Vinovilla 17 Built-In Duo kaksialueinen viinijääkaappi 53l 17 pullolle 3 väriä lasiovi Valkoinen
Vinovilla 17 Built-In Duo kaksialueinen viinijääkaappi 53l 17 pullolle 3 väriä lasiovi Valkoinen
Vinovilla 17 Built-In Duo kaksialueinen viinijääkaappi 53l 17 pullolle 3 väriä lasiovi Valkoinen
Vinovilla 17 Built-In Duo kaksialueinen viinijääkaappi 53l 17 pullolle 3 väriä lasiovi Valkoinen
Vinovilla 17 Built-In Duo kaksialueinen viinijääkaappi 53l 17 pullolle 3 väriä lasiovi Valkoinen
Vinovilla 17 Built-In Duo kaksialueinen viinijääkaappi 53l 17 pullolle 3 väriä lasiovi Valkoinen
Vinovilla 17 Built-In Duo kaksialueinen viinijääkaappi 53l 17 pullolle 3 väriä lasiovi Valkoinen
Vinovilla 17 Built-In Duo kaksialueinen viinijääkaappi 53l 17 pullolle 3 väriä lasiovi Valkoinen

Vinovilla 17 Built-In Duo kaksialueinen viinijääkaappi

138 0 17
635,99 € sis. alv
väri:
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

Lasin takana: viinijääkaappi esittelee sisällön

Ohut muotoilu: vähimmäisleveys 30 cm

Muokattava käyttää: vapaasti seisova tai upotettavissa tai tason alle asennettavissa

Tuotteen yksityiskohdat

Tyylikäs muotoilu ja värikäs esittely: Klarstein Vinovilla 17 Built-In Duo kaksoisviinijääkaappi sopii ohuen muotoilunsa ansiosta lähes mihin tahansa tilaan! Kaksi vyöhykettä voidaan säätää erikseen, joten voit jäähdyttää ja säilyttää puna- ja valkoviiniä samanaikaisesti. Myös samppanja, kuohuviinit tai muut herkät juomat säilyvät optimaalisesti pitkään viinijääkaapissa. Parhaiden säilytys- ja jäähdytysolosuhteiden lisäksi se tarjoaa viinikokoelmallesi ylellisen näyttämön: lasin takana pullot esittäytyvät upeasti - valaistuina punaisella, sinisellä tai valkoisella.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • ohjaus: kosketuspaneeli
 • energiatehokkuusluokka G
 • äänitehotaso: max. 43 dB
 • sisäänrakennettava laite: kyllä, voidaan käyttää myös vapaasti seisovana
 • kompressorijäähdytys
 • tilavuus: 53 litraa
 • kapasiteetti: 17 pulloa
 • jäähdytysalueet: 2
 • ylemmän osan lämpötila: 5-12 °C
 • alemman osan lämpötila: 12-20 °C
 • lämpötilan näyttö: celsius, fahrenheit
 • optimaalinen ympäristön lämpötila: 16 - 38 °C
 • hyllyjen lukumäärä: 4
 • materiaali hyllyt: pyökki
 • oven kätisyys: oikea, ei vaihdettavissa
 • sisävalaistus: punainen, sininen tai valkoinen
 • lasiovi ruostumattomalla teräskehyksellä
 • merkkiääni, kun ovi on auki pidempään (5 minuuttia)
 • varoitussignaali myös liian alhaisesta/korkeasta lämpötilasta ja kosteudesta
 • jalat
 • kylmäaine: R600a
Vinovilla 17 Built-In Duo kaksialueinen viinijääkaappi 53l 17 pullolle 3 väriä lasiovi

Mitat & tekniset tiedot

 • mitat (ilman kahvaa): noin 29,5 x 82 x 57,5 cm (LxKxS)
 • mitat (kahvalla): n. 29,5 x 82 x 60 cm (LxKxS)
 • asennusmitat (minimi): 30,5 x 82,5 x 61 cm (LxKxS)
 • sisämitat ylempi jäähdytysalue: noin 21,5 x 27 x 43 cm (LxKxS)
 • alemman jäähdytysalueen sisämitat: n. 21,5 x 34 x 43 cm (LxKxS)
 • virtajohdon pituus: n. 200 cm
 • paino: n. 15 kg
 • teho: 90 W
 • vuotuinen energiankulutus: 137,97 kWh/vuosi
 • käyttöjännite: 220-240 V~ | 50/60 Hz

Toimituskokonaisuus

 • 1 x viinikaappi
 • 4 x puuhylly
 • käyttöohje monilla kielillä

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(10 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Der Klarstein Weinkühlschrank fügt sich hervorragend in unsere weiße Küche ein und ist ein Hingucker. Erstaunlich, dass auch bei dieser Größe zwei Temperaturzonen zur Verfügung stehen. Ein Nachteil ist, dass man 17 Flaschen nicht unterbringt, und bei bauchigen Flaschen sind die Einschubfächer zu schmal bemessen. Fazit: für den Privathaushalt ein schönes Gerät, für den Alltagsgebrauch völlig ausreichend und chic. Nicht mehr, aber auch nicht weniger.

Klarstein-viinijääkaappi sopii täydellisesti valkoiseen keittiöömme ja on katseenvangitsija. On hämmästyttävää, että kaksi lämpötilavyöhykettä on saatavana jopa tällä koolla. Haittapuolena on, että 17 pulloa ei voida majoittaa ja sipulipullojen lokerot ovat liian kapeita. Johtopäätös: mukava laite kotitalouksiin, täysin riittävä ja tyylikäs jokapäiväiseen käyttöön. Ei enempää mutta ei myöskään vähempää.

Verified tarkastelu

Wir Haben den Weinkählschrank im Speisezimmer untergebracht, den einen Punkt Abzug gibt es für die Laufgeräusch.Die ist aber immer nur kurz. Damit kann man leben. Sonst alles bestens wie beschrieben.

Panimme viinijääkaapin ruokasaliin, juoksumelusta vähennetään yksi piste, mutta se on aina lyhyt. Sen kanssa voi elää. Muuten kaikki kuvatulla tavalla.

Verified tarkastelu

Der Stil und die farbige Beleuchtung hat uns gefallen und es passte von den Maßen perfekt in die Einbauküche. Sieht jetzt super aus.

Pidimme tyylistä ja värillisestä valaistuksesta ja mitat sopivat täydellisesti kalustettuun keittiöön. Näyttää hienolta nyt.

Verified tarkastelu

Bis auf leicht verbogene Lüftungsgitter(deswegen 1 Punkt abzug) schönes und gut funktionierendes Gerät, kann nur weiter empfehlen.

Hieman taipuneita tuuletusritilöitä lukuunottamatta (siis 1 pisteen vähennys) kaunis ja hyvin toimiva laite, ei voi kuin suositella.

Verified tarkastelu

Größe passt perfekt als Unterbau. Leichte Bedienung, schickes Aussehen. Die Holzeinschübe sind etwas dünn und damit wackelig.

Koko sopii täydellisesti pohjaksi. Helppokäyttöinen, tyylikäs ulkonäkö. Puiset sisäosat ovat hieman ohuita ja siksi huojuvia.

Verified tarkastelu

Der Weinkühler hat meine Erwartungen voll erfühlt. Das Preis-Leistungsverhältnis ist absolut OK und die Kühlung funktioniert in den zwei Zonen absolut exakt. Die einstellbare Beleuchtung läßt den Weinkühler echt edel aussehen.

Viininjäähdytin vastasi täysin odotuksiani. Hinta-laatusuhde on aivan OK ja jäähdytys toimii aivan täsmälleen kahdella vyöhykkeellä. Säädettävä valaistus saa viinikaapin näyttämään todella tyylikkäältä.

Verified tarkastelu

Der Kühlschrank ist ein Schmuckstück für die Wohnung. Sowohl die Rotweine (unten) als auch die Weiß- und Roseweine werden den Angaben entsprechend sehr gut gekühlt.

Jääkaappi on kodin helmi. Sekä punaviinit (alla) että valko- ja ruusuviinit jäähdytetään tietojen mukaan erittäin hyvin.

Verified tarkastelu

Einfach ein grandioses Produkt. Ich habe länger nach einem Weinschrank geschaut der in eine bestimmt Ecke unseres Wohnzimmers passt. Wichtig war für mich, dass ich verschiedene Weinsorten darin lagern kann, weil ich nicht den Platz für 2 Kühler habe und auch nicht das Geld für 2 ausgeben wollte. Deshalb habe ich mich schlussendlich für den Klarstein Vinovilla Duo 17 entschieden - eine durchweg gute Entscheidung wie ich jetzt finde. Zunächst mal kam er zügig, unkompliziert und ohne Schäden bei mir an, dann macht er einen wirklich hochwertigen Eindruck und sieht sehr Edel aus. Auch funktionieren tut er optimal. 2 Weinflaschen passen auf jeder Etage nebeneinander und auch die unterschiedlichen Temperaturen werden sehr gleichmäßig gehalten. Ich kann ihn also uneingeschränkt weiterempfehlen.

Yksinkertaisesti loistava tuote. Olen etsinyt viinikaappia, joka sopii olohuoneemme tiettyyn nurkkaan. Minulle oli tärkeää, että pystyin säilyttämään siihen erilaisia viinejä, koska minulla ei ollut tilaa kahdelle jäähdyttimelle, enkä myöskään halunnut käyttää rahaa kahdelle. Siksi päätin vihdoin Klarstein Vinovilla Duo 17:n - mielestäni jatkuvasti hyvä päätös. Ensinnäkin se tuli minulle nopeasti, helposti ja vaurioitta, sitten se tekee todella laadukkaan vaikutelman ja näyttää erittäin tyylikkäältä. Se toimii myös täydellisesti. Jokaiselle tasolle mahtuu 2 viinipulloa vierekkäin ja eri lämpötilat säilyvät myös erittäin tasaisina. Joten voin suositella häntä varauksetta.

Verified tarkastelu

Absolut begeistert von diesem hochwertigen Weinkühlschrank. Der erste Eindruck überzeugte mich auf Anhieb. Die Bedienung ist simpel und selbsterklärend. Die Holzeinschübe machen einen stabilen und soliden Eindruck. Die LED Beleuchtung wirkt nicht wie von mir befürchtet etwas billig, sondern im Gegenteil. Die LED Beleuchtung ist der absolute Hingucker. Auch technisch überzeugt der Weinkühlschrank von Klarstein auf voller Linie. Er funktioniert tadellos. Nicht nur für Weine und Schaumweine, sondern für alle Arten von Getränken, welche richtig temperiert werden sollen, ist dieses Produkt perfekt geeignet. Absolut empfehlenswert und ein optisches Highlight für jeden Haushalt.

Olen todella tyytyväinen tähän korkealaatuiseen viininjäähdyttimeen. Ensivaikutelma vakuutti minut heti. Käyttö on yksinkertaista ja itsestään selvää. Puiset sisäosat tekevät vakaan ja vankan vaikutelman. LED-valaistus ei näytä yhtään halvalta, kuten pelkäsin, vaan päinvastoin. LED-valaistus on ehdoton katseenvangitsija. Klarstein-viininjäähdytin on myös teknisesti vaikuttava kautta linjan. Se toimii täydellisesti. Tämä tuote ei ole täydellinen vain viineille ja kuohuviineille, vaan kaikentyyppisille juomille, jotka on säilytettävä oikeassa lämpötilassa. Erittäin suositeltava ja visuaalinen kohokohta jokaiseen kotiin.

Verified tarkastelu

Wow ! Ich bin einfach nur mehr als zufrieden mit dem Wein Kühlschrank. Er sieht nicht nur perfekt aus sondern bietet auch noch die perfekt gekühlte Weintemperatur die man sich wünscht. Die LED Farben sehen auch überhaupt nicht billig aus sondern wirken eher hochwertig. Auch Hochwertig sind die Holzeinschübe zwischen den gelagerten Weinflaschen. Die Bedienung der Temperaturknöpfe ist auch super einfach und sie funktionieren alle Einwandfrei. Ich bin super happy, dass ich mir dieses Schmuckstück zugelegt habe.

Vau ! Olen vain enemmän kuin tyytyväinen viinijääkaappiin. Se ei vain näytä täydelliseltä, vaan tarjoaa myös täydellisen jäähdytetyn viinin lämpötilan, jonka haluat. LED-värit eivät näytä ollenkaan halvoilta, mutta näyttävät olevan korkealaatuisia. Myös säilytettyjen viinipullojen välissä olevat puiset sisäosat ovat laadukkaita. Lämpötilapainikkeiden käyttö on myös erittäin helppoa ja ne toimivat kaikki täydellisesti. Olen erittäin iloinen, että ostin tämän korun.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja