es nicht nur "Luft" ist und bei einmal rühren zusammen fällt. Die Maschine sieht auch sehr hochwertig und gut verarbeitet aus, sie macht einen soliden Eindruck! Ich hoffe sie wird uns lange Zeit begleiten denn jetzt schon ab der ersten Tasse schmeckt der Kaffee,egal in welcher Form auch immer, gleich um einiges besser als mit einer "normalen" Kaffeemaschine.

Kone on rakenteeltaan ja toiminnaltaan verrattavissa muihin laitteisiin. Toimitukseen kuuluu koneen lisäksi kaksi erikokoista seulaa ja mittalusikka. Kone on helppokäyttöinen ja latte maistuu ihanalta. Erinomainen vastine rahalle ilman röyhelöitä, juuri sellainen kuin pidän siitä. Maitovaahto toimii myös ihanasti ja voin vihdoin tehdä oman latten kotona. Minulla oli ennen tyynykone ja tyynyjä on erilaisia, mutta maku ei lähellekään tätä konetta! Ja esilämmitystoiminto on tietysti myös loistava, mikä vaikuttaa positiivisesti kahvin nautintoon. Olemme erittäin tyytyväisiä tähän koneeseen. Superhyvä kerma, joka ei hajoa heti, se on myös minulle erittäin tärkeää, että se ei ole vain "ilmaa" ja romahtaa kun sitä sekoitetaan. Kone näyttää myös erittäin laadukkaalta ja hyvin tehdyltä, se tekee vankan vaikutelman! Toivottavasti se on meillä vielä pitkään, sillä heti ensimmäisestä kupista lähtien kahvi maistuu paljon paremmalta kuin "tavallisella" kahvinkeittimellä, olipa se missä muodossa tahansa.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja