AeroVital easy touch kuumailmakeitin 1700 W 14 l 16 ohjelmaa musta metallinhohto
AeroVital easy touch kuumailmakeitin 1700 W 14 l 16 ohjelmaa musta metallinhohto
AeroVital easy touch kuumailmakeitin 1700 W 14 l 16 ohjelmaa musta metallinhohto
AeroVital easy touch kuumailmakeitin 1700 W 14 l 16 ohjelmaa musta metallinhohto
AeroVital easy touch kuumailmakeitin 1700 W 14 l 16 ohjelmaa musta metallinhohto
AeroVital easy touch kuumailmakeitin 1700 W 14 l 16 ohjelmaa musta metallinhohto
AeroVital easy touch kuumailmakeitin 1700 W 14 l 16 ohjelmaa musta metallinhohto

AeroVital easy touch -kuumailmakeitin

kuumailmakeitin metallinhohto
223,99 € sis. alv
väri:

AeroVital easy touch -kuumailmakeitin

223,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus
AeroVital Cube Chef -friteerauskori
AeroVital Cube Chef -friteerauskori friteerauskori Musta 49,99 € sis. alv

Huippuominaisuudet

3in1-design: kuumailmakeitin, miniuuni ja kuivuri samassa – maltilliset ulkomitat suurella sisätilalla

rapeaa: ylä- ja alalämpö 1700 watin teholla ja lämpötiloilla 50–220 °C

XXL-kypsennystila: suuri sisätila 14 litran tilavuudella, soveltuu kokonaiselle varraskanalle

Tuotteen yksityiskohdat

Terveellinen ja maukas friteeraus ei ole mahdollista? Kylläpäs on, Klarstein AeroVital easy touch -kuumailmakeittimellä elintarvikkeiden vähärasvainen kypsennys onnistuu nopeasti ja erittäin helposti. Erinomaisesta mausta ei kuitenkaan tarvitse luopua: esimerkiksi ranskanperunoista tulee rapeita, mutta myös laitteen 16 ohjelmaa tarjoaa paljon valinnanvaraa välipaloille ja ruokalajeille miniuunissa valmistettuna.

Klarstein AeroVital easy touch -kuumailmakeittimen salaisuus on sen 1700 watin tehoinen lämmitysjärjestelmä, joka friteeraa, paistaa, grillaa ja paahtaa ylä- ja alalämmöllä. Myös käyttö on erittäin helppoa, sillä AeroVital easy touch tarjoaa 16 valmista ohjelmaa, joita voi valita kosketuspaneelista. Lämpötila ja kypsennysaika on esiasetettu valitulle ruokalajille. Ohjelmien joukosta löytyy muun muassa ranskanperunat, kala, pizza, kuivatus, kokonainen kana (pyörivässä vartaassa), kanan siivet, pihvi ja leivonta. Luonnollisesti oman tiensä kulkijat voivat säätää myös manuaalisesti lämpötilan ja kypsennysajan. Lämpötilan voi valita 10 °C:een portaissa alueelta 50–220 °C ja kypsennysaikaa voi säätää yhden tai kymmenen mituutin portaissa 60 minuuttiin asti – kuivatusohjelman tapauksessa kahdeksaan tuntiin asti.
Suuri XXL-sisätila ei jätä juuri ruoanlaittotoiveita täyttämättä 14 litran tilavuudellaan, johon mahtuu jopa kokonainen grillikana. Klarstein AeroVital easy touch -kuumailmakeitin on miniuunimuotoilunsa ansiosta erityisen kompakti eikä se vie työtasolta yhtään enempää tilaa kuin perinteinenkään friteerauskeitin! Kattava lisävarustesetti on optimaalisesti valikoitu kaikkia käyttötarkoituksia varten: tippa-astia ottaa vastaan ruoasta tippuvan rasvan, ritilä ja verkkokori tarjoavat paistotilan suurille ja pienille frieerattaville tuotteille, kuten kanan siiville tai kroketeille, minkä lisäksi settiin kuuluu pyörivä varras ja siihen sopivat nostopihdit. Ja parasta kaikessa: nyt voit friteerata aivan omien mielitekojesi mukaan kaloreita murehtimatta, sillä tuotteet kypsennetään kuumalla ilmalla ilman öljyn lisäämistä.

Luonnollisesti myös turvallisuutta on ajateltu: kotelo ja kahva pysyvät käytön aikana miellyttävän kylminä cool touch -ominaisuuden ansiosta.

Terveellistä, nopeaa ja mukavasti valmistettua ruokaa: Klarstein AeroVital easy touch -kuumailmakeittimellä.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • käyttökapasiteetti: 14 litraa
 • kuumuutta kestävä kotelo
 • digitaalinen näyttö
 • teho: 1700 W
 • valittavissa 16 ohjelmaa: ranskanperunat, popcorn, sulatus, kana (vartaassa), kanan siivet, kakku, kuivatus, pyörivä varras, pihvi, pizza, sipsit, lämpimänä pito, kala, toast, vihannekset ja keksit
 • pyöreä etuluukku panoraamaikkunalla
 • kanan maksimipaino: n. 1,2 kg
 • käyttöjännite: 220–240 V~ | 50/60 Hz
AeroVital easy touch kuumailmakeitin 1700 W 14 l 16 ohjelmaa musta

Mitat & tekniset tiedot

 • mitat: n. 33 x 38 x 37 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • sisämitat: n. 26 x 20,5 x 27 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • virtakaapelin pituus: n. 120 cm
 • paino: n. 8,6 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x keitin
 • 1 x rasva-astia
 • 1 x ritilä
 • 1 x verkkokori
 • 1 x pyörivä varras pidikesiivekkeillä
 • 1 x vartaan nostin
 • käyttöohjeiden kielet: englanti, saksa, ranska, espanja, italia

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(19 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

leider ist das Bedienfeld nur in englisch, aber trotzdem verständlich. Was etwas stört sind die offen liegenden Heizstäbe, dafür ist sie gegenüber unsere ALTEN von Gourmetmaxx sehr leise

Valitettavasti ohjauspaneeli on vain englanninkielinen, mutta silti ymmärrettävä. Paljaat lämmitystangot ovat hieman ärsyttäviä, mutta verrattuna Gourmetmaxxin VANHAAN se on erittäin hiljainen

Verified tarkastelu

Gefallen hat mir die schnelle Lieferung,nicht gefallen hat mir das sie zwei Tage später 30 € billiger angeboten wurde,Nicht gefallen hat mir dass kein Behälter für Pommes dabei war und das sollte in dieser Preisklasse dabei sein

Pidin nopeasta toimituksesta, en pitänyt siitä, että sitä tarjottiin 30 € halvemmalla kaksi päivää myöhemmin, en pitänyt siitä, että perunoita ei ollut konttia ja sen pitäisi olla tässä hintaluokassa

Verified tarkastelu

Ich bin mit der Heissluftfritteuse sehr zufrieden, sehr gute Wärmeverteilung, leise , gut zu reinigen. Einziges Manko finde ich , das die Programme auf dem Display nicht so gut beleuchtet sind .Da könnte der Hersteller nachbessern .

Olen erittäin tyytyväinen kuumailmakeittimeen, erittäin hyvä lämmönjako, hiljainen, helppo puhdistaa. Mielestäni ainoa haittapuoli on se, että näytön ohjelmat eivät ole niin hyvin valaistuja, valmistaja voisi parantaa sitä.

Verified tarkastelu

Ich bin sehr zufrieden

Olen erittäin tyytyväinen

Verified tarkastelu

Damit wird jetzt fast alles erwärmt und gegrillt,was rein paßt. Super Kaufempfehlung

Lähes kaikki mikä sinne mahtuu, lämmitetään ja grillataan nyt sen kanssa. Loistava ostosuositus

Verified tarkastelu

Cooles teil. Wir sind nur zu zweit , aber bei der grösse des Gerätes kann man ein komplettes Menü in kurzer Zeit fertigstellen . Wir sind sehr zufrieden .

siisti osa. Meitä on vain kaksi, mutta laitteen koolla saat valmiiksi kokonaisen valikon lyhyessä ajassa. Olemme erittäin tyytyväisiä.

Verified tarkastelu

Hallo , habe meiner Frau zum Hochzeitstag (36) Überraschen wollen und eine Freude bereiten ,aber wie Sie im gesehen hat war die Überraschung in die Hose gegangen ,den Ihr Sohn hat Ihr auch einen Geschenkt. Danke für die Rücknahme ,bitte um Entschuldigung ,aber was soll ich machen?? Danke Josef Neuwirth

Hei, halusin yllättää vaimoni hääpäivänä (36) ja tehdä hänet onnelliseksi, mutta kuten yllätys näit, se oli poissa, koska poikasi antoi hänellekin sellaisen. Kiitos palautteesta, pahoittelen, mutta mitä minun pitäisi tehdä? Kiitos Joseph Neuwirth

Verified tarkastelu

Der Ofen sieht gut aus,Funktionen sind in Ordnung. Was ich schade finde,bei der Bestellung wurde ein Geschenk versprochen,war aber leider nicht dabei. Auf Nachfrage keine Antwort.Man sollte auch halten was man verspricht.

Uuni näyttää hyvältä, toimii hyvin. Harmi mielestäni on se, että tilauksen yhteydessä luvattiin lahja, mutta valitettavasti sitä ei tullut mukaan. Ei vastausta kysyttäessä, pitää myös pitää lupaus.

Verified tarkastelu

Sehr tolles Design, sehr funktionelle Tür und er macht knusprige Pommes Frites und überbackene Toasts. Weitere Speisen hab ich noch nicht getestet. Meine Kritikpunkte sind (wie andere schon geschrieben haben) eine nicht durchdachte, äußerst seltsam anmutende Menüführung und ein fehlender Lichtschalter bzw. kein Licht im Innenraum, wenn der Ofen aus ist.

Erittäin hieno muotoilu, erittäin toimiva ovi ja siitä saa rapeita perunoita ja gratinoitua paahtoleipää. Muita ruokia en ole vielä kokeillut. Minun kritiikkini ovat (kuten muut ovat jo kirjoittaneet) huonosti harkittu, äärimmäisen oudon näköinen valikko ja puuttuva valokytkin tai ei valoa sisätiloista uunin ollessa sammutettuna.

Verified tarkastelu

Alles okay

Kaikki hyvin

Verified tarkastelu

mit dem Gerät und würde es auch weiterempfehlen. Wenn man die vorangegangenen Bewertungen gelesen hat und sich somit bewusst ist, dass die Beleuchtung nur während des Garens an ist und dass auch die Reinigung nicht unbedingt leicht von der Hand geht und damit leben kann, ist es ein guter Kauf. Wir benutzen das Gerät oft für diverse Speisen. Ob zB Pizza, Kuchen, Aufläufe oder auch Brötchen, alles ist bisher gut gelungen und dies in wesentlich kürzerer Zeit als in einem regulären Backofen mit Heißluft Funktion, allein schon deshalb, da man nicht vorheizen muss, daher auch durchaus energiesparend. Für unseren 4 Personen Haushalt ist es eine super Ergänzung in der Küche.

laitteen kanssa ja suosittelen myös sitä. Jos olet lukenut aiemmat arvostelut ja tiedät, että valaistus on päällä vain ruoanlaiton aikana ja että puhdistaminen ei välttämättä ole helppoa ja kestää sen kanssa, se on hyvä ostos. Käytämme laitetta usein erilaisiin ruokiin. Oli kyseessä sitten pizza, kakku, vuoat tai sämpylät, kaikki on sujunut hyvin tähän mennessä ja paljon lyhyemmässä ajassa kuin tavallisessa kuumailmatoiminnolla varustetussa uunissa, jo pelkästään siksi, että ei tarvitse esilämmittää, joten se on myös melko energiaa. tallentaa. Se on loistava lisä keittiöön neljän hengen talouteen.

Verified tarkastelu

In der Anleitung steht: Auffangwanne immer auf den Boden. Meine Empfehlung: Wenn die Reinigung leicht sein soll, kann die Wanne ÜBER die Heizstäbe geschoben werden. Ist besser, weil hier die Oberhitze reicht. Ansonsten kann man bei tropfenden Bratstücken auch die Wanne als Reflektor benutzen (dicht unter das Gitter) und ggf. wenden. Die unteren Heizstäbe sollten geschützt sein und nur frei liegen, wenn man Brötchen oder Kuchen aufbackt und backt, da hier ein Einbrennen von Fett nicht zu befürchten ist. Die Menüführung ist zwar umständlich, aber die Ergebnisse können sich sehen lassen. Wer frische Brötchen noch einmal knusprig haben will, kann die Einstellung "Toast" benutzen und hat bereits nach 6 Minuten das gewünschte Ergebnis. Insgesamt bin ich, was die Leistung und gleichmäßige Erwärmung betrifft, sehr zufrieden. Und darauf kommt es an.

Ohjeissa lukee: tippa-astia aina lattialla. Suositukseni: Jos puhdistamisen pitäisi olla helppoa, amme voidaan työntää lämmityssauvojen YLI. Se on parempi, koska ylälämpö riittää täällä. Muuten voit käyttää pannua myös heijastimena paistipalojen tippumiseen (suljelle säleikön alla) ja kääntää sitä tarvittaessa. Alemmat lämmitystangot tulee suojata ja olla näkyvissä vain sämpylöitä tai kakkuja leivottaessa, sillä rasvanpolttovaaraa ei ole. Valikkonavigointi on hankalaa, mutta tulokset ovat vaikuttavia. Jos haluat, että sämpylät ovat jälleen rapeita, voit käyttää "Toast"-asetusta ja saada halutun tuloksen jo 6 minuutin kuluttua. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen suorituskykyyn ja tasaiseen lämmitykseen. Ja siitä on kyse.

Verified tarkastelu

Positiv: Auf das Vorheizen kann man getrost verzichten. Auch ohne Vorheizen braucht der Backofen nicht so lange, wie auf den meisten Verpackungen angegeben. Die Höchststufe der Temperatur ist 220°C, aber das sollte auch reichen. Für die Wärmeleistung volle 5 Sterne. Auf die vielen Vorwahl-Programme hätte man verzichten können, maximal drei hätten gereicht. Man kann nämlich ganz schnell und einfach die Temperatur und die Zeit ändern und die Ober/Unterhitze und die Rotation an oder ausschalten. Das kapiert sogar meine Oma, die nicht mal eine Mikrowelle bedienen kann. Wenn es Sterne für Bedienbarkeit gäbe, würde ich auch hier 5 Sterne vergeben. Die Reinigung geht relativ leicht. Einziger Nachteil: das Auffangblech liegt unter den unteren Heizspiralen. Ein Stern Abzug. Negativ: Im Halbdunkel kann man die Vorwahlprogramme nicht erkennen (sind nicht beleuchtet) und die Statusanzeige ("Ein") blendet. Zudem sind die Beschriftungen der Vorwahl-Programme auf englisch: ein bisschen mehr Mühe hätte man sich schon geben können. Zumal es sich bei dem Hersteller um eine Berliner Firma handelt. Bei einer Freundin war nach 3 Monaten die Glühbirne innen kaputt. Weder bei Amazon noch bei Klarstein selbst war eine Glühbirne zu bekommen. In der Bedienungsanleitung ist auch kein Hinweis, wie man die Glühbirne austauscht (oder was es für eine ist). Zum Glück war noch Garantie drauf und das Gerät wurde eingeschickt. Selbst austauschen geht nicht laut Klarstein und zudem erlischt dann die Garantie, weil man u.U. Dichtungen zerstört. Immerhin ging der Austausch zügig und problemlos. Die Preisentwicklung der letzten 10 Monate reicht von über 200€ (hat meine Freundin im Sommer bezahlt) bis unter 100€. Klarstein hat sich auf Anfrage nicht dazu geäußert, wie es zu solchen Achterbahnpreisen kommt. Wegen all dieser Punkte nur 2 Sterne bei der Transparenz. Trotz der Negativpunkte hat es mich nicht vom Kauf abgehalten. Hoffen wir, das das Teil nicht auch nach ein paar Monaten kaputt geht.

Positiivinen: Voit turvallisesti tehdä ilman esilämmitystä. Ilman esilämmitystä uuni ei kestä niin kauan kuin useimmissa pakkauksissa on mainittu. Maksimilämpötila-asetus on 220°C, mutta sen pitäisi riittää. Täydet 5 tähteä lämpötehosta. Olisit voinut tehdä ilman monia suuntanumeroohjelmia, enintään kolme olisi riittänyt. Voit nopeasti ja helposti muuttaa lämpötilaa ja aikaa sekä kytkeä ylä-/alalämpöä ja pyöritystä päälle tai pois. Jopa isoäitini, joka ei osaa edes käyttää mikroaaltouunia, saa sen. Jos käytettävyydestä saisi tähtiä, antaisin sille 5 tähteä. Puhdistus on suhteellisen helppoa. Ainoa haittapuoli: tippa-allas on alempien lämmityspatterien alla. Yhden tähden vähennys. Negatiivinen: Et näe esiasetettuja ohjelmia puolipimeässä (ne eivät ole valaistuja) ja tilanäyttö ("Päällä") on häikäisevä. Lisäksi suuntanumero-ohjelmien tarrat ovat englanniksi: hieman enemmän olisi voinut ponnistella. Varsinkin kun valmistaja on berliiniläinen yritys. Ystävän hehkulamppu meni sisältä rikki 3 kuukauden jälkeen. Hehkulamppua ei ollut saatavilla Amazonilta eikä Klarsteinilta itseltään. Ohjekirja ei myöskään kerro, kuinka hehkulamppu vaihdetaan (tai minkälainen se on). Onneksi se oli vielä takuussa ja laite lähetettiin. Klarsteinin mukaan sitä ei voi vaihtaa itse ja myös takuu raukeaa, koska saatat tuhota sinetit. Loppujen lopuksi vaihto sujui nopeasti ja helposti. Hintakehitys viimeisen 10 kuukauden aikana vaihtelee yli 200 eurosta (tyttöystäväni maksoi sen kesällä) alle 100 euroon. Kysyttäessä Klarstein ei kommentoinut, miten tällaiset vuoristoratojen hinnat syntyivät. Kaikkien näiden pisteiden vuoksi vain 2 tähteä läpinäkyvyydestä. Huolimatta negatiivisista puolista, se ei estänyt minua ostamasta sitä. Toivotaan, että osa ei hajoa muutaman kuukauden kuluttua.

Verified tarkastelu

Da sich leider unser backofen zu einem sehr günstigen Zeitpunkt verabschiedet hat(neue Küche ust in Planung kann aber noch nicht baulich umgesetzt werden) bräuchten wir eine schnelle Zwischenlösung. Das Gerät kam, wie von Amazon gewohnt, schnell und gut verpackt an! Genau deswegen hatte ich auch über Amazon bestellt den in der Regel bekommt man wurklich schnell was man braucht! Der Ofen kam am Freitag nachmittags an und direkt sm Samstag morgens zum Brötchen aufbacken wurde er getestet! Also Steckerrein und.... Die Anzeige Funktioniert nicht richtig . Wie am Bild zu sehen, ist in der letzten Zahl, der oberen Reihe ein Fehler! Sofort habe ich Klarstein geschrieben, den bei einem Brand neuen Gerät kann ich das so natürlich nicht akzeptieren (zumal natürlich direkt die Frage aufkommt, wenn es schon kaputt ankommt... Was geht dan als nächstes kaputt?!?) Das ich klarstein geschrieben habe ist nun 1 1/2 Wochen her und ich bekomme keine Antwort! Also kann ich zum Kundenservice schonmal nix gutes schreiben! Der Ofen ansich funktioniert sehr gut und bislang bin ich mit dem Gerät an sich zufrieden, allerdings werde ich das so nicht stehen lassen und mich weiter im eine Klärung bemühen!

Koska valitettavasti uunimme jätti hyvästit erittäin hyvään aikaan (uusi keittiö on suunnitteilla, mutta ei vielä rakenteellisesti toteutettavissa), tarvitsemme nopean väliratkaisun. Laite saapui nopeasti ja hyvin pakattuna, kuten Amazonilta tavallista! Juuri siksi tilasin Amazonista, yleensä saat tarvitsemasi todella nopeasti! Uuni saapui perjantaina iltapäivällä ja testattiin suoraan lauantaiaamuna sämpylöiden paistamiseksi! Joten kytke ja... Näyttö ei toimi kunnolla. Kuten kuvasta näkyy, viimeisessä numerossa, ylimmässä rivissä, on virhe! Kirjoitin heti Klarsteinille, jota en tietenkään voi hyväksyä täysin uudella laitteella (varsinkin kun herää kysymys, jos se tulee jo rikki... Mikä menee seuraavaksi rikki?!?), jonka kirjoitin Klarsteinille On kulunut 1 1/2 nyt viikkoja enkä saa vastausta! Joten en voi sanoa mitään hyvää asiakaspalvelusta! Itse uuni toimii erittäin hyvin ja toistaiseksi olen itse laitteeseen tyytyväinen, mutta en anna sen seisoa ja yritän edelleen selventää!

Verified tarkastelu

Das Gerät funktioniert einwandfrei und ist einfach zu bedienen. Kritik gibt es für die Bedienungsanleitung. Zwar ist die Bedienung ausreichend erklärt, es gibt aber keinerlei Hinweise zur Anwendung außerhalb der voreingestellten Programme. So gibt es z. B. ein Pommes-Programm, allerdings keinerlei Aussagen über die optimale oder Höchstmenge, die man in das Gitter füllen kann, ebenfalls nicht ob TK-Pommes oder solche aus frischen Kartoffeln. Eine Anfrage an der Hersteller bezüglich passendem Zubehör blieb bis heute unbeantwortet. Fazit: Gerät gut, Informationen mangelhaft.

Laite toimii täydellisesti ja on helppokäyttöinen. Käyttöohjeita on kritisoitu. Vaikka toiminta on selitetty riittävästi, esiasetettujen ohjelmien ulkopuolella ei ole käyttöohjeita. Siellä on mm. B. perunaohjelma, mutta ei lausuntoja optimaalisesta tai enimmäismäärästä, joka ruudukkoon voidaan täyttää, ei myöskään pakasteperunoita tai tuoreista perunoista valmistettuja. Valmistajalle esitetty pyyntö sopivista lisävarusteista on jäänyt vastaamatta tähän päivään. Johtopäätös: laite hyvä, tiedot riittämättömät.

Verified tarkastelu

Grundsätzlich find euch dieses HLF super. Seit ich sie habe, ist sie fasst du dich im Einsatz. Chips gelingt darin wunderbar, Pommes werden super. Auch Aufläufe gelingen einwandfrei. Optisch gefällt sie mir auch sehr gut. Das einzige Manko ist, dass man die Programme nicht direkt anwählen kann. Sondern immer durch tippen einer Taste auf das nächste Programm kommt. Tippt man so schnell und man ist ein weiter, muss man wieder von vorne anfangen. Das ist definitiv noch verbesserungswürdig. Auch das wenig Zubehör dabei ist, und ein Korb für Pommes komplett fehlt ( kann man teuer dazu kaufen), ist bei vielen anderen HLF dabei Ansonsten immer wieder.

Pohjimmiltaan tämä HLF on mielestäsi loistava. Siitä lähtien kun minulla on se ollut, se on ollut toiminnassa. Perunat toimivat siinä loistavasti, perunat ovat mahtavia. Pataruoat ovat myös täydellisiä. Pidän myös todella paljon sen ulkonäöstä. Ainoa haittapuoli on, että et voi valita ohjelmia suoraan. Sen sijaan pääset aina seuraavaan ohjelmaan napauttamalla painiketta. Jos kirjoitat niin nopeasti ja olet askeleen pidemmälle, sinun on aloitettava kaikki alusta. Tämä kaipaa ehdottomasti vielä parannusta. Jopa muutamat tarvikkeet ovat mukana, ja perunoiden kori puuttuu kokonaan (saat sen kalliisti), sisältyy moniin muihin HLF: iin Muuten yhä uudelleen ja uudelleen.

Verified tarkastelu

Das erste Gerät eines anderen Hersteller war leider eine Enttäuschung. Nun habe ich mich für dieses Modell entschieden von Klarstein. Verarbeitung, Benutzung ist schon toll. Alles dreht sich, alles bewegt sich. Ok, aber so toll wie der Aero Vital easy touch auch ist. Nur ein ganz kleines gemecker. Die Innenraumbeleuchtung ist nur an wenn ein Programm gestartet wird ist. Habe nach einen Taster gesucht um sie eventuell extra einzuschalten.Gibt es nicht. Das heisst Tür öffnen Dunkel. Fertiges Essen rausholen Dunkel sobald die Tür geöffnet wird. Nach der Benutzung Innenraumreinigung ohne Licht nicht besonders gut. Die Entwickler der Bedienungseinheit hatten wohl geträumt. Beim Ein und ausschalten sollte das Licht angehen. Wenn es in den Stand By Modus geht wieder aus. Klarstein sollte sich dieser Sache einmal zu Herzen nehmen. Deswegen musste ich leider einen Stern abziehen.

Ensimmäinen toisen valmistajan laite oli valitettavasti pettymys. Nyt olen päättänyt tämän Klarsteinin mallin. Käsittely, käyttö on jo mahtavaa. Kaikki kääntyy, kaikki liikkuu. Ok, mutta niin hieno kuin Aero Vital -kosketus onkin. Vain hyvin pieni kikkailu. Sisävalaistus palaa vain, kun ohjelma käynnistetään. Etsin painiketta, jolla se kytketään päälle. Sitä ei ole olemassa. Se tarkoittaa oven avaamista pimeään. Valmiiden ruokien poistaminen Pimeä heti, kun ovi avataan. Käytön jälkeen Sisäpuhdistus ilman valoa ei kovin hyvä. Ohjausyksikön kehittäjien on täytynyt nähdä unta. Valon pitäisi syttyä, kun kytket sen päälle ja pois. Kun se siirtyy valmiustilaan, se sammuu uudelleen. Klarsteinin pitäisi ottaa tämä asia vakavasti. Valitettavasti jouduin vähentämään tähden tämän takia.

Verified tarkastelu

Im Großen und Ganzen ist es gut. Es funktioniert so wie ich es möchte, die Produkte werden gut gebräunt und backen geht auch gut. Beim Betrieb ist das Licht eingeschaltet. Nachteil: Wenn man die Tür z.B. zum wenden öffnet, schaltet sich das Licht aus und man arbeitet im dunklen, das find ich ziemlich blöd. Wenn man denkt, das man diese Einstellknöpfe drücken könnte, nein das geht nicht, nur durch drücken der Menütaste komme ich zu den Voreinstellungen. D.h. um zu Toast zu kommen muss ich 15 mal Menü drücken. Trotzdem funktioniert es gut, das ärgert mich halt, weil es nicht ruck zuck geht, und sich das Licht ausschaltet.

Kaiken kaikkiaan se on hyvä. Toimii haluamallani tavalla, tuotteet ruskistuvat hyvin ja myös paistavat hyvin. Valo syttyy käytön aikana. Haitta: Jos avaat oven kytkeäksesi esim. valot pois päältä ja työskentelet pimeässä, minusta se on aika typerää. Jos luulet voivasi painaa näitä säätöpainikkeita, ei, et voi, pääsen esiasetuksiin vain painamalla valikkopainiketta. Eli päästäkseni paahtoleipään minun täytyy painaa menua 15 kertaa. Siitä huolimatta se toimii hyvin, mikä vain ärsyttää minua, koska se ei toimi hetkessä ja valo sammuu.

Verified tarkastelu

Feedback after about 3 months of intermitent use: Bads: - Difficult to clean, especially the accessories. NOT dishwasher safe, or at least I did not find any indication of it (neither in its documentation nor on the producer page). Accessories are plated and grease is sticking to them; the coating of the black trail goes away when washing more intensively. - counterintuitive positionning of the led buttons (e.g. you have to press about 10 times to get to the toaster program; it woule have been better that positionning of the buttons is in line with the probability of using them more often). - toasting is not always on both sides...I think it only toasts the upper part if you have the black trail in (recommended, to keep it cleaner). - WORST: the door is broken already, it has some plastic holders between the 2 sides and they simply crashed. And we operated it with care, we even sticked some bumper on the exterior, to avoid hitting it. - for us, it does NOT get close to a microwave when heating (though, it was one of the selection criteria): either you wait too long at temperature

Palaute noin 3 kuukauden satunnaisen käytön jälkeen: Haitat: - Vaikea puhdistaa, varsinkin tarvikkeet. EI astianpesukoneen kestävä, tai ainakaan en löytänyt siitä mitään viitteitä (ei sen dokumentaatiosta enkä tuottajasivulta). Tarvikkeet on pinnoitettu ja niihin tarttuu rasvaa; mustan jäljen pinnoite poistuu intensiivisemmällä pesulla. - led-painikkeiden vastakkainen sijoittelu (esim. sinun täytyy painaa noin 10 kertaa päästäksesi leivänpaahdinohjelmaan; on ollut parempi, että painikkeiden sijoittelu vastaa todennäköisyyttä käyttää niitä useammin). - paahtaminen ei ole aina molemmin puolin...Luulen, että se paahtelee vain yläosan, jos sinulla on musta jälki (suositellaan, jotta se pysyy puhtaana). - PAHIIN: ovi on jo rikki, sen kahden sivun välissä on muovisia pidikkeitä ja ne yksinkertaisesti kaatui. Ja käytimme sitä varoen, kiinnitimme jopa puskurin ulkoa, jotta vältytään osumasta siihen. - meille se EI pääse lähelle mikroaaltouunia lämmitettäessä (tosin se oli yksi valintakriteereistä): joko odotat liian kauan lämpötilassa

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja