Delicatessa Slim Domino, induktioliesi, 3500 W, ajastin 2 | Valkoinen Lasi
Delicatessa Slim Domino, induktioliesi, 3500 W, ajastin 2 | Valkoinen Lasi
Delicatessa Slim Domino, induktioliesi, 3500 W, ajastin 2 | Valkoinen Lasi
Delicatessa Slim Domino, induktioliesi, 3500 W, ajastin 2 | Valkoinen Lasi
Delicatessa Slim Domino, induktioliesi, 3500 W, ajastin 2 | Valkoinen Lasi
Delicatessa Slim Domino, induktioliesi, 3500 W, ajastin 2 | Valkoinen Lasi
Delicatessa Slim Domino, induktioliesi, 3500 W, ajastin 2 | Valkoinen Lasi
Delicatessa Slim Domino, induktioliesi, 3500 W, ajastin 2 | Valkoinen Lasi
Delicatessa Slim Domino, induktioliesi, 3500 W, ajastin 2 | Valkoinen Lasi
Delicatessa Slim Domino, induktioliesi, 3500 W, ajastin 2 | Valkoinen Lasi

Delicatessa Slim Domino induktioliesi

lasikeraaminen liesitaso, induktioliesi Valkoinen Lasi
288,99 € sis. alv
Lukumäärä keittolevy:
väri:

Delicatessa Slim Domino induktioliesi

288,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
30 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

Täsmällinen: teho säädettävissä lämmönsäätimellä, ohjelmoitava sammutusajastin jopa 99 minuuttia

Joustavat keittolevyt: VarioHeating mahdollistaa keittoalueiden yhdistämisen yhteiskäyttöön

Voimakas lämpö: kaksi keittoaluetta jopa 1500/2000 watin teholla ja 3500 watin yhteisteholla

Tuotteen yksityiskohdat

Joustavampaa ruoanlaittoa: Klarstein Delicatessa Slim -induktioliesi mahdollistaa ruoanlaitossa optimaalisen tilankäytön minimaalisella energiankulutuksella. Siinä yhdistyy tekninen innovaatio ja ylellinen ulkonäkö, ja se tuo lasikeraamisella pinnallaan uutta loistoa työtasolle.

Integroitava liesitaso tarjoaa kaksi keittoaluetta ja yhteensä max. 3500 watin tehon, joka jakautuu yhdelle 2000 watin ja yhdelle 1500 watin keittoalueelle. Siten liesi saa kattiloiden ja pannujen sisällöt kiehumaan lähes silmänräpäyksessä. Keittoalueet ovat yhdistettävissä yhdeksi flexzone-alueeksi VarioHeating-teknologian avulla.

Molempien keittoalueiden tehot ovat yksittäin säädettävissä, ja niissä on ThermoBoost-toiminto, joka kuumentaa keittoalueen salamannopeasti jopa 2300 W:n teholla. Lasikeraamista Delicatessa Slim -liettä hallitaan vaivatta integroidun kosketuskäyttöpaneelin ja digitaalisen näytön avulla. Sillä tavoin keittiötasossa ei ole häiritseviä säätimiä ja nappuloita. Tehon lisäksi kummallekin keittoalueelle voi ajastaa 99 minuutin sammutusajastimen.

Jotta kokkaillessa kaikki sujuu kuin rasvattu, integroitava liesi on varustettu erilaisilla suojilla: automaattisen sammutuksen sisältävä ylikuumenemissuoja aktivoituu, jos keittoalue kuumenee liian kuumaksi. EcoThermal-Control-periaatteen loppulämmön näyttö näyttää, ovatko sammutetut keittoalueet vielä kuumia. Se mahdollistaa myös energiaasäästävän keittämisen loppulämmön avulla. ThermalRecall-toiminto tallentaa säädetyn lämpötilan, ja se on käytännöllinen silloin, kun ruoanlaitto jostain syystä keskeytyy hetkeksi ja jatkuu myöhemmin. Keittolevyssä on myös lapsilukko, joka aktivoituna estää asetusten tahattoman muuttamisen.

Klarstein Delicatessa Slim -induktioliesi vakuuttaa optisesti helppohoitoisella ja ylellisellä lasikeramiikkapinnallaan: tämä liesitaso sopii leikiten joka keittiöön – olipa se sitten klassinen tai moderni.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • Kosketuskäyttöpaneeli
 • 99 minuutin ajastin
 • Näppäinlukitus
 • Lapsilukko
 • Boost-, BBQ- ja lämpimänäpitotoiminto
 • Teho: 3500 W
 • Sisältää asennusmateriaalin
 • Virtalähde: 220–240 V~ | 50/60 Hz
Delicatessa Slim Domino, induktioliesi, 3500 W, ajastin

Mitat & tekniset tiedot

 • Mitat yhteensä: n. 29 x 5,5 x 52 cm (LxKxS)
 • Asennusmitat: n. 26,8 x 5 x 50 cm (LxKxS)
 • Johdon pituus: n. 100 cm
 • Paino: n. 4,6 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x induktioliesitaso
 • 1 x asennusmateriaali
 • Monikielinen käyttöohje

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(22 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Je suis satisfaite de mon achat d'une manière générale. Mais je rencontre qq désagréments : le plaque se met sur H sans raison apparente en cours de cuisson et les zones de cuisson sont un peu petites. J'ai choisi volontairement ce modèle 2 feux car compact mais je n'avais pas anticipé cette contrainte. Je dois m'habituer à ce point. Sinon, la plaque est simple d'utilisation et performante, je ne regrette pas mon achat.

Olen yleisesti ottaen tyytyväinen ostokseeni. Mutta kohtaan joitain haittoja: lautanen menee H-asentoon ilman näkyvää syytä kypsennyksen aikana ja keittoalueet ovat hieman pieniä. Valitsin vapaaehtoisesti tämän 2-valomallin, koska se on kompakti, mutta en ollut odottanut tätä rajoitusta. Minun täytyy tottua tähän kohtaan. Muuten levy on helppokäyttöinen ja tehokas, en ole katunut ostostani.

Verified tarkastelu

Een topper. Eenvoudige bediening, snelle werking, ook voor de grote bakplaat.
Met de smalle 2-pitten meer ruimte op het aanrechtblad!

Voittaja. Yksinkertainen käyttö, nopea toiminta, myös suurelle uunipellille. Lisää tilaa työtasolle kapealla 2-polttisella!

Verified tarkastelu

Super…
Simple, esthétique, efficace…
Bravo !

Super… Yksinkertaista, esteettistä, tehokasta… Bravo!

Verified tarkastelu

Jolie table à induction le rendu visuel sur le site est moins bien que la réalité, dommage que les dimensions de la surface en profondeur ne soit pas exactement que celles du domino gaz

Kaunis induktiotaulukko visuaalinen renderöinti sivustolla on huonompi kuin todellisuus, harmi että pinnan mitat syvyydessä eivät ole aivan kaasudominon mitat

Verified tarkastelu

Fonctionne très bien, bon rapport qualité prix

Toimii erittäin hyvin, hinta-laatusuhde kohdallaan

Verified tarkastelu

Phantastisch und unbeschreibbar gut, das Teil kocht besser als jeder Gasherd. Ich bin so extrem begeistert, bin fast sprachlos.

Zusammen mit dem Grillaufsatz ist es ein Gedicht für die Küche.

Danke Klarstein... ich liebe euch.

Fantastinen ja sanoinkuvaamattoman hyvä, juttu kypsyy paremmin kuin mikään kaasuliesi. Olen niin innoissani, että olen melkein sanaton. Yhdessä grillikiinnikkeen kanssa se on runo keittiöön. Kiitos Klarstein... Rakastan sinua.

Verified tarkastelu

Preis-Leistungsverhältnis ist gut. Die Wärmeleistung find ich prima.

Hinta-laatusuhde on hyvä. Lämmöntuotto on mielestäni loistava.

Verified tarkastelu

Gutes Preis-Leistungs-Verhältnis. Funktioniert tadellos. Lässt sich leicht reinigen und verkratzt nicht. Die separate sowie kombinierte Nutzung der Heizzonen klappt ausgezeichnet. Ich hatte vorher ein (vor zwei Jahren erheblich teureres) Modell vom Schwedischen Möbelhaus, das nur mit getrennten Zonen betrieben werden konnte und zudem nach kurzer Zeit total zerkratzt war (dafür gab's zwar dann eine Gutschrift, aber die Qualitätsfrage stellte sich dennoch).

Hyvää vastinetta rahalle. Toimii täydellisesti. Helppo puhdistaa eikä naarmuta. Lämmitysalueiden erillinen ja yhdistetty käyttö toimii erinomaisesti. Minulla oli aiemmin ruotsalaisen huonekaluliikkeen malli (kaksi vuotta sitten, mikä oli huomattavasti kalliimpi), jota voitiin käyttää vain erillisillä vyöhykkeillä ja joka myös naarmuuntui hetken kuluttua kokonaan (sitä oli hyvityslasku, mutta laatukysymys nousi edelleen esiin).

Verified tarkastelu

Macht was es soll, und das ausgezeichnet! Bin bis jetzt sehr zufrieden. Zum Anschluss wird jedoch zum Elektriker geraten, da dass Kabel relativ kurz ist und nur über 2 Adern verfügt. Ich habe es zwar selbst gelöst, aber für jemanden der hier nur den geringsten Zweifel hat rate ich zum Fachmann. Was die Kindersicherung betrifft, und das "abstöpseln": Glückwunsch, Piktogramme sind schonmal nicht die Stärke jener Personen die dies bemängeln. Natürlich lässt sich die Sperre problemlos lösen. Dazu einfach auf das + und - gleichzeitig ca. 5 bis 10 Sekunden gedrückt halten. Das Entsperren wird akustisch quittiert. Eben auch so, wie es in der Anleitung steht, und auf dem Gerät angeichnet ist ;)

Tekee mitä sen pitääkin tehdä ja se on erinomaista! Olen toistaiseksi erittäin tyytyväinen. Kytkentään suositellaan kuitenkin sähköasentajaa, koska kaapeli on suhteellisen lyhyt ja siinä on vain 2 johdinta. Olen ratkaissut sen itse, mutta kaikille, joilla on pienintäkään epäilystä, suosittelen ammattilaista. Mitä tulee lasten turvallisuuteen ja "irrotukseen": onnittelut, kuvakkeet eivät ole niiden ihmisten vahvuus, jotka valittavat tästä. Tietysti lukko voidaan avata helposti. Voit tehdä tämän painamalla ja pitämällä + ja - painettuna samanaikaisesti noin 5-10 sekunnin ajan. Lukituksen avaaminen kuitataan akustisesti. Aivan kuten ohjeessa ja laitteessa lukee ;)

Verified tarkastelu

Das Induktionsfeld gefällt mit optisch sehr gut, und die Funktionen, die es bietet, sind sehr sinnvoll. Allerdings sollte man den Stecker immer in Reichweite haben. Wir müssen ihn bei jeder 3. Nutzung ziehen, da es sonst auf keine Berührung reagiert. Außerdem funktioniert die Tastensperre nicht. Das ist beim sauber machen etwas nervig, da es sehr oft und laut piept.

Induktiokenttä on visuaalisesti houkutteleva ja sen tarjoamissa toiminnoissa on paljon järkeä. Pistokkeen tulee kuitenkin olla aina käden ulottuvilla. Meidän on vedettävä sitä joka 3. käyttökerta, muuten se ei reagoi mihinkään kosketukseen. Myöskään näppäinlukko ei toimi. Tämä on hieman ärsyttävää siivouksen aikana, koska se piippaa hyvin usein ja kovaa.

Verified tarkastelu

Hab die Induktionsplatte in der Outdoorküche eingebaut. Natürlich hat sie nicht die Leistung wie ein “richtiger” Induktionsherd aber für meine Anwendungen passt sie sehr gut. Ein Stern Abzug, da mich die Abschaltautomatik und die Kindersicherung nervt.

Asennettu induktiolevy ulkokeittiöön. Siinä ei tietenkään ole "oikean" induktiolieden tehoa, mutta käyttötarkoituksiini se sopii erittäin hyvin. Yhden tähden vähennys, koska automaattinen sammutus ja lapsilukko ärsyttävät minua.

Verified tarkastelu

der Herd ist klasse und ich hätte nie gedacht, dass eine derart preiswerte Flexplatte so gut funktioniert. Ich benutze die sogar lieber als meine mittlerweile wieder intakte Hauptplatte. Gute Regulierbarkeit. Ich koche insgesamt lieber mit Gas, weil kein Kochen so fein in der Hitzeregulierung ist und der Geschmack eben überwältigend. Nun ist es wie es ist und diese Platte eine gute (keine perfekte, aber die gibt es ja eh nicht) Alternative.

liesi on hieno, enkä olisi koskaan uskonut, että näin halpa flex-levy toimisi näin hyvin. Käytän sitä jopa mieluummin kuin pääasemaani, joka on nyt taas ehjä. Hyvä säädettävyys. Kaiken kaikkiaan teen mieluummin kaasulla, koska mikään muu ruoanlaitto ei säätele lämpöä niin hyvin ja maku on aivan ylivoimainen. Nyt se on mitä se on ja tämä levy on hyvä (ei täydellinen, mutta sellaista ei kuitenkaan ole) vaihtoehto.

Verified tarkastelu

Leider etwas ärgerlich, dass das Kochfeld kleinere Töpfe oder eine Kasserolle nicht erkennt. Nur bei der höchsten Temperatur (Stufe 9) wird auch der kleinere Topf erkannt. Das heißt köcheln lassen geht hier nicht. Reagiert sehr schnell auf die kleinste Berührung. Beim drüber wischen nervig. Ich muss das Ding leider behalten, da ich jetzt die Küchenplatte danach ausgeschnitten habe und das Kabel aufwändig von einem Fachmann hab verlängern lassen.

Valitettavasti hieman harmittaa, että liesi ei tunnista pienempiä kattiloita tai pannua. Pienempi ruukku tunnistetaan vain korkeimmassa lämpötilassa (taso 9). Tämä tarkoittaa, että kiehuminen ei ole mahdollista täällä. Reagoi erittäin nopeasti pienimpäänkin kosketukseen. Ärsyttää pyyhkiessään. Valitettavasti joudun pitämään tavaran, koska leikkasin keittiön työtason jälkeenpäin ja pidentää johtoa asiantuntijalla suurella kustannuksella.

Verified tarkastelu

Sieht gut aus, aber so sensibel, irgendwie gut, dass es gleich piept und die Kindersicherung anspringt. Doch manchmal dauert es bis diese wieder zu entsperren ist. Manchmal schaltet sich auch der timer nicht aus, also schaltet dann das Kochfeld nicht aus, sehr große Wärme unterhalb des Feldes im Betrieb. Beim benutzen einer 28 Pfanne wird es für einen 2 ten Topf sehr eng bis nicht möglich. Leicht zu reinigen, wenn man von dem gepiepe absieht. Ansonsten bin ich zufrieden.

Näyttää hyvältä, mutta niin herkkä, jotenkin hyvä, että se piippaa ja lapsilukko aktivoituu. Mutta joskus kestää hetken avata lukitus uudelleen. Joskus ajastinkaan ei sammu, joten keittotaso ei sammu silloin, erittäin korkea lämpö keittotason alapuolella käytössä. Käytettäessä 28 pannua, siitä tulee hyvin kapea tai se ei ole mahdollista 2. kattilassa. Helppo puhdistaa äänimerkkiä lukuun ottamatta. Muuten olen tyytyväinen.

Verified tarkastelu

Anschluss unproblematisch. Bei Enstellung der Leistungsstufe ist immer die Platte vorzuwählen. Nach wenigen Sekunden wird diese Auswahl zurück gesetzt, so dass man sehr zügig die Reihenfolge eingeben muss. Die Berührungssensoren arbeiten sehr gut. Die hohe Geräuschentwicklung des Lüfters ist ein wenig nervig, zumal er permanent läuftinklusive einer Nachlaufzeit nach dem ausschalten der Platte, und dies unabhängig ob gekocht wurde oder nur testweise eingeschaltet, Die Lautstärke kann man mit einer Dunstabzugshaube auf fast max. Leistung vergleichen.

Yhteys ongelmaton. Tehotasoa asetettaessa levy on aina esivalittava. Muutaman sekunnin kuluttua tämä valinta nollataan, joten sinun on syötettävä tilaus hyvin nopeasti. Kosketusanturit toimivat erittäin hyvin. Tuulettimen aiheuttama korkea melutaso on hieman ärsyttävää, varsinkin kun se toimii jatkuvasti, mukaan lukien päälleajoaika lautasen sammuttamisen jälkeen, ja tämä riippumatta siitä, onko kypsennys tehty vai kytketty päälle vain testausta varten. Tilavuutta voidaan verrata liesituulettimeen lähes suurimmalla teholla.

Verified tarkastelu

Für den Preis ist das Gerät gut. Wäre es im preislichen Bereich von bekannten Markenprodukten würde ich das Lüftergeräusch und den manchmal auftretenden "Error" bemängeln, der nur noch mit Strom aus behoben werden kann. Ansonsten ist das Gerät völlig in Ordnung.

Laite on hintaansa nähden hyvä. Jos se kuuluisi tunnettujen merkkituotteiden hintaluokkaan, valittaisin tuulettimen melusta ja joskus esiintyvästä "virheestä", joka voidaan korjata vain katkaisemalla virta. Muuten laite on täysin kunnossa.

Verified tarkastelu

Funktioniert eigentlich sehr gut, ist relativ leise und schaltet bei Beendigung des kochvorganges den Lüfter bald ab. Mich stört nur die Kleinigkeit das sich die Platte beim abwischen einschaltet, eine Verzögerung bei Betätigung der Ein-Taste von ein bis zwei Sekunden wäre da hilfreich gewesen.

Se itse asiassa toimii erittäin hyvin, on suhteellisen hiljainen ja sammuttaa tuulettimen pian kypsennysprosessin päätyttyä. Ainoa asia, mikä minua häiritsee, on se, että levy käynnistyy pyyhkiessä, 1-2 sekunnin viive virtapainiketta painettaessa olisi auttanut.

Verified tarkastelu

Das Gute: die Kochplatte funktioniert und auch recht kleine Kochtöpfe werden erkannt. Die Bedienung ist gewöhnungsbedürftig und leider nicht selbsterklärend - auch nicht nach längerer Nutzung. Das liegt in erster Linie daran, dass man auf der dunklen Platte die Tastenfelder nicht so leicht sieht und die Anordnung der Led Beleuchtung neben den Tastenfeldern liegt - es ist so ein blindes Herumtasten. Die Kombi-Nutzung ist nicht unbedingt sehr pragmatisch (ich habe sie noch nie benutzen müssen. Wer hat schon recheckige Töpfe). Die Induktionsfläche, also die Fläche, die Hitze im Topf erzeugt ist etwas klein, so dass sich, zum Beispiel eine große Pfanne nicht unbedingt sehr flächig erhitzt. Alles in allem etwas zu teuer, wenn man die Mängel und Unperfektheiten bedenkt. Sie hatte auch schon mal Aussetzer und Es gab keine Erwärmung, obwohl die Anzeige einen Topf erkannt hat und die Platte heizen sollte.

Hyvä asia: keittolevy toimii ja jopa pienet kattilat tunnistetaan. Toiminta vaatii totuttelua, eikä valitettavasti ole itsestäänselvyys - ei edes pitkäaikaisen käytön jälkeen. Tämä johtuu ensisijaisesti siitä, että tummalla paneelilla ei ole niin helppoa nähdä näppäimistöjä ja led-valaistus on näppäimistöjen vieressä - se on sellaista sokeaa haparointia. Yhdistelmäkäyttö ei välttämättä ole kovin käytännöllistä (en ole koskaan joutunut käyttämään sitä. Kenellä muuten on suorakaiteen muotoiset ruukut). Induktiopinta eli kattilassa lämpöä tuottava pinta on hieman pieni, joten esimerkiksi iso pannu ei välttämättä lämpene kovin laajalta alueelta. Kaiken kaikkiaan hieman ylihinnoiteltu ottaen huomioon puutteet ja puutteet. Siinä oli myös pudotuksia eikä lämmitystä ollut, vaikka näyttö tunnisti kattilan ja lautasen pitäisi lämmetä.

Verified tarkastelu

Der Herd ist bei uns jetzt ein Monat im Betrieb. Die Lieferung war schnell und gut, der Herd kam Gut Verpackt und Heil bei uns an. Wie man auf dem Bild sehen kann ist er neben einem Teppanyakifeld verbaut worden. Der Einbau war kein Problem. Die Bedienung ist für Jemanden der schon mal ein Herd mit Touch-Bedienung hatte simpel und einfach. Das Bedienfeld ist intuitive bedienbar. In dem Monat haben wir den Herd regelmäßig benutzt und alle Funktionen getestet. Die Lautstärke des Kochfeldes ist nicht hoch ( nicht lauter als der Induktionsherd das Vorher bei uns eingebaut war). Die Kochleistung der Einzelnen Felder ist SUPER, stärker als unser alter Induktionsherd. Zusehen ist der Herd auf wirkochenwas bei YouTube. Wir können den Herd nur Empfehlen. Ich könnte mir den Herd auch gut als vier Zonen Herd vorstellen. Würde auch gerne andere Gräte der Firma Klarstein Testen.

Meillä on ollut liesi käytössä nyt kuukauden. Toimitus oli nopea ja hyvä, liesi saapui hyvin pakattuna ja turvallisesti perille. Kuten kuvasta näkyy, se asennettiin teppanyaki-pellon viereen. Asennus ei ollut ongelma. Käyttö on yksinkertaista ja helppoa henkilölle, jolla on jo kosketusohjauksella varustettu liesi. Ohjauspaneeli on intuitiivinen käyttää. Kuukauden aikana käytimme liesiä säännöllisesti ja testasimme sen kaikki toiminnot. Keittotason äänenvoimakkuus ei ole suuri (ei äänekkäämpi kuin aiemmin asentamamme induktioliesi). Yksittäisten kenttien kypsennysteho on SUPER, vahvempi kuin vanha induktioliesi. Voit katsoa liesi wirkochenwassa YouTubessa. Voimme vain suositella takkaa. Voisin kuvitella kiukaan myös nelivyöhykkeenä. Haluaisin myös testata muita Klarsteinin laitteita.

Verified tarkastelu

Der Herd ist schon in Ordnung. Es braucht etwas, bis man ihn einwandfrei bedienen kann. Die Bedienungsanleitung ist da leider keine gute Hilfe: dort wird nämlich auf einen anderen Herd Bezug genommen, sodass einem die Anleitung genau null bringt. Anfragen beim Hersteller kann man sich auch sparen, da bekommt man nur Monatelang die Info, dass die Fragen an die zuständige Abteilung weitergeleitet wurden und man auf eine Antwort wartet... So ist das, wenn selbst der Hersteller seine Geräte nicht kennt. Ein technisches Problem gibt es definitiv: eine Kindersicherung ist vorhanden, aber die lässt sich weder willentlich ein noch ausschalten. Es ist eher so, dass die Kindersicherung manchmal einfach so anspringt, danach muss der Herd erstmal komplett vom Strom getrennt werden, damit er sich zurucksetzt - denn deaktivieren funktioniert am Herd nicht, auch wenn die Anleitung was anderes sagt - aber die bezieht sich ja auch auf einen anderen Herd. Eingebaut ist der Herd relativ leise. Die meisten Bewertungen wegen hoher Lautstärke beruhen darauf, dass der Herd nie eingebaut wurde (natürlich ist der dann lauter, da ist ja nichts um den Herd herum, dass den schall dämpft). Baut man den Herd ein kann man ihn zwar hören, aber das ist nicht der Rede wert. Fazit: kann man nehmen, natürlich muss man bei dem Preis einige Abstriche machen bzgl. Support usw. Aber alles in allem kann man doch ganz gut verwenden

Liesi on hyvä. Vaatii jotain ennen kuin voit käyttää sitä oikein. Valitettavasti käyttöohje ei ole hyvä apu: siellä on viittaus toiseen kiukaan, joten ohjeista tulee tasan nolla. Voit myös säästää itsellesi valmistajan tiedustelut, koska saat vain kuukausia tiedon, että kysymykset on välitetty vastuulle ja odotat vastausta... Näin se on kun valmistajakaan ei tiedä hänen laitteitaan. Tekninen ongelma on varmasti olemassa: lapsilukko on olemassa, mutta sitä ei voi kytkeä päälle tai pois päältä mielellään. Pikemminkin on niin, että lapsilukko välillä vain potkaisee päälle, minkä jälkeen kiuas pitää irrottaa kokonaan sähköverkosta, jotta se nollaa itsensä - koska sen poiskytkeminen ei toimi kiukaan, vaikka ohjeessa olisi toisin - mutta tämä pätee myös toiseen liesiin. Kun takka on asennettu, se on suhteellisen hiljainen. Suurin osa meluarvosteluista perustuu siihen, että liettä ei ole koskaan rakennettu sisään (ilmeisesti se on silloin kovempaa, lieden ympärillä ei ole mitään ääntä vaimentavaa). Jos rakennat uunin sisään, voit kuulla sen, mutta se ei ole mainitsemisen arvoinen. Johtopäätös: voit ottaa sen, tietysti sinun täytyy tehdä kompromisseja hinnan kanssa tukien jne. suhteen. Mutta kaiken kaikkiaan voit käyttää sitä melko hyvin

Verified tarkastelu

Lieferung schnell und gut verpackt. Funktionen exakt wie beschrieben. Highlight ist die BBC Funktion, wenn beide Platten gleichzeitig eine große Pfanne erwärmen. Leise im Vergleich zu den Vorgängermodellen. Einziger Kritikpunkt nach 1 1/2 Jahren im Einsatz: Beim Putzen über die Schalter wird manchmal irgendeine Kombination gedrückt/geputzt die das Kochfeld komplett deaktivert. Reset geht nur durch Ziehen des Netzsteckers. Fazit: Preis Leistung gut --- Funktion super --- klare Kaufempfehlung uns uns

Toimitus nopea ja hyvin pakattu. Toimii täsmälleen kuvatulla tavalla. Kohokohta on BBC-toiminto, kun molemmat lautaset lämmittävät suuren pannun samanaikaisesti. Hiljainen verrattuna aikaisempiin malleihin. Ainoa kritiikki 1 1/2 vuoden käytön jälkeen: kytkintä puhdistettaessa joskus painetaan/puhdistetaan jotain yhdistelmää, joka sammuttaa keittotason kokonaan. Nollaus on mahdollista vain vetämällä verkkopistokkeesta. Johtopäätös: hyvää vastinetta rahalle --- loistava toiminta --- selkeä ostosuositus ja me

Verified tarkastelu

This is my third induction stove top. It works without problem. One thing I dislike about it is that the on/off "button" is very sensitive and can be turned on/off by just touching it with something. My previous models both required a 2-second press, ensuring that that is what I intended to do. I'd like Klarstein to change this mechanism in future models.

Tämä on kolmas induktioliesi. Toimii ilman ongelmia. Yksi asia, jota en pidä siinä, on se, että on/off "painike" on erittäin herkkä ja se voidaan kytkeä päälle/pois päältä vain koskettamalla sitä jollain. Molemmat aiemmat mallini vaativat 2 sekunnin painalluksen, mikä varmisti, että se on se, mitä aioin tehdä. Haluaisin, että Klarstein muuttaa tätä mekanismia tulevissa malleissa.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja