Nauti kesästä

Klarstein kesätarvikkeet 2021

Vihdoin kesä on täällä! Klarstein tarjoaa ilmastointilaitteita ja jäätelökoneita kuumuutta vastaan. Kerromme millä laitteilla saat virkistävää syömistä tai juomista ja voit pitää pääsi kylmänä. Paikoillanne, valmiit, kesä!

Kesätarvikkeet maukkaisiin virvokkesiin...

Jäätelöä lusikoimiseen...

Etkö voi kuvitella kesää ilman jäätelöä? Luo kotiisi Dolce Vita jäätelökoneellamme! Tehokkailla kompressoreilla loihdit herkullisia sorbetteja, jäätelöluomuksia tai frozen yoghurtteja vain muutamassa tunnissa. Loistavan punainen Vanilla Sky loistaa keittiössäsi.

Tuotteeseen

Kategoriaan

…ja kylmiä juomia…

Klarstein jäätelökoneilla

Odotatko jo innolla jääkylmää cocktailia auringonlaskun aikaan? Klarstein Coolio jääpalakone voi valmistaa jopa 20 kg jäätä päivittäin. Täydellinen juhliin, perhetapaamisiin ja yhteisiin illanviettoihin, eikö vain?

Tuotteeseen

Kategoriaan

Kesätarvikkeet viilentävät miellyttävästi...

Klarstein ilmastointilaitteet

Ulkona on kuuman kesäistä ja kaipaat kotiin palatessasi virkistävää viileyttä? Ei hätää! Siirettävät ilmastointilaitteet jäähdyttävät huonetta tehokkaasti, ja ne voidaan helposti kiinnittää ikkunaan tai oveen köydellä. Joitakin mallejamme, kuten Iceblock Prosmart 12:ta, voi käyttää kätevästi myös matkalla Klarstein App -sovelluksen avulla.

Tuotteeseen

Kategoriaan

Klarstein ilmanjäähdyttimet

Virkistävää ilmavirtaa ihollesi.
Vesisäiliö jäähdyttää ja lisäksi kosteuttaa haihtuvaa ilmaa. Kevyt ja siirettävä, joten voit sijoittaa sen melkein minne tahansa tuomaan viileän tuulahduksen. Skyscraper Ice -ilmanjäähdytin sulautuu tyylikkään muotoilunsa ansiosta mihin tahansa ympäristöön.

Tuotteeseen

Kategoriaan

Klarstein tuulettimet

Mikä olisikaan raikasta ilmaa parempi viilennyskeino? Tuulettimemme tuovat aina (miellyttävän) tuulahduksen ja ovat mallista riippuen jopa niin hiljaisia, että ne voi laittaa makuuhuoneeseen. Sommerwindin enimmäismelutaso on 58 dB, joka vastaa sateen, jääkaapin tai hiljaisen keskustelun äänenvoimakkuutta.

Tuotteeseen

Kategoriaan

Ylös