Shetland 600 ilmankuivain 220 ml/d 22 W musta Musta
Shetland 600 ilmankuivain 220 ml/d 22 W musta Musta
Shetland 600 ilmankuivain 220 ml/d 22 W musta Musta
Shetland 600 ilmankuivain 220 ml/d 22 W musta Musta

Shetland 600 - ilmankuivain

Musta ilmankostutin
53,99 € 56,99 € sis. alv
väri:
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

Kompakti ilmankuivain, poistaa huoneilmasta liiallisen kosteuden

Säästeliäs: virrankulutus vain 22 W

Parantaa huoneilmaa vaatehuoneissa, pienissä kylpyhuoneissa tai ruokakomeroissa

Tuotteen yksityiskohdat

Hengitä syvään: Klarstein Shetland 600 ilmankuivain poistaa kostean, tunkkaisen huoneilman ja tekee hengittämisestä nautinnollista.

Sano hyvästit kostealle ilmalle ja kondensoituneelle vedelle. Toisen polven Klarstein Shetland 600 ilmankuivain poistaa huoneilmasta entistä paremmin liiallisen kosteuden. Laite kerää ilmasta jopa 220 ml vettä päivässä 0,5 litran kokoiseen keräyssäiliöön. Shetland 600 on varustettu Peltier-elementillä ja se on virrankulutukseltaan säästeliäs, sillä se kuluttaa vain 22 W sähköä. Myös laitteen käyttöääni on hiljainen. Laite työskentelee niin kauan kunnes sensori huomaa vesisäiliön olevan täynnä. Sitten laite sammuu automaattisesti. Heti kun keräyssäiliö on tyhjennetty, esim. kasteltu sillä huonekasvit, laite käynnistyy taas. Laite ilmoittaa kahdella LED-merkkivalolla siitä, onko laite käynnissä vai pitääkö vesisäiliö tyhjätä.

Klarsteinin Shetland 600 ilmankuivain sopii erityisesti parantamaan huoneilmaa jopa 40m² kokoisissa huoneissa. Vaatehuoneet, kylpyhuoneet ja ruokakomerot ovat ilmankuivaimen aluetta. Laite poistaa ei-toivotun vesihöyryn ja auttaa ehkäisemään tai vähentämään veden kondensoitumista ja hometta. Yhteistyössä ilmankostuttimen kanssa Klarstein Shetland 600 ilmankuivain pitää huolen tasaisesta ilmankosteudesta ja miellyttävästä huoneilmasta. Klarstein Shetland 600 ilmankuivain sulautuu hillityn tyylikkään ulkonäkönsä ja pienten mittojensa ansiosta huomaamattomasti jokaiseen asuntoon tai työtilaan.

Paras huoneilma: Klarstein Shetland 600 ilmankuivain poistaa liiallisen kosteuden ja auttaa parantamaan huoneilmaa.

Saatavilla olevat värit: musta, valkoinen (tuotenro 10030042)

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • Virtakytkin laitteen edessä
 • Soveltuu käytettäväksi ilmankostuttimen kanssa tasaamaan huoneilmaa
 • LED-käyttövalot: laite käynnissä, vesisäiliö täynnä
 • Sammuu automaattisesti, kun vesisäiliö on täynnä
 • Miellyttävä, kompakti design
 • Ilmankuivaimen teho: 220 ml/päivä
 • Vesisäiliön tilavuus: 0,5 litraa
 • Optimaalinen lämpötila-alue: >5 °C
 • Sallittu ilmankosteus: >45 %
 • Virtalähde: 9 V DC 2,5 A verkkolaitteen kautta 100-240 V~ / 50-60 Hz
Shetland 600 ilmankuivain 220 ml/d 22 W musta

Mitat & tekniset tiedot

 • Mitat: n. 15 x 21,5 x 12 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • Paino: n. 880 g

Toimituskokonaisuus

 • 1 x laite
 • 1 x keräyssäiliö
 • 1 x verkkolaite
 • Käyttöohje (kielet: englanti, saksa, italia, ranska, espanja)

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

56.99 €

Asiakaskokemukset

(35 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Das Gerät kam pünktlich und gut verpackt bei mir an, leider war es defekt also zurück geschickt! Durch den freundlichen und sehr kompetenten Kundenservice hat dann aber doch noch alles zu meiner Zufriedenheit geklappt 3,8 Sterne, 1, 2 Sterne abzug weil es zuerst defekt ankam!!

Laite saapui ajallaan ja hyvin pakattuna, valitettavasti se oli viallinen, joten lähetin sen takaisin! Ystävällisen ja erittäin osaavan asiakaspalvelun ansiosta kaikki toimi minun tyytyväisyyteni.

Verified tarkastelu

Wir haben schon zwei Geräte in Betrieb, gerne wieder. Lieferung schnell und unkompliziert. Das Gerät funktioniert super und tut genau was es soll. Die Betriebs Geräusche sind vorhanden aber nicht übermäßig laut.

Meillä on jo kaksi laitetta toiminnassa, mielellään taas. Toimitus nopea ja mutkaton. Laite toimii loistavasti ja tekee juuri sen mitä sen pitääkin. Toimintaäänet kuuluvat, mutta eivät liian voimakkaita.

Verified tarkastelu

Ich bin begeistert von dem Produkt, alles passt

Olen tyytyväinen tuotteeseen, kaikki sopii

Verified tarkastelu

Super Produkt gerne wieder danke

Hieno tuote kiitos taas

Verified tarkastelu

Sehr späte Bewertung aber nicht zu spät. Seit Dezember 2017 läuft das Gerät bei uns im Bad auf Hochtouren (selbst im Sommer), abgesehen von der Zeit, wenn der Behälter voll ist. Wir haben keine technischen Probleme. Unser Netzteil wird auch nicht heiß. Ich melde mich in 4 Jahren wieder :)

Erittäin myöhäinen arvostelu, mutta ei liian myöhäistä. Joulukuusta 2017 lähtien laite on pyörinyt kylpyhuoneessamme täydellä nopeudella (jopa kesällä), paitsi kun säiliö on täynnä. Meillä ei ole teknisiä ongelmia. Myöskään virtalähde ei kuumene. Palaan asiaan 4 vuoden kuluttua :)

Verified tarkastelu

Gerät macht was es soll, etwas laut durch Motor.

Laite tekee mitä pitääkin, hieman meluisa moottorin takia.

Verified tarkastelu

Das Gerät macht was es soll. Preis Leistung völlig in Ordnung. Es ist etwas laut, man hat immer ein Rauschen des Motors im Ohr.

Laite tekee mitä pitää. Hinta-laatusuhde täysin kohdallaan. Se on vähän meluisa, kuulet aina moottorin huminan korvissasi.

Verified tarkastelu

Das Gerät ist für kleine Räume hervorragend, ich nutze es z. Z. im Schlafzimmer um den Geräuschpegel zu testen.Obwohl der Raum viel zu groß für das Gerät ist, bringt es auch hier seine Leistung und stört nicht beim Schlaf.

Laite sopii erinomaisesti pieniin huoneisiin, käytän sitä mm. Z. makuuhuoneessa testaamaan melutasoa Vaikka huone on aivan liian suuri laitteelle, se toimii myös täällä hyvin eikä häiritse unta.

Verified tarkastelu

Am ersten Tag war der Tank voll,erfüllt seine Aufgabe ist bei uns im dauerbetrieb.

Säiliö oli täynnä ensimmäisenä päivänä, tehtävänsä täyttäminen on jatkuvassa käytössä meillä.

Verified tarkastelu

Bis jetzt vollkommen zufrieden!

Täysin tyytyväinen tähän mennessä!

Verified tarkastelu

Es tut was es soll! Ich bin mega zufrieden damit.

Se tekee mitä pitää! Olen super tyytyväinen siihen.

Verified tarkastelu

Top Entfeuchter fürs Schlafzimmer, aber ein Umbau des Lüfters gegen einen Nocta NF-R8 Premium-Lüfter führt kein Weg vorbei. So nach erfolgreichen Lüftertausch, absolut still. Funktioniert astrein.

Huippuilmankuivain makuuhuoneeseen, mutta tuuletinta ei voi muuttaa Nocta NF-R8 premium -tuulettimeksi. Joten onnistuneen tuulettimen vaihdon jälkeen, ehdottomasti edelleen. Toimii moitteettomasti.

Verified tarkastelu

Ein super Gerät. Hab es für mein Schlafzimmer bestellt. Zieht super die Feuchtigkeit aus der Luft. Nachts ist es für mich persönlich etwas zu laut. Würd ich wieder kaufen.

Hieno laite. Tilasin sen makuuhuoneeseeni. Imee kosteutta erittäin hyvin ilmasta. Yöllä se on vähän liian kovaa minulle henkilökohtaisesti. Ostaisinko uudestaan.

Verified tarkastelu

Zur Unterstützung bestens geeignet . Ich wohne im Altbau und habe mit nasse Fenstern zu kämpfen habe diesen Entfeuchter gekauft und als Unterstützung bestens geeignet . der Behälter ist zwar nie voll aber es ist Wasser drin und das heißt für mich das er doch was bringt . Wenn ich meine wäsche trocknen schafft er es nicht dafür ist er zu klein . Aber sonst sind meine fenster jetzt trocken .

Soveltuu ihanteellisesti tueksi. Asun vanhassa rakennuksessa ja joudun kamppailemaan märkien ikkunoiden kanssa.. Ostin tämän ilmankuivaajan ja se sopii mainiosti apuvälineeksi. astia ei ole koskaan täynnä, mutta siinä on vettä ja se tarkoittaa minulle, että se tuo jotain. Kun kuivaan pyykkiä, se ei tee sitä, se on liian pieni siihen. Mutta muuten ikkunani ovat nyt kuivat.

Verified tarkastelu

Produkt nimmt direkt am Fenster genügend wasser auf das die fenster nicht mehr beschlagen, in 8std waren es 2 schnapsgläser, top, zum schlafen ist es bedingt zu empfehlen, manchmal nervt das geräusch und manchmal nicht, wie so ein dvd player.

Tuote imee tarpeeksi vettä suoraan ikkunasta, jotta ikkunat eivät enää höyrysty, 8 tunnissa oli 2 lasia, hienoa, ehdollisesti suositellaan nukkumiseen, välillä melu on ärsyttävää ja välillä ei, kuten dvd-soitin.

Verified tarkastelu

Ich habe das Gerät in meinem Arbeitszimmer und Schlafzimmer getestet. Es hält was es verspricht, es ist super leise man kann auch daneben schlafen. Es tut seinen Job, allerdings sollte man keine Wunder erwarten. Es arbeitet seiner Größe entsprechend sehr gut. Es kommen am Tag ca 200 ml zusammen. Für einen sehr feuchten Raum braucht es allerdings viel Zeit. Preis Leistung stimmt, optisch auch ansprechend.

Testasin laitetta työhuoneessani ja makuuhuoneessani. Se pitää lupauksensa, se on erittäin hiljainen, voit myös nukkua sen vieressä. Se tekee tehtävänsä, mutta älä odota ihmeitä. Toimii kokoonsa nähden erittäin hyvin. Noin 200 ml kertyy päivässä. Erittäin kosteassa huoneessa se kuitenkin vie paljon aikaa. Hintataso on oikea, myös optisesti houkutteleva.

Verified tarkastelu

Für uns ist es am besten. Und Lieferung schnell. Für Räume bis 24 kw.m alles OK. Bin sehr zufrieden.

Meille se on parasta. Ja toimitus nopea. Kaikki OK huoneille 24kw.m asti. Olen erittäin tyytyväinen.

Verified tarkastelu

Kleines, handliches Gerät. Ist leise und verbraucht wenig Energie. Wir sind begeistert.

Pieni, kätevä laite. Hiljainen ja kuluttaa vähän energiaa. Olemme innoissamme.

Verified tarkastelu

Wenn die Luftfeuchtigkeit leicht überschritten ist, dann ist dieses Gerät wirklich gut. Es lässt sich einfach bedienen, das Wasser wird sauber im Behälter aufgefangen und lässt sich leicht entleeren und man merkt, das Gerät arbeitet wirklich. Sollte die Luftfeuchtigkeit sehr hoch sein, so sollte auch zu einem entsprechend größeren Gerät gegriffen werden um Schimmel etc. zu vermeiden.

Jos kosteus ylittyy hieman, tämä laite on todella hyvä. Se on helppokäyttöinen, vesi kerääntyy puhtaasti säiliöön ja on helppo tyhjentää ja voit todeta, että laite todella toimii. Jos kosteus on erittäin korkea, kannattaa käyttää vastaavasti suurempaa laitetta homeen tms. välttämiseksi.

Verified tarkastelu

Dieses Gerät ist wirklich gut! Nutze es im fensterlosen Bad und es nimmt die Feuchtigkeit bestens auf.

Tämä laite on todella hyvä! Käytä sitä ikkunattomassa kylpyhuoneessa ja se imee kosteutta erittäin hyvin.

Verified tarkastelu

Bin zufrieden mit dem Teil. Sehr klein und wirklich sehr leise. Es arbeitet zuverlässig und filtert raus. Würde es empfehlen..

Olen tyytyväinen osaan. Erittäin pieni ja todella hiljainen. Se toimii luotettavasti ja suodattaa pois. Suosittelisin..

Verified tarkastelu

Leistung nicht ausreichend für 15 qm Schlafzimmer mit ca. 80% Feuchtigkeit. Falls jemanden Raum damit die Feuchtigkeit entziehen möchte sollte ein Leistungsstärkeres Gerät holen

Suorituskyky ei riitä 15 neliömetrin makuuhuoneeseen, jonka kosteus on noin 80 %. Jos joku haluaa käyttää sitä huoneen kuivaamiseen, kannattaa hankkia tehokkaampi laite

Verified tarkastelu

Bei hoher Luftfeuchtigkeit und warmen Temperaturen schafft er nur knapp sie angegebene Wassermenge. Aufgrund des heiß werdenden Netzteils kaum für eine Dauernutzung zu empfehlen. Fürs Schlafzimmer zu laut.

Korkeassa kosteudessa ja lämpimissä lämpötiloissa se hallitsee vain tietyn määrän vettä. Tuskin suositella pitkäaikaiseen käyttöön kuuman virtalähteen takia. Liian äänekäs makuuhuoneeseen.

Verified tarkastelu

Bin sehr zufrieden Filter sehr viel Wasser vom Schlafzimmer und muss sagen lass es auch in der Nacht an man gewöhnt sich dran

Olen erittäin tyytyväinen Suodata paljon vettä makuuhuoneesta ja täytyy sanoa, että jätä se yöksi niin tottuu siihen

Verified tarkastelu

Meine Wohnung ist sehr feucht. Ich lasse den Entfeuchter zum Teil länger als 9 Stunden laufen, er sammelt fleißig Wasser. Brummt leise im Hintergrund. In einem belebten Haushalt hören Sie ihn nicht.

Asuntoni on erittäin kostea. Annan ilmankuivaajan käydä joskus yli 9 tuntia, se kerää vettä ahkerasti. Taustalla huminaa hiljaa. Et kuule häntä kiireisessä taloudessa.

Verified tarkastelu

Ich habe den entfeuchter im keller stehen, wo er 24/7 läuft. Er ist zwar jeden 4. bis 5. tag voll, aber für seine aufgabe dann leider doch zu klein. Für einen kleineren, nicht so feuchten raum ist er bestimmt besser geeignet.

Minulla on ilmankuivain kellarissa, jossa se toimii 24/7. Vaikka se on täynnä joka 4.-5. päivä, se on valitettavasti liian pieni tehtäväänsä. Se sopii ehdottomasti paremmin pienempään, ei niin kosteaan huoneeseen.

Verified tarkastelu

Ich nutze das Gerät für mein Schlafzimmer, da es dort zu feucht ist und schlecht durchlüftet. Natürlich vollbringt das kleine Gerät keine Wunder, aber ich finde es vollkommen ausreichend. Meine Luftfeuchtigkeitsanzeige sinkt wesentlich schneller, wenn ich jetzt lüfte und es sammelt sich auch Wasser im Behälter an. Ich habe es mehrere Stunden am Tag oder auch in der Nacht laufen (da ich Oropax trage, stört mich das Geräusch nicht) aber nicht durchgägnig. Die Lautstärke ist vollkommen in Ordnung (hört sich ein bisschen an wie ein DVD-Player). Der Stecker ist bei mir nicht heiß geworden. Er ist warm, so wie das bei Steckern üblich ist. Aber mein Netzteil vom Notebook ist wesentlich wärmer. Klare Kaufempfehlung!

Käytän laitetta makuuhuoneessani, koska se on liian kostea ja huonosti tuuletettu. Pieni laite ei tietenkään tee ihmeitä, mutta mielestäni se on täysin riittävä. Kosteuslukemani laskee paljon nopeammin, kun tuuletan nyt ja myös vettä kerääntyy säiliöön. Käytän sitä useita tunteja päivässä tai jopa yöllä (koska käytän oropaxia, melu ei häiritse minua), mutta en koko ajan. Äänenvoimakkuus on aivan hyvä (kuulostaa vähän DVD-soittimelta). Pistoke ei lämmennyt. Se on lämmin, kuten pistokkeilla tavallista. Mutta kannettavan tietokoneen virtalähde on paljon lämpimämpi. Selkeä ostosuositus!

Verified tarkastelu

Sieht schick aus, ist ziemlich klein, ist sehr leise, hat jedoch eine gute Wirkung. Läuft über eine Zeitschaltuhr 4h nachts und die Wetter Uhr zeigt schon eine deutliche Besserung an. Das auskippen ist nicht schwer, einfach den Gummistopfen aufmachen und auskippen, fertig.

Näyttää tyylikkäältä, on melko pieni, on erittäin hiljainen, mutta sillä on hyvä vaikutus. Käy ajastimella 4 tuntia yössä ja sääkello näyttää jo selkeää parannusta. Purkaminen ei ole vaikeaa, avaa vain kumitulppa ja tyhjennä, valmis.

Verified tarkastelu

Der Luftentfeuchter ist sofort einsatzbereit und entfeuchtet wunderbar die Luft. Bereits nach einer Stunde ist Wasser im Auffangbehälter angesammelt, also scheint das Gerät auch zu funktionieren. Einen Stern abzug gebe ich, weil sich der Stecker enorm erhitzt. Ohne Aufsicht würde ich das Gerät daher nicht laufen lassen und schalte es nach einiger Zeit ab, damit der Stecker wieder abkühlen kann. Der Geräuschpegel ist in Ordnung, im Schlafzimmer würde ich ihn jedoch nicht nachts benutzen.

Ilmankuivain on heti käyttövalmis ja kuivaa ilman ihanasti. Keräysastiaan on kertynyt vettä jo tunnin kuluttua, joten laite näyttää toimivan. Vähennän tähden, koska pistoke kuumenee valtavasti. En siis jättäisi laitetta käyntiin ilman valvontaa ja sammuttaisi sen hetken kuluttua, jotta pistoke voi taas jäähtyä. Melutaso on ok, mutta en käyttäisi sitä makuuhuoneessa yöllä.

Verified tarkastelu

Das einzige was zum bemängeln ist, das man das Wasser aus dem kleinen Loch schwer raus bekommt. Aber mit viel schütteln geht es.

Ainoa valitettava asia on, että vettä on vaikea saada pois pienestä reiästä. Mutta se toimii suurella tärinällä.

Verified tarkastelu

Ich habe mir diesen Luftentfeuchter vor ein paar Monaten gekauft und bin sehr zufrieden. Das Päckchen ist schnell und gut verpackt bei mir angekommen. Das Gerät selbst ist kompakt und solide gebaut. Ich wohne in einem kalten, schlecht isoliertem Haus und war im Winter ständig krank von der kalten feuchten Luft in meinem 15qm Zimmer. Schon nach einem Tag war es spürbar besser und bald darauf hatte ich auch keine Asthmaanfälle mehr in der Nacht. Der Luftentfeuchter läuft bei mir ca 3 Tage in der Woche für je 9 Stunden während ich beim arbeiten bin (manchmal auch länger). Wie gut er in einem größeren Raum funktioniert habe ich noch nicht getestet aber für einen kleineren Raum kann ich ihn gerne weiterempfehlen.

Ostin tämän ilmankuivaimen muutama kuukausi sitten ja olen erittäin tyytyväinen. Paketti saapui nopeasti ja hyvin pakattuna. Itse laite on kompakti ja tukevasti rakennettu. Asun kylmässä, huonosti eristetyssä talossa ja olin jatkuvasti kipeänä talvella 15 neliömetrin huoneeni kylmästä, kosteasta ilmasta. Vain yhden päivän jälkeen olo oli huomattavasti parempi ja pian sen jälkeen minulla ei enää ollut astmakohtauksia öisin. Ilmankuivain toimii noin 3 päivää viikossa 9 tuntia, kun olen töissä (joskus pidempään). En ole testannut kuinka hyvin se toimii isommassa huoneessa, mutta voin suositella pienempään huoneeseen.

Verified tarkastelu

Natürlich will man für seine Kinder das beste und auch hier kommt bei uns ab jetzt ein Luftentfeuchter zum Einsatz
Dieser hier sammelt bis zu 220 ml Wasser bzw. Feuchtigkeit aus der Luft und sammelt dies in seinem 0,5 Liter Auffangbehälter. Bei uns ist so eine Menge noch nicht im Auffangbehälter gelandet da dieses Zimmer gut isoliert ist und auch keinen Schimmel oder Nässe aufweisst dennoch haben wir uns entschieden auch hier einen zum Einsatz zu bringen.
'Wobei wir sicher demnächst auch umziehen werden um eine 'Wohnung zu haben die nicht von Schimmel befallen ist weil das doch sehr auf meine Gesundheit schlägt.

Totta kai haluat lapsillesi parasta, ja tästä lähtien käytämme myös ilmankuivaajaa, joka kerää ilmasta jopa 220 ml vettä tai kosteutta ja kerää tämän 0,5 litran keräysastiaan. Meillä ei ole vielä paljon päätynyt keräysastiaan, koska tämä huone on hyvin eristetty eikä siinä myöskään ole hometta tai kosteutta, mutta olemme päättäneet käyttää sellaista myös täällä. "Vaikka muutamme varmasti pian asuntoon, jossa ei ole hometta, koska se on haitallista terveydelleni.

Verified tarkastelu

Wir haben seit dem Hausbau im Hauswirtschaftsraum, hinter dem Schrank Schimmel entdeckt.Es liegt an der Luftfeuchtigkeit im Raum mit Waschmaschine und Trockner. Wir lüften sogar Regelmässig, aber was kann ich unternehmen fragte ich mich? also schaute ich im Internet nach Luftentfeuchter und bin auf den Klarstein Shetland gestossen. Nach einigen Tagen konnte ich sehen, dass die Entscheidung richtig war einen Luftentfeuchter zu kaufen… Im Entfeuchter hatte sich eine Menge Flüssigkeit angesammelt. Sollte der Wassertank voll sein, einfach zum Entleeren herausziehen. Die Luft im Hauswirtschaftsraum ist jetzt viel frischer und der Schimmel bildet sich nicht weiter. Das Gerät sieht optisch sehr gut aus und richtig leise, er läuft bei mir im Moment Tag und Nacht. Ich möchte dieses Gerät nicht mehr missen. Einfache Handhabung und ein klasse Produkt, das von mir eine Kaufempfehlung bekommt. Qualtitativ macht er einen hochwertigen Eindruck. Wir sind sehr zufrieden mit der Leistung dieses Luftentfeuchters und können ihn weiterempfehlen.
Gute Qualität zum bezahlbarem Preis.
Preis/Leistung absolut Top!!!
Bewertung: sehr gut

Talon rakentamisen jälkeen olemme löytäneet hometta kodinhoitohuoneesta kaapin takaa, mikä johtuu pesukoneen ja kuivausrummun huoneen kosteudesta. Tuulamme jopa säännöllisesti, mutta mitä voin tehdä, kysyin itseltäni? joten etsin Internetistä ilmankuivaajia ja törmäsin Klarstein Shetlandiin. Muutaman päivän jälkeen huomasin, että ilmankuivaimen ostopäätös oli oikea... Kuivaimeen oli kertynyt paljon nestettä. Jos vesisäiliö on täynnä, vedä se ulos tyhjentääksesi. Kodinhoitohuoneen ilma on nyt paljon raikkaampaa eikä homeen kasvu jatku. Laite näyttää erittäin hyvältä ja on todella hiljainen, se pyörii minulla tällä hetkellä yötä päivää. En halua enää olla ilman tätä laitetta. Helppokäyttöinen ja loistava tuote, joka saa minulta ostosuosituksen. Laadun suhteen se tekee laadukkaan vaikutelman. Olemme erittäin tyytyväisiä tämän ilmankuivaimen suorituskykyyn ja suosittelemme sitä. Hyvä laatu edulliseen hintaan. Hinta-laatusuhde aivan huippu! Arvosana: erittäin hyvä

Verified tarkastelu

"Wir haben den Luftentfeuchter zum Testen angefordert. Er ist bei uns im 12qm großen Badezimmer, wo auch der Trockner und die Waschmaschine steht. Da dort viel und häufig geduscht wird, ist die Luftfeuchtigkeit dort leider etwas höher.

Das Gerät ist sehr gut verarbeitet und passt gut in unser weißes Badezimmer. Der Ein und Ausschalter ist an der Front platziert und lässt sich gut drücken. Das Wasserfach ist ebenfalls leicht zu entnehmen. Das Ausgießen ist nicht schwierig, pitschert aber minimal, also lieber ins Waschbecken oder in die Dusche entleeren.

Bei uns schafft er rund 200ml, sofern wir an den Tagen duschen oder den Trockner laufen haben. Ansonsten sind es nur 30-50ml am Tag. Im Badezimmer finde ich das super. Daher kann ich das Gerät für kleinere Räume absolut empfehlen. Bei richtigen feuchten Kellerräumen wäre er aber denk ich zu klein oder müsste zu oft entleert werden."

"Pyysimme ilmankuivaajaa testattavaksi. Se on meidän 12 neliömetrin kylpyhuoneessa, jossa myös kuivausrumpu ja pesukone sijaitsevat. Koska siellä käydään suihkussa paljon ja usein, on ilmankosteus siellä valitettavasti hieman korkeampi. Laite on erittäin hyvin tehty ja sopii hyvin valkoiseen kylpyhuoneeseemme.On/off-kytkin on sijoitettu etupuolelle ja sitä on helppo painaa.Vesilokero on myös helppo irrottaa.Kaataminen ei ole vaikeaa, mutta roiskuu vähän, joten se on parempi tyhjentää se pesualtaaseen tai suihkuun.Meillä se kestää noin 200ml, jos käymme suihkussa tai kuivausrumpu on käynnissä päivällä. Muuten se on vain 30-50 ml päivässä. Minusta se on hieno kylpyhuoneessa. Siksi voin Suosittelen ehdottomasti laitetta pienempiin huoneisiin. Kun on todella kostea Mutta mielestäni se olisi liian pieni kellarissa tai sitä pitäisi tyhjentää liian usein."

Verified tarkastelu

Habe das Gerät aufgrund der Bewertungen gekauft. In der Küche stehen schon einige Geräte von Klarstein:) ich war überrascht wie klein das Gerät ist. 1. Pluspunkt. Direkt angeschlossen, musste ich wirklich ganz genau hinhören ob es läuft; sehr leise. 2. Pluspunkt Das Gerät läuft jetzt seit ca 12 std u erstaunlich wie vile Wasser schon drinnen ist Jetzt muss ich nur noch rausfinden wie ich den Behälter entleere. Klarstein ist mit seinen Beschreibungen-/Anleitungen immer sehr dürftig. Bis jetzt bin ich absolut zufrieden

Ostin tämän laitteen arvostelujen perusteella. Keittiössä on jo Klarstein-laitteita :) Yllätyin kuinka pieni laite on. 1 plus. Suoraan yhdistettynä minun piti kuunnella erittäin tarkasti nähdäkseni, oliko se käynnissä; hyvin hiljainen. 2. plus piste Laite on ollut käynnissä noin 12 tuntia ja on uskomatonta kuinka paljon vettä on jo sisällä.Nyt täytyy vain selvittää, kuinka säiliö tyhjennetään. Klarstein on aina erittäin huono kuvausten/ohjeiden kanssa. Toistaiseksi olen täysin tyytyväinen

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja