MCH-1 V2 jäähdytyslaite tuuletin ilmankostutin 3 in 1 siirreltävä 65 W
MCH-1 V2 jäähdytyslaite tuuletin ilmankostutin 3 in 1 siirreltävä 65 W
MCH-1 V2 jäähdytyslaite tuuletin ilmankostutin 3 in 1 siirreltävä 65 W
MCH-1 V2 jäähdytyslaite tuuletin ilmankostutin 3 in 1 siirreltävä 65 W
MCH-1 V2 jäähdytyslaite tuuletin ilmankostutin 3 in 1 siirreltävä 65 W
MCH-1 V2 jäähdytyslaite tuuletin ilmankostutin 3 in 1 siirreltävä 65 W
MCH-1 V2 jäähdytyslaite tuuletin ilmankostutin 3 in 1 siirreltävä 65 W
MCH-1 V2 jäähdytyslaite tuuletin ilmankostutin 3 in 1 siirreltävä 65 W

MCH-2 V2 - jäähdytin

ilmanjäähdytin Valkoinen
116,99 € 134,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

3 in 1 -tehoa: tuuletin, jäähdytyslaite ja ilmankostutin samassa

täsmällistä jäähdytystä: miellyttävä, vartaloon suuntautuva jäähdytys joka tilanteeseen

virkistäviä tuulahduksia: kolme tuuletusnopeutta jopa 360 m³/h ilmavirralla

Tuotteen yksityiskohdat

Kesä, aurinko, virkistys: oneConcept MCH-2 3 in 1 -jäähdytyslaite tuo täsmällistä virkistystä toimistoon tai kotiin älykkäällä yhdistelmällä tuulettimesta, jäähdytyslaitteesta ja ilmankostuttimesta.

Toiveissa viileää ilmavirtaa? Ei ongelmaa: oneConcept MCH-2 -tuuletin tarjoaa sinulle kolme tuuletusnopeutta virkistävää ilmavirtaa luomaan ja kierrättää ilmaa jopa 360 m³ tunnissa. Jos vielä kytket jäähdytyslaitetoiminnon päälle, laite jäähdyttää ilmaa vaivattomasti vielä lisää höyryttämällä vettä seitsemän litran säiliöstä ja virkistää siten sinua työpöydän ääressä, sohvalla rentoutuessasi tai keittiössä ruokaa laittaessasi. Voit käyttää kahta mukana toimitettavaa kylmävaraajaa viilentävän vaikutuksen tehostamiseksi. Ja kun talvella vallitsee kuiva lämmitysilma tai kesällä on muuten kuivaa, oneConcept MCH-2 -ilmankostutin osoittautuu avuliaaksi kosteuttamalla ilmavirtaa ja luomalla siten helpotusta ärsyyntyneille, kuiville limakalvoille.

Samalla oneConcept MCH-2 3 in 1 -jäähdytyslaite on neljän pyörän ansiosta täysin liikkuva ja seuraa sinua mutkattomasti jokaiseen sijoituspaikkaansa – sillä viileän ilmavirran toivoo aina lähelleen. Laitteen alhainen, vain 65 watin virrankulutus ja fysikaalinen jäähdytysperiaate tekevät siitä paitsi säästeliään, myös ympäristöystävällisen.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • 3 tehotasoa (matala, keski, korkea)
 • integroitu, portaattomasti säädettävä 2 tunnin ajastin
 • mahdollisuus käyttää kylmävaraajilla tai jääpaloilla
 • vesisäiliön tilavuus: 7 l
 • irrotettava vesisäiliö erittäin helppoon täyttöön
 • vesimäärän näyttö
 • integroitu veden suodatusjärjestelmä
 • sivuille upotetut kuljetus- ja vetokahvat
 • 4 helposti liikkuvaa pyörää mahdollistaa vapaan sijoittelun – ei vaadi asennustoimenpiteitä
 • takapuolelle integroitu pölysuodatin
 • käyttöjännite: 220–240 V~ | 50 Hz
MCH-1 V2 jäähdytyslaite tuuletin ilmankostutin 3 in 1 siirreltävä 65 W

Mitat & tekniset tiedot

 • 36 x 78 x 44 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • kaapelin pituus: 1,5 m
 • paino: n. 6,7 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x laite
 • 2 x kylmävaraaja
 • monikieliset käyttöohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

134.99 €

Asiakaskokemukset

(17 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Das Gerät macht was es soll! Nicht mehr und nicht weniger! Es ist keine Klimaanlage! Es verschafft an heißen Tagen ( Dachgeschoss) eine gute Abkühlung ! Wir haben zwei Geräte , jeweils links und rechts vor die Couch gestellt . Wenn man dann , noch zwei Kühlakkus mit in das Wasser gibt , lässt es sich herrlich auf der Couch aushalten! Das bzw die Geräte können nicht den Raum runter kühlen !!! In der höchsten Stufe läuft das Gerät etwas lauter, ist aber immer noch möglich dabei fern zusehen . Im Schlafzimmer stellen wir hin und wieder auch einen auf, in der kleinsten Stufe können wir sogar schlafen. Mit einer Monoklimaanlage war dieses nicht möglich , viel zu laut!!

Laite tekee mitä pitää! Ei enempää eikä vähempää! Se ei ole ilmastointi! Se tarjoaa hyvän jäähdytyksen kuumina päivinä (ullakko)! Olemme sijoittaneet kaksi laitetta, yhden vasemmalle ja toisen oikealle sohvan eteen. Jos lisäät sitten kaksi kylmää pakkausta veteen, voit kestää sen ihanasti sohvalla! Laite/laitteet eivät voi jäähdyttää huonetta!!! Laite toimii hieman kovemmin korkeimmalla tasolla, mutta television katselu on silti mahdollista. Ajoittain pystymme myös makuuhuoneeseen, voimme jopa nukkua alimmalla tasolla. Tämä ei ollut mahdollista monoilmastointijärjestelmällä, aivan liian äänekäs!

Verified tarkastelu

Ich finde die Kühlkraft des Gerätes gut. Geräuschpegel geht.

Pidän laitteen jäähdytystehosta. melutaso menee.

Verified tarkastelu

Positiv: Schon mit nur Ventilator zeigt Wirkung. Auf Cool mit 3 Kühlakkus aus der Tiefkühltruhe schafft das Gerät innerhalb von 1 Stunde die Temperatur im Raum um 2 Grad zu senken - dafür dass es keine richtige Klimaanlage ist finde ich das ok. Negativ: Die Drucktasten machen einen sehr billigen Eindruck. Auf "Cool" macht der Lüfter manchmal Geräusche - nicht nervend aber ein bisschen störend. Fazit: Für den Preis ok.

Positiivinen: Jopa pelkällä tuulettimella sillä on vaikutusta. Jäähdytettynä 3 jääpakastelulla laite onnistuu alentamaan huoneen lämpötilaa 2 astetta 1 tunnissa - ottaen huomioon, että kyseessä ei ole oikea ilmastointijärjestelmä, mielestäni se on ok. Negatiivinen: Painikkeet tekevät erittäin halvan vaikutelman. "Cool":ssa tuuletin pitää joskus ääniä - ei ärsyttävää, mutta hieman ärsyttävää. Johtopäätös: OK hintaan nähden.

Verified tarkastelu

Ein top Gerät

Hieno laite

Verified tarkastelu

Der Luftkühler ist perfekt für den Sommer, er kühlt sehr schnell die Raumluft ab. Die 2 mitgelieferten Akkus können im Tiefkühlschrank gekühlt werden und in den Behälter eingesetzt werden. Außerdem kann man den Luftkühler dank der Rollen herumschieben und überall im Haus einsetzen. Er hat verschiedene Moduse und kühlt unterschiedlich stark und selbst die Richtung kann eingestellt werden. Dabei ist er relativ leise und riecht ganz normal.

Ilmanjäähdytin on täydellinen kesäkäyttöön, se jäähdyttää huoneilman erittäin nopeasti. Mukana olevat 2 paristoa voidaan jäähdyttää pakastimessa ja laittaa säiliöön. Lisäksi pyörien ansiosta voit siirtää ilmanjäähdytintä ympäriinsä ja käyttää sitä missä tahansa talossa. Siinä on eri tilat ja se jäähdyttää eri tavalla ja jopa suuntaa voidaan säätää. Se on suhteellisen hiljainen ja tuoksuu normaalilta.

Verified tarkastelu

Das Gerät kam pünktlich und gut verpackt bei mir zu Hause an. Ein Zusammenbau war nicht nötig und man kann, nachdem man Wasser in den Behälter eingefüllt hat, das Gerät sofort in Betrieb nehmen. Lediglich die beide Kühlakkus müssen noch in den Gefrierschrank, wobei das Kühlen auch so funktioniert. Man kann zwischen drei Gebläse Stufen auswählen, Schwenken und Kühlen sind optional anwählbar. Zur jetzigen Jahreszeit macht sie ordentlich kalt, im Hochsommer denke ich, dass sie gute Dienste leisten wird. Ich möchte nochmal betonen, dass es ein Kühler und keine Klimaanlage ist (dies senkt die Temperatur um einige Grad und vermittelt einen Eindruck von Frische). Es macht das gleiche Geräusch wie ein herkömmlicher Lüfter. Das unten gespeicherte Wasser wird in einen Tank oben geleitet, um in Form eines Nebels verteilt zu werden.

Laite saapui kotiini ajoissa ja hyvin pakattuna. Asennusta ei tarvinnut ja voit ottaa laitteen käyttöön heti, kun olet täyttänyt säiliön vedellä. Vain kaksi jääpakkausta on vielä mentävä pakastimeen, ja jäähdytys toimii myös niin. Voit valita kolmesta puhallintasosta, kääntö ja jäähdytys voidaan valita lisävarusteena. Tähän aikaan vuodesta se saa sinut aika kylmäksi, juhannuksena se tekee mielestäni hyvää työtä. Haluan toistaa, että se on jäähdytin eikä ilmastointilaite (tämä laskee lämpötilaa muutaman asteen ja antaa vaikutelman raikkaudesta). Se pitää saman äänen kuin tavallinen tuuletin. Alla varastoitu vesi kanavoidaan yllä olevaan säiliöön, joka leviää sumun muodossa.

Verified tarkastelu

Ich habe diesen Luftkühler für eine Freundin gekauft und sie ist hell auf begeistert. Große Fläche für ganz viel kalte Luft. Die Bedienung ist auch ganz einfach und er hat eine Zeitschaltuhr. Ein Körbchen im Wasserbehälter ist für Eiswürfel vorgesehen und die zwei Kühlakkus werden einfach rein gelegt, so kommt gleich noch mehr kalte Luft. Die inneren Lamellen bewegen sich automatisch hin und her, können aber auch auf unbeweglich gestellt werden.

Ostin tämän ilmanjäähdyttimen ystävälleni ja hän rakastaa sitä todella. Suuri alue paljon kylmää ilmaa varten. Se on myös erittäin helppokäyttöinen ja siinä on ajastin. Vesisäiliössä on kori jääkuutioita varten ja kaksi jääpakkausta asetetaan siihen yksinkertaisesti, jolloin kylmää ilmaa tulee vielä enemmän ulos. Sisäsäleet liikkuvat edestakaisin automaattisesti, mutta voidaan myös asettaa liikkumattomiksi.

Verified tarkastelu

Die Montage war sehr einfach, bis auf die Rollen. Die Rollen lassen sie sich nicht fest einstecken, so dass die Rollen des Kuhlungsgerätes beim Verschieben durxh unebenen sich sofort lösen. Ich habe den Verkäufer kontaktiert, erhielt jedoch noch keine Rückmeldung, wie man die Rollen fest machen kann. Zu den Eigenschaften des Gerätes, es besteht zu 95 % aus Plastik :( und die erwartete Kühlung konnte ich leider erst an 2 Tagen probieren. Leider bin ich nicht ganz überzeugt, vielleicht sollte in einem kleineren Raum probieren, ob die gewünschte Kühlung erzielt wird.

Kokoaminen oli erittäin helppoa renkaita lukuun ottamatta. Pyöriä ei voi asettaa tukevasti paikalleen, joten jäähdytyslaitteen pyörät irtoavat välittömästi, kun niitä siirretään epätasaisella alustalla. Olen ollut yhteydessä myyjään, mutta en ole saanut palautetta renkaiden korjaamisesta. Mitä tulee laitteen ominaisuuksiin, se on 95% muovia :( ja valitettavasti pääsin kokeilemaan odotettua jäähdytystä vain 2 päivää. Valitettavasti en ole täysin vakuuttunut, ehkä pitäisi kokeilla pienemmässä huoneessa, onko haluttu jäähdytys saavutetaan.

Verified tarkastelu

Ist gut geeignet für kleine Räume. Man darf keine Klimaanlage für die Abkühlung des Raumes erwarten, was auch für die Preisklasse legitim ist. Sehr zu empfehlen für direkte Körperabkühlung und Überbrückung der warmen Sommertage. Energieklasse, Lieferung, Bedienung und Preis-Leistung tip top

Sopii hyvin pieniin huoneisiin. Älä odota ilmastoinnin jäähdyttävän huonetta, mikä on myös oikeutettua hintaluokassa. Suositellaan suoraan kehon viilentämiseen ja lämpimien kesäpäivien sillantamiseen. Energialuokka, toimitus, palvelu ja hinta-laatusuhde

Verified tarkastelu

Das Gerät ist für diesen Preis unschlagbar und erfüllt seinen Zweck zu 100 %. Natürlich ist es nicht mit einer Klimanlage zu vergleichen, aber: wenn man richtig kaltes Wasser einfüllt, event, noch Eiswürfel hinzufügt und die Kühlakkus mit beilegt ist eine deutliche Kühlwirkung zu erreichen. Auf jeden Fall steigt die Luftfeuchtigkeit sehr schnell an, das ist auch im Winter sehr gut da die Heizungsluft ja die Luftfeuchtigkeit senkt. Hier alle Postiven Merkmale: Großer Wassertank von 7 Litern Inhalt Seperates Fach für 2 große Kühlakkus Auf der kleinsten Stufe sehr Geräuscharm und diese Stufe reicht voll aus Besser als jeder Standventilator Für diesen Preis nur zu empfehlen 1. Nachtrag: es gab eine Reklamation bezüglich der Laufrollen, diese am 22.06. an den Verkäufer geschickt jedoch bis heute 28.06. keine Reaktion, das ist mehr als schlecht denn bei einem Onlinehändler erwarte ich eine Antwort innerhalb von 2 Tagen. Bewertung insges.: Gerät TOP, Verkäufer Flop 2. Nachtrag: Nach langem warten hat sich der Verkäufer gemeldet, er konnte zwar die Reklamation als solche nicht zu meiner Zuriedenheit erledigen da die Teile nicht am Lager seien. Es wurde ein Preisnachlass angeboten den ich angenommen habe, somit ist alles erledigt

Laite on tähän hintaan lyömätön ja täyttää tarkoituksensa 100%. Sitä ei tietenkään voi verrata ilmastointijärjestelmään, mutta jos täytät sen todella kylmällä vedellä, ehkä lisäät jääkuutioita ja lisäät kylmäpakkaukset, voit saavuttaa merkittävän jäähdytysvaikutuksen. Joka tapauksessa kosteus nousee erittäin nopeasti, mikä on myös erittäin hyvä talvella, koska lämmitetty ilma alentaa kosteutta. Tässä ovat kaikki positiiviset ominaisuudet: Suuri vesisäiliö, jonka tilavuus on 7 litraa Erillinen lokero 2 suurelle jääpalalle Erittäin hiljainen alimmalla tasolla ja tämä taso on riittävä Parempi kuin mikään seisova tuuletin Voidaan suositella vain tähän hintaan 1. Lisäys : teloista tuli valitus, tämä 22.06. lähetetty myyjälle tähän päivään 28.06. ei reaktiota, se on enemmän kuin huono, koska odotan vastausta verkkokauppiaalta 2 päivän kuluessa. Kokonaisarvio: TOP laite, myyjä floppi 2. Lisäys: Pitkän odotuksen jälkeen myyjä otti yhteyttä, vaikka ei pystynytkään ratkaisemaan valitusta sellaisenaan tyytyväisenä, koska osia ei ollut varastossa. Tarjottiin alennusta, jonka hyväksyin, joten kaikki on ratkaistu

Verified tarkastelu

Update: 28.06.2021 Temperatur Angaben sind gefühlt, und auch von meinem Besuch bestätigt worden. (Keiner schwitzt hier oder hat Luft Probleme!!) Die Hitze (30 Grad Außen Temperatur) bleibt bei offenem, auf Kipp gestelltem Fenster draußen, es dauert nur etwas länger bis der Raum abkühlt, aber mit Eis oder Kühlpads, wobei ich Eis eher Empfehle, geht es in max 30 min auf ca 20-22 Grad bei Stufe 3(High) (mit 3 Pads 22 Grad und mit 2x Eis (ca 15x15x5 cm) 20 Grad), runter. Habe den ab 23 Grad Außen Temperatur auf LOW (1 Stufe) und mein Wohnzimmer ist total Kühl, frisch und gut Belüftet. Bei geschlossenem Fenster geht das viel schneller. (Da ich Raucher bin, habe ich sonst das Fenster immer auf, aber das das Gerät sogar diesen Rauch im Wasser auffängt, ist mein Wohnzimmer trotz geschlossenem Fenster Rauchfrei!!) Update: 31.05.2021 Die Hitze draußen, bleibt draußen. Habe den nun seit einer Std auf LOW (1 Stufe) und mein Wohnzimmer ist total Kühl, frisch und gut Belüftet. Kauft euch den, ist eine echte sehr gute Bewertung, von mir, einer Realen Person!! Der Lüfter, ist TOP, hat sehr gute Power, (anders wie zb bei Sichler, mit mehr Luft durchlass und Kühleffekt.) Bei Stufe 1 ist der schon gut, und mit Wasser, bzw mit Eis noch besser. Gut, der ist etwas Lauter wie andere, aber dafür hat der halt mehr Power, trotz den nur 65 Watt. Kann diesen wärmstens empfehlen. Einfach unter Wasser sind die Einzelteile zu Reinigen, und müssen nicht wie bei anderen ständig erneuert werden! Und der Preis ist TOP. Hab den Gebraucht für 35 Euro bekommen, kostet überall(Otto etc) über 99 Euro. Da es nicht in der Beschreibung steht, die obere Klappe ist zum Reinigen gedacht, da dort das Wasser in die Kühlung rein läuft.

Päivitys: 28.6.2021 Lämpötilatiedot tuntuivat ja vahvistuivat myös vierailullani. (Täällä ei kukaan hikoile tai ilmavaivoja!!) Lämpö (30 astetta ulkolämpötila) pysyy ulkona ikkuna auki ja kallistettuna, kestää vain vähän kauemmin, että huone jäähtyy, mutta jäällä tai jäähdytystyynyillä, vaikka minä Suosittele jäätä, se laskee noin 20-22 asteeseen tasolla 3 (korkea) (3 tyynyllä 22 astetta ja 2x jäällä (noin 15x15x5 cm) 20 astetta) max 30 minuutissa. Minulla on ulkolämpötila MATALALLA (1 taso) alkaen 23 astetta ja olohuoneeni on täysin viileä, raikas ja hyvin tuuletettu. Se on paljon nopeampi, kun ikkuna on kiinni. (Koska olen tupakoitsija, minulla on aina ikkuna auki, mutta koska laite ottaa tämän savun jopa veteen, olohuoneeni on savuton suljetusta ikkunasta huolimatta!!) Päivitys: 31.5.2021 Ulkona lämpöä , pysyy ulkona. Minulla on ollut se LOW (1 taso) nyt tunnin ajan ja olohuoneeni on täysin viileä, raikas ja hyvin tuuletettu. Osta se on todella hyvä arvosana minulta, oikealta henkilöltä! Puhallin on TOP, erittäin hyvä teho (toisin kuin esimerkiksi Sichlerissä enemmän ilmaa ja jäähdytystehoa.) Tasolla 1 se on jo hyvä, ja vielä parempi vedellä tai jäällä. No, se on vähän kovempi kuin muut, mutta siinä on enemmän tehoa, vaikka se on vain 65 wattia. Suosittelisin tätä lämpimästi. Yksittäiset osat on helppo puhdistaa veden alla, eikä niitä tarvitse jatkuvasti uusia kuten muita! Ja hinta on HYVÄ. Sain käytettynä 35 eurolla, kustannukset kaikkialla (Otto jne.) yli 99 euroa. Koska sitä ei ole kuvauksessa, yläläppä on tarkoitettu puhdistukseen, koska sieltä vesi valuu jäähdytysjärjestelmään.

Verified tarkastelu

Wir haben jeden Sommer 20 - 30 Grad. Ich mache homeoffice wegen COVID19, so ich brauchte ein klimaanlage für Sommer. OneConcepts MCH-1 2 V2 Mobile Air Conditioner klapp perfekt und es ist auch leise. Wir sind sehr zufrieden mit dem Klimaanlage. 30°C tagsüber im Strasse und man freut sich abends endlich auf zuhause, um der Hitze etwas zu entkommen. Leider ist dies bei der anhaltenden Hitze nicht mehr möglich gewesen, da es zuhause auch nicht wirklich kälter war als im Strasse. Somit haben wir uns entschieden eine Klimaanlage zu kaufen, wobei unsere Wahl auf die OnceConcepts MCH gefallen ist. Wir haben uns für diese Klimaanlage entschieden, da Sie für Räume bis zu 130 m³ ausreichen soll und somit in der Theorie doppelt so viel Raumvolumen kühlen kann, als es bei uns notwendig wäre. Die Kühlleistung ist sehr gut und der Raum wird recht zügig von 29°C auf deutlich angenehmere 23°C heruntergekühlt. Nach längerer Zeit sind auch niedrigere Temperaturen kein Problem. Wir sind froh uns für diese Anschaffung entschieden zu haben und freuen uns, dass es sich endlich wieder im Wohnzimmer aushalten lässt.

Meillä on 20-30 astetta joka kesä. Työskentelen kotoa COVID19:n takia, joten tarvitsin ilmastointilaitteen kesäksi. OneConcepts MCH-1 2 V2 Mobile Air Conditioner toimii täydellisesti ja on myös hiljainen. Olemme erittäin tyytyväisiä ilmastointiin. 30°C päivällä kadulla ja vihdoinkin odotat innolla pääsemistä kotiin illalla paeta kuumuutta. Valitettavasti tämä ei ollut enää mahdollista jatkuvan helteen vuoksi, koska kotona ei ollut todella kylmempää kuin kadulla. Joten päätimme ostaa ilmastointilaitteen ja valitsimme OnceConcepts MCH:n. Päätimme tähän ilmastointijärjestelmään, koska sen pitäisi riittää jopa 130 m³:n huoneisiin ja voi siksi jäähdyttää teoriassa kaksi kertaa niin paljon tilaa kuin tarvitsisimme. Jäähdytysteho on erittäin hyvä ja huone jäähtyy melko nopeasti 29 °C:sta paljon miellyttävämpään 23 °C:seen. Pidemmän ajan jälkeen jopa alhaisemmat lämpötilat eivät ole ongelma. Olemme iloisia, että päätimme ostaa tämän ja olemme iloisia, että se voidaan vihdoin sietää taas olohuoneessa.

Verified tarkastelu

Das Gerät ist so in ordnung. Gut aufgebaut und verarbeitet. Wir hatten 28 Grad im Zimmer. Einfach warm. Als ich das Gerät mit Wasser und mit Accus aus dem Froster befült hatte, dachte ich gleich wird es Kälter. Das Gerät startet und es kamm schöne kalte Luft. Nach ca.4 Minunten ging ich aus dem Zimmer und bemerkte das es im Flur angenehmer war. Als ich wieder in den Raum zurück ging wusste ich was los ist. Hohe Luftfeuchtikeit einfach nicht schön eher unangenehm. Dann dachte ich wenn so viel Feuchte im Raum ist könnte sich doch Schimmel bilden. Lüften geht nicht da dann wieder die Wärme rein kommt. Deswegen habe ich das Gerät zurück gegeben. Besser ein einfacher Venielator für etwas kühlung. Besser eine Klimaanlage. Das aus meiner sicht und Erfahrung. Gruß J.P

Laite on kunnossa. Hyvin rakennettu ja viimeistelty. Meillä oli huoneessa 28 astetta. Vain lämmin. Kun täytin laitteen vedellä ja paristoilla pakastimesta, ajattelin, että se olisi heti kylmempää. Laite käynnistyy ja mukavaa kylmää ilmaa tulee ulos. Noin 4 minuutin kuluttua lähdin huoneesta ja huomasin, että käytävällä oli mukavampaa. Kun menin takaisin huoneeseen, tiesin mitä oli tekeillä. Korkea kosteus ei vain ole mukavaa, melko epämukavaa. Sitten ajattelin, että jos huoneessa on niin paljon kosteutta, voi muodostua hometta. Ilmanvaihto ei toimi, koska silloin lämpöä tulee taas sisään. Siksi palautin laitteen. Parempi yksinkertainen tuuletin jäähdytykseen. Parempi ilmastointilaite. Omasta näkökulmastani ja kokemuksestani. terveisiä JP

Verified tarkastelu

Das Gerät funktioniert soweit ganz gut nur muss man sich im klaren darüber werden was man hier kauft. Es ist keine Klimaanlage im eigentlichen Sinne. Das Wasser wird vom unteren Wassertank nach oben gepumpt und läuft über eine Matte hinten wieder ab, die Luft wird von hinten angesaugt und strömt über die feuchte Matte nach vorne. Dabei wird das befindliche Wasser auf der Matte verdunstet und die Luft etwas gekühlt. Ich habe leider kaum einen spürbaren Effekt im Vergleich zu einem normalen Ventilator feststellen können muss aber sagen, dass ich nicht ausgiebig getestet habe welche tatsächliche Kühlleistung das Gerät hat. Etwas kühler wird es wenn man die mitgelieferten Kühlpads in den Wassertank legt aber auch der Effekt scheint marginal zu sein. Das Gerät ging daher zurück. Die Erstattung verlief reibungslos deshalb habe ich keine Beanstandung was den Umtausch angeht. DHL ist etwas kompliziert weil man Rücksendeschein immer noch ausdrucken muss. Die DeutschePost bietet mehrere Möglichkeiten an unter anderem einen QR-Code den man nur in der Postfiliale vorzeigen muss und der Rücksendeschein wird gedruckt finde ich etwas praktischer, da ich nicht zwingend etwas ausdrucken muss aber das führt zu weit.

Laite toimii toistaiseksi melko hyvin, mutta sinun on oltava selkeä siitä, mitä olet ostamassa täältä. Se ei todellakaan ole ilmastointilaite. Vesi pumpataan ylös alemmasta vesisäiliöstä ja valuu pois takaosan maton yli, ilma imetään sisään takaa ja virtaa kostean maton yli eteen. Matolla oleva vesi haihtuu ja ilma jäähtyy hieman. Valitettavasti en ole huomannut mitään havaittavaa vaikutusta normaaliin tuulettimeen verrattuna, mutta täytyy sanoa, että en ole testannut laitteen todellista jäähdytyskapasiteettia laajasti. Hieman viileämpää, jos laitat mukana toimitetut jäähdytystyynyt vesisäiliöön, mutta vaikutus näyttää myös olevan marginaalinen. Laite palautettiin siis takaisin. Palautus sujui hyvin, joten minulla ei ole valittamista vaihdosta. DHL on hieman monimutkainen, koska sinun on silti tulostettava palautuslomake. Deutsche Post tarjoaa useita vaihtoehtoja, mukaan lukien QR-koodin, joka sinun tarvitsee vain näyttää postissa ja palautuslomake tulostetaan.

Verified tarkastelu

Eine umfassende Bewertung kann ich für das Gerät nicht abgeben, da es ja eine Reinigungsfunktion der Luft hat, das kann ich nicht beurteilen. Die Funktionen des Gerätes sind super, ein starker Luftzug verspricht einen schönen oszillierenden Wind im Wohnzimmer. Jedoch haben wir keine spürbare Abkühlung mit den Kühlakkus und dem Wasser erzielt, damit ist es für uns eher ein reiner Ventilator, der wiederum dafür jedoch eher lautstark ist. Die Verarbeitung ist gut und der Service war ausgezeichnet. Ich bin mir nicht ganz sicher, ob wir etwas falsch gemacht haben, leider ist die deutsche Bedienungsanleitung etwas dürftig, so gibt es oben ein "Fach" mit Lüfterlöcher wo ich nicht weiß, was man damit machen muss, in der Beschreibung ist es nur als "Fach" tituliert, seine Funktion ist schleierhaft. Hätte ich da die Kühlakkus rein tun müssen... eigentlich nicht, in der Beschreibung stand klar drin, dass die ins Wasser gehören, warum kann ich aber da dann Eiswürfel rein tun? Deshalb haben ich nur 3 Sterne vergeben, falls ich was falsch gemacht habe und damit eine Kühlung erreicht wird, wären 5 Sterne verdient. Wir haben es zurück geschickt, da uns ein normaler Ventilator da doch lieber ist.

En voi antaa kattavaa arviota laitteelle, koska siinä on ilmanpuhdistustoiminto, en osaa arvioida sitä. Laitteen toiminnot ovat loistavat, voimakas veto lupaa mukavan heiluvan tuulen olohuoneeseen. Emme kuitenkaan saaneet aikaan mitään havaittavaa jäähdytystä jääpakkauksilla ja vedellä, joten meille se on enemmän puhdasta tuuletinta, joka puolestaan on melko kovaa. Työ on hyvää ja palvelu erinomaista. En ole täysin varma, teimmekö jotain väärin, valitettavasti saksankielinen käyttöohje on hieman niukka, joten kuvauksessa on yläosassa tuuletinreikien "lokero", jossa en tiedä mitä tehdä. se on aivan kuten "Fach", sen tehtävä on epäselvä. Olisiko minun pitänyt laittaa kylmäpakkaukset sinne... ei oikeastaan, kuvauksessa sanotaan selvästi, että ne kuuluvat veteen, mutta miksi voin laittaa jääkuutioita sinne? Siksi annoin sille vain 3 tähteä, jos tein jotain väärin ja jäähdytys saavutetaan, 5 tähteä ansaitsisi. Lähetimme sen takaisin, koska pidämme parempana tavallista tuuletinta.

Verified tarkastelu

Die Lieferung war schnell, das Gerät kam gut verpackt , versehen mit einer gut verständlichen Bedienungsanleitung. Nach dem Aufstellen und dem Befüllen des Wassertanks war es sofort einsatzfähig. Es bringt angenehme kühle Luft in den Raum. Um kältere Luft zu bekommen , müsssen die Kühlakkus gefrostet werden und/ oder Eiswürfel, in das entsprechende Sieb eingelegt werden. Auf den ersten Blick ist das Gerät gut zu bedienen und einzustellen . Was ich als verbesserungswürdig empfinde, bzw. ausbaufähig sehe , ist die Handhabung des Wassertanks. Wenn ich ihn entnehme, geht die kleine Pumpe die das Wasser ansaugt und nach oben zirkulieren lässt, hoch . Das heisst immer nach Entnahme des Tanks, hängt die Pumpe oben und tropft auf den Geräteboden. Man muß immer ein Tuch einlegen, welches das überschüssige Wasser aufsaugt. Weiterhin ist der Tank auf Anhieb schwer in die " Öffnung " einzuführen, nicht in leerem Zustand und auch nicht in gefülltem Zustand. Ich habe es bisher nie auf Anhieb geschafft, die Box so einzustellen, das ich vorne die Wasser Skala sehe und hinten den kleinen Riegel vorlegen kann. Das ergibt für mich in der Bewertung eine 4*, denn das Ergebnis welches erzielt wird ist so, wie ich es mir vorgestellt habe. Allerdings , mit 2 kleinen Kritikpunkten in der Handhabung.

Toimitus oli nopea, laite tuli hyvin pakattuna, mukana tuli helposti ymmärrettävä käyttöohje. Asetuksen ja vesisäiliön täyttämisen jälkeen se oli heti käyttövalmis. Se tuo miellyttävän viileää ilmaa huoneeseen. Kylmemmän ilman saamiseksi kylmäpakkaukset on pakastettava ja/tai jääpalat on asetettava sopivaan siivilään. Ensi silmäyksellä laitetta on helppo käyttää ja säätää. Se, mikä mielestäni kaipaa parannusta tai näen parantamisen varaa, on vesisäiliön käsittely. Kun poistan sen, pieni pumppu, joka imee vettä ja kierrättää sitä ylöspäin, nousee. Tämä tarkoittaa, että säiliön poistamisen jälkeen pumppu roikkuu yläosassa ja tippuu laitteen pohjalle. Sinun on aina asetettava liina, joka imee ylimääräisen veden. Lisäksi säiliötä on vaikea työntää "aukkoon" ensimmäisellä kerralla, ei tyhjänä eikä täynnä. Toistaiseksi en ole koskaan onnistunut säätämään laatikkoa niin, että näen vesivaa'an edessä ja laitan pienen salvan taakse. Minulle tämä antaa arvosanaksi 4*, koska saavutettu tulos on sellainen kuin kuvittelin. Kuitenkin 2 pientä kritiikkiä käsittelyssä.

Verified tarkastelu

1. Lieferung Die Lieferung erfolgte schnell und das Paket kam sicher bei mir zu Hause an. Als ich den Karton öffnete war in dem Karton noch ein Karton enthalten. Das ist für mich etwas Verschwendung und ich finde es immer schade, wenn man so viel Müll verursacht. Ansonsten war das Klimagerät noch mit Styropor gesichert und nichts war kaputt. Im Lieferumfang enthalten war das Klimagerät, die Bedienungsanleitung und 2 Kühlakkus. 2. Aufbau Das Klimagerät wird vollständig aufgebaut geliefert. Man muss nur die Kühlakkus in die Gefriertruhe legen, Wasser in den Tank füllen und die Akkus in den dafür vorgesehenen Behälter legen, wenn sie gefroren sind. Mit einer Größe von 28x70x31,2cm passt er in jede Ecke und nimmt nicht viel Platz weg. Mit 6,7kg ist das Klimagerät auch ziemlich leicht und kann durch die Rollen und die Griffe an den Seiten einfach bewegt werden. Das Stromkabel hat eine ausreichende Länge von 1,5m. 3. Prinzip Der oneConcept MCH-1 ist ein 3-in-1 Gerät. Es handelt sich um eine Kombination aus Ventilator und Klimagerät, welches einen kühlen Luftstrom an den Raum abgibt. Im Vergleich zu anderen Geräten wird nicht nur die warme Luft von A nach B geschoben, sondern auch die Raumtemperatur merklich runter gekühlt. Des Weiteren wird die Luft befeuchtet und gereinigt. Das Gerät saugt das Wasser aus dem Wassertank an und befördert es nach oben wo es dann verdampft. Die gekühlte Luft wird durch den Ventilator ausgeblasen. Die Temperatur der Luft kann man durch die Kälte des Wassers beeinflussen. Legt man also die Kühlakkus hinzu, wird auch die Luft kälter. Dadurch steigt aber auch die Luftfeuchtigkeit im Raum an. 4. Verbrauch In den Wassertank passen ca. 8 Liter Wasser hinein. Das Klimagerät verbraucht pro Stunde 1 Liter Wasser. Man könnte das Gerät also bei maximaler Befüllung 8 Stunden laufen lassen bis das Wasser vollständig verdampft ist. Dabei wird insgesamt 400m³ Luft pro Stunde durchströmt. Das reicht für einen kleinen bis mittelgroßen Raum. Mit 65 W ist das Klimagerät sehr energieeffizient und verbraucht nur wenig Strom. 5. Eigenschaften Der Ventilator verfügt über 3 verschiedene Leistungsstufen low, Medium und High. Somit kann man je nach Temperatur die Intensität anpassen. Besonders praktisch für die Nacht ist die Timerfunktion. Man kann bis zu 2h einen Timer einstellen, wo der Ventilator danach automatisch ausgeht. Die Lamellen schwenken von rechts nach links. Durch einen seitlichen Hebel kann man allerdings die Höhe des Luftstroms anpassen. Das Gerät kann nur über die Knöpfe bedient werden, da es über keine zusätzliche Fernbedienung verfügt. Fazit: Wer eine richtige Klimaanlage im herkömmlichen Sinne erwartet, sollte die Finger von diesem Gerät lassen. Es ist ein toller Ventilator für den Sommer, der zusätzlich die Luft befeuchtet. Das Gerät ist sehr leicht und kann bequem transportiert werden. Die Bedienung ist kinderleicht und der Ventilator verfügt über 3 verschiedene Stufen. Für unsere Zwecke reicht er vollkommen aus. In der Low Stufe ist er kaum zu hören und kann somit auch problemlos bei einer Feier laufen. Auch nachts beim Schlafen stört mich die Lautstärke nicht und ich kann problemlos schlafen.

1. Toimitus Toimitus oli nopea ja paketti saapui turvallisesti kotiini. Kun avasin laatikon, laatikossa oli vielä laatikko. Se on minulle vähän turhaa, ja minusta on aina sääli, kun luot niin paljon roskaa. Muuten ilmastointilaite oli edelleen kiinnitetty styroksilla eikä mitään mennyt rikki. Toimitus sisälsi ilmastointilaitteen, käyttöohjeet ja 2 jääpakkausta. 2. Kokoaminen Ilmastointilaite toimitetaan täysin koottuna. Sinun tarvitsee vain laittaa kylmäpakkaukset pakastimeen, täyttää säiliö vedellä ja laittaa pakkaukset määrättyyn astiaan, kun ne ovat jäässä. Kooltaan 28x70x31,2 cm se sopii joka nurkkaan eikä vie paljon tilaa. 6,7 kg painava ilmastointilaite on myös melko kevyt ja sitä voidaan helposti siirtää sivuilla olevien pyörien ja kahvojen avulla. Virtajohdon pituus on riittävä 1,5 m. 3. Periaate OneConcept MCH-1 on 3-in-1-laite. Se on tuulettimen ja ilmastointilaitteen yhdistelmä, joka päästää viileän ilmavirran huoneeseen. Muihin laitteisiin verrattuna lämmin ilma ei vain työnty paikasta A paikkaan B, vaan myös huonelämpötila jäähtyy huomattavasti. Lisäksi ilma kostutetaan ja puhdistetaan. Laite imee veden vesisäiliöstä ja kuljettaa sen ylöspäin, missä se sitten haihtuu. Jäähtynyt ilma puhalletaan ulos tuulettimesta. Ilman lämpötilaan voi vaikuttaa veden kylmyys. Joten jos lisäät kylmäpakkaukset, myös ilma kylmenee. Tämä lisää myös huoneen kosteutta. 4. Kulutus Vesisäiliöön mahtuu noin 8 litraa vettä. Ilmastointilaite käyttää 1 litran vettä tunnissa. Voit siis antaa laitteen käydä 8 tuntia maksimitäytöllä, kunnes vesi on kokonaan haihtunut. Ilmaa virtaa kaikkiaan 400 m³ tunnissa. Se riittää pieneen ja keskikokoiseen huoneeseen. 65 W:n ilmastointilaite on erittäin energiatehokas ja kuluttaa vähän sähköä. 5. Ominaisuudet Puhaltimessa on 3 eri tehotasoa: pieni, keskitaso ja korkea. Voit siis säätää voimakkuutta lämpötilan mukaan. Ajastintoiminto on erityisen käytännöllinen yöaikaan. Voit asettaa ajastimen enintään 2 tunniksi, jonka jälkeen tuuletin sammuu automaattisesti. Säleet kääntyvät oikealta vasemmalle. Voit kuitenkin säätää ilmavirran korkeutta sivulla olevalla vivulla. Laitetta voi ohjata vain painikkeilla, koska siinä ei ole lisäkaukosäädintä. Johtopäätös: Jos odotat todellista ilmastointilaitetta perinteisessä mielessä, sinun tulee pitää kätesi poissa tästä laitteesta. Se on loistava kesätuuletin, joka lisää ilmaan ylimääräistä kosteutta. Laite on erittäin kevyt ja sitä on helppo kuljettaa. Käyttö on erittäin helppoa ja tuulettimessa on 3 eri tasoa. Se on täysin riittävä meidän tarkoituksiin. Matalalla tasolla sitä tuskin kuulee ja voi siksi myös käydä juhlissa ilman ongelmia. Jopa öisin nukkuessani äänenvoimakkuus ei häiritse minua ja nukun ilman ongelmia.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja