[C-Stock] AeroVital Cube -kuumailmakeitin

131,99 € sis. alv
tuotenumero: 53033248
AeroVital Cube -kuumailmakeitin
131,99 € sis. alv
Tämä tuote on saatavana myös uutena
 • Comprar reenvasado
  165,99 €
 • Heti toimitettavissa Heti toimitettavissa
 • Toimitusaika: 4 - DELIVERYTIME_S Toimitusaika: 4 - DELIVERYTIME_S
 • Valmis lähetettäväksi 24 tunnissa
 • 14 Päivän peruutusoikeus
 • Ilmainen toimitus

C-Stock: pieniä käytön jälkiä

Huom! Tämän tuotteen kohdalla on kyse uudelleenpakatusta artikkelista tai artikkelista, jossa on pieniä pakkausvaurioita tai käytön jälkiä. Artikkelin täysi toimintakyky on tarkastettu. Annamme tuotteelle 1 vuoden takuun.

Huippuominaisuudet

 • kompakti design: kuumailmakeitin miniuunin tyylissä – maltilliset ulkomitat suurella sisätilalla

 • kauttaaltaan rapeaa: 3D-lämmitysjärjestelmä 1600 watin teholla ja termostaatilla asteille 50–220 °C

 • monipuolinen: 16 valinnaista ohjelmaa eri ruoille, esim. kalalle, vihanneksille, kakulle ja popcornille

Ominaisuudet

 • täyttökapasiteetti: 12 litraa
 • kuumuutta kestävä kotelo
 • diginäyttö
 • teho: 1600 W
 • valittavissa 13 ohjelmaa ja 3 toimintoa
 • ohjelmat: ranskanperunat, kanansiivet, pihvi, sipsit, kala, vihannekset, popcorn, kana, kakku, vartaat, pizza, toastit, keksit
 • toiminnot: Frozen Food (sulatus), Keep Warm (lämpimänäpito), Dehydrate (kuivatus)
 • etuluukussa panoraamaikkuna
 • käyttöjännite: 220–240 V~ | 50/60 Hz
tuotenumero: 53033248

Mitat & tekniset tiedot

 • mitat (kahvalla): n. 31 x 37 x 32 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • sisämitat: n. 26,5 x 20 x 24
 • virtakaapelin pituus: n. 130 cm
 • paino: n. 6,8 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x keitin
 • 1 x rasva-astia
 • 1 x grilliritilä
 • 1 x grillauskori
 • 1 x pyörivä varras
 • 1 x vartaan nostin
 • englannin- ja saksankieliset käyttöohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa

Toimitusaika: 4 - DELIVERYTIME_S

143.99 €

Asiakaskokemukset
21 Arvostelut

Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista
Verified tarkastelu 21/10/2023

Dopo 1 anno è uscita la ruggine in tutti gli accessori, roba da pazzi, è scaduta la garanzia da qualche mese non sono mai riuscito a mettermi in contatto con nessuno, pessimo negozio!!!

1 vuoden kuluttua ruostetta ilmaantui kaikkiin lisävarusteisiin, hulluja juttuja, takuu umpeutui muutama kuukausi sitten, en ole koskaan saanut yhteyttä keneenkään, kauhea kauppa!!!

Verified tarkastelu 09/08/2022

Ein gutes Gerät. Sie ist vor allen Dingen recht leise, was mir sehr wichtig war.

Hyvä laite. Ennen kaikkea se on erittäin hiljainen, mikä oli minulle erittäin tärkeää.

Verified tarkastelu 27/05/2022

Schnelle Lieferung ist positiv! Artikel Foto ist irritierend. Fritteuse wird größer als sie wirklich ist!

Nopea toimitus plussaa! Kohteen valokuva on ärsyttävä. Fryeristä tulee isompi kuin se todellisuudessa on!

Verified tarkastelu 12/01/2022

Halle vorher auch eine Klarstein in Rundform war immer T top zufrieden damit. Diese ich zwar auch gut aber im Preis-Leistungsverhältnis zu teuer. Das Display kann man nur als Tageslicht erkennen Abend mit Beleuchtung in der Küche ist das vorbei, da die funktionstasten sowie programmtasten keine eigene Beleuchtung haben sondern nur eine punktbeleuchtung müssen die menütaste gedrückt worden ist. Da habe ich schon preiswertere mit besserer Ausstattung gesehen. Ich würde mir dieses Modell nicht mehr zu diesem Preis kaufen.

Hallissa oli aiemmin myös pyöreänä ollut Klarstein, joka oli aina tyytyväinen siihen. Tämä on myös hyvä, mutta hinta-laatusuhteeltaan liian kallis. Näyttö näkyy vain päivänvalona.. Illalla keittiön valaistuksen kanssa se on ohi, koska toimintonäppäimillä ja ohjelmanäppäimillä ei ole omaa valaistusta, niillä täytyy olla vain kohdevalaistus.Valikkonäppäintä on painettu. Olen nähnyt halvempia, joissa on paremmat ominaisuudet. En ostaisi tätä mallia uudelleen tällä hinnalla.

Verified tarkastelu 09/01/2022

…gekauft. Unsere bisherige ließ sich nicht mehr schließen, nicht einrasten. Zudem war seit längerem die Innenbeleuchtung kaputt, nicht wechselbar. Also eine ähnliche neue musste her. Das Auswahlmenü ist etwas umständlicher, muss jetzt mehrmals hintereinander Menü drücken, um zum gewünschten Punkt zu kommen. Ansonsten Wärmeentwicklung und -Ableitung besser als bei der alten. Da wir sie fast jeden Tag nutzen, kann ich auch feststellen, dass die vorgewählten Zeiten und Temperaturen passen bezüglich der Gerichte. Auch das reinigen ist einfach.

…ostettu. Edellistä ei voitu enää sulkea tai napsauttaa paikoilleen. Lisäksi sisävalaistus oli ollut rikki pitkään, eikä sitä voitu vaihtaa. Tarvittiin siis vastaava uusi. Valintavalikko on hieman hankalampi, nyt joudut painamaan menua useita kertoja peräkkäin päästäksesi haluttuun kohtaan. Muuten lämmön kehittyminen ja haihtuminen paremmin kuin vanhassa. Koska käytämme sitä lähes päivittäin, voin myös todeta, että ennalta valitut ajat ja lämpötilat sopivat ruokille. Puhdistus on myös helppoa.

Verified tarkastelu 27/12/2021

Der Ofen funktioniert sehr gut. Einziger, aber schon gravierender Mangel ist, dass das Bedienfeld nicht beleuchtet bzw. kaum ein Kontrast der Beschriftung zum Hintergrund vorhanden ist.

Uuni toimii erittäin hyvin. Ainoa, mutta jo nyt vakava puute on se, että ohjauspaneeli ei ole valaistu tai tekstin ja taustan välillä on tuskin kontrastia.

Verified tarkastelu 26/12/2021

Sehr gute Qualität zu einem guten Preis. Sehr gute Verarbeitung, sehr vielseitig einsetzbar. Kann für geringe Mengen komplett als Backofenersatz verwendet werden. Aufbackbrötchen, Hähnchen und Pommes gelingen sehr gut. Leider muß eine Pommestrommel extra gekauft werden.

Erittäin hyvä laatu hyvällä hinnalla. Erittäin hyvä ammattitaito, erittäin monipuolinen. Voidaan käyttää täysin uunin korvikkeena pienille määrille. Paistetut sämpylät, kana ja perunat onnistuvat erittäin hyvin. Valitettavasti perunarumpu on ostettava erikseen.

Verified tarkastelu 18/12/2021

Preis Leistung sehr gut, leider fehlte der Drehspieß zum Glück hatte ich ihn zum noch vom alten Gerät.

Erittäin hyvä vastine rahalle, valitettavasti rotisserie puuttui, onneksi se oli vielä vanhasta laitteesta.

Verified tarkastelu 26/11/2021

Korb extra kaufen

Osta kori erikseen

Verified tarkastelu 05/06/2021

Also wir haben uns nachdem unsere alte Heissluftfritteuse von Klarstein den Geist nach 6 Jahren aufgegeben hat, jetzt für dieses Modell entschieden. Super ist, daß man darin mit einem normalen Pommes Korb aber auch mit einem Drehkorb arbeiten kann. Bisher läuft alles sehr gut. Nur selbstpaniertes muss man noch mit Öl einsprühen, sonst wird es nichts. Wir machen darin Pommes, Schaschlik-Spieße, backen Brötchen auf, machen Baguettes, Nuggets und Gemüse darin. Bisher hat alles super funktioniert. Das einzige was nervt, ist das Piepen beim drücken jeder Taste...

Joten kun vanha Klarsteinin kuumailmakeittimemme luopui haamusta 6 vuoden jälkeen, olemme nyt päättäneet tämän mallin valinnasta. Hienoa, että siinä voi työskennellä tavallisella perunakorilla, mutta myös pyörivällä korilla. Toistaiseksi kaikki menee erittäin hyvin. Sinun tarvitsee vain suihkuttaa leipäleipää öljyllä, muuten se ei toimi. Valmistamme siinä ranskalaisia perunoita, kebabvartaita, leivomme sämpylöitä, patonkeja, nuggetteja ja vihanneksia. Toistaiseksi kaikki on toiminut loistavasti. Ainoa asia mikä ärsyttää on se piippaus kun painan jokaista nappia...

Verified tarkastelu 19/05/2021

Leider hat der 360 grad Grill Korb gefehlt, was eigentlich Punktabzug bedeutet, allerdings hat mir eine sehr nette junge Dame am Telefon weiter geholfen und mir eine Nachsendung veranlasst. Ansonsten bin ich sehr zufrieden damit, es gibt zwar 2 Kleinigkeiten, die mich stören, aber das ist nicht so gravierend. Zum einen, ist das Aushängen des Spießes eine ziemliche Fummelei und zum zweiten, finde ich die Tastentöne extrem laut. Finde es schade, dass man diese nicht leiser stellen kann.

Valitettavasti 360 asteen grillikori puuttui, mikä tarkoittaa itse asiassa pistevähennystä, mutta erittäin mukava nuori nainen puhelimessa auttoi minua eteenpäin ja järjesti sen eteenpäin. Muuten olen erittäin tyytyväinen siihen, minua häiritsee 2 pientä asiaa, mutta se ei ole niin vakavaa. Toisaalta vartaiden irrottaminen on melkoisen näppärää työtä ja toisaalta pidän näppäinäänet erittäin kovilla. On sääli, että et voi kieltäytyä siitä.

Verified tarkastelu 13/05/2021

Gerät wurde zügig geliefert und war sicher verpackt. Der als Zubehör angezeigte Drehkorb fehlt leider. Die Touchbedienung funktioniert nicht immer reibungslos aber mit etwas Geduld klappt es. Der mitgelieferte Fritierkorb ist antihaft beschichtet und lässt sich leicht reinigen. Allerdings ist der Klemmgriff der zur Entnahme mitgeliefert wird etwas umständlich zu benutzen. Mein erster Versuch waren Pommes, die völlig daneben gingen. Schmeckte wie angebrante Kartoffeln und hatten so gar nicht den gewünschten Geschmack. Das war aber meine Schuld, da ich kein Öl zugegeben hatte. Der zweite Versuch mit zwei Esslöffeln Olivenöl ist gelungen und die Pommes ausgezeichnet. Auch Chickennuggets sind um längen besser als aus dem Backofen. Alles zusammen gesehen bin ich bisher zufrieden mit dem Gerät.

Laite toimitettiin nopeasti ja oli turvallisesti pakattu. Valitettavasti lisävarusteena näkyvä pyörivä kori puuttuu. Kosketusohjaimet eivät aina toimi sujuvasti, mutta pienellä kärsivällisyydellä se toimii. Mukana tulevassa paistokorissa on tarttumaton pinnoite ja se on helppo puhdistaa. Irrotusta varten mukana tuleva puristinkahva on kuitenkin hieman hankala käyttää. Ensimmäinen yritys oli perunoita, jotka menivät täysin pieleen. Maistui kypsennetyltä perunalta, eikä sillä ollut ollenkaan toivottua makua. Mutta se oli minun vikani, kun en lisännyt öljyä. Toinen yritys kahdella ruokalusikallisella oliiviöljyllä onnistui ja perunat olivat erinomaisia. Kananuggetit ovat myös paljon parempia kuin uunissa. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen laitteeseen toistaiseksi.

Verified tarkastelu 21/02/2021

Sehr gute Heißluftfritteuse, mit Zubehör. Hänchen gelingt sehr gut,sollte aber nicht viel über 1000g sein. Auch andere Dinge gelingen gut.

Erittäin hyvä kuumailmakeitin varusteineen. Kana onnistuu erittäin hyvin, mutta ei saisi olla paljon yli 1000 g. Muutkin asiat toimivat hyvin.

Verified tarkastelu 08/02/2021

Also.... Die Friteusse kam früher an als angekündigt. Soweit so gut! Ich hab den "Minibackofen" sorry für mich sieht es so aus, eigentlich mit einem 3 D -Grillkäfig bestellt, leider war dieser nicht drin. Ich hab auch sofort den Händler angeschrieben und warte seitdem auf Antwort. Mal sehen..... Aber soweit ich bisher getestet habe, ist das Ding der Knaller. Brötchen aufbacken, Leberkäse aufgebacken alles super..... Inzwischen ist eine Woche vergangen.... bisher hat es niemand für nötig gehalten, mich zu kontaktieren, wegen des fehlenden 3 D-Grillkäfigs. Ich bin enttäuscht! An sich ist das Gerät wirklich nach wie vor gut, aber Kundenservice gleich null!!! Deshalb ziehe ich einen Stern wieder ab!

Joten.... Rasvakeitin saapui mainostettua aikaisemmin. Toistaiseksi hyvin! Tilasin "miniuunin" valitettavasti se näyttää siltä, itse asiassa 3D-grillihäkin kanssa, valitettavasti se ei ollut siinä. Otin heti yhteyttä myyjään ja olen siitä lähtien odottanut vastausta. Katsotaanpa..... Mutta sikäli kuin olen tähän mennessä testannut, asia on mahtava. Sämpylöiden leivonta, lihaleivän leivonta, kaikki on hienoa..... Viikko on vierähtänyt....toistaiseksi kukaan ei ole katsonut tarpeelliseksi ottaa minuun yhteyttä puuttuvan 3D-grillihäkin takia. Olen pettynyt! Sinänsä laite on edelleen todella hyvä, mutta asiakaspalvelu on nolla! Siksi vähennän tähden!

Verified tarkastelu 02/12/2020

Das Teil ist gut um fertige Brötchen, Pizza oder Tiefkühlgerichte servierfertig zu machen. Knuspriges bräunen geht bei Umluft nicht, da wird eher alles trocken. Die Einstellungen sind auch nicht bedienungsfreundlich. Wenn ich Nr. 16 im Menu will muss ich 16 x den Startknopf drücken und höre 16 x einen Signalton. Die Innenraumbeleuchtung geht aus, wenn man die Klappe öffnet, die Programme können zwar verändert werden, aber leider kann man diese Änderungen nicht speichern. Für den Preis wäre etwas mehr Elektronik wünschenswert gewesen!!! Das Highlight war aber die Lieferung. Da die Firma Klarstein offensichtlich in allem kostengünstig arbeitet, hat sich auch den billigsten (und schlechtsteten) Paketdienstleister "DPD". 3 x die Mail "konnte nicht zugestellt werden", dann "wurde heute zugestellt". Gefunden habe ich das Paket dann direkt vor meiner Haustür! Ich wohne in einem Mehrfamilienhaus mit Parkplatz, Straße und Gehweg in Sichtweite!

Osa sopii tarjoiluvalmiisiin sämpyliin, pizzaan tai pakasteaterioihin. Rapeaksi ruskistuminen ei ole mahdollista kiertävällä ilmalla, kaikella on taipumus kuivua. Asetukset eivät myöskään ole helppokäyttöisiä. Jos haluan numeron 16 valikkoon, minun on painettava käynnistyspainiketta 16 kertaa ja kuultava äänimerkki 16 kertaa. Sisävalaistus sammuu kun avaat luukun, ohjelmia voi muuttaa, mutta valitettavasti näitä muutoksia ei voi tallentaa. Hintaansa nähden hieman enemmän elektroniikkaa olisi ollut toivottavaa!!! Mutta kohokohta oli toimitus. Koska Klarstein-yritys ilmeisesti toimii kustannustehokkaasti kaikessa, sillä on myös halvin (ja huonoin) pakettipalveluntarjoaja "DPD". 3 x postia "ei voitu toimittaa", sitten "toimitettiin tänään". Löysin paketin aivan ovelta! Asun kerrostalossa, jossa on parkkipaikka, katu ja jalkakäytävä!

Verified tarkastelu 05/10/2020

leider fehlte der Drehkorb . Das war aber der Grund warum ich diese bestellt habe. Ein Nachliefern ist angeblich nicht möglich und auch eine Nachbestellung auch nicht. Sehr enttäuschend. Ich sollte die komplette Friteuse zurück schicken. Soviel Umstände obwohl es nicht mein Fehler war. Von der Funktion her ist sie wirklich sehr gut. Ich hatte vorher eine runde. Die jetzige Form ist für uns viel besser. 'Der Kundenservice bekommt natürlich keinen Stern.

valitettavasti pyörivä kori puuttui. Mutta se oli syy, miksi tilasin tämän. Myöhempi toimitus ei ole väitetysti mahdollista eikä uusintatilauskaan. Erittäin pettymys. Minun pitäisi lähettää koko rasvakeitin takaisin. Niin paljon vaivaa, vaikka se ei ollut minun vikani. Toiminnallisesti se on todella hyvä. Minulla oli kierros aiemmin. Nykyinen muoto on meille paljon parempi. – Asiakaspalvelu ei tietenkään saa tähtiä.

Verified tarkastelu 08/04/2020

4 Sterne - nach Schulnoten eine 2 oder 2-3. Ich habe mich bewusst für die etwas teure Variante aller Geräte die mir hier angeboten wurden entschieden und habe damit meiner Frau ein tolles Geschenk gemacht. Form Top, Verarbeitung Top, Zubehör Top: wer an der Innenraumgröße rummeckert, soll sich halt vorher Gedanken machen ob 12L reichen oder nicht. Uns reichen 12L! Und da wir jeden Tage frische Brötchen bevorzugen, ist das nun unsere erste Wahl vor Backofen und einem anderen 6L Heissluftgerät. Spart Zeit, Strom, Geld. Von daher hat Klarstein ein tolles Gerät auf den Markt gebracht. Nun zu den Punkteabzügen: Echt jetzt? Ich muss jedes mal für Brötchen aufbacken (Menü Toast) 14 Menüpunkte durchklicken bis ich dort bin wo ich sein will. Das ist schon ziemlich nervig. Im Jahr 2020 und mit ein paar Cent Mehrausgaben für ein Display was in die Zeit passt, hätte man auch Direktwahl anbieten können. Und wenn man das in der Produktion wirklich einsparen will, dann zumindest eine Memory-Funktion bei der sich das Display die letzte Einstellung merkt. Der Beschreibungstext „Eines von 16 Programmen per Touch-Panel anwählen..“ ist zwar dahingehend Marketingtechnisch korrekt, macht den Kunden aber nicht viel glücklicher wenn er feststellt, dass dem eben nicht so ist bzw. es doch „anders“ ist.

4 tähteä - koululuokkien a 2 tai 2-3 mukaan. Valitsin tietoisesti hieman kalliin version kaikista minulle tarjotuista laitteista ja annoin vaimolleni hienon lahjan. Huippumuoto, huipputyö, huipputarvikkeet: jos valittaa sisäkoon koosta, kannattaa miettiä etukäteen, riittääkö 12L vai ei. 12L riittää meille! Ja koska pidämme mieluummin tuoreista sämpylistä joka päivä, tämä on nyt ensimmäinen valintamme uunin ja toisen 6 litran kuumailmalaitteen sijaan. Säästää aikaa, sähköä, rahaa. Siksi Klarstein on tuonut markkinoille loistavan laitteen. Nyt päätelmiin: Todellako nyt? Minun täytyy klikata joka kerta 14 valikkokohtaa leivontaa varten (menu Toast), kunnes olen siellä, missä haluan olla. Se on aika ärsyttävää. Vuonna 2020 ja muutamalla sentillä enemmän aikaan sopivasta näytöstä olisi voitu tarjota myös suoravalintaa. Ja jos sen todella haluaa tallentaa tuotannossa, niin ainakin muistitoiminto, jossa näyttö muistaa viimeisimmän asetuksen. Kuvaava teksti "Valitse yksi 16 ohjelmasta kosketuspaneelin kautta..." on markkinoinnin kannalta oikein, mutta ei tee asiakasta paljon onnellisemmaksi, kun hän huomaa, että asia ei ole niin tai että asia on "erilainen".

Verified tarkastelu 27/01/2020

Die Heißluftfritteuse ist einfach in ihrer Bedienung und kommt tatsächlich ohne Öl aus. Ob Fisch, Pizza, Pommes oder einfach nur Brötchen aufbacken, es ist ein Gerät für alles, was mit gesundem Essen zu tun hat. Manches klappt nicht sofort. Man muß eben erst einmal probieren und lernen. Auf alle Fälle besser und gesünder als eine Microwelle oder eine einfache Fritteuse. Das Gerät lässt sich sehr gut und einfach reinigen. Einziger Mangel: Das Display ist sehr klein geschrieben und könnte besser beleuchtet sein.

Kuumailmakeitin on helppokäyttöinen, eikä se itse asiassa vaadi öljyä. Oli kyse sitten kalasta, pizzasta, perunoista tai vain sämpylistä, se on laite kaikkeen, mikä liittyy terveelliseen ruokailuun. Jotkut asiat eivät toimi heti. Sinun täytyy vain yrittää oppia ensin. Joka tapauksessa parempi ja terveellisempää kuin mikroaaltouuni tai yksinkertainen rasvakeitin. Laite voidaan puhdistaa erittäin hyvin ja helposti. Ainoa vika: näyttö on hyvin pieni ja voisi olla paremmin valaistu.

Verified tarkastelu 16/01/2020

Generell habe ich durch das Gerät die Vorteile eine Heissluftfriteuse kennen gelernt und möchte sie nicht mehr missen. Da ich Hobbykoch bin und mich gerne spiele, ist das Einsatzgebiet für die Heissluftfriteuse eher begrenzt ... würde nicht auf die Idee kommen ein Händerl hier drinnen zu machen, dafür habe ich einfach meinen Gasgrill mit Rottiserie. Aber für Pommes - besonders selbst gemacht - und auch für Fisch oder Gemüse ist sie wirklich klasse. Pommes tiefgekühlt musste ich natürlich auch mal ausprobieren und waren fantastisch, deutlich besser als aus dem Ofen. Wobei gerde für Pommes oder Kartoffelecken hier der Drehkorb noch das letzte Quentchen Perfektion raus holt, selber durch schütteln wie bei anderen HLF ist unnötig. Bedienung und Menüführung ist bei dem Gerät extrem simpel. Die Dämmung ist sehr gut, die Hitzeentwicklung am Gerät während der Benutzung ist zwar deutlich spürbar, aber ohne Gefahr von Verbrennungen. Zubehör ist ausreichend und passt perfekt, sowie funktioniert perfekt (eben Drehvorrichtung). Einziges Manko ist das der Garraum doch etwas klein ist. 4 Fischfilets passen so gerade eben mit leichten Überständen auf den Grillrost oder in den Frittierkorb und im Drehkorb fühlen sich gerade mal 750 gr TK-Pommes wohl, darüber hinaus wird es zu gedrängt. Also wirklich nichts für die Zubereitung von grossen Portionen für eine mehrköpfige Familie. Ob die Heissluftverteilung wirklich so perfekt ist, wie hier versprochen mag ich aktuell auch noch ein bisserl bezweifeln. Z.B. bei Fisch im Backteig oder paniert, hat man immer das Problem das die Oberseite goldbraun und knusprig ist, aber die Unterseite noch ein bisserl länger dürfte um die gleiche Färbung und Konsistenz anzunehmen. Klar könnte man während des Garvorgangs den Fisch mal wenden ... aber ich glaub jeder kennt das Problem ein schönes Fischfilet zu wenden ohne das es bricht oder die Panade/der Backteig "beschädigt" wird. Denke hierfür werde ich mir noch den Steak-/Fischkäfig als Zubehör kaufen müssen. ;) Ich schwanke auf Grund der beiden vorgenannten negativen Punkten zwischen 4 und 5 Sterne, aber da es zu den Schwachstellen anderer Geräte hier deutlich mehr Vorteile gibt und Nutzungsspielraum gibt, besonders eben die Möglichkeit der Rotisserie, entscheide ich mich doch für 5 Sterne.

Yleisesti ottaen pääsin tuntemaan kuumailmakeittimen edut laitteen kautta enkä enää halua olla ilman sitä. Koska olen harrastuskokki ja tykkään leikkiä, niin kuumailmakeittimen käyttöalue on melko rajallinen... Ei tulisi mieleenkään tehdä meteliä täällä, minulla on vain kaasugrilli Rottiserien kanssa. että. Mutta perunoille - erityisesti kotitekoisille - ja myös kalalle tai vihanneksille se on todella hienoa. Tietysti minun piti kokeilla pakasteperunoita ja ne olivat fantastisia, paljon parempia kuin uunista. Pyörivä kori saa viimeistäkin täydellisyyttä perunoita tai lohkoperunoita varten, eikä sitä tarvitse itse ravistella kuten muiden HLF:ien kanssa. Käyttö ja valikoissa liikkuminen on laitteella erittäin helppoa. Eristys on erittäin hyvä, lämmönkehitys laitteessa käytön aikana on selvästi havaittavissa, mutta ilman palovammojen vaaraa. Tarvikkeet ovat riittävät ja sopivat täydellisesti ja toimivat täydellisesti (vain pyörivä laite). Ainoa haittapuoli on, että keittotila on vähän pieni. 4 kalafilettä mahtuu hädin tuskin grilliritilälle tai paistokoriin lievästi ulkonemalla, ja vain 750 g pakasteperunoita tuntuu mukavalta pyörivässä korissa, sen lisäksi se on liian täynnä. Ei siis oikeastaan mitään suurien annosten valmistamiseen suurelle perheelle. Onko kuuman ilman jakautuminen todella niin täydellinen kuin täällä on luvattu, epäilen sitä vielä tällä hetkellä. Esimerkiksi taikinan tai leivitettyjen kalojen kohdalla ongelmana on aina, että pinta on kullanruskea ja rapea, mutta pohjan tulisi olla hieman pidempi, jotta väri ja koostumus ovat samat. Kalaa voi tietysti kääntää kypsennyksen aikana...mutta luulen kaikkien tietävän ongelman, miten hieno kalafile voidaan kääntää ilman, että se rikkoutuu tai leivitys/taikina "vaurioituu". Luulen, että minun täytyy ostaa pihvi/kalahäkki lisävarusteena tätä varten. ;) Edellä mainituista kahdesta negatiivisesta pisteestä johtuen vaihtelen 4 ja 5 tähden välillä, mutta koska muiden laitteiden heikkoihin kohtiin on huomattavasti enemmän etuja ja käyttövaraa on, varsinkin rotisserien mahdollisuus, päätän 5 tähteä.

Verified tarkastelu 31/03/2019

Ich habe mich aus drei Gründen für dieses Modell entschieden. 1. Die Form - der Würfel ist einfach praktisch, das gleichzeitige zubereiten auf mehreren Ebenen ist absolut problemlos möglich. Auch bei Verwendung des Drehkorbs. 2. der eben erwähnte Drehkorb - super für crosse Pommes und man muss nicht von Hand wenden. Ganz generell sind genau die Einsätze vorhanden, die ich auch im Alltag nutze. 3. der Garraum ist genau so groß, dass auch eine normale Ristorante Tiefkühlpizza reinpasst. Vor dem kauf war ich etwas skeptisch, weil die angegebene Leistung im Vergleich doch recht wenig klingt. Aber ich muss sagen, dass das völlig grundlos war. Die Leistung ist super! Was das garen selbst und die Ergebnisse angeht, kann ich also nicht klagen. Ein bißchen zu meckern habe ich aber schon. Warum in aller Welt, werden alle Zubehörteile einzeln in Plastik verpackt? Da wird es doch wohl eine umweltfreundlichere Lösung geben! Ich habe mich beim auspacken schon etwas über den ganzen unnötigen Müll geärgert. Zweitens die Progammwahl. Die Friteuse hat drölfzig verschieden Programme. Und die wählt man aus, in dem man auf einen Taster drückt. Immer wieder und wieder. Der dabei piept. Bei jeder Benutzung spührt man förmlich, wie hier der Kostendruck regiert hat. Wäre es denn wirklich so viel teurer gewesen, jedem Programm seinen eigenen Taster zu gönnen? Oder einen Drehregler. Mechanisch - klack Programm ausgewählt.

Valitsin tämän mallin kolmesta syystä. 1. Muoto - kuutio on yksinkertaisesti käytännöllinen, samanaikainen valmistus usealla tasolla on täysin ongelmatonta. Myös käytettäessä pyörivää koria. 2. juuri mainittu pyörivä kori - loistava ranskanperunoille, eikä niitä tarvitse kääntää käsin. Yleensä on juuri niitä lisäosia, joita käytän jokapäiväisessä elämässä. 3. Keittotila on juuri sen verran suuri, että siihen mahtuu normaali pakastepizza. Ennen kuin ostin sen, olin hieman skeptinen, koska määritetty suorituskyky kuulostaa hyvin vähäiseltä verrattuna. Mutta minun on sanottava, että se oli täysin perusteeton. Esitys on mahtava! Mitä tulee itse ruoanlaittoon ja tuloksiin, minulla ei ole valittamista. Mutta minulla on vähän valitettavaa. Miksi ihmeessä kaikki tarvikkeet on yksittäin kääritty muoviin? Pitäisi olla ympäristöystävällisempi ratkaisu! Pakkauksia purkaessani olin hieman ärsyyntynyt kaikesta turhasta roskasta. Toiseksi ohjelman valinta. Rasvakeittimessä on 13 erilaista ohjelmaa. Ja valitset ne painamalla painiketta. Uudestaan ja uudestaan. Kuka piippaa. Joka kerta kun käytät sitä, voit kirjaimellisesti tuntea kuinka kustannuspaineet ovat vallinneet täällä. Olisiko todella ollut niin paljon kalliimpaa antaa jokaiselle ohjelmalle oma painike? Tai kellotaulu. Mekaaninen - napsautusohjelma valittu.

Verified tarkastelu 25/02/2019

Die Medien konnten nicht geladen werden. Kochen und Lexl versteht sich nicht, und mein Backofen ist nicht der jüngste (ca. 30 Minuten bis 220 Grad), habe daher eine alternative gesucht. Ich war lange zwischen dem Median Shop Gerät für € 199.- und diesem hier hin und her gerissen. Aber die 12 Liter und einige Kundeninformation haben mich zum Klarstein gebracht. Bestellt am Mittwoch, Freitag zugestellt (Österreich). An meinen Bildern sieht man das ich eine Freude damit hatte. TK-Pizza - > 1a (wobei bei der hälfte der Zeit es nicht schadet eine Drehung zu machen) Toast - > 4 Minuten hell, 5 Minuten knusprig und genial Baugette - > rein geben und 1 Minute abziehen welche angegeben sind Gebackene Champignons TK - > 15 Minuten mit 180 Grad in dem runden Korb - > Best ever! Fischstäbchen - > in Arbeit Kassspatzln - > Zwiebel und Speck in der Pfanne anrösten, Spatzln kochen (fertig oder frisch), passende Aufllaufform und alles rein --- Bissl Spatzlkas oben drauf - > 10 Minuten bei 200 Grad (Mags Knusprig) - > PERFEKT! Mehr hab ich nun nicht gemacht, ein Kochbuch dazu wäre super gewesen. Aber testen macht auch Spaß. Auf alle Fälle "KAUFEMPFEHLUNG" Und ich habe das Teil leider nicht zum testen gehabt, sonder Bares für Wahres gezahlt ;) Lg, Ich

Tietovälinettä ei voitu ladata. Ruoanlaitto ja Lexl eivät sovi yhteen, eikä uunini ole nuorin (noin 30 minuuttia 220 asteeseen), joten etsin vaihtoehtoa. Olin pitkään repeytynyt 199€ Median Shop -laitteen ja tämän välillä. Mutta 12 litraa ja jotkin asiakastiedot toivat minut Klarsteiniin. Tilattu keskiviikkona, toimitettu perjantaina (Itävalta). Kuvistani näet, että olin tyytyväinen. Pakastepizza -> 1a (vaikka puolet ajasta ei haittaa kääntäminen) Paahtoleipää -> 4 minuuttia kevyttä, 5 minuuttia rapeaa ja nerokasta Baugettea -> laita ja 1 minuutti vähennä määritellyt Paistetut sienet pakaste -> 15 minuuttia 180 asteessa pyöreässä korissa -> Parasta ikinä! Kalatangot - > Kassspatzln meneillään - > Paahda sipuli ja pekoni pannulla, kypsennä spatzln (valmiita tai tuoreita), sopiva vuoka ja kaikki sekaan --- Päälle vähän spatzlkaa - > 10 minuuttia 200 asteessa (Mags rapeaksi ) -> TÄYDELLINEN! En ole tehnyt enempää, keittokirja olisi ollut hieno. Mutta testaaminen on myös hauskaa. Joka tapauksessa "OSTOSOSITUS" Ja valitettavasti minulla ei ollut osaa testata sitä, mutta maksoin käteisellä totuudesta ;) Lg, minä