14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

usein kysytyt kysymykset

Ei taloutta ilman juomalaseja ja kuppeja. Ne kuuluvat keittiön perusvarustukseen, eivätkä ne saa puuttua. Ja olkaamme rehellisiä: jostain syystä kahvi, latte macchiato, tee ja kumppanithan maistuvat paljon paremmilta kauniista lasista kuin mukista, eikö? Sisältö pääsee siinä herkullisemmin ja esteettisemmin esiin. Myös silmät muodostavat kuitenkin osaltaan nautintokokonaisuuden!

Kupeista lasikarahveihin

Lasi ei ole pelkkää lasia: on olemassa monia erilaisia juomalasityyppejä, joista kaikilla on omia erityisominaisuuksiaan. Eroja löydät sekä koosta tai vaihtoehtoisesti käyttötilavuudesta että muodosta. Myös lasien työstölle on erilaisia vaihtoehtoja. Esimerkiksi kaksiseinäisillä laseilla on erinomaiset lämpöä säätelevät ja eristävät ominaisuudet. Se tarkoittaa, että kylmät juomat pysyvät pidempään kylminä ja kuumat juomat pidempään kuumina. Se on tietysti tärkeä aspekti juuri cappuccinon tai jääkahvin kohdalla. Myös kaksiseinäisen juomalasin tuntuma kädessä on positiivinen kokemus. Siten et esimerkiksi polta sormiasi juomalasiin tarttuessasi, sillä lasiseinien välissä on eristävä ilmakerros. Kylmien juomien kohdalla sen sijaan lasin pintaan ei muodostu kondenssivettä, joten kätesi pysyvät kuivina. Lasikannussa on usein teesiivilä: se on erittäin käytännöllinen ja helpottaa teesi valmistusta. Tarjolla on myös lasikarahveja, joissa on sihti tai varras hedelmille: jos haluat viedä vetesi uudelle tasolle.

Juomalasien osto: tärkeimmät ominaisuudet

Jos haluat valmistaa kahvisi perinteisellä (ja monelle nautiskelijalle sillä ainoalla ja oikealla) menetelmällä, teet oikean valinnan pressopannun kohdalla. Nämä kahvinvalmistuslaitteet koostuvat korkeita lämpötiloja kestävästä ja vahvasta borosilikaattilasista, ja ne keräävät pisteitä erittäin helpolla käytöllään. Jos nautit kahvisi mielellään parvekkeella tai terassilla, tarvitset kahvilasiisi kannen. Siten suojaat lasin sisällön hyönteisiltä ennen juomista ja estät samalla läikkymisen kuljettaessasi juomaa ulos asunnosta. Pidätkö enemmän teestä? Siinä tapauksessa rakastut teekannuun, jonka mukana tulee lämmitin! Siten voit pitää lempijuomasi tuntien ajan lämpimänä.

Mihin minun pitäisi kiinnittää huomiota, kun haluan ostaa juomalaseja?

Pohdi ennen ostoa, mihin haluat käyttää tuotteita. Kuumille tai kylmille juomille, kahville tai teelle, pienille annoksille tai suureen janoon? Esimerkiksi suodattimella varustetut lasikannut ovat optimaalisia silloin, kun valmistat usein irtoteetä tai juomia, joihin laitat tuoreita hedelmiä. Kaksiseinäiset lasit tarjoavat eristävien ominaisuuksien ansiosta monia etuja, ja niitä voi käyttää erittäin monipuolisesti. Hyvä tietää: borosilikaattilasin kanssa et oikeastaan koskaan tee väärin!

Usein kysyttyä

Mitä on borosilikaattilasi?

Borosilikaattilasi on erittäin laadukasta, lämpötiloja kestävää ja erittäin särkymätöntä lasia, joka soveltuu täydellisesti kaikenlaisille juomille. Se ei ime sen enempää hajuja kuin makujakaan itseensä.

Voiko kaksiseinäisen lasin pestä astianpesukoneessa?

Jos kaksiseinäinen lasi koostuu borosilikaattilasista, sen voi pääsääntöisesti pestä astianpesukoneessa. Eikä siinä kaikki: erityiset termoslasit ovat myös mikroaaltouunin kestäviä!

Mitä teen teekukilla?

Teekukat sijoitetaan laseihin tai lasikarahviin, jossa ne luovat kauniin katseluelämyksen. Sen jälkeen, kun niiden päälle kaadetaan kuumaa vettä, ne avautuvat ja paljastavat täyden kauneutensa.
Ylös