PopLife juomien jäähdytysjääkaappi jääkaappi 0-10°C retromuotoilu 48 l | Punainen
PopLife juomien jäähdytysjääkaappi jääkaappi 0-10°C retromuotoilu 48 l | Punainen
PopLife juomien jäähdytysjääkaappi jääkaappi 0-10°C retromuotoilu 48 l | Punainen
PopLife juomien jäähdytysjääkaappi jääkaappi 0-10°C retromuotoilu 48 l | Punainen
PopLife juomien jäähdytysjääkaappi jääkaappi 0-10°C retromuotoilu 48 l | Punainen
PopLife juomien jäähdytysjääkaappi jääkaappi 0-10°C retromuotoilu 48 l | Punainen
PopLife juomien jäähdytysjääkaappi jääkaappi 0-10°C retromuotoilu 48 l | Punainen
PopLife juomien jäähdytysjääkaappi jääkaappi 0-10°C retromuotoilu 48 l | Punainen

PopLife juomien jäähdytysjääkaappi jääkaappi

minibaari minijääkaappi Punainen
250,99 € sis. alv
F A G
tilavuus:
väri:

PopLife juomien jäähdytysjääkaappi jääkaappi

250,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
30 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

50-luvun tunnelmaa: kompakti retro design jääkaappi

48 litran tilavuus: tilava sisätila

Muokkautuva: säädettävillä ritilähyllyillä

Tuotteen yksityiskohdat

Raikkaasti jäähdytetyt herkut maistuvat erityisen hyvältä tyylikkäästä Klarstein PopLife juomien jäähdyttimestä 50-luvun retroilmeellä! Olipa kyse juomista tai välipaloista: tyylikkään pienikokoinen PopLife -jääkaappi pitää 48 litran tilavuudellaan aina ruoan valmiina. Samalla se toimii taloudellisesti ja ympäristöystävällisesti.

Kompakti, käytännöllinen ja tyylikäs: PopLife retrojääkaappi Klarsteinilta.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • ohjaus: sisäpuolella pyöritettävä säädin
 • tilavuus: 48 litraa
 • energiatehokkuusluokka: F
 • kompressorijäähdytys
 • lämpötila-alue: 0-10 °C
 • optimaalinen ympäristön lämpötila: 16 - 32 °C
 • äänitehotaso: 39 dB
 • integroitava laite: ei
 • korkeussäädettävät jalat
 • ritilähyllyjen määrä: 1
 • oven kätisyys: oikea, vaihdettavissa
 • kaksoislasitettu etuovi
 • pyöristetty retromuotoilu
 • saatavilla eri väreissä
PopLife juomien jäähdytysjääkaappi jääkaappi 0-10°C retromuotoilu

Mitat & tekniset tiedot

 • mitat: noin 44 x 50 x 50 cm (LxKxS)
 • sisämitat: n. 35,5 x 41 x 36 cm (LxKxS)
 • paino: n. 21,5 kg
 • energiankulutus: 103 kWh/vuosi
 • käyttöjännite: 220-240 V~ | 50/60 Hz

Toimituskokonaisuus

 • 1 x jääkaappi
 • käyttöohjeet monilla kielillä

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(15 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Optik sehr cool, echter Hingucker, was wirlich fehlt ist eine Innenbeleuchtung.

Näyttää erittäin siistiltä, todellinen katseenvangitsija, mikä todella puuttuu on sisävalaistus.

Verified tarkastelu

alles besten, super Design, schnell geliefert

kaikkea hyvää, supersuunnittelu, nopeasti toimitettu

Verified tarkastelu

Praktischer kleiner Kühlschrank, der leider so seine Einschränkungen hat: Negativ: *Geräuschpegel a 39db ist nicht etwa (wie beschrieben) leise unauffällig, sondern schon auffällig gewöhnungsbedürftig, wenn das Kühlaggregat das Arbeiten anfängt --> für uns akzeptabel, dennoch sehr schade, dass es nicht ganz der leisen Beschreibung entspricht, denn unser Haupt-Kühlschrank von 2011 ist deutlich leiser * Keine Energieklasse A+ !!! Die Klassifizierung zur Energie-Effizienz tendieren in der Beschreibung von A bis F, wir dachten, dass die 39l Version A wäre y stimmt nicht, ist nur F, enttäuschend, dass man hier hinters Licht geführt wird und mit der "neuen Klassifizierungs-Regel" hat dies leider auch nichts zu tun. *Kein Licht bei 39l Kühlschrank!!! Auch hier wieder falsche Produkt Beschreibung :( nicht wie auf den Bildern zu sehen und in der Beschreibung angegeben, gibt es kein Licht. Das ist extremst schade, vor allem aus optischer Sicht. Funktional kann man wohl drauf verzichten, wenn man nicht nachts an den Kühlschrank will ohne Licht einzuschalten, bzw. Wenn es generell nicht zu Dunkel ist. Mussten uns jetzt noch eine separate Unterbau-Leuchte zum Kleben kaufen. *Wenn man die Aufschlagrichtung der Tür tauschen will, wären die angebrachten Klarstein Aufkleber auf der Tür auf dem Kopf Positiv: * cooler Retro-Look, der bereits bei Freunden gepunktet hat *Trotz der Kompaktheit, bekommt man einiges rein, hier stimmen die angegebenen Rezensionen * Die Glastür ist auch ein optischer Hingucker! *Lieferung innerhalb einer Woche trotz Feiertagen Kühlschrank kam unversehrt an. Fazit: Ich hätte gerne 5 Sterne vergeben, weil der Klarstein 39l Kühlschrank schon ein Schmuckstück ist, im Vergleich zu den anderen Kompakt-Geräten in dem Preissegment. 259€ ist zwar ein stolzer Preis für die Größe, jedoch sind Kühlschränke einfach leider nicht günstig, vor allem nicht, wenn man Anspruch hat. All in all, ich würde die 39l Version jedem empfehlen, weil es ein funktionales Raumwunder ist, und als stylisches kleines Kompakt-Gerät punktet, dennoch muss man sich bewusst sein, dass man nicht das *perfekte* Produkt kauft, welches beschrieben wird!

Käytännöllinen pieni jääkaappi, jolla valitettavasti on rajoituksensa: Negatiivinen: *39 db:n melutaso ei ole (kuvauksen mukaan) hiljaa huomaamaton, mutta vaatii totuttelua kun jäähdytysyksikkö alkaa toimia --> meille hyväksyttävää, mutta harmittaa että se ei aivan vastaa hiljaista kuvausta, koska pääjääkaappimme vuodelta 2011 on huomattavasti hiljaisempi * Ei energialuokkaa A+ !!! Energiatehokkuusluokitus suuntautuu kuvauksessa A:sta F:hen, luulimme 39l version olevan A, y on väärässä, on vain F, pettymys tulla huijatuksi ja "uuden luokitussäännön" kanssa tällä ei valitettavasti ole mitään tekemistä se. *Ei valoa 39l jääkaapilla!!! Jälleen väärä tuotekuvaus :( ei niinkuin kuvista näkyy ja kuvauksessa todetaan, valoa ei ole. Se on äärimmäisen valitettavaa, varsinkin optisesta näkökulmasta. Toiminnallisesti varmaan pärjää ilmankin, jos ei 't look at Jääkaappi haluaa syttyä ilman valoa, tai jos ei yleensä ole liian pimeää. Nyt piti ostaa erillinen alusrakennevalo kiinnitettäväksi. * Jos haluat muuttaa oven suuntaa, liitteenä olevat Klarstein-tarrat ovessa olisi ylösalaisin Positiivista: * Tyylikäs retro-look, joka on jo ansainnut ystävien kanssa pisteitä * Kompakteudesta huolimatta sisään pääsee paljon, tässä annetut arvostelut pitävät paikkansa * Lasiovi on myös optinen katseenvangitsija! * Toimitus viikon sisällä pyhäpäivistä huolimatta Jääkaappi saapui vahingoittumattomana Johtopäätös: Olisin halunnut antaa sille 5 tähteä, koska Klarstein 39l jääkaappi on helmi verrattuna hintasegmentin muihin kompakteihin laitteisiin. 259€ on ylpeä hinta kokoon nähden, mutta valitettavasti jääkaapit eivät yksinkertaisesti ole halpoja, varsinkaan jos sinulla on odotuksia. Kaiken kaikkiaan suosittelen 39 litran versiota kenelle tahansa, koska se on toiminnallinen tilaa säästävä ja tyylikäs pieni kompakti, mutta sinun on kuitenkin oltava tietoinen siitä, että et ole ostamassa kuvattua *täydellistä* tuotetta!

Verified tarkastelu

Alles gut

Kaikki on hyvin

Verified tarkastelu

Macht seinen Job nur ein ganz großes Manko der Kunde wird in die Irre geführt ! Es ist die Rede davon der Kühlschrank hätte Energieeffizienzklasse A doch es ist Falsch er hat nur Klasse F das ist für mich Täuschung am Verbraucher !

Onko hänen työssään vain erittäin suuri puute asiakas johdetaan harhaan! Puhutaan jääkaapin energiatehokkuusluokan A, mutta se on väärin, sillä on vain luokka F, mikä minusta pettää kuluttajaa!

Verified tarkastelu

Jetzt habe ich immer gekühlte Getränke. Das gerät sieht super aus

Nyt minulla on aina kylmää juomaa. Laite näyttää upealta

Verified tarkastelu

Die Medien konnten nicht geladen werden. Hab mir diesen Kühlschrank gekauft und bin sehr zufrieden, der Kühlschrank kühlt echt sehr gut , im Gegensatz zu den anderen kleinen Kühlschränken , des Design und die Doppel Verglasung sind einfach krass !!! Der Kühlschrank ist auf jeden Fall empfehlenswert, so viel Platz und so ein schönes Design - man muss sich ein bisschen an die Lautstärke dran gewöhnen, ist leise aber man hört es trotzdem Sonst alles top !

Tietovälinettä ei voitu ladata. Ostin tämän jääkaapin ja olen erittäin tyytyväinen, jääkaappi jäähdyttää todella hyvin, toisin kuin muut pienet jääkaapit, muotoilu ja kaksoislasit ovat aivan mahtavia!!! Jääkaappi on ehdottomasti suositeltavaa, niin paljon tilaa ja niin kaunis muotoilu - äänenvoimakkuuteen on totuttava, on hiljaista, mutta silti sen kuulee, muuten kaikki oli hienoa!

Verified tarkastelu

Bin sehr zufrieden - Leistung passt, Geräuschpegel ist in Ordnung (sitze im Homeoffice direkt neben dem Kühlschrank und er stört mich nicht), Größe ist optimal und die Farbe ist genau richtig - nach meinem Geschmack. Ich habe im oberen Bereich immer so 4 Flaschen Wein, zwei Prosecco und 4 Cider drinnen und unten habe ich 12 Dosen Bier und es ist noch ein bisschen Platz - also auch ein kleines Raumwunder und für zwei Personen, und vielleicht ein paar Überraschungsgäste, optimal!

Olen erittäin tyytyväinen - suorituskyky on hyvä, melutaso on ok (istun kotitoimistossa aivan jääkaapin vieressä, eikä se häiritse minua), koko on optimaalinen ja väri juuri sopiva - minun maku. Minulla on aina 4 pulloa viiniä, kaksi Proseccoa ja 4 siideriä sisällä yläosassa ja minulla on 12 tölkkiä olutta alla ja vielä on vähän tilaa - joten myös pieni tilan ihme ja ihanteellinen kahdelle hengelle ja ehkä muutamia yllätysvieraita!

Verified tarkastelu

Der Getränkekühler ist der Hammer,sehr,sehr leise. habe ihn auf der Terrasse stehen direkt vor dem Schlafzimmer,da ich immer mit geöffneter Tür schlafe hatte ich die Befürchtung das er zu laut ist. aber im gegenteil mann hört ihn überhaubt nicht. Super

Juomajäähdytin on mahtava, erittäin, erittäin hiljainen. Minulla on se terassilla aivan makuuhuoneen edessä, koska nukun aina ovi auki, pelkäsin, että se olisi liian kovaa. mutta päinvastoin, et kuule häntä ollenkaan. Erinomainen

Verified tarkastelu

Top zufrieden, optisch sehr schöne Form mit den abgerundeten Kannten , roter Farbton ist richtig Klasse . Passt viel rein , haben ca 3/4 des Kühlschrankes in Beschlag . Steht jetzt auf 3 ( bis 7 geht) und kühlt sehr gut. Bei manchen hatte ich gelesen, dass keine Beleuchtung drin wäre , das stimmt nicht. Der Kühlschrank hat eine LED Beleuchtung drin , die man extra schalten kann. Also kann der Kühlschrank beleuchtet oder unbeleuchtet sein . Was stimme ist wenn man die Tür anders anschlagen würde, dass der Name verkehrt herum wäre . Läuft super leise , wie in den Rezensionen mehrfach erwähnt wurde . Ab und zu springt die Kühlung an , dann ist es etwas lauter aber alles im Rahmen. Sind sehr zufrieden

Erittäin tyytyväinen, optisesti erittäin kaunis muoto pyöristetyillä reunoilla, punainen väri on todella upea. Mahtuu paljon, vie noin 3/4 jääkaapista. On nyt päällä 3 (7 menee) ja jäähtyy erittäin hyvin. Joidenkin kohdalla olin lukenut, että siinä ei ollut valaistusta, se ei ole totta. Jääkaapissa on LED-valaistus, joka voidaan kytkeä päälle erikseen. Jääkaappi voidaan siis sytyttää tai sammuttaa. Totta on, että jos koputtaisit ovea eri tavalla, nimi olisi ylösalaisin. Toimii erittäin hiljaa, kuten useaan kertaan arvosteluissa mainittiin. Ajoittain jäähdytys alkaa, sitten on vähän kovempaa, mutta kaikki on kunnossa. Ovat erittäin tyytyväisiä

Verified tarkastelu

In der Bedienungsanleitung steht ohne Modellbeschränkung das Gerät hat einen Lichtschalter!!!! Tatsächlich hat er keine Innenbeleuchtung daher die mittelmäßige Bewertung. Erwähnenswert erscheint mir auch, weil selten etwas Dümmeres erlebt, sehr einfacher Wechsel von Auslieferung Rechts-Anschlag auf Links-Anschlag, allerdings steht dann der Schriftzug auf dem Kopf! Zumindest könnte ein zweiter Schriftzug beigelegt sein. So werde ich den aufgeklebten Schriftzug entfernen und keine Werbung für Klarstein drauf haben. Werner Moucka-Berisha

Käsikirjassa ei mallirajoitusta, laitteessa on valokytkin! Itse asiassa siinä ei ole sisävaloa, joten se on keskinkertainen. Se tuntuu myös minusta mainitsemisen arvoiselta, koska harvemmin koen mitään typerämpää, hyvin yksinkertaista vaihtoa toimituksen oikeasta pysähdyksestä vasempaan pysäkkiin, mutta sitten kirjain on ylösalaisin! Ainakin toinen kirjain voisi olla mukana. Poistan siis kiinni jääneen tekstin, eikä siinä ole Klarsteinin mainoksia. Werner Moucka-Berisha

Verified tarkastelu

schickes Teil, funktioniert gut, grösser als erwartet, extrem leise, kühlt wie versprochen, wenn ich mir was wünschen dürfte wäre es ei Licht wenn man die Tür öffnet. ansonsten Top! Nachsatz: Exzellente Kundenorientierung und Service: im ersten Anlauf wurde falsches Teil geliefert ... kann mal passieren. Wurde aber äusserst professionell abgewickelt!

tyylikäs osa, toimii hyvin, odotettua isompi, erittäin hiljainen, viilentää kuten luvattiin, jos voisin toivoa yhtä asiaa, se olisi valoa kun avaa oven. muuten loistava! Lisäys: Erinomainen asiakaslähtöisyys ja palvelu: väärä osa toimitettiin ensimmäisellä yrityksellä ... voi tapahtua. Mutta se hoidettiin erittäin ammattimaisesti!

Verified tarkastelu

Pefekt………………………………. Dieser Kühlschrank kühlt die Getränke endlich mal richtig kühl. Bei Stufe 5 ist das Getränk (Wasser, Apfelwein) kurz vor der Gefrier -Temperatur. Die anderen Getränke (Wein, Sekt) sind perfekt. Jetzt kann man im Sommer auf der Terrasse die kalten Getränke genießen, auch mal eine Stunde, ohne das diese nach 5 Minuten wieder warm sind. Außerdem ist der Kühlschrank ein echter Hingucker, die Farbe ROT sieht super aus. 100 % Weiterempfehlen, wenn man etwas Besonderes möchte.

Täydellinen………………………………. Tämä jääkaappi jäähdyttää lopulta juomat todella viileäksi. Tasolla 5 juoma (vesi, siideri) on juuri ennen jäätymislämpötilaa. Muut juomat (viini, samppanja) ovat täydellisiä. Nyt voit nauttia kylmiä juomia terassilla kesällä jopa tunnin ilman, että ne ovat taas lämpimiä 5 minuutin kuluttua. Lisäksi jääkaappi on todellinen katseenvangitsija, väri PUNAINEN näyttää hyvältä. 100% suosittelen, jos haluat jotain erityistä.

Verified tarkastelu

Ist ein tolles Teil!! Passt viel rein und ist kaum zu hören! Ich habe ihn auf meinem kleinen Zimmer,wo ich auch Schlafe. Deshalb habe ich mir diesen "Kühlschrank"geholt. Er ist wie gesagt so leise,das er mich nicht im geringsten stört beim Schlafen. Und ich kann einige Flaschen und noch andere kleine Dinge rein tun.Er erfüllt voll seinen Zweck! Ich kann ihn nur bestens Empfehlen!

Se on hieno osa!! Sopii hyvin ja tuskin kuulee! Minulla on hän pienessä huoneessani, jossa nukun. Siksi hankin tämän "jääkaapin". Kuten sanoin, se on niin hiljaista, että se ei häiritse minua ollenkaan nukkuessani. Ja siihen voin laittaa pulloja ja muita pikkutavaroita, se palvelee tarkoitustaan täydellisesti! Voin vain suositella häntä lämpimästi!

Verified tarkastelu

Dieser kleine Kühlschrank hat viel Instagram Potential. Ich habe es in rot und die feurige Außenseite sieht wunderbar mit dem schwarzen Interieur. Die Temperatur wird mit einem kleinen Thermostat eingestellt und man kann die Einstellung von 1 bis 5 wählen (5 ist -10 Grad Celsius). Wenn man es zum ersten Mal startet, dauert es etwa 2 Stunden, bis Sie diese Temperatur erreicht wird. Danach ist es jedoch einfach. Achtung: Es kann nicht an Orten stehen, an denen die Raumtemperatur sehr niedrig ist, also wahrscheinlich nicht für die Garage. Im Allgemeinen, schönes Gerät.

Tässä pienessä jääkaapissa on paljon Instagram-potentiaalia. Minulla on se punaisena ja tulinen ulkopuoli näyttää upealta mustan sisustuksen kanssa. Lämpötila asetetaan pienellä termostaatilla ja voit valita asetukseksi 1 - 5 (5 on -10 celsiusastetta). Kun käynnistät sen ensimmäisen kerran, kestää noin 2 tuntia saavuttaa tämä lämpötila. Sen jälkeen on kuitenkin helppoa. Varoitus: Se ei kestä paikkoja, joissa huonelämpötila on erittäin alhainen, joten ei todennäköisesti autotalliin. Yleisesti ottaen hyvä laite.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja