Easy Rider kärryt 70kg teleskooppivarsi kokoontaitettava harmaa Tummanharmaa
Easy Rider kärryt 70kg teleskooppivarsi kokoontaitettava harmaa Tummanharmaa
Easy Rider kärryt 70kg teleskooppivarsi kokoontaitettava harmaa Tummanharmaa
Easy Rider kärryt 70kg teleskooppivarsi kokoontaitettava harmaa Tummanharmaa
Easy Rider kärryt 70kg teleskooppivarsi kokoontaitettava harmaa Tummanharmaa
Easy Rider kärryt 70kg teleskooppivarsi kokoontaitettava harmaa Tummanharmaa
Easy Rider kärryt 70kg teleskooppivarsi kokoontaitettava harmaa Tummanharmaa
Easy Rider kärryt 70kg teleskooppivarsi kokoontaitettava harmaa Tummanharmaa
Easy Rider kärryt 70kg teleskooppivarsi kokoontaitettava harmaa Tummanharmaa

Easy Rider kärryt harmaa

43 x 24 x 80 cm 0 54 cm
150,99 € sis. alv
väri:

Easy Rider kärryt harmaa

150,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
30 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

Ulkona ja rannalla: kärryt erittäin leveillä renkailla

Vetäminen tai työntäminen: kärryt teleskooppisella sekä työntövarrella

Tasainen käyttö: pyörät kuulalaakereilla

Tuotteen yksityiskohdat

Born to be wild! Waldbeck Easy Rider kärryt sopii kaikkiin pieniin ja suuriin seikkailuihin. Olitpa kävelyllä lasten kanssa, rannalla tai kuljettamassa juomia, et halua jättää Waldbeckin kokoontaitettavaa käsikärryä. 

Etupuolella olevan laajennettavan teleskooppitangon ja takana olevan taitettavan työntötangon avulla vaunua voidaan helposti vetää tai työntää. Pyörät ovat vapaasti liikkuvia ja varustettu kuulalaakereilla, mikä takaa sujuvan ja helpon liikkumisen. Turvallisuuden lisäämiseksi, erityisesti lasten turvallisuuden takaamiseksi,on  jarrut etu- ja takaosassa sekä molemmat turvavyöt sisäpuolella ja heijastimet ulkopuolella. Pehmustetun lattian ansiosta liikenteessä on aina mukava mukavuus, mikä sopii kaikille lapsille.

Laukut kärryjen ulkopuolilla ovat ihanteellisia pienempien esineiden, kuten ranta-esineiden tai lelujen, säilyttämiseen. Erittäin leveät 10 cm paksut muovipyörät pärjäävät lähes missä tahansa pinnassa ja saavat tarvittavan pidon. Näin myös matkalla hiekan läpi. Käytön jälkeen taitettava runkorakenne, joka on valmistettu tukevasta putkimaisesta teräksestä, sallii kätevän taittamisen nopeasti ja varastoimisen tilaa säästäen.

Huolettomia retkiä, vaelluksia ja piknikkejä: Waldbeck Easy Rider kärryt takaavat rentoutumisen kaikilla teillä!

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • vapaasti liikkuvat pyörät
 • etuosassa teleskooppinen, takana työntövarsi
 • kestävä ja helppohoitoinen 600D polyesteripäällyste
 • taskut sivuilla, edussa ja takana
 • jauhemaalatut metalliset osat korroosiota vastaan
Easy Rider kärryt 70kg teleskooppivarsi kokoontaitettava harmaa

Mitat & tekniset tiedot

 • Mitat: 54 x 110 x 103 cm (LxKxS)
 • Mitat taitettuna: 54 x 81 x 27 cm (LxSxS)
 • Mitat kuormatila: 44 x 26 x 80 cm (LxKxS)
 • Mitat teleskooppivarsi: 50 - 83 cm (LxKxS)
 • Mitat pyörät: 19 x 5 cm (ØxL)
 • Paino: noin 13,5 kg

Toimituskokonaisuus

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(16 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Habe den Wagen für meinen Welpen gekauft. Ich bin total begeistert, wie viel der Wagen mitmacht. Wir sind damit durch den Sand gefahren, im Wald über Wurzeln und durch hohes Gras. Man kann ihn echt schnell zusammen und wieder aufklappen und er passt in den Fußraum hinter den Sitz. Das Material ist robust und ich kann eindeutig eine Empfehlung aussprechen!

Ostin pennulleni rattaat. Olen todella innoissani siitä, kuinka paljon auto voi tehdä. Ajoimme sitä hiekan läpi, metsässä juurien yli ja korkean ruohon läpi. Sen saa taitettua ylös ja uudelleen auki todella nopeasti ja se mahtuu istuimen takana olevaan jalkatilaan.Materiaali on kestävää ja voin ehdottomasti suositella!

Verified tarkastelu

Qualität und Robustheit sind gut.

Laatu ja kestävyys ovat hyviä.

Verified tarkastelu

Schöner Wagen. Durch die Schiebemöglichkeit viel bequemer. Seitentaschen passt einiges hinein. Der Klappmechanismus geht einfach Die Räder tun sich bei holprigen Wegen etwas schwer, drehen sich stark, aber grundsätzlich ist das ja nicht standard auf den Straßen. Sandwege Plattenwege Waldwege Genau richtig für Ausflüge mit Kind/ern. Vielleicht auch für den Einkauf.

Hieno auto. Paljon kätevämpää liukumahdollisuuden ansiosta. Sivutaskut mahtuvat paljon. Taittomekanismi on helppo, renkaat ovat hieman ongelmia kuoppaisilla teillä ja kääntyvät paljon, mutta periaatteessa se ei ole vakiona teillä. Hiekkapolut Kivetyt polut Metsäpolut Juuri sopiva lasten kanssa retkille. Ehkä myös ostoksille.

Verified tarkastelu

Sonnenschutz gibt es nicht, kein Dach.

Ei ole aurinkosuojaa, ei kattoa.

Verified tarkastelu

Unsere Tochter mag ihn. Sie mag gar nicht mehr in den Buggy. Mit den breiten Reifen ist er gut für Sand und Wald.

Tyttäremme pitää hänestä. Hän ei enää pidä kärryssä olemisesta. Leveillä renkailla se on hyvä hiekalle ja metsälle.

Verified tarkastelu

Toller großer stabiler Bollerwagen... Kam sogar einen Tag eher geliefert... Die extra breiten Reifen... extra für den sandstrand.... Fahren im Sand aber überhaupt nicht gut er lässt sich sehr schwer ziehen... Eine Feststellbremse für die Räder wäre sinnvoll... Leider kann mann den Bollerwagen im zusammen geklappten Zustand nicht stehen lassen... Mann muß ihn immer hinlegen...(oder vielleicht habe ich auch was falsch gemacht) Trotz allem finde ich den Bollerwagen richtig toll

Hieno, iso, vakaa käsikärry... Se toimitettiin jopa päivää aikaisemmin... Erikoisleveät renkaat... extraa hiekkarannalle.... Hiekassa ajaminen ei ole ollenkaan hyvä, se on erittäin vaikeaa vedä... Pyörille seisontajarru olisi järkeä... Käsikärryä ei valitettavasti voi jättää kokoon taitettuun... Aina pitää laittaa alas...(tai ehkä tein jotain väärin) Kaikesta huolimatta käsikärry on mielestäni todella hieno

Verified tarkastelu

Super Produkt, lässt sich sehr leicht steuern und ist belastbar und auch einfach zusammenzulegen

Supertuote, on erittäin helppo hallita ja on joustava ja myös helppo taittaa

Verified tarkastelu

Super, stabil, geräumig, genau das richtige für den Strand Urlaub.

Super, vakaa, tilava, juuri sopiva rantalomalle.

Verified tarkastelu

Wir haben uns die Wahl des Bollerwagens nicht leicht gemacht und auch sehr viele auch von bekannten Herstellern getestet. Uns hat keiner so überzeugt wie der Waldbeck Bollerwagen. Gute Lenkbarkeit, stabile Bauart, laufruhige Räder. Wir hatten ihn schon im Urlaub im Einsatz und waren begeistert, vorallem wenn man dann andere sieht, wo die Räder durchbrechen, die Zugstange bricht...

Emme tehneet käsikärryjen valinnasta helppoa itsellemme ja testasimme myös monia tunnetuilta valmistajilta. Kukaan ei vakuuttanut meitä niin paljon kuin Waldbeck-käsikärry. Hyvä ohjattavuus, vakaa rakenne, tasaisesti pyörivät pyörät. Olemme käyttäneet sitä jo lomalla ja olimme innoissamme, varsinkin kun näet muiden, joissa pyörät rikkoutuvat, vetoaisa katkeaa...

Verified tarkastelu

Zum Transport meiner Kinder und beim Einkaufen! Funktioniert spitzt würde ich jeder Zeit wieder kaufen!

Lasteni kuljettamiseen ja ostoksille! Jos se toimii, ostaisin sen uudelleen milloin tahansa!

Verified tarkastelu

Der Bollerwagen machte einen stabilen Eindruck - auch wenn er in der falschen Farbe geliefert wurde. Der Platz im Wagen selbst ist großzügig. Die Taschen an den Seiten sind für Kleinigkeiten gut geeignet. Der Auf- und Zusammenbau ist mit einer Hand möglich und klappt schnell und einfach. Er lässt sich leicht ziehen, auch in Kurven. Wir haben ihn gleich mit in den Urlaub genommen und "getestet", wo nach 2 Tagen leider der Schiebe-Griff am Gelenk gebrochen ist... Man muss dazu sagen, der Bollerwagen wurde normal genutzt, keine wilden Kamikaze-Touren oder ähnliches. Positiv und reibungslos ist dafür die Rückgabe verlaufen. Wir bestellen ihn nicht wieder, sondern sind auf der Suche nach einem anderen Modell.

Käsikärry teki vakaan vaikutelman - vaikka se toimitettiin väärän värisenä. Tilaa autossa itsessään on runsaasti. Sivuilla olevat taskut sopivat hyvin pienille tavaroille. Se voidaan asentaa ja koota yhdellä kädellä ja se on nopeaa ja helppoa. Sitä on helppo vetää, myös kaarteissa. Otimme sen mukaamme lomalle ja "testattiin", jossa 2 päivän kuluttua nivelen liukukahva meni rikki... Täytyy sanoa, että käsikärryä käytettiin normaalisti, ei villejä kamikaze-retkiä tms. Paluu sujui positiivisesti ja mutkattomasti. Emme tilaa sitä uudelleen, vaan etsimme eri mallia.

Verified tarkastelu

Ich bin zu Frieden. Ich kann nur empfehlen.

Olen iloinen. Voin vain suositella.

Verified tarkastelu

Kam leider defekt an, Retoure ging allerdings problemlos. Ansonsten macht das Teil einen Wertingen und guten Eindruck. Fährt sich auch gut, hat aber ein gutes Eigengewicht.

Valitettavasti se saapui viallisena, mutta palautus oli helppoa. Muuten osa tekee Wertingenin ja hyvän vaikutelman. Se myös ajaa hyvin, mutta sillä on hyvä omapaino.

Verified tarkastelu

Haben den Wagen für Urlaub gekauft aber ich gehe mit ihm auch gerne einkaufen. Lässt sich leicht lenken, egal ob man zieht oder schiebt. Unsere Tochter, fast 2, sitzt sehr gerne drin und wenn der Wagen leer ist, dann legt sie sich auch gerne hin. Auf steinigen Wegen ist er etwas laut und klappert ein wenig. Einmal ist mir hinten rechts ein Rad fast abgefallen, weil sich die Mutter von der Schraube gelöst hat. War wohl vom Werk nicht richtig befestigt. Haben alle Muttern nachgezogen und bis jetzt halten sie. Für die lose Mutter ein Stern Abzug. Alles in allem bin ich sehr zufrieden.

Ostin auton lomalle, mutta haluan myös viedä sen ostoksille. Sitä on helppo ohjata, vedät tai työnnät. Tyttäremme, melkein 2, tykkää istua siinä ja kun auto on tyhjä, hän tykkää myös makaamaan. Se on vähän meluisa kivisillä poluilla ja kolisee hieman. Kerran pyörä melkein putosi oikealta takaa, koska mutteri irtosi pultista. Luultavasti sitä ei ole asennettu kunnolla tehtaalla. Kaikki mutterit kiristetty ja toistaiseksi ne ovat kestäneet. Yksi tähti vähennetty löysälle äidille. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen.

Verified tarkastelu

Super Teil, sehr gut zu lenken, jederzeit wieder!!!!

Super osa, erittäin helppo ohjata, milloin tahansa uudelleen!!!!

Verified tarkastelu

Das Sonnendach könnte stabieler sein. Es super das der Pollerwagen Bremsen hat!!! Ansonsten hat mich alles überzeugt.

Kattoluukku voisi olla vakaampi. Hienoa, että pollarissa on jarrut!!! Muuten kaikki vakuutti minut.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja