Beretta saarekeliesituuletin Ø35cm poisto-/kiertoilma 650m³/h LED teräs Hopea
Beretta saarekeliesituuletin Ø35cm poisto-/kiertoilma 650m³/h LED teräs Hopea
Beretta saarekeliesituuletin Ø35cm poisto-/kiertoilma 650m³/h LED teräs Hopea
Beretta saarekeliesituuletin Ø35cm poisto-/kiertoilma 650m³/h LED teräs Hopea
Beretta saarekeliesituuletin Ø35cm poisto-/kiertoilma 650m³/h LED teräs Hopea
Beretta saarekeliesituuletin Ø35cm poisto-/kiertoilma 650m³/h LED teräs Hopea
Beretta saarekeliesituuletin Ø35cm poisto-/kiertoilma 650m³/h LED teräs Hopea
Beretta saarekeliesituuletin Ø35cm poisto-/kiertoilma 650m³/h LED teräs Hopea

Beretta saarekeliesituuletin

650 m³/h saarekeliesituuletin Hopea kattoon asennettava
349,99 € sis. alv
väri:

Beretta saarekeliesituuletin

349,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus
Aktiivihiilisuodatin liesituulettimiin
Aktiivihiilisuodatin liesituulettimiin Musta aktiivihiilisuodatin 53,99 € sis. alv

Huippuominaisuudet

Keskiössä: saarekeliesituuletin kattoon kiinnittämistä varten vapaasti seisovien keittoalueiden yläpuolelle

Tehokas: maksimi ilmankierto jopa 650 m³ / h

Puhdas ilma: pestävä alumiinirasvasuodatin ja aktiivihiilisuodatin keittiön hajuja vastaan

Tuotteen yksityiskohdat

Taistossa höyryjä ja keittiön hajuja vastaan: Klarstein Beretta -saarekeliesituuletin tuo keittiöön kiiltoa ja vapauttaa ilman höyryjä ja hajuja.

Täydellisyys ruoanlaittosaarekkeella. Klarstein Beretta-liesituulettimen avulla vapaasti seisovat keittolevyt saavat ylellisen viimeistelyn. Pylväsmallinen laite kiinnitetään vakaasti ja turvallisesti kattoon ja huolehtii alla olevasta liedestä. Kolmessa tehotasossa se kiertää väsymättä jopa 650 m³ / h ilmaa, vapauttaen keittiön ilman rasvasta ja hajuista. Tämä tekee siitä ihanteellisen amerikkalaiseen saarikeittiöön suurissa tiloissa. Kaikissa käyttövaiheissa kytkettävä, integroitu LED-keittolevyvalaisin tarjoaa kirkkaan, valkoisen valon. Toimintotasot ja valo valitaan helposti etulevyn kautta. Saarekeliesituuletin sopii sekä ilmanpoisto- että -kiertokäyttöön. Jotta poistoilmaputki ei ole näkyvissä, siinä on 60 cm pitkä putksen suojus, joka on kiinnitettävissä tiukasti tukirakenteeseen. Kierrätystilassa kaksi mukana tulevaa aktiivihiilisuodatinta (tuote 10027530), jotka poistavat hajut täysin.

Hieno on myös Klarstein Beretta -saarekeliesituulettimen ulkonäkö. Harjatusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu pyöreä kotelo antaa keittiösaarekkeelle tyylikkästä kiiltoa.

Puhdas ilma ja kaunis muoto: Klarstein Beretta -saarekeliesituuletin.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • virtakatkaisin laitteen edessä
 • kolme valittavissa olevaa kiertotasoa
 • integroitu valkoinen hellavalaisin, kytkettävissä kolmella tehotasolla
 • energiatehokkuusluokka C
 • irrotettava ja pestävä alumiininen rasvasuodatin
 • poistoilma- tai ilmankiertotoiminto, mukana aktiivihiilisuodattimet
 • kattokiinnikkeet ja kiinnityskehys mukana
 • vastaavia korvaavia aktiivihiilisuodattimia on saatavana tuotenumerolla 10027530
 • virtalähde: 220-240V ~ | 50 Hz
Beretta saarekeliesituuletin Ø35cm poisto-/kiertoilma 650m³/h LED teräs

Mitat & tekniset tiedot

 • Mitat liesituuletin: n. 35 x 60 cm (ØxK)
 • Suojuksen mitat: n. 35 x 60 cm (ØxK)
 • Mitat poistoilmaputki: n. 15 x 210 cm (ØxP)
 • Kokonaiskorkeus laite + suojus: 99 - 117 cm
 • Johdon pituus: 180 cm
 • Paino (liesituuletin / suojus): noin 9,4 / 5,7 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x liesituuletin
 • 1 x suojus
 • 3 x kattokiinnikekulma
 • 6 x asennustanko
 • 1 x liitinlevy
 • 1 x takaiskuventtiili (2 kpl)
 • 1 x poistoilmaputki
 • 1 x asennusmateriaali (ruuvit ja tapit)
 • 1 x poraussapluuna
 • 2 x aktiivihiilisuodatin
 • Käyttöohjeiden kielet: englanti, espanja, ranska, italia, saksa

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

369.99 €

Asiakaskokemukset

(16 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Passt alle preis leistung

Sopii kaikkiin hinta-laatusuhteisiin

Verified tarkastelu

Tolle Dunstabzugshaube mit einzigartigem Design, genau was wir gesucht haben. Unnötigerweise piepst sie, wenn ein Knopf gedrückt wird, aber das mindert nicht den Gesamteindruck. Sie ist ziemlich schwer und für die Installation sollten schon zwei Leute anpacken. Sie kam sicher verpackt und unbeschadet bei uns an.

Upea liesituuletin ainutlaatuisella muotoilulla, juuri sitä mitä etsimme. Se piippaa tarpeettomasti, kun painiketta painetaan, mutta se ei heikennä kokonaisvaikutelmaa. Se on melko raskas ja kahden ihmisen pitäisi auttaa sen asennuksessa. Se saapui turvallisesti pakattuna ja vahingoittumattomana.

Verified tarkastelu

Das Produkt ist gut allerdings könnte das Licht heller sein.

Tuote on hyvä, mutta valo voisi olla kirkkaampi.

Verified tarkastelu

Optik und Funktion (wenn das gute Stück dann mal hängt) super, sieht toll aus, funktioniert wunderbar und tatsächlich ziemlich leise. Aber die Montage war sehr schwierig.

Ulkonäkö ja toiminta (jos hyvä kappale roikkuu) upea, näyttää hyvältä, toimii upeasti ja on itse asiassa melko hiljainen. Mutta kokoaminen oli erittäin vaikeaa.

Verified tarkastelu

Die Anzugshaube ist nicht so laut wie manche schreiben! Aber der Aufbau war ne Katastrophe... die Anleitung ist sehr schlecht, das wurde aber von anderen auch bereits bemängelt. .. jetzt hängt sie... Gott sei Dank... und stylisch ist sie auch

Puvun huppu ei ole niin äänekäs kuin jotkut kirjoittavat! Mutta rakentaminen oli katastrofi... ohjeet ovat erittäin huonot, mutta muut ovat jo valittaneet siitä. .. nyt se roikkuu... luojan kiitos... ja se on myös tyylikäs

Verified tarkastelu

Dieser Dunstabzug hat und super gefallen. Jedoch fiel uns beim Auspacken schon "Geklapper" auf. Die Verpackung war nicht ausreichend. Zum Einen ist der Motor selbst nicht für den Transport gesichert, ein Plastikteil (Motorhalterung?) war abgebrochen. Auch die Umverpackung war ordentlich zerfleddert. Den Artikel haben wir zurückgeschickt. Auf einen Austausch haben wir verzichtet, da anzunehmen war, dass die Verpackung bei allen Geräten gleich sein wird. Ein Leichtgewicht ist dieser Artikel halt doch nicht, so dass man das mal so einfach hin und her schicken möchte.

Pidimme tästä liesituulettimesta todella paljon. Huomasimme kuitenkin "kolinaa" purkamisen yhteydessä. Pakkaus ei riittänyt. Toisaalta itse moottoria ei ole varmistettu kuljetusta varten, muoviosa (moottorin kiinnike?) katkesi. Myös ulkopakkaus oli pahasti repaleinen. Lähetimme tuotteen takaisin. Kieltäydyimme vaihtamasta niitä, koska oli oletettavasti pakkauksen olevan sama kaikille laitteille. Tämä artikkeli ei ole kevyt, joten haluat vain lähettää sen edestakaisin.

Verified tarkastelu

Laut ist sie, dafür hält sich die Leistung in Grenzen. Mit etwas mehr Erfindergeist könnte dies eine prima Abzugshaube sein, aktuell ist es eine Standardhaube.

Se on kovaa, mutta suorituskyky on rajallinen. Hieman kekseliäisemmällä kekseliäisyydellä tämä voisi olla loistava huppu, tällä hetkellä se on tavallinen huppu.

Verified tarkastelu

Super

Super

Verified tarkastelu

Wir sind sehr zufrieden mit der Dunstabzugshaube! Die Montage war etwas kniffelig, da die Montageanleitung nicht gerade verständlich ist und das runde Blech der Verkleidung beim über die Halterung ziehen nachgegeben hat. Aber ansonsten sind wir sehr zufrieden.

Olemme erittäin tyytyväisiä liesituulettimeen! Kokoaminen oli hieman hankalaa, koska asennusohjeet eivät ole aivan ymmärrettäviä ja verhouksen pyöreä pelti antoi periksi kannattimen yli vedettäessä. Mutta muuten olemme erittäin tyytyväisiä.

Verified tarkastelu

Tolle Haube. Tut was sie soll, schnelle Lieferung, ordentliche Verpackung. Preis - Leistung passt, nicht zu laut. Wir sind happy.

Hieno huppu. Tekee mitä pitääkin, nopea toimitus, siisti pakkaus. Vastinetta rahoille, ei liian äänekäs. olemme onnellisia

Verified tarkastelu

Top Inselhaube, super schnelle Lieferung. Verpackung top. Anleitung und Montage gut für technisch versierte Leute. Lautstärke normal und Saugleistung ist gut.

Top saaren huppu, supernopea toimitus. Pakkaus loistava. Ohjeet ja kokoonpano sopivat tekniikan taitaville. Äänenvoimakkuus normaali ja imuteho hyvä.

Verified tarkastelu

Noch schöner als auf den Bildern. Wir sind sehr zufrieden.

Vielä kauniimpi kuin kuvissa. Olemme erittäin tyytyväisiä.

Verified tarkastelu

Der Grund, warum wir diese Dunstabzugshaube gekauft haben, war, dass sie in Größe und Design sehr gut zu unserer neuen, erneuerten Küche passte. Sie war etwas teurer als wir wollten, aber sie ist definitiv aus hochwertigem Material und funktioniert einfach perfekt, leistungsstark und überhaupt nicht laut.

Syy, miksi ostimme tämän liesituulettimen, oli se, että se sopi kooltaan ja muotoilultaan erittäin hyvin uuteen kunnostettuun keittiöömme. Se oli hieman kalliimpi kuin halusimme, mutta se on ehdottomasti valmistettu laadukkaasta materiaalista ja toimii täydellisesti, voimakas eikä ollenkaan meluisa.

Verified tarkastelu

Die super leise Dunstabzugshaube hält in allen Punkten, was sie verspricht. Nach schneller Lieferung und simplen An- und Einbau nach toller Anleitung funktioniert die Haube völlig leise.

Huippuhiljainen liesituuletin pitää lupauksensa kaikilta osin. Nopean toimituksen ja yksinkertaisen kiinnityksen ja asennuksen jälkeen upeiden ohjeiden mukaan liesituuletin toimii täysin hiljaa.

Verified tarkastelu

Diese Klarstein-Dunstabzugshaube hat uns wegen ihrer Potenz und ihres Aussehens sehr zufrieden gestellt. Heute freue ich mich über unsere Entscheidung, und wenn sich etwas ändert, werde ich hier darüber berichten und sie aktualisieren. Sie funktioniert gut und nicht superlaut.

Olimme erittäin tyytyväisiä tähän Klarsteinin liesituulettimeen sen tehon ja ulkonäön vuoksi. Tänään olen tyytyväinen päätökseemme ja jos jokin muuttuu, ilmoitan ja päivitän tänne. Se toimii hyvin, eikä ole kovin kovaääninen.

Verified tarkastelu

Die Inselhaube ist Qualitativ wertig verarbeitet. Unsere Küche mit Wohnbereich hat eine Grundfläche von ca. 35m², dafür ist die Haube ausreichend, mit einer guten Saugleistung auch in niedrigster Drehzahl. Sie ist nicht zu laut und der Filter lässt sich einfach entnehmen. Leider war der Absaugschlauch im Umfang nicht passend auf den Kunststoffring des Motors, deshalb musste ich ein Panzertape verwenden.

Saaren huppu on käsitelty laadukkaasti. Keittiömme olohuoneineen on lattiapinta-alaltaan n. 35m², tähän riittää liesituuletin hyvällä imuteholla pienimmälläkin nopeudella. Se ei ole liian kovaääninen ja suodatin voidaan helposti irrottaa. Valitettavasti imuletku ei sopinut moottorin muovirenkaaseen, joten jouduin käyttämään ilmateippiä.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja