Nyt tulee kuuma!

Sähkögrilli 400 °C

Sähkögrillit eivät anna grilliaromeja ja lihasta tulee mautonta? Ei meidän Grillkernillämme! Sen on kehittänyt saksalainen insinööri Felix Rennies. Kannettava grillinero saavuttaa 400 asteen lämpötilan - kaksinkertaisesti niin paljon kuin perinteiset sähkögrillit.
Nyt on aivan erityislaatuinen grillauskokemus taattu!

Kompaktia voimaa

Grillkern sopii täydellisesti käytettäväksi jalallisena mallina tai pöytägrillinä parvekkeella ilman avotulta, mutta täydellä hiiligrillin voimalla. Se vakuuttaa todella yksinkertaisella ja intuitiivisella käytöllään. Kytke päälle, grillaa ja nauti!

Tuotteeseen

J‘adore Hot Core

Integroidun 400-asteisen Hot Core -teknologian ansiosta voit grillata Grillkernillä jopa mahtavia pihvejä - ja täsmälleen sopiviksi! Lopputulos? Aromaattisen mehukasta lihaa ja rapeaksi karamellisoitunut kuori... Mmmh!

Tuotteeseen

Turvallista ja puhdasta

Kuuma runko ja jälkikäteen grilliritilän rasittava hankaaminen? Ei Grillkernillä! Kaksiseinäisen grilliastian ja kuumuutta nielevä vesihaude tekevät grillin ulkoseinistä maksimissaan 40 °C lämpimiä. Ja parasta: ritilä ja astia ovat astianpesukoneen kestävät.

Tuotteeseen

Yksi kaikille!

Grillkernillä kaikki saavat mahansa täyteen. Jippo: sen kolmen alueen järjestelmällä voi grillata samanaikaisesti pihvejä, makkaroita, vihanneksia ja leipää yksilöllisesti määritellyllä lämpötilalla. Paremmaksi ei enää grillaus muutu, vai mitä?

Tuotteeseen

Of u nu een barbecue-gourmetfreak, macho man of city couple bent - de Grillkern is er voor iedereen!

Ylös