Helena 90 -liesituuletin 595 m³/h LED-näyttö musta 90 cm | Musta
Helena 90 -liesituuletin 595 m³/h LED-näyttö musta 90 cm | Musta
Helena 90 -liesituuletin 595 m³/h LED-näyttö musta 90 cm | Musta
Helena 90 -liesituuletin 595 m³/h LED-näyttö musta 90 cm | Musta
Helena 90 -liesituuletin 595 m³/h LED-näyttö musta 90 cm | Musta
Helena 90 -liesituuletin 595 m³/h LED-näyttö musta 90 cm | Musta
Helena 90 -liesituuletin 595 m³/h LED-näyttö musta 90 cm | Musta
Helena 90 -liesituuletin 595 m³/h LED-näyttö musta 90 cm | Musta
Helena 90 -liesituuletin 595 m³/h LED-näyttö musta 90 cm | Musta

Helena 90 -liesituuletin

595 m³/h kuvuton liesituuletin, seinälle asennettava liesituuletin Musta seinälle asennettava
236,99 € sis. alv
leveys:
väri:

Helena 90 -liesituuletin

236,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Kaikki 23.10. ja 30.11.2023 välisenä aikana tehdyt ostokset voi palauttaa 31.1.2024 mennessä.

60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus
Zarah Zelda Zola - aktiivihiilisuodatin
Zarah Zelda Zola - aktiivihiilisuodatin Musta aktiivihiilisuodatin 20,99 € sis. alv
Rasvasuodatin liesituulettimille
Rasvasuodatin liesituulettimille alumiininen rasvasuodatin Hopea 32,99 € sis. alv

Huippuominaisuudet

Energiaasäästävä ja ympäristöystävällinen: energialuokka A

Voimakkaasti käryä vastaan: max. tuuletusteho 595 m3/h

Tunnelmavalaistus: Balanced Light Concept yhdeksällä värivaihtoehdolla

Tuotteen yksityiskohdat

Klarstein Helena 90 -liesituuletin vakuuttaa energialuokalla A, takaa vahvan tuuletuksen ja loistaa värikkään tunnelmavalaistuksen ansiosta aivan erityisessä valossa.

Helena 90 -liesituuletin on helppo säätää sopivaksi meneillä olevan kokkailun tarpeisiin kolmen eri tehotason avulla. Korkeimmalla tehotasolla tuuletin kuljettaa ilmaa jopa 595 m³/h, ja se hoitelee jopa useamman ruokalajin höyryt kerralla. Modernin tekniikan ansiosta laite on 63 dB:n käyttöäänellä vähä-ääninen ja energialuokalla A se kuluttaa vain vähän energiaa. Klarstein Helena 90 -liesituuletin ei viehätä vain ylellisellä ulkonäöllään, vaan myös erikseen päällekytkettävällä tunnelmavalaistuksella, jossa on yhdeksän eri värivaihtoehtoa. Seinään kiinnitettävä liesituuletin antaa siten jokaiselle keittiölle omanlaisensa tunnelman. Kaksi valkoista LED-valaisinta huolehtii lisäksi hyvästä näkyvyydestä pannujen ja kattiloiden äärellä. Kaikki säädöt voidaan tehdä laitteessa olevan näytöllisen kosketuskäyttöpaneelin avulla. Toimitukseen sisältyy tarvittava asennusmateriaali, poistoilmaputki sekä sopiva hormi. Kahden aktiivihiilisuodattimen avulla liesituuletin voidaan vaivatta muuntaa kiertoilmakäyttöiseksi.

Energiaasäästävä, ympäristöystävällinen, tehokas ja kirkkaasti valaistu: Klarstein Helena 90 -liesituulettimen tärkeimmät ominaisuudet pähkinänkuoressa.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • Energialuokka: A
 • Valittavat LED-värit: valkoinen, punainen, vihreä, sininen, keltainen, liila, oranssi, turkoosi ja keltavihreä
 • Vähä-ääninen käytössä: 63 dB korkeimmalla tehotasolla
 • Helppo muuntaa kiertoilmakäyttöiseksi kahden aktiivihiilisuodattimen avulla (tuote 10030727)
 • Asennusmateriaalisetti seinäpidikkeineen, proppuineen ja ruuveineen
 • Jännite: 220–240 V~ | 50/60 Hz
Helena 90 -liesituuletin 595 m³/h LED-näyttö musta

Mitat & tekniset tiedot

 • Mitat (laitteen max. mitat): n. 90 x 51,5 x 33 cm (LxKxS)
 • Laitteen min./max. syvyys: 12/33 cm
 • Poistoputken halkaisija: 15 cm (Ø)
 • Virtajohdon pituus: n. 140 cm
 • Paino: n. 21 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x liesituuletin
 • 1 x poistoputki
 • 1 x asennusmateriaali
 • 2 x suuntaventtiili
 • Saksankielinen käyttöohje (muut kielet: englanti, ranska, espanja ja italia)

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

275.99 €

Asiakaskokemukset

(17 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Ist ziemlich laut, saugleistung ist akzeptabel habe sie auf Umluftbetrieb laufen

On melko äänekäs, imuteho on hyväksyttävä, ne toimivat kierrätystilassa

Verified tarkastelu

Außer der etwas lauten Geräusche ein schönes Produkt. Tut was es soll und sieht sehr schick aus mit den LEDs und es war sehr leicht zu montieren.

Hieman kovaa ääntä lukuun ottamatta mukava tuote. Tekee mitä pitääkin ja näyttää erittäin älykkäältä LEDien kanssa ja se oli erittäin helppo koota.

Verified tarkastelu

Vom Geräuschpegel ist sie OK. Das ist wie mit einer Waschmaschine, Geräuschlos geht nichts.

Melutaso on OK. Se on kuin pesukone, mikään ei toimi äänettömästi.

Verified tarkastelu

Na ja 5 Sterne wären zuviel gewesen. Aber wie gesagt, alles in Ordnung

No, 5 tähteä olisi ollut liikaa. Mutta kuten sanoin, kaikki on hyvin

Verified tarkastelu

Das Design ist toll. Touchpad für Licht und Lüfter funktioniert tadellos. Die Verschiedenen Einstellungen für das farbige Hintergrundlicht ist ein nettes AdOn. Und die Montage ist denkbar einfach. Schafft man auch allein. Die mitgelieferten Kohlefilter lassen sich ebenfalls einfach einbauen. Die Saugleistung ist akzeptabel und die Küche riecht später nicht ewig nach dem, was man gekocht, oder gebraten hat. Die Blende kann man etwas abklappern. Damit soll erreicht werden, das der Dampf/Qualm besser eingefangen werden kann. Hier hätte ich mir gewünscht, dass die Blende eine Art stufenlose Arretierung hätte. Woher die Angaben der Lautstärke herkommen, ist mir unerklärlich. Wenn ich etwa 5 Meter von der Haube entfernt stelle und dann die Lautstärke messe, erhalte ich den angegebenen Wert bei kleinster Leistungsstufe. Ansonsten sind es gut 76 bis 78 dB. Schade eigentlich. Deshalb nur drei Sterne in der Gesamtbewertung

Suunnittelu on loistava. Valon ja tuulettimen kosketuslevy toimii täydellisesti. Värillisen taustavalon eri asetukset on mukava lisäosa. Ja kokoaminen on erittäin helppoa. Voit tehdä sen yksin. Mukana toimitetut hiilisuodattimet on myös helppo asentaa. Imuteho on hyväksyttävä, eikä keittiö haise ikuisesti keitetyltä tai paistetulta. Aukkoa saa hieman alaspäin. Näin varmistetaan, että höyry/savu saadaan talteen paremmin. Tässä olisin toivonut, että aukossa olisi eräänlainen portaaton lukitus. Minulle on käsittämätöntä, mistä tieto määrästä tulee. Jos seison noin 5 metrin päässä liesituulettimesta ja mittaan sitten äänenvoimakkuuden, saan määritetyn arvon pienimmällä tehotasolla. Muuten se on hyvä 76-78 dB. Harmi itse asiassa. Kokonaisarviossa siis vain kolme tähteä

Verified tarkastelu

Insgesamt kann ich fünf Sterne geben. Preis-Leistungsverhältnis passt. Die Ansaugleitung entspricht meinen Erwartungen. In der höchsten Stufe ist sie für mein Empfinden etwas zu laut. Sieht aber super aus und mit der zusätzlichen Hintergrundbeleuchtung(die natürlich nur ein optisches Gimmick ist) macht sie ordentlich was her.

Kaiken kaikkiaan voin antaa viisi tähteä. Hinta-laatusuhde kohdillaan. Imulinja vastaa odotuksiani. Mielestäni se on hieman liian kovaa korkeimmalla tasolla. Mutta se näyttää hyvältä ja lisätaustavalolla (joka on tietysti vain optinen temppu) se näyttää todella hyvältä.

Verified tarkastelu

Neue beleuchtete Abzugshaube. Die Saugleistubg ist gut und durch die vielseitige Beleuchtung ein Hingucker :-) in der Küche . Geräuschpegel ist eher mittelmäßig. Eine Anleitung wie sie angebaut wird war nicht vorhanden Ebenso haben wir die Schrauben mdurch stabilere ersetzt. Nun hängt sie und erfüllt ihren Zweck.

Uusi valaistu liesituuletin. Imuteho on hyvä ja monipuolinen valaistus on katseenvangitsija :-) keittiössä. Melutaso on melko keskinkertainen. Kiinnitysohjeita ei ollut, vaan vaihdoimme myös ruuvit vakaampiin. Nyt se roikkuu ja palvelee tarkoitustaan.

Verified tarkastelu

Die Medien konnten nicht geladen werden. Gutes Gerät, Preis ist ok. Ist etwas laut aber denke hält sich in Grenzen. Saugleistung ist gut.

Tietovälinettä ei voitu ladata. Hyvä laite, hinta kohdallaan. Se on vähän meluisa, mutta mielestäni se on rajoissa. Imuteho on hyvä.

Verified tarkastelu

Die Aufbauanleitung die dabei liegt kann man überhaupt nicht nutzen, man muss schon sehr Handwerklich begabt sein um diese Haube angebracht zu bekommen. Eine Schablone und Übersicht wäre sehr gut gewesen….. Die Saugleistung ist ok könnte aber besser sein…. Der Geräuschpegel ist der Leistung angepasst…. Was ein richtig schönes Feature ist, ist die Beleuchtung an den Seiten …..

Mukana olevia asennusohjeita ei voi käyttää ollenkaan, sinun on oltava erittäin kätevä saada tämä huppu kiinni. Malli ja yleiskatsaus olisivat olleet erittäin hyviä... Imuteho on ok, mutta voisi olla parempi... Melutaso on sovitettu suorituskykyyn…. Mikä on todella mukava ominaisuus on valaistus sivuilla.....

Verified tarkastelu

Die Dunstabzugshaube ist wirklich extrem laut auch auf der 1.stufe Ansonsten ist sie toll und die saugleistung ist super.

Liesituuletin on todella äärimmäisen äänekäs, jopa 1. tasolla.. Muuten se on loistava ja imuteho on suuri.

Verified tarkastelu

Wir haben intensiv die Geräte der verschiedenen Hersteller verglichen und sind bei diesem Gerät von Klarstein gelandet. Die Lieferung erfolgte schnell, das Gerät war super verpackt. Wenn es einmal an der Wand hängt ist es ein top Gerät, das alles hält was es verspricht. Die Hintergrundbeleuchtung mit seiner Vielzahl an Farben ist angenehm und stylisch. Der Geräuschpegel ist im Vergleich zum Altgerät gut. ABER... Leider kann ich keine volle Punktzahl vergeben, da die Montage kein Genuss war. Die Anleitung in allen Sprachen dieser Welt sagt Leider nichts über Montagehöhen (muss man ergoogeln). Keine Maßangaben zu Lichabständen oder Tipps zur Montage vorhanden. Eine Schablone hätte hier viel Arbeit ersparen können. Schade!! Aber wenn es dann hängt- topp!!

Vertasimme intensiivisesti eri valmistajien laitteita ja päädyimme tähän Klarsteinin laitteeseen. Toimitus oli nopea ja laite oli pakattu erittäin hyvin. Kun se on ripustettu seinälle, se on huippulaite, joka tekee kaiken, mitä lupaa. Taustavalo monipuolisine väreineen on miellyttävä ja tyylikäs. Melutaso on hyvä verrattuna vanhaan laitteeseen. MUTTA... Valitettavasti en voi antaa täydellisiä pisteitä, koska kokoonpano ei ollut ilo. Valitettavasti ohjeet kaikilla maailman kielillä eivät kerro mitään asennuskorkeuksista (pitää googlettaa). Valoetäisyyksille ei ole mittoja tai asennusvinkkejä. Malli olisi voinut säästää paljon työtä täällä. Sääli!! Mutta kun se roikkuu - hienoa!

Verified tarkastelu

Nabend. Also ich muss sagen das hier viele Menschen schimpfen über anbau usw. Wer handwerklich etwas geschickt ist bekommt das Ding an die Wand. Ich habe nur die Metallschiene mit den 3 Löchern genutzt. Dazu aber selber gute Dübel und Schrauben verwendet.das sollte halten...Schließlich wiegt das Gerät keinen 50 kg. Wir sind über Preis, Lieferzeit, Aufbau und Optik zu 100% überzeugt. Das Ambiente Licht ist natürlich der Hingucker. Danke Amazon !!!

Hyvää iltaa. No, täytyy sanoa, että monet valittavat viljelystä jne. Jokainen, joka on vähän kätensä näppärä, voi saada tavaran seinälle. Käytin vain metallikiskoa, jossa on 3 reikää. Mutta itse käytit hyviä tappeja ja ruuveja, sen pitäisi kestää... Eihän laite paina 50 kg. Olemme 100% vakuuttuneita hinnasta, toimitusajasta, rakenteesta ja ulkonäöstä. Ympäristön valo on tietysti katseenvangitsija. Kiitos Amazon!!!

Verified tarkastelu

Erstes Gerät kam defekt an, Glasbruchschaden. Anstandslos und schnell ersetzt. Prima. Das an die Wand bringen stellte sich dann ziemlich schwierig dar. Leider sind die gedruckten Informationen, sagen wir, rudimentär. Für alle Nicht-Handwerker unter uns nur so viel: senkrechte Mittellinie anzeichnen und davon aus alle Bohrungen markieren! Und ja, die kleine Metallleiste mit den drei Bohrungen muss auch an die Wand. Nehmen Sie eigene Dübel und Schrauben mit reellen Querschnitten, das beiliegende Zeug geben Sie den Kindern! Ansonsten gutes Teil zum guten Preis.

Ensimmäinen laite saapui viallisena, rikkoutuneena lasina. Vaihdettu nopeasti ja epäröimättä. Hieno. Sen laittaminen seinälle osoittautui melko vaikeaksi, valitettavasti painetut tiedot ovat, sanotaanko, alkeellisia. Vain tämän verran meille kaikille, jotka emme ole käsityöläisiä: piirrä pystysuora keskiviiva ja merkitse kaikki reiät sieltä! Ja kyllä, pienen metalliliuskan, jossa on kolme reikää, on oltava myös seinässä. Käytä omia tappejasi ja ruuvejasi, joilla on todelliset halkaisijat ja anna lapsille mukana tulevat tavarat! Muuten hyvä osa edulliseen hintaan.

Verified tarkastelu

Sehr schneller versandt. Frage mich immer noch wofür? Also eine Woche kann ich locker mal auf was warten..... also die Haube ist klasse saugt macht Lärm und leuchtet. Die seitlichen Leuchten find ich persönlich Hammer. ob sie jetzt Alltags Tauglich ist werd ich aber noch mal schreiben.

Lähetetty erittäin nopeasti. Edelleen mietityttää minkä takia? Joten voin helposti odottaa viikon jotain..... huppu on hieno, imee, pitää ääntä ja palaa. Henkilökohtaisesti mielestäni sivuvalot ovat mahtavia. sopiiko se nyt jokapäiväiseen käyttöön, kirjoitan uudestaan.

Verified tarkastelu

Ich suchte für unsere Eckküche eine Abzugshaube, die nicht so tief ist, das sie den Hängeschrank nicht verdeckt und er sich weiter problemlos öffnen lässt. Die Maße sind dafür super, er ist etwas schmaler und nicht so tief und hat dennoch 595 m³/h. Das Ambilight gefällt mir auch gut und die Farbauswahl ist ausreichend. Eine Anleitung ist dabei und die Montage war super simpel und problemlos. Der Preis ist ebenfalls sehr angenehm.

Etsin nurkkakeittiöämme liesituuletinta, joka ei ole niin syvä, että se ei peitä seinäkaappia ja se on avattavissa ilman ongelmia. Mitat ovat sille mahtavat, se on vähän kapeampi ja ei niin syvä ja silti 595 m³/h. Pidän myös Ambilightista ja värivalikoima on riittävä. Ohjeet ovat mukana ja kokoaminen oli erittäin helppoa ja vaivatonta. Hinta on myös erittäin miellyttävä.

Verified tarkastelu

Sieht super aus! Montage, wenn man weiß wie, super einfach und schnell Abzug ist sehr gut. Leider nur rote Beleuchtung. Ich hätte die Montage gerne ohne die Verschalung gehabt, aber dann ist es sehr laut.

Näyttää hyvältä! Kokoaminen, jos osaat, superhelppo ja nopea laukaisu on erittäin hyvä. Valitettavasti vain punainen valo. Olisin halunnut kokoonpanon ilman koteloa, mutta silloin se on erittäin kovaa.

Verified tarkastelu

die Klarstein Helena Kopffreihaube wurde schnell durch amazon geliefert. Sie war sehr gut verpackt, so dass keine Lieferschäden zu verzeichnen waren. Das Montieren ist für jeden guten Heimwerker kein Problem. Die Vorgegebenen Funktionen sind vorhanden und funktionieren sehr gut. Würde ich wieder kaufen, Geräusche sind vertretbar und gehen im Alltag angemessen unter. Es wäre zwar nicht schlecht seitens des Herstellers daran einige Dezibel zu mindern.

amazon toimitti Klarstein Helena -huuvan nopeasti. Se oli pakattu erittäin hyvin, joten ei ollut kuljetusvaurioita. Asennus ei ole ongelma kenellekään hyvälle tee-se-itse-käyttäjälle. Oletustoiminnot ovat olemassa ja toimivat erittäin hyvin. Ostaisinko uudelleen, äänet ovat hyväksyttäviä ja häviävät asianmukaisesti jokapäiväisessä elämässä. Valmistajan puolelta ei olisi paha alentaa muutama desibeli.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja