Belle Epoque 1910 retro-stereojärjestelmä levysoitin CD-soitin kaiutin
Belle Epoque 1910 retro-stereojärjestelmä levysoitin CD-soitin kaiutin
Belle Epoque 1910 retro-stereojärjestelmä levysoitin CD-soitin kaiutin
Belle Epoque 1910 retro-stereojärjestelmä levysoitin CD-soitin kaiutin
Belle Epoque 1910 retro-stereojärjestelmä levysoitin CD-soitin kaiutin
Belle Epoque 1910 retro-stereojärjestelmä levysoitin CD-soitin kaiutin
Belle Epoque 1910 retro-stereojärjestelmä levysoitin CD-soitin kaiutin
Belle Epoque 1910 retro-stereojärjestelmä levysoitin CD-soitin kaiutin
Belle Epoque 1910 retro-stereojärjestelmä levysoitin CD-soitin kaiutin
Belle Epoque 1910 retro-stereojärjestelmä levysoitin CD-soitin kaiutin

Belle Epoque 1910 retro-stereojärjestelmä

0 37 cm retro-stereolaitteisto
170,99 € 184,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

monipuolinen: levysoitin, CD-soitin, kasettipesä, FM-radioviritin ja stereokaiuttimet

laadukas ääni: stereoääni kahden ulkoisen kaiuttimen (2 x 5 W RMS) ansiosta

klassinen: levysoitin, jossa on hihnakäyttö ja automaattinen käynnistys/pysäytys

Tuotteen yksityiskohdat

Auna Belle Epoque 1910 -vintage-stereojärjestelmä yhdistää menneisyyden parhaat puolet ja tulevaisuuden teknologian. Klassisiin toistovaihtoehtoihin kuuluu levysoitin, jolla voi toistaa vinyylilevyjä kolmella nopeudella: 33 1/3, 45 ja 78 rpm. Lisäksi järjestelmässä on kasettipesä äänikasettien toistamiseen sekä CD-soitin ja FM-radioviritin.

Jotta myös moderneja toistovälineitä voidaan käyttää, aunan retromusiikkijärjestelmässä on MP3-yhteensopiva USB-liitäntä ja SD-korttipaikka. Bluetooth-vastaanottimen avulla voit suoratoistaa musiikkia langattomasti älypuhelimesta, tabletista tai tietokoneesta. Huomaamattomasti asennettu CD-asema lukee yleisimpiä levytyyppejä ja täydentää toimintovalikoimaa järkevällä tavalla.

Massiivisesta MDF-levystä valmistetun, sulavalinjaisen kotelon lisäksi messinginväriset koriste-elementit korostavat nostalgista ilmettä ja tekevät auna Belle Epoque 1910 -retro-stereojärjestelmästä katseenvangitsijan missä tahansa olohuoneessa.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • levysoittimen toistonopeudet: 33 1/3, 45 ja 78 kierrosta minuutissa
 • mukana adapteri 45 kierrokselle minuutissa
 • keraaminen äänirasia timanttineulalla
 • ulkoiset kaiuttimet 2 x 5 W RMS
 • AUX-sisääntulo
 • Bluetooth: 4.0
 • kotelon materiaali: MDF
 • LED-näyttö
 • käyttöjännite: 100–240 V~ | 50/60 Hz
c
Belle Epoque 1910 retro-stereojärjestelmä levysoitin CD-soitin kaiutin

Mitat & tekniset tiedot

 • stereojärjestelmän mitat: n. 37 x 21,5 x 34,5 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • kaiuttimen mitat: n. 14 x 20,5 x 14,5 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • stereojärjestelmän paino: n. 5,7 kg
 • kaiuttimen paino: n. 0,9 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x retro-stereojärjestelmä
 • 2 x kaiutin
 • monikieliset käyttöohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

184.99 €

Asiakaskokemukset

(19 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Die Medien konnten nicht geladen werden. Superschnelle Lieferung !!!, danke lieber Verkäufer !. Es ist keine 1000 W Stereoanlage sondern eine sehr gute Retro... mit neuer Technik und vielen Anwendungen. Plattenspieler dank Start Stop Automatik kinderleicht zu bedienen, Klang sauber und klar fast kein Unterschied zu CD oder USB. Digitalisieren der ,, alten Schätze " (Schallplatten, CD's und Kassetten funktioniert wunderbar. Ganz klare Kaufempfehlung!!!

Tietovälinettä ei voitu ladata. Supernopea toimitus, kiitos hyvä myyjä!. Se ei ole 1000 W stereo vaan erittäin hyvä retro... uudella tekniikalla ja monilla sovelluksilla. Levysoittimia on erittäin helppo käyttää automaattisen start-stop-järjestelmän ansiosta, ääni on puhdas ja selkeä, lähes mitään eroa CD- tai USB-levyyn. "Vanhojen aarteiden" (levyt, CD:t ja kasetit) digitalisointi toimii loistavasti. Selkeä ostosuositus!!!

Verified tarkastelu

Die Senderskala könnte eine bessere Beleuchtung haben, das würde den Vintage Effekt noch mehr hervorheben.

Lähetinvaa'alla voisi olla parempi valaistus, mikä korostaisi vintage-ilmiötä entisestään.

Verified tarkastelu

Die Anlage sieht super aus und leistet für den Preis hervorragende Dienste. Die Funktionen sind alle wie versprochen gegeben und der Klang der Anlage ist auch gut. Preis-Leistung ist absolut hervorragend. Sicherlich könnte ein audiophiler Zeitgenosse einiges bemängeln, diese Person würde aber auch die Anlage nicht kaufen. Einziges Manko aus meiner Sicht ist, dass die Lautsprecher auch dann noch leise brummen, wenn die Anlage eigentlich im Standby ist. Effektiv bedeutet das, dass wir immer den Stecker ziehen, wenn das Gerät nicht im Einsatz ist, dafür ziehe ich dann doch Punkte ab.

Järjestelmä näyttää hyvältä ja tarjoaa erinomaisia palveluita hintaansa nähden. Toiminnot ovat kaikki luvattu ja myös järjestelmän ääni on hyvä. Hinta-laatusuhde on aivan loistava. Varmasti audiofiili nykyaikainen voisi valittaa jostain, mutta tämäkään ei ostaisi järjestelmää. Ainoa haittapuoli mielestäni on se, että kaiuttimet humisevat edelleen hiljaa, kun järjestelmä on todella valmiustilassa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että irrotamme sen aina, kun se ei ole käytössä, joten vähennän siitä pisteitä.

Verified tarkastelu

An sich habe ich etwas modernes in alten Gewand gesucht. Dafür war er perfekt. Alles, bis auf den Schallplattenspieler, lief echt top. Die Boxen könnten, wie schon einige geschrieben haben mehr "Bumms" haben. Die Verbindung mit BT funktioniert wunderbar. Und der Radioempfang war auch top. Jetzt zu dem warum nur 3 Sterne. Das wichtigste hat leider nicht richtig funktioniert. Der Schallplattenspieler. Nach 2-3mal benutzen haben die Platten, egal ob alte oder neu gekaufte, angefangen zu leiern. Aufgrund dessen habe ich einmal zurück gehen lassen und neu bestellt. Es könnte ja nen "Montagsgerät" gewesen sein. Bei der zweiten Lieferung kam allerdings genau das selbe Problem auf. Ein, direkt bei Auna erstelltes Ticket, ist bis jetzt unbeantwortet. Also wenn man sich nicht scheut zu testen rate ich zum Kauf. Man kann ihn ja wieder zurück schicken. Ich für meinen Teil habe aufgrund dieser Erfahrung genug von Auna

Itse asiassa etsin jotain modernia vanhassa asussa. Hän oli täydellinen siihen. Kaikki, paitsi levysoitin, sujui todella hyvin. Laatikot voisivat olla enemmän "buumia", kuten jotkut ovat jo kirjoittaneet. Yhteys BT:hen toimii loistavasti. Ja radion vastaanotto oli myös loistava. Nyt miksi vain 3 tähteä. Valitettavasti tärkein asia ei toiminut kunnolla. Levysoitin. 2-3 käyttökerran jälkeen levyt, olivatpa sitten vanhat tai äskettäin ostetut, alkoivat kolinaa. Tämän takia lähetin sen takaisin ja tilasin uuden. Se olisi voinut olla "maanantai-laite". Toisella toimituksella oli täsmälleen sama ongelma. Suoraan Aunan kanssa luotuun lippuun ei ole vielä vastattu. Joten jos et pelkää testata sitä, suosittelen sen ostamista. Voit lähettää hänet takaisin. Olen omalta osaltani saanut tarpeekseni Aunasta tämän kokemuksen ansiosta

Verified tarkastelu

..der erste Eindruck war leider kein guter, denn nach dem Auspacken guckte das Frontpanel vorne raus (siehe Foto). Mein erster Gedanke war: retour, aber leider gibt es wenige Geräte, die Radio, Plattenspieler, CD UND Bluetooth vereinen. Und das Aussehen gefällt mir ja auch. Also habe ich die Front seitlich mit Doppelklebeband einigermaßen fixiert. Ich hätte, muss ich sagen, wirklich gern mehr Geld ausgegeben und dafür mehr Solidität bekommen, insbesondere beim Plattenspieler. Und eins fehlt letztlich doch noch: DAB. Und eine Fernbedienung. Die Mittelwelle hätte man sich dafür sparen können, da ist nichts mehr los. Die Boxen klingen für den Preis ordentlich, aber ich habe zwei andere, bessere Boxen dran und höre vor allem über Bluetooth, das klappt prima. Wenn man schon retro-Optik macht, hätte ich mir die LED-Anzeige eher im Grün eines "magischen Auges" vorstellen können als in Blau. Und besser lesbar. Unterm Strich haben wir eine sehr raumsparende Lösung zum Musikhören und einen hübschen Hingucker.

..ensivaikutelma ei valitettavasti ollut hyvä, koska pakkauksesta purkamisen jälkeen etupaneeli työntyi ulos (katso kuva). Ensimmäinen ajatukseni oli: paluu, mutta valitettavasti on vähän laitteita, joissa yhdistyy radio, levysoitin, CD JA Bluetooth. Ja pidän myös ulkonäöstä. Joten kiinnitin etuosan jossain määrin kaksipuolisella teipillä. Minun on sanottava, että olisin todella halunnut kuluttaa enemmän rahaa ja saada enemmän vakautta, etenkin levysoittimessa. Ja yksi asia puuttuu edelleen: DAB. Ja kaukosäädin. Keskiaalto olisi voitu säästää sille, mitään ei enää tapahdu. Kaiuttimet kuulostavat kohtuuhintaisilta, mutta minulla on kaksi muuta, parempaa kaiutinta päällä ja kuuntelen pääasiassa Bluetoothin kautta, mikä toimii hyvin. Jos aiot tehdä retro-lookin, olisin voinut kuvitella LED-näytön "taikasilmän" vihreänä sinisen sijaan. Ja luettavampi. Kaiken kaikkiaan meillä on erittäin tilaa säästävä ratkaisu musiikin kuunteluun ja kaunis katseenvangitsija.

Verified tarkastelu

Das Paket kam wirklich gut und sicher verpackt an. Das Design ist spitze. Plattenspieler und Cassettenfach funktionieren einwandfrei. Radio hat Spitzenempfang. Das Überspielen hab ich noch nicht probiert. Die Boxen sind zwar klein aber haben einen tollen Klang. Bin rundum zufrieden.

Paketti saapui todella hyvin ja turvallisesti pakattuna perille. Suunnittelu on mahtava. Levysoitin ja kasettipesä toimivat täydellisesti. Radion vastaanotto on huippuluokkaa. En ole vielä kokeillut kopiointia. Kaiuttimet ovat pieniä, mutta niissä on hyvä ääni. Olen täysin tyytyväinen.

Verified tarkastelu

Sehr schnelle Lieferung und ist wie beschrieben ‼️Sehr zufrieden

Erittäin nopea toimitus ja kuvauksen mukainen ‼️Erittäin tyytyväinen

Verified tarkastelu

Es hat alles was man braucht um alles abzuspielen, selbst die Aufnahme von LP's ist möglich.

Siinä on kaikki mitä tarvitset kaiken toistamiseen, jopa äänitys LP-levyiltä on mahdollista.

Verified tarkastelu

Die zuerst gelieferte Anlage war leider defekt. Rücksendung war unkompliziert. Es hat mich aber nicht daran gehindert dieses Gerät erneut zu ordern. Ich bin begeistert von allen Dingen, die das Gerät kann. Alle Medien können nun bequem abgespielt werden. Zur Beschallung meiner alt eingerichteten Stube benötige ich keine Bässe. Die Lautstärke reicht bis in den Keller oder in die obere Etage. Die Optik des Gerätes fügt sich hervorragend ein und die Verarbeitung macht einen soliden Eindruck.

Valitettavasti ensimmäisenä toimitettu järjestelmä oli viallinen. Paluu oli mutkaton. Mutta se ei estänyt minua tilaamasta tätä laitetta uudelleen. Olen innoissani kaikesta, mitä laite voi tehdä. Kaikki mediat voidaan nyt toistaa mukavasti. En tarvitse bassoa täyttääkseni vanhan huoneeni äänellä. Tilavuus ulottuu kellariin tai yläkertaan. Laitteen optiikka sopii täydellisesti ja työstö tekee vankan vaikutelman.

Verified tarkastelu

Leider lässt die Tonquallität so sehr zu wünschen übrig, dass das Teil zurück geht. Aber echt schweren Herzens, da die Optik echt der Wahnsinn ist, einfach nur edel. Schade . . .

Valitettavasti äänenlaatu jättää niin paljon toivomisen varaa, että osa palaa takaisin. Mutta todella raskaalla sydämellä, koska ulkonäkö on todella upea, vain tyylikäs. Sääli . . .

Verified tarkastelu

Schnelle Lieferung, Gute Tonqualität, leider ohne Fernbedienung.

Nopea toimitus, hyvä äänenlaatu, valitettavasti ilman kaukosäädintä.

Verified tarkastelu

Kleines Multifunktionsgerät für angemessenem Preis. Der Plattenspieler hängt zwar häufiger aber ansonsten für die Preisklasse in Ordnung.

Pieni monitoimilaite kohtuulliseen hintaan. Levysoitin roikkuu useammin, mutta muuten hintaluokassaan.

Verified tarkastelu

Ich habe mir die Anlage eigentlich nur gekauft, um zwei Alben, die nur auf LP und als Download erschienen sind, auch als Tonträger zu besitzen und anzuhören. Mittlerweile laufen aber recht viele Vinyls auf dem Plattenspieler der Anlage. Dieser ist zwar etwas wackelig und eiert manchmal ein wenig, bisher wurden jedoch alle Platten tadellos und ohne Sprünge oder sonstige Probleme abgespielt - sowohl neue Pressungen als auch LPs aus den 1970ern. Dazu nutze ich auch die CD-Funktion sowie die Bluetooth-Funktion. Radio und alle sonstigen Abspielmöglichkeiten (u.a. Tapes, USB) habe ich noch nicht benötigt. CDs werden ordentlich abgespielt, das Öffnen des CD-Players dauert zwar recht lange und auch er wirkt etwas wackelig, macht aber ansonsten keine Probleme. Bluetooth funktioniert meist tadellos und in absolut zufriedenstellender Reichweite. Drei mal kam es jedoch in fünf Monaten dazu, dass sich mein Smartphone nicht mit der Anlage koppeln konnte, trotz, dass keine anderen Geräte verbunden waren noch Bluetooth-Probleme seitens meines Handys festzustellen waren. Nach ein/zwei Tagen funktionierte es dann plötzlich wieder. Die Anlage ist definitiv ein Hingucker und hat einen tollen Retro-Look, der absolut überzeugend wirkt. So funktioniert sie definitiv gut als Dekoobjekt, das auch praktisch genutzt werden kann. Das Gerät wirkt soweit robust und die Holzteile sind gut verarbeitet. Die (zahlreich) verbauten Plastikteile sehen zum Glück von weitem nicht billig aus. Alle Knöpfe müssen recht stark gedrückt werden, das ist etwas ungewohnt und so auch nicht mehr zeitgemäß. Insgesamt hat mich der stimmige Look für diesen Preis aber wirklich überrascht und überzeugt. Von der Tonqualität sollte allerdings nicht zu viel erwartet werden. Zwar lässt sich der Sound mittels Equalizer einstellen, von denen taugen jedoch nur die wenigsten. Die Bässe kommen nicht druckvoll und gehen unter (klar, ohne Subwoofer), es klingt alles etwas blechern. Insgesamt ist der Sound für Plattenspieler-Einsteiger:innen voll in Ordnung, wer jedoch besonders audiophil ist, sollte darüber nachdenken, ein paar hundert Euro mehr in die Hand zu nehmen. Ich bin vom Sound allgemein etwas enttäuscht. Progressive Musik, bei der viel im Hintergrund passiert, geht zum Beispiel total in einem Soundmatsch unter. Auch Screams und Growls klingen nur mittelmäßig bis schlecht, bisher ist das leider bei jeder Platte so. Das Klangerlebnis hängt also stark vom Genre ab, bei mir klingen Jazz und Glam Rock etwa über die Anlage recht charmant old-school, während Metalcore, Prog-Rock oder Grunge stellenweise nur schwer zu ertragen sind. Unterm Strich überwiegt der positive Eindruck ganz leicht bei mir, für den Preis ist diese eierlegende Wollmilchsau ein echt solides Gerät, das mich noch ein oder zwei Jahre begleiten wird. Somit würde ich für Einsteiger:innen eine leicht eingeschränkte Kaufempfehlung aussprechen, wer exzellenten Sound erwartet, sollte sich jedoch nach einem anderen Gerät umschauen. Die Fernbedienung, von der immer mal zu lesen ist, habe ich bisher aber nicht gefunden. Das finde ich jedoch nicht sonderlich schlimm.

Ostin järjestelmän vain omistaakseni ja kuunnellakseni kahta albumia, jotka julkaistiin vain LP:nä ja latauksena. Sillä välin järjestelmän levysoittimella pyörii kuitenkin melko paljon vinyylejä. Hieman heiluu ja välillä vähän heiluu, mutta toistaiseksi kaikki levyt ovat soineet täydellisesti ja ilman halkeamia tai muita ongelmia - sekä uudet painatukset että LP:t 1970-luvulta. Käytän myös CD-toimintoa ja Bluetooth-toimintoa. En ole vielä tarvinnut radiota tai muita toistovaihtoehtoja (esim. nauhat, USB). CD-levyt soitetaan kunnolla, CD-soittimen avaaminen kestää melko kauan ja näyttää myös hieman heiluvalta, mutta muuten ei ole ongelmia. Bluetooth toimii yleensä täydellisesti ja täysin tyydyttävällä alueella. Kolme kertaa viiden kuukauden aikana älypuhelimeni ei kuitenkaan saanut yhteyttä järjestelmään huolimatta siitä, että muita laitteita ei ollut kytkettynä ja matkapuhelimessani oli Bluetooth-ongelmia. Päivän tai kahden jälkeen se yhtäkkiä taas toimi. Järjestelmä on ehdottomasti katseenvangitsija ja siinä on upea retro-ilme, joka on ehdottoman vakuuttava. Toimii siis varmasti hyvin koriste-esineenä, jota voidaan käyttää myös käytännössä. Laite näyttää tukevalta ja puuosat ovat hyvin tehtyjä. Onneksi (lukuisat) sisäänrakennetut muoviosat eivät kaukaa katsottuna näytä halvoilta. Kaikkia painikkeita on painettava melko lujasti, mikä on hieman epätavallista ja siksi ei ole enää ajan tasalla. Kaiken kaikkiaan harmoninen ilme tähän hintaan todella yllätti ja vakuutti minut. Älä kuitenkaan odota liikaa äänenlaadulta. Vaikka ääntä voidaan säätää taajuuskorjaimella, vain harvat niistä ovat hyviä. Bassot eivät ole voimakkaita ja hukkuvat (tietysti ilman subwooferia), kaikki kuulostaa hieman tinaiselta. Kaiken kaikkiaan soundi on hyvä levysoittimen aloittelijoille, mutta erityisen audiofiilien kannattaa harkita muutaman sadan euron lisäkulutusta. Olen hieman pettynyt soundiin yleisesti. Esimerkiksi progressiivinen musiikki, jossa paljon tapahtuu taustalla, on täysin hukassa äänimutaan. Myös huudot ja murinat kuulostavat vain keskinkertaiselta huonoon, valitettavasti niin on toistaiseksi kaikilla levyillä. Äänikokemus riippuu siis vahvasti genrestä, esimerkiksi jazz ja glam rock kuulostavat minusta systeemin kautta aika hurmaavan vanhanaikaiselta, kun taas metalcorea, progerokkia tai grungea on joskus vaikea sietää. Pääasia on, että positiivinen vaikutelma on helposti suurempi kuin minulle, hintaansa nähden tämä kaikkien aikojen pistoke on todella vankka laite, joka kestää vielä vuoden tai kaksi. Joten antaisin hieman rajoitetun ostosuosituksen aloittelijoille, mutta jos odottaa erinomaista ääntä, kannattaa etsiä toinen laite. Mutta en ole löytänyt kaukosäädintä, josta luet jatkuvasti. Minusta se ei kuitenkaan ole huono asia.

Verified tarkastelu

Wir haben ein Gerät gesucht, dass mit allen Medien umgehen kann und auch noch DAB+ fähig ist. In diesem Gerät ist alles zusammengefasst. Die Schallplatten lassen sich gut abspielen, ebenso wie CD's. Eine Kopplung von Handy über BT ist ebenfalls kein Problem. Wir benötigen keine Fernbedienung. Klangqualität ist überraschend gut. Wir sind völlig zufrieden. Es gibt keinen Grund zu meckern. Wir sind auf die Lebensdauer gespannt.

Etsimme laitetta, joka pystyy käsittelemään kaikkea mediaa ja joka on myös DAB+-yhteensopiva. Kaikki on yhdistetty tässä laitteessa. Levyt soivat hyvin, samoin kuin CD-levyt. Matkapuhelimen kytkeminen BT:n kautta ei myöskään ole ongelma. Emme tarvitse kaukosäädintä. Äänenlaatu on yllättävän hyvä. Olemme täysin tyytyväisiä. Ei ole syytä valittaa. Odotamme innolla elinikää.

Verified tarkastelu

Keine Fernbedienung, ansonsten sehr gutes Preis-Leistungsverhältnis.

Ei kaukosäädintä, muuten erittäin hyvä hinta-laatusuhde.

Verified tarkastelu

Wir sind sehr zufrieden mit der Anlage, Optik, Technik, Funktionen, alles genau so, wie wir es erwartet haben. Allerdings ist die erwähnte Fernbedienung nicht dabei. Ansonsten prima.

Olemme erittäin tyytyväisiä järjestelmään, optiikkaan, tekniikkaan, toimintoihin, kaikki on juuri niin kuin odotimme. Mainittu kaukosäädin ei kuitenkaan sisälly toimitukseen. Muuten hyvä.

Verified tarkastelu

Ich bin absolut begeistert und habe für den Preis nicht so ein Gerät erwartet. Klar gibt es keine tiefen,satte Bässe,aber die Tonqualität ist für den Hausgebrauch mehr als ausreichend. Die Optik ist der Hammer und passt genau in unser Wohnzimmer! Am meisten freue ich mich darüber,dass endlich mein alten Platten wieder benutzt werden. Ich würde die Anlage sofort wieder kaufen

Olen todella innoissani, enkä odottanut tällaista laitetta hintaan. Syvää, täyteläistä bassoa ei tietenkään ole, mutta äänenlaatu on enemmän kuin riittävä kotikäyttöön. Ulkonäkö on upea ja sopii täydellisesti olohuoneeseemme! Olen iloisin siitä, että vanhat levyni ovat vihdoin taas käytössä. Ostaisin järjestelmän heti uudestaan

Verified tarkastelu

Die Stereoanlage ist nicht nur optisch sehr Gut, sonder auch in die Funktionalität. Ich wurde sagen, dass es der perfekter System ist, wenn Mann nicht Tausende von Euro ausgeben will. Von allen Funktionen habe ich nur den Kassettenrekorder noch nicht ausprobiert, doch ich freue mich schon jetzt drauf. Ich werde die Rezension später ergänzen, wenn ich eines Tages ein paar Kassetten zum Spielen bekomme. :) Alles anderes habe ich getestet und kann mich überhaupt nicht Beschwerden, hier noch mal die Zusammenfassung: - Das Radio gibt ein sehr schönes Klang und auch die altmodische Suchtaste für des Radiosenders macht tierisch spaß. - Das Bluetooth Link ist auch makellos. Keiner Signal-Unterbrechung, funktioniert hervorragend und schnell. - Die Aufnahmefunktion ist wirklich was besonders, weil Mann kann direkt seine Musik von die Schallplatten oder CDs (wahrscheinlich auch von die Audiokassetten) direkt auf einen USB digitalisieren und speichern. - Der CD-Player funktioniert einwandfrei, das ist alles, was ich wirklich zu diesem Thema sagen kann, weil ich nur drei CDs darauf abgespielt habe. Ich wollte einfach den Vinyl-Spieler ausprobieren. Jetzt aber ein paar Worte zu den Prachtstück. Der Vinyl-Spieler. Es wird mit einem kleinen ersten Handbuch geliefert. Das Einrichten war also einfach. Es spielt alle Geschwindigkeiten, wie es sein soll. Ich habe 33 1/3 LP's, 45's (auch mit Adapter) und 78's ausprobiert. Es wird mit einem Tonarmlift geliefert, das ist also schön, damit Sie es nicht einfach fallen lassen müssen. Der Plattenteller springt nicht und die Nadel liest deutlich. Jetzt wird die Qualität der Nadel natürlich von einigen Audiophilen als "Eck! Keramikmüll! Zerstören Sie Ihre Schallplatten!" Bezeichnet. Na gut, wahrscheinlich schon, aber ich wollte nur, dass etwas funktioniert und deine Platten nicht zerstört, wie Crosleys Plattenspieler. Es ist gut, gut für Gelegenheitsvinylspieler, die nur einige ihrer alten und gelegentlich neue Schallplatten abspielen möchten. Es ist eigentlich überhaupt nicht schlecht. Alles in allem: 1A

Stereojärjestelmä ei ole vain visuaalisesti erittäin hyvä, vaan myös toiminnallisesti. Sanoisin, että se on täydellinen järjestelmä, jos et halua käyttää tuhansia dollareita. Kaikista ominaisuuksista en ole vielä kokeillut nauhuria, mutta odotan sitä jo innolla. Päivitän arvostelun myöhemmin, kun saan kasetteja soitettaviksi joku päivä. :) Kaikkea muutakin olen testannut eikä mitään valittamista ole, tässä taas yhteenveto: - Radiossa on tosi kiva ääni ja vanhanaikainen radioaseman hakupainike on myös hauska. - Bluetooth-linkki on myös tahraton. Ei signaalin katkeamista, toimii hyvin ja nopeasti. - Tallennustoiminto on todella erikoista, sillä voit digitoida ja tallentaa musiikkisi suoraan vinyyliltä tai CD-levyiltä (luultavasti myös äänikaseteista) suoraan USB:lle. - CD-soitin toimii täydellisesti, se on kaikki, mitä voin oikeastaan sanoa aiheesta, koska olen soittanut sillä vain kolme CD-levyä. Halusin vain kokeilla vinyylisoitinta. Mutta nyt muutama sana helmistä. Vinyylisoitin. Mukana tulee pieni ensimmäinen manuaali. Sen asentaminen oli siis helppoa. Soittaa kaikilla nopeuksilla niin kuin pitääkin. Olen kokeillut 33 1/3 LP:tä, 45:tä (myös sovittimella) ja 78:aa. Siinä on äänivarren nosto, joten se on mukavaa, jotta sinun ei tarvitse vain pudottaa sitä. Vatti ei hyppää ja neula lukee selvästi. Nyt tietysti neulan laatua kutsuvat jotkut audiofiilit "Eck! Ceramic waste! Destroy your records!". Nimetty. No, luultavasti kyllä, mutta halusin vain jotain toimivan enkä tuhota levyjäsi kuten Crosleyn levysoitin. Se on hyvä, hyvä satunnaisille vinyylisoittimille, jotka haluavat vain soittaa vanhoja ja toisinaan uusia levyjään. Se ei itse asiassa ole ollenkaan huono. Kaiken kaikkiaan: 1A

Verified tarkastelu

Der Player gefällt mir gut. Fernbedienung war nicht dabei. Rücksprache mit Kundenservice hat auch nichts gebracht. 2 Sterne Abzug deswegen. Wär ja an sich kein Problem mir die Fernbedinung zukommen zu lassen. Zumindest besser als den kompletten Player deswegen zurückzusenden. Versteh ich nicht, aber ja sonst passts.

Pidän pelaajasta paljon. Kaukosäädin ei ollut mukana. Myöskään yhteydenotto asiakaspalveluun ei auttanut. 2 tähden vähennys tästä syystä. Sinänsä ei olisi ongelma lähettää minulle kaukosäädin. Ainakin parempi kuin lähettää koko pelaaja takaisin sen takia. En ymmärrä, mutta muuten ihan ok.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja