auna TT-Classic Chrono -levysoitin pölysuoja Bluetooth sis. kaiuttimen 33/45/78 rpm puu
auna TT-Classic Chrono -levysoitin pölysuoja Bluetooth sis. kaiuttimen 33/45/78 rpm puu
auna TT-Classic Chrono -levysoitin pölysuoja Bluetooth sis. kaiuttimen 33/45/78 rpm puu
auna TT-Classic Chrono -levysoitin pölysuoja Bluetooth sis. kaiuttimen 33/45/78 rpm puu
auna TT-Classic Chrono -levysoitin pölysuoja Bluetooth sis. kaiuttimen 33/45/78 rpm puu
auna TT-Classic Chrono -levysoitin pölysuoja Bluetooth sis. kaiuttimen 33/45/78 rpm puu

auna TT-Classic Chrono levysoitin

1x 3,5 mm liittimen AUX-tulo, 1x RCA-Stereo-Line-Out Kaapeli 0
149,99 € sis. alv

auna TT-Classic Chrono levysoitin

149,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Kaikki 23.10. ja 30.11.2023 välisenä aikana tehdyt ostokset voi palauttaa 31.1.2024 mennessä.

60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

äänikokonaisuus: Bluetooth-yhteys kaiuttimille tai musiikin suoratoistolle

valaiseva aikanäyttö: näkymättömästi runkoon integroitu LED-kello

laulava pohja: integroidut stereokaiuttimet, joissa on 2 x 3 watin RMS-teho

Tuotteen yksityiskohdat

Klassisia musiikkielämyksiä nautiskelijoille: tyylikäs, elegantti ja jäljittelemättömällä äänikuvalla varustettu auna TT-Classic Chrono -levysoitin vapauttaa upeat äänet vinyylilevyistä. Integroidut stereokaiuttimet pysyttelevät lähes näkymättömissä, ja niiden ansiosta voit aloittaa levysoittimen käytön välittömästi. Neulan avulla tapahtuvan, klassisen äänentoiston lisäksi aunan TT-Classic Chrono tarjoaa sinulle modernia tekniikkaa, joka saa jokaisen musiikaalisen sydämen sykkimään nopeammin. Kuin näkymättömistä ilmestyvä, käytännöllinen LED-kello loistaa sen rungossa.

Olennaiseen pelkistetty auna TT-Classic Chrono -levysoitin tekee vaikutuksen helppokäyttöisyydellään ja moderneilla komponenteillaan. Tasainen hihnaveto pyörittää valinnaisesti 33, 45 tai 78 kierrosta minuutissa ja sopii kaikille tavallisille vinyylilevyille. Levysoittimen pohjaan integroidut stereokaiuttimet takaavat musiikkinautinnon ilman lisälaitteita. Lisäksi voit jopa liittää levysoittimen langattomasti muihin kaiuttimiin tai audiomedioihin Bluetooth-liitännän kautta. Käytettävissä on myös sopiva RCA-linjaulostulo ja AUX-sisääntulo TT-Classic Chrono -soittimen integroimiseksi suurempaan HiFi-kokonaisuuteen.

Klassista levyviihdettä modernissa asussa: auna TT-Classic Chrono -levysoitin loistaa näkymättömästi integroiduilla kaiuttimilla ja liitäntöjen monipuolisuudella.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • liitännät: 1 x 3,5 mm AUX-tulo, 1 x RCA-stereolinjalähtö
 • kaiuttimen lähtöteho: 2 x 3 W RMS
 • Bluetoothin taajuusalue: 2402–2480 MHz
 • toistonopeudet: 33 / 45 / 78 rpm
 • Bluetoothin maksimilähetysteho: 8 dBm
 • manuaalinen tilan valinta (Bluetooth, Phono, Line In)
 • tilan valintapainike takapuolella
 • tasapainotettu äänivarsi äänirasialla
 • laadukas, keraaminen äänirasia
 • kuulokeliitäntä
 • kolmelle levykoolle: 7" (18 cm), 10" (25 cm) ja 12" (30 cm)
 • sis. adapterikiekon 45 rpm:n levyille
 • käyttöjännite: 220–240 V~ | 50/60 Hz
 • LED-aikanäytöllä
 • kellonajan näytön paristot: 2 x AA-paristo (ei sisälly pakkaukseen)
auna TT-Classic Chrono -levysoitin pölysuoja Bluetooth sis. kaiuttimen 33/45/78 rpm

Mitat & tekniset tiedot

 • mitat: n. 40 x 13 x 34 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • virtajohdon pituus: n. 150 cm
 • paino: n. 4,5 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x levysoitin
 • 1 x pölysuoja
 • 1 x adapterikiekko
 • 1 x virtajohto
 • monikieliset käyttöohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Ich liebe es Musik auf Platte zu hören. Der Plattenspieler hat einen tollen Sound und gibt eine ordentliche Lautstärke her. Er ist einfach zu bedienen. Ich kann mich definitiv nicht beschweren.

Rakastan musiikin kuuntelua levyltä. Levylevyllä on upea ääni ja se tuottaa kunnollisen äänenvoimakkuuden. Se on helppokäyttöinen. En todellakaan voi valittaa.

Verified tarkastelu

Ich habe meine DJ-Karriere vor ca. 1 Jahr aufgegeben, jedoch habe ich keine meiner Platten verkauft. Ich liebe all die Musik, und ich finde es cool, sie zu haben. Kürzlich bin ich in eine neue Wohnung gezogen und dachte, es wäre cool, einen Plattenspieler zu bekommen, nur um meine alten Melodien zu spielen. Ich habe mich für diese Option entschieden, da sie preisgünstig, aber nicht zu billig war ... und es hat sich als großartige Anschaffung herausgestellt. Die Klangqualität der eingebauten Lautsprecher ist großartig, und die Tatsache, dass Sie Musik über Bluetooth oder Vinyl abspielen können, macht es zu einem Gewinner. Wenn Sie nach einem Plattenspieler suchen, der cool und multifunktional ist, dann suchen Sie nicht weiter. 5/5

Lopetin DJ-urani noin vuosi sitten, mutta en ole myynyt yhtään levyäni. Rakastan kaikkea musiikkia ja mielestäni on hienoa saada se. Muutin hiljattain uuteen asuntoon ja ajattelin, että olisi siistiä hankkia levysoitin vain soittamaan vanhoja kappaleitani. Valitsin tämän vaihtoehdon, koska se oli kohtuuhintainen, mutta ei liian halpa... ja se osoittautui loistavaksi ostokseksi. Sisäänrakennettujen kaiuttimien äänenlaatu on loistava, ja se, että voit toistaa musiikkia Bluetoothin tai vinyylin kautta, tekee siitä voittajan. Jos etsit levysoitinta, joka on siisti ja monikäyttöinen, älä etsi enää. 5/5

Verified tarkastelu

Ich habe den Plattenspieler meiner Mama zum Geburtstag geschenkt und sie ist sehr zufrieden damit. Das Preis-Leistungsverhältnis ist super und er sieht wirklich cool aus. Außerdem funktioniert er tadellos und tut seinen Job. Die Bedienung ist wirklich kinderleicht. Wir haben alle alten Platten endlich mal wieder gemeinsam gehört. Die integrierten Lautsprecher lieferte hier eine guten Sound ab und auch die Bluetooth Funktion hat einwandfrei funktioniert. Wir können ihn empfehlen

Annoin levysoittimen äidilleni syntymäpäivälahjaksi ja hän on erittäin tyytyväinen siihen. Se on hyvä vastine rahalle ja se näyttää todella siistiltä. Lisäksi se toimii täydellisesti ja tekee tehtävänsä. Toiminta on todella helppoa. Lopulta kuulimme kaikki vanhat levyt taas yhdessä. Integroidut kaiuttimet toivat hyvän äänen ja Bluetooth-toiminto myös toimi täydellisesti. Voimme suositella häntä

Verified tarkastelu

Der Plattenspieler ist leicht zu bedienen, hat einen sehr guten Klang trotz das die Lautsprecher sich unten drunter befinden. Sehr empfehlenswert!!!

Levysoitin on helppokäyttöinen ja sen ääni on erittäin hyvä, huolimatta siitä, että kaiuttimet ovat alla. Erittäin suositeltavaa!!!

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja