Microstar, mikrojärjestelmä, CD-soitin, Bluetooth, USB-portti, kaukosäädin Musta
Microstar, mikrojärjestelmä, CD-soitin, Bluetooth, USB-portti, kaukosäädin Musta
Microstar, mikrojärjestelmä, CD-soitin, Bluetooth, USB-portti, kaukosäädin Musta
Microstar, mikrojärjestelmä, CD-soitin, Bluetooth, USB-portti, kaukosäädin Musta
Microstar, mikrojärjestelmä, CD-soitin, Bluetooth, USB-portti, kaukosäädin Musta
Microstar, mikrojärjestelmä, CD-soitin, Bluetooth, USB-portti, kaukosäädin Musta
Microstar, mikrojärjestelmä, CD-soitin, Bluetooth, USB-portti, kaukosäädin Musta
Microstar, mikrojärjestelmä, CD-soitin, Bluetooth, USB-portti, kaukosäädin Musta

Microstar mikrojärjestelmä

Bluetooth 1x 3,5 mm liittimen AUX-tulo Kaapeli
99,99 € sis. alv
väri:
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

Kompakti: mikrojärjestelmä-stereolaite sopii seisovaksi laitteeksi tai tilaasäästävään seinäasennukseen

Voimakas soundi: kompaktit stereokaiuttimet takaavat tasapainoisen äänikuvan

Levy pyörimään: laitteen etupuolella automaattisesti avautuva CD-soitin

Tuotteen yksityiskohdat

auna Microstar -mikrojärjestelmä on monilla toiminnoilla varustettu all in one -laite, joka vie erityisen vähän tilaa, ja jossa moderni tekniikka ja erinomainen äänenlaatu yhdistyvät.

Laitteen etupuolella sijaitseva CD-soitin lukee tavanomaisten audio-CD-, CD-R-, ja CD-RW-levyjen lisäksi myös MP3-CD-levyt. Kompakti stereolaite on varustettu Bluetooth-yhteydellä, joka mahdollistaa langattoman yhteyden laitteisiin, joiden mediatiedostoja haluat toistaa. Integroitu USB-portti täydentää musiikkitiedostojen toistomahdollisuudet. Jos sinulla ei juuri ole modernia soittolistaa käsillä tai haluat vaikka kuunnella ajankohtaiset uutiset, voit käyttää 30 tallennuspaikalla varustettua FM-radioviritintä, joka pitää sinut aina ajan tasalla.

Auna Microstar -stereolaitetta hallitaan laitteen etupuolella sijaitsevasta  käyttöpaneelista tai mukavasti kaukosäätimen avulla. Selkeä LC-näyttö pitää sinut aina luotettavasti ajan tasalla. Stereokaiuttimet huolehtivat dynaamisesta äänikuvasta. Ja jotta tunnelma ei kärsi myöskään optisesti, Microstar on varustettu integroidulla, värillisellä valotehosteella, joka tekee nimelleen oikeutta tunnelmavalaisimena. Mikrojärjestelmä vie vain vähän tilaa, ja sen voi halutessa asentaa myös seinään.

Kohtuulliset mitat ja kaksi kompaktia kaiutinta tekevät auna Microstar -mikrojärjestelmästä täysiveroisen, tilaasäästävän stereolaitteen.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • Liitännät: 1 x USB-portti, 1 x 3,5 mm AUX-sisääntulo, 2 x stereo-kaiutin-ulostulo
 • Tuetut tiedostotyypit: CD, CD-G, CD-R, CD-RW, MP3
 • USB-portti max. 32 GB:n MP3-massamuisteille (FAT32)
 • Bluetooth
 • FM-radio
 • LC-näyttö
 • Stereokaiutin: 2 x 2 W RMS
 • Standby-teho: 0,4 W
 • Kaukosäätimen paristot: 1 x CR2025-paristo (sisältyy toimitukseen)
 • Virtalähde: 220–240 V~ | 50/60 Hz
Microstar, mikrojärjestelmä, CD-soitin, Bluetooth, USB-portti, kaukosäädin

Mitat & tekniset tiedot

 • Stereolaitteen mitat: n. 18 x 23 x 10,5 cm (LxKxS)
 • Kaiuttimen mitat: n. 13 x 23 x 10 cm (LxKxS)
 • Stereolaitteen paino: n. 1 kg
 • Kaiuttimen paino (per kaiutin): n. 0,5 kg per kaiutin
 • Sähköjohdon pituus: 150 cm

Toimituskokonaisuus

 • 1 x stereolaite
 • 2 x kaiutin
 • 1 x kaukosäädin
 • 1 x virtajohto
 • Monikielinen käyttöohje

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(18 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Die Stereoanlage ist für diesen Preis wirklich ein sehr guter Artikel. Die Aufmachung mit den Lichtefekten ist wirklich super. Der Klang ist okay. Nur die Lebensdauer kann man nie beurteilen.

Stereo on todella hyvä tuote hintaansa nähden. Esitys valotehosteilla on todella hieno. Ääni on ok. Et voi koskaan arvioida elinikää.

Verified tarkastelu

Eigentlich an sich was gutes, schöner Klang. Aber, der Teil wurde ja schon von jemandem benutzt. Wenn es steht, der Zustand ist neu, dann muss es neu sein. Karton war offen, Kabeln waren nicht gefaltet, Fingerabdrücke... u.s.w Schade

Itse asiassa jotain hyvää, hieno ääni. Mutta joku on jo käyttänyt osaa. Jos se sanoo, että kunto on uusi, sen on oltava uusi. Laatikko oli auki, johtoja ei taitettu, sormenjälkiä... jne. Harmi

Verified tarkastelu

Eine schöne kleine Anlage. Für kleines Geld und guter Klang, einzig der Empfang und die Einstellungen für das Radioprogramm könnten besser sein.

Kiva pieni laitos. Pienellä rahalla ja hyvällä äänellä vain vastaanotto ja radio-ohjelman asetukset voisivat olla parempia.

Verified tarkastelu

Pro: - Preis - Wandmontage Contra: - LED-Beleuchtung ist komisch - Radio funktioniert nicht richtig Der Klang ist halbwegs okay, CD Player funktioniert ganz gut, Bluetooth klappt. Nicht die Beste Anlage, habe ich für den Preis aber auch nicht erwartet. Als Zweitgerät aber ganz okay

Plussat: - Hinta - Seinäasennus Miinukset: - LED-valaistus on outo - Radio ei toimi kunnolla Ääni on puoliksi kunnossa, CD-soitin toimii melko hyvin, Bluetooth toimii. Ei paras, mutta en odottanut sitä hintaan. Toisena laitteena, mutta ihan ok

Verified tarkastelu

Schöne einfache Bedienung

Mukava yksinkertainen toiminta

Verified tarkastelu

Das Gerät ist gut für den täglichen Hintergrundklang. Um die Musik, bei voller Lautstärke, auch in anderen Räumen noch zu hören, reicht die Power nicht und bei voller Lautstärke leidet auch etwas das Hörbergnügen. Aber am Standort ist es okay und das Gerät ist schick.

Laite on hyvä jokapäiväiseen taustaääneen. Teho ei riitä kuuntelemaan musiikkia täydellä äänenvoimakkuudella muissa huoneissa, ja täydellä äänenvoimakkuudella kuuntelukokemus kärsii hieman. Mutta sijainti on ok ja laite on tyylikäs.

Verified tarkastelu

Tolle Musikanlage......bin sehr zufrieden. K. D. Thieß

Loistava musiikkijärjestelmä......Olen erittäin tyytyväinen. KD Thiess

Verified tarkastelu

Die Fernbedienung ist einfach zu bedienen und funktionierte sofort. Man kann für den günstigen Preis nicht viel erwarten aber das Preisleistungsverhältnis ist ok und die Tonqualität geht auch. Ist im großen und ganzen keine schlechte Anlage.

Kaukosäädin on helppokäyttöinen ja toimii heti. Halvalla hinnalla ei voi odottaa paljoa, mutta hinta-laatusuhde on ok ja äänenlaatukin on kohdallaan. Kaiken kaikkiaan ei huono laitos.

Verified tarkastelu

Die Kabel zu den Lautsprechern sind mega kurz Die Anlage sieht stylisch aus - leicht zu bedienen Klang eher mau aber für den Preis ok

Kaiuttimien johdot ovat erittäin lyhyitä. Järjestelmä näyttää tyylikkäältä - helppokäyttöinen. Kuulostaa melko huonolta, mutta hintaansa nähden ok

Verified tarkastelu

Sonst alles wie beschrieben Fernbedienung ohne Batterie schade sonst mehr Sterne.Ton ist OK, Radiosender na ja nicht viel.

Muuten kaikki kuvatulla tavalla kaukosäädin ilman paristoa huonosti muuten enemmän tähtiä Ääni on OK, radioasema no ei paljon.

Verified tarkastelu

Auch hier fehlte die Batterie für die Fernbedienung. In der Beschreibung steht aber: • Stromversorgung Fernbedienung: 1 x CR2025 (im Lieferumfang enthalten) Da die Batterie schon mehrmals, auch bei anderen Kunden, nicht mitgeliefert wurde, sollte man das vielleicht mal ändern. Oder wurde sie nur vergessen? Aber ein ganz wesentlicher Punkt erfährt man erst, wenn man die Bedienungsanleitung gelesen hat und zwar, dass in der LED-Anzeige, für FM, keine Frequenzen anzeigt werden. Man ist also auf den reinen SCAN angewiesen. Aber welcher Sender, dann wo ist, kann man erst erfahren, wenn man einen Sender hört und auf eine Durchsage wartet. Wer aber damit Leben kann, hat für wenig Geld eine gute Mini Anlage mit vielen Einsatzmöglichkeiten, daher wegen der fehlenden Batterie und der Frequenzanzeige, nur 3 Punkte.

Täältä puuttui myös kaukosäätimen paristo. Kuvaus kuitenkin sanoo: • Kaukosäätimen virtalähde: 1 x CR2025 (sisältyy toimitukseen) Koska paristoa ei ole ollut toimituksessa useaan otteeseen, myös muiden asiakkaiden kanssa, tämä pitäisi ehkä vaihtaa. Vai onko hänet vain unohdettu? Mutta erittäin tärkeän asian huomaat vasta, kun olet lukenut käyttöohjeet, nimittäin sen, että FM:n LED-näyttö ei näytä yhtään taajuutta. Siksi yksi on riippuvainen puhtaasta SCANista. Mutta voit selvittää, mikä asema ja missä se on, kun kuuntelet asemaa ja odotat ilmoitusta. Mutta jos sen kanssa voi elää, niin sinulla on hyvä minijärjestelmä, jossa on paljon käyttömahdollisuuksia pienellä rahalla, siis vain 3 pistettä puuttuvan akun ja taajuusnäytön takia.

Verified tarkastelu

Keine manuelle Sendereinstellung möglich, CD Klang top, Lichtspiel ist nett anzusehen, Preis-Leistung ist in Ordnung,

Manuaalinen aseman asetus ei ole mahdollista, CD kuulostaa hyvältä, valoshow on mukava katsella, hinta-laatusuhde on kunnossa,

Verified tarkastelu

Fernbedienung war defekt und bereits gebraucht, auch fehlte die Batterie. Nach Reklamation bei der Firma sollten mir 8 € erstattet werden, ich habe nichts mehr wieder gehört. also nicht emofehlenswert

Kaukosäädin oli viallinen ja jo käytetty, myös paristo puuttui. Yritykselle valituksen jälkeen pitäisi saada 8€ korvaus, en ole kuullut mitään. joten ei suositella

Verified tarkastelu

Anlage ist super , Beleuchtung ist echt witzig . Fernbedienung ohne Batterie , Schutzfolie und ohne Funktion. Verkäufer sehr träge beim Antworten der Reklamation.

Järjestelmä on loistava, valaistus on todella hauska. Kaukosäädin ilman paristoa, suojakalvoa ja ilman toimintoa. Myyjä vastasi valitukseen erittäin hitaasti.

Verified tarkastelu

Die Anlage macht was sie soll, für den Preis absolut okay.

Järjestelmä tekee mitä pitääkin, hintaansa nähden aivan ok.

Verified tarkastelu

Wer hat sich das nur ausgedacht ? Die Lightshow blinkt in wechselnden Farben zu jedem Song im gleichem Takt. Anstatt dem nervigen zappeligen Lichterspiel hätte ich mich viel mehr über die vermisste Batterie für Fernbedienung gefreut. Zum Glück funktioniert aber auch alles ohne Batterie. Ich kann schalten und walten wie ich will. Alles ausprobieren. und es funktioniert alles wunderbar. Auch die Lightshow ist Abschaltbar. Die kleine schicke moderne Anlage ist schnell zusammen gestellt. Intuitiv lassen sich die Programme und Möglichkeiten erforschen. Der Sound ist gut. bis sehr gut. Einziges Mango finde ich - die Anlage speichert nicht den letzten Titel auf CD oder USB Stick den ich gerade gehört habe bevor ich die Anlage ausschalte. Beim nächsten Einschalten beginnt wieder alles von vorne. Bluetooth funktioniert einwandfrei. Als zweit Gerät auch für die Reise geeignet. Aber die Schlampigkeit mit der kleinen Batterie ärgert mich doch. In der Gebrauchsanleitung wird extra erwähnt Batterie im Lieferumfang Ich habe keine gefunden .. Ach keine gefunden ! Wie mir gerade beim überfliegen der anderen Kundenbeurteilungen auffiel.

Kuka sen keksi? Valoshow vilkkuu vaihtuvissa väreissä jokaisen kappaleen kohdalla samalla tahdilla. Ärsyttävän, kiihkeän valoleikin sijaan olisin ollut paljon iloisempi kaukosäätimen pariston puuttumisesta. Onneksi kaikki toimii myös ilman akkua. Voin vaihtaa ja hallita miten haluan. Kokeile kaikkea. ja kaikki toimii loistavasti. Valoshow voidaan myös sammuttaa. Pieni tyylikäs moderni järjestelmä kootaan nopeasti. Ohjelmia ja mahdollisuuksia voi tutkia intuitiivisesti. Ääni on hyvä. erittäin hyvälle. Ainoa havaitsemani haittapuoli - järjestelmä ei tallenna viimeistä kappaletta CD-levylle tai USB-tikulle, jonka olen juuri kuunnellut, ennen kuin sammutan järjestelmän. Kun seuraavan kerran kytket sen päälle, kaikki alkaa alusta. Bluetooth toimii täydellisesti. Sopii myös kakkoslaitteeksi matkoille. Mutta huolimattomuus pienen akun kanssa ärsyttää minua. Käyttöohjeessa mainitaan toimituksen mukana tullut akku En löytänyt yhtään.. Voi ei löytynyt! Kuten huomasin juuri selaillessani muiden asiakkaiden arvosteluja.

Verified tarkastelu

Das ist eine sehr schöne kleine Anlage so einen schönen Klang für so wenig Geld das ist spitze. Nur mit dem Radio habe ich mich etwas verkauft bekomme nur einen Sender das liegt aber bei uns an den Empfang, Batterie hat gefehlt für die Fernbedienung.

Tämä on erittäin mukava pieni järjestelmä, niin mukava ääni niin pienellä rahalla, se on hienoa. Vain radion kanssa myin itselleni jotain, saan vain yhden lähettimen, mutta se johtuu vastaanotosta, kaukosäätimen paristo puuttui.

Verified tarkastelu

Gefällt mir sehr gut ich möchte bitte ERSATZ DA DISES GERÄT NICHT INORDNUMG IST

Pidän siitä kovasti Haluaisin VAIHTO, KOSKA TÄMÄ LAITE EI OLE KUNNOSSA

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja