Hermitage, leikkelerasia lasikannella, 2 kpl setti, borosilikaattilasia, bambua, leikkuulauta
Hermitage, leikkelerasia lasikannella, 2 kpl setti, borosilikaattilasia, bambua, leikkuulauta
Hermitage, leikkelerasia lasikannella, 2 kpl setti, borosilikaattilasia, bambua, leikkuulauta
Hermitage, leikkelerasia lasikannella, 2 kpl setti, borosilikaattilasia, bambua, leikkuulauta
Hermitage, leikkelerasia lasikannella, 2 kpl setti, borosilikaattilasia, bambua, leikkuulauta
Hermitage, leikkelerasia lasikannella, 2 kpl setti, borosilikaattilasia, bambua, leikkuulauta
Hermitage, leikkelerasia lasikannella, 2 kpl setti, borosilikaattilasia, bambua, leikkuulauta

Hermitage leikkelerasia lasikannella

Leikkuuterä Läpinäkyvä
57,99 € sis. alv

Hermitage leikkelerasia lasikannella

57,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Kaikki 23.10. ja 30.11.2023 välisenä aikana tehdyt ostokset voi palauttaa 31.1.2024 mennessä.

60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

sitä tiettyä ekstraa: kauniisti muotoiltu tarjoilulevy lasikannella leikkeleiden helppoon tarjoiluun ja säilytykseen

laadukas: tarjoilulevy ylellistä bambua ja kansi rikkoutumatonta borosilikaattilasia

käytännöllinen ja mukava: syömisen jälkeen lasikupu vain asetetaan takaisin levyn päälle, ja kokonaisuuden voi säilyttää jääkaapissa

Tuotteen yksityiskohdat

Käytännöllistä, mukavaa ja luonnollista: Klarsteinin Hermatige-leikkelerasiat ovat kauniisti muotoiltuja tarjoilulevyjä lasikannella.

Olitpa sitten aamiaisella tai iltapalalla, Klarsteinin tarjoilurasioiden ansiosta leikkelevalikoimasi näyttää joka aterialla houkuttelevalta. 28 x 18 cm:n bambulaudat tarjoavat riittävästi tilaa asetelmalle leikkeleestä, juustosta, vihanneksista tai hedelmistä. Lasikannet on valmistettu särkymättömästä ja kuumaa sekä kylmää kestävästä borosilikaattilasista. Laudat taas ovat ylellistä bambua. Bambuiset tarjoilulevyt soveltuvat erityisen kovuutensa ansiosta täydellisesti myös leikkuulaudoiksi makkaralle, juustolle, vihanneksille tai leivälle. Syömisen jälkeen sinun tarvitsee vain asettaa kannet takaisin lautojen päälle ja voit laittaa kaiken jääkaappiin tilaa säästävään säilytykseen pinottavan muotoilun ansiosta. Läpinäkyvät kannet mahdollistavat toki aina myös optimaalisen näkymän elintarvikevalikoimaan.

Lasikannen voi pestä ongelmattomasti astianpesukoneessa. On suositeltavaa pestä tarjoilulevyt käsin, koska se on pidemmän päälle hellävaraisempaa puulle.

Muovitonta, kestävää ja kauniisti muotoiltua: Klarsteinin Hermatige-tarjoilurasioiden ansiosta pöydässä on joka aterialla sitä tiettyä ekstraa.

Näytä lisää

Ominaisuudet

 • materiaali: borosilikaattilasi ja bambu
 • muoviton
 • pinottava muotoilu
 • 2 in 1: tarjoilulevy ja leikkuulauta
 • särkymätön
 • helppo käsitellä
 • kansi kestää astianpesukoneen
 • luonnolliset materiaalit
 • tilavuus 1 litra
Hermitage, leikkelerasia lasikannella, 2 kpl setti, borosilikaattilasia, bambua, leikkuulauta

Mitat & tekniset tiedot

 • mitat: n. 28 x 6 x 18 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • leikkuulaudan mitat: n. 28 x 2 x 18 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • kannen korkeus: 4 cm
 • paino per rasia: n. 1 kg

Toimituskokonaisuus

 • 2 x bambulauta
 • 2 x lasikupu
 • 1 x mainoslehtinen (saksaksi)

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(18 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Das Brett verbiegt sich nach einiger Zeit und der Deckel kann nur noch lose draufgelegt werden. Nach einiger Zeit hatte ich auch Schimmelbildung am Holz. Um das Risiko erneuter Schimmelbildung zu reduzieren, habe ich das Ganze umgedreht: Der Glasdeckel dient als Schale und das Brett als Deckel. Mit ein paar Gumminoppen außen am Glas steht das auch sicher. Beim Brett besteht Verbesserungsbedarf. Bspw. könnte die Rille für den Glasdeckel breiter sein, damit es auch dann noch schließt, wenn das Brett verbogen ist.

Lauta taipuu hetken kuluttua ja kansi voidaan asettaa vain löysästi päälle. Hetken kuluttua minulla oli myös hometta puussa. Vähentääkseni uusien homekasvun riskiä käänsin koko asian toisinpäin: lasikansi toimii kulhona ja lauta kanteena. Tämä on myös turvallista, koska lasin ulkopuolella on muutama kuminuppi. Hallitus kaipaa parannusta. Esimerkiksi lasikannen ura voisi olla leveämpi, jotta se sulkeutuu vielä levyä taivutettaessa.

Verified tarkastelu

Schönes klassisches Produkt. Erfüllt 100% all die Herausforderungen. Auch das Holz verzieht oder gar spaltet sich nicht. Der Glasaufsatz passt perfekt. Auch nach vielfacher Verwendung und Reinigung. Der Preis ist etwas hmmm hoch aber für das Produkt noch passabel. Optisch ein schöner Hingucker am Frühstückstisch.

Hieno klassinen tuote. Suorita kaikki haasteet 100 %. Puu ei väänny tai edes halkeile. Lasikiinnitys sopii täydellisesti. Myös toistuvan käytön ja puhdistuksen jälkeen. Hinta on hieman hmmm korkea, mutta silti hyväksyttävä tuotteelle. Mukava katseenvangitsija aamiaispöydässä.

Verified tarkastelu

Die Box ist wirklich sehr schön und gut verarbeitet. Mir war wichtig, dass die Kuppel aus Echtglas ist. Das Bambus sieht auch sehr schön aus und ist einfach zu reinigen. Auf der Unterseite sind auch nochmal Aushöhlungen, damit man auch mehrere Boxen stabil aufeinander Stapeln kann. Alles in allem ein sehr qualitatives und gut durchdachtes Produkt

Laatikko on todella kaunis ja hyvin tehty. Minulle oli tärkeää, että kupoli oli valmistettu aidosta lasista. Bambu näyttää myös erittäin hyvältä ja on helppo puhdistaa. Alapuolella on myös onteloita, jotta voit pinota useita laatikoita päällekkäin. Kaiken kaikkiaan erittäin laadukas ja hyvin harkittu tuote

Verified tarkastelu

Glaswerk rühmt sich damit 5 Sterne Produkte zu liefern, dem kann ich mich nicht anschliessen. Der Glasdeckel ist zu robust ausgeführt und gleichzeitig schwer zu greifen, des weiteren ist der Guss ungleichmäßig und zeigt Riffel. Das Holz ist an den Außenkanten leicht entgratet, alle Innenkanten nicht und sind recht scharfkantig. Das Volumen für Wurst und/oder Käse ist leider nur minimal und reicht gerade einmal für eine Handvoll Scheiben. Eine gewöhnlich große Salami oder ein Stück Weichkäse lässt den Deckel bereits offen stehen. Dieses Produkt hat insgesamt keinen guten Eindruck bei mir hinterlassen. Sehr ähnliche Produkte mit chinesischem Aufdruck gibt es für etwas weniger Geld. Insofern liegt der Verdacht nahe, das es sich hier nur um ein deutsch gegabeltes Produkt handelt, um den hohen Preis zu rechtfertigen.

Glaswerk on ylpeä 5 tähden tuotteiden toimittamisesta, en voi olla samaa mieltä. Lasikansi on liian vankka ja samalla vaikeasti tarttuva, ja valu on epätasaista ja siinä näkyy aaltoilua. Puu on hieman purseet ulkoreunoista, kaikki sisäreunat eivät ole ja ovat melko teräviä. Valitettavasti makkaran ja/tai juuston tilavuus on minimaalinen ja riittää vain kouralliseen viipaleita. Yleensä iso salami tai pala pehmeää juustoa jättää jo kannen auki. Kaiken kaikkiaan tämä tuote ei jättänyt minuun hyvää vaikutusta. Hyvin samankaltaisia tuotteita, joissa on kiinalainen painatus, on saatavilla hieman halvemmalla. Tältä osin herää epäilys, että tämä on vain Saksan haarukkatuote korkean hinnan perustelemiseksi.

Verified tarkastelu

Lieferung und Verpackung top. Endlich kein Plastik mehr! Durch den Glasdeckel auch eine gute Übersicht vom vorhandenen Aufschnitt! Somit wird weniger weggeschmissen! In Plastikdosen schimmelte so ab und an vergessene, nicht mehr Sichtbares vor sich hin. Macht sich durch die Holzplatte auch gut auf dem gedeckten Tisch. Eine etwas größere Aufschnittbox ins Programm aufzunehmen wäre m.E. sinnvoll!

Toimitus ja pakkaus erinomainen. Lopulta ei enää muovia! Lasikannesta saa myös hyvän yleiskuvan tarjolla olevista leikkeleistä! Joten vähemmän heitetään pois! Ajoittain unohdetut ja näkymättömät asiat homehtuvat muovitölkkeihin. Puulevyn ansiosta se näyttää hyvältä myös katetulla pöydällä. Mielestäni olisi järkevää ottaa ohjelmaan hieman isompi leikkelerasia!

Verified tarkastelu

Ich war zuerst super zufrieden und freute mich diesen Artikel gekauft zu haben. Endlich keine Alu-oder Frischhaltefolie mehr benutzen zu müssen. Man kann Wurst und Käse auf den Holzbrettchen anrichten und dann abgedeckt mit dem schweren Glasdeckel direkt in den Kühlschrank stellen. Der Aufschnitt hielt sich hervorragend frisch und bekam keine trockene Ränder. Allerdings sah man nach einigen Tagen einen Riss im Holz. Das Brett fing an sich zu biegen. Leider lag dadurch der Glasdeckel nicht mehr komplett auf. Das Ergebnis davon war, dass Wurst und Käse auch wieder trockene Ränder bekamen. Ich bin im Umgang mit Holz durchaus erfahren und kann eine unsachgemäße Verwendung und Pflege ausschließen. Schade.

Aluksi olin erittäin tyytyväinen ja iloinen, että ostin tämän tuotteen. Lopulta ei enää alumiinia tai kalvoa käytettäväksi. Makkara ja juusto voidaan järjestää puulaudoille ja peittää paksulla lasikannella ja laittaa suoraan jääkaappiin. Leivänpäälliset pysyivät tuoreina eivätkä saaneet kuivia reunoja. Muutaman päivän kuluttua voit kuitenkin nähdä halkeaman puussa. Lauta alkoi taipua. Valitettavasti lasikansi ei ollut enää kokonaan päällä. Tämän seurauksena makkara ja juusto saivat taas kuivat reunat. Olen melko kokenut puun käsittelyssä ja voin sulkea pois väärän käytön ja hoidon. Sääli.

Verified tarkastelu

It would have been 5 stars if they would have thought about how to open the lid. The lid has no holds and it is sometimes triky to lift it. It becomes very uncomfortable as very often you need both hands and even you need to turn the whole thing to one side to be able to hold the lid. It is a pity cause the quality was impressive. With a small knob-shaped grip or small groove on the side it could have been solved

Se olisi ollut 5 tähteä, jos he olisivat miettineet, kuinka kansi avataan. Kannessa ei ole pitoa ja sitä on joskus hankala nostaa. Siitä tulee erittäin epämukavaa, koska usein tarvitset molempia käsiä ja jopa sinun täytyy kääntää koko juttu toiselle puolelle, jotta voit pitää kannen. Harmi, koska laatu oli vaikuttava. Pienellä nupin muotoisella kahvalla tai pienellä sivussa olevalla uralla se olisi voitu ratkaista

Verified tarkastelu

Oberflächlich hübsch anzusehen. Sind heute erst geliefert worden, daher kann ich zur langfristigen Nutzung noch nichts sagen. Qualität eher so lala. Holz in der Einkerbung ist bereits gesplittert, das Glas weist unregelmäßige Strukturen auf (s.Fotos) Leider hat sich die Verpackung nicht öffnen lassen ohne sie einzureißen. Daher werde ich die Dosen wohl behalten und sie nicht zurück senden. Würde sie aber nicht empfehlen und nicht noch einmal kaufen.

Päällisin puolin kaunis katsella. Sain sen juuri tänään, joten pitkäaikaisesta käytöstä en osaa vielä sanoa mitään. Laatu pikemminkin niin. Syvennyksessä oleva puu on jo sirpaloitunut, lasissa on epäsäännöllisiä rakenteita (katso kuvat) Valitettavasti pakkausta ei voinut avata repimättä sitä. Joten luultavasti pidän tölkit enkä lähetä niitä takaisin. En kuitenkaan suosittele enkä ostaisi uudestaan.

Verified tarkastelu

Ist wirklich nur für Aufschnitt geeignet, da ganze Käsestücke nicht drunter passen. Glasdeckel lässt sich wegen fehlender Griffmulde schlecht anheben und draufsetzen.

Sopii todella vain leikkeleiksi, koska kokonaiset juustopalat eivät mahdu alle. Lasikanne on vaikea nostaa ja laittaa päälle, koska siinä ei ole upotettua kädensijaa.

Verified tarkastelu

Für mehr Sorten Wurst oder Käse ist es ein bisschen zu klein. Ich bestelle mir noch Größere. Das Holz sollte man vor Gebrauch gut ein ölen, damit es sich nicht verformt. Hat bei mir geklappt . Ich bin ganz zu Frieden. Warten wir mal die Zeit ab.

Se on vähän liian pieni useammalle makkaralle tai juustolle. Tilaan isommat. Puu on öljyttävä hyvin ennen käyttöä, jotta se ei vääristy. Toimi minulle. Olen ihan rauhassa. Odotetaan ja katsotaan.

Verified tarkastelu

Eigentlich eine tolle Box. Nur schade, dass das Holz nach kurzer Zeit bereits einen Riss bekommt.

Itse asiassa loistava laatikko. Harmi vain, että puu halkeilee lyhyen ajan kuluttua.

Verified tarkastelu

Auf der Suche nach einer kunststofffreien Lösung für die Aufschnittaufbewahrung gefiel uns dieses Produkt bei unserer Recherche am besten. In der Praxis empfinden wir die Größe für einen 4-Personenhaushalt (davon zwei kleine Kinder) als gerade ausreichend. Optisch sehr schön und sie lassen sich wirklich rutschsicher stapeln. Auch wir empfinden die Handhabung des Deckels mangels Henkel ebenfalls als verbesserungs-wünschenswert. Optisch eine super Lösung und auch die Reinigung ist für uns alltagstauglich und ich empfehle diesen Artikel gerne.

Etsimme muovitonta ratkaisua leikkelevarastointiin, tästä tuotteesta pidimme eniten tutkimuksen aikana. Käytännössä näemme koon 4 hengen taloudelle (mukaan lukien kaksi pientä lasta) juuri riittäväksi. Ne näyttävät erittäin hyviltä ja ne voidaan pinota todella luistamatta. Mielestämme myös kannen käsittelyä voisi parantaa kahvan puuttuessa. Visuaalisesti loistava ratkaisu ja siivous sopii myös meille arkeen ja suosittelen mielelläni tätä artikkelia.

Verified tarkastelu

Schön dennoch bieten die Dosen wenig Platz Wir nutzen die schon etwas dennoch hat ein Brett jetzt schon einen Riss das reinigen nur mit Spülmittel und Wasser reicht nicht aus ich hab mir Spezial Mittel kaufen müssen Die glas dicke könnte schmaler sein der Glas Deckel ist 3 mal so schwer wie das Brett Alles in allem mittelmäßig

Kiva mutta tölkit tarjoavat vähän tilaa Käytämme niitä vähän mutta yhdellä laudalla on jo halkeama puhdistaa sen pelkällä astianpesuaineella ja vesi ei riitä jouduin ostamaan erikoisaineet lasin paksuus voisi olla kapeampi lasin kansi on 3 kertaa yhtä iso raskas kuin lauta Kaiken kaikkiaan keskinkertainen

Verified tarkastelu

Heavy and sturdy glass top with a light weight bamboo base. The size could use an increase to double as a cheese board or maybe another version.

Raskas ja tukeva lasitoppi kevyellä bambupohjalla. Kokoa voisi lisätä kaksinkertaiseksi juustolevyksi tai ehkä muuksi versioksi.

Verified tarkastelu

Die Aufschnittboxen gefallen uns serh gut, vor allem, da komplett auf Plastik verzchtet worden ist. Einen Punkt Abzug gbt es, da sie doch recht teuer sind, und sie etwas höher sein könnten, einige Wurstsorten passen am Stück leider nicht hinein, wenn der Deckel abschließen soll.

Pidämme todella leikkelelaatikoista, varsinkin kun niissä ei käytetä muovia ollenkaan. Siitä on pistevähennys, koska ne ovat melko kalliita ja voisivat olla hieman korkeammatkin, valitettavasti jotkut makkaratyypit eivät mahdu yhteen kappaleeseen, jos kansi sulkeutuu.

Verified tarkastelu

Der Artikel ist genauso wie beschrieben. Jedoch lässt sich der Glasdeckel nicht so gut abheben. Er hat keine Griffe oder Angerauchte Stellen. Das Stapeln geht ohne Problem. Die Hauptursache für die "Drei Sterne Bewertung" ist jedoch die Tatsache, dass innerhalb kürzester Zeit, das Basisbrett einen Spalt bekommen hat. Ich habe zwei Aufschnittboxen bestellt und bei beiden trat dieser Riss auf. Die Bretter habe ich natürlich nur von Hand gespült. Schade, die Grundidee und das Design sind gut (bis auf die fehlenden Griffe).

Tuote on täsmälleen kuvauksen mukainen. Lasikannetta ei kuitenkaan voi nostaa niin helposti pois. Hänellä ei ole kahvoja tai savustettuja alueita. Pinoaminen ei ole ongelma. Pääsyy "kolmen tähden luokitukseen" on kuitenkin se, että pohjalevy sai aukon hyvin lyhyessä ajassa. Tilasin kaksi leikkurilaatikkoa ja molemmissa oli tämä halkeama. Tietysti pesin laudat vain käsin. Harmi, perusidea ja muotoilu ovat hyviä (paitsi puuttuvat kahvat).

Verified tarkastelu

Sieht toll aus. Auch der Kontakt aufgrund Fragen zur Pflege war sehr nett und eine Antwort kam direkt am nächsten Tag mit ausführlichen Antworten zu meinen Fragen. Eine kleine „Eingriffmulde“, Riffelungen für besseren Halt oder ähnliches wäre schön und einfacher für die Handhabung. Ich nehme aufgrund der Breite und des Gewichts vorsichtshalber zwei Hände, bevor er mir aus der Hand rutscht. :) Aber das ist alles Gewöhnungssache und bei meinem Mann geht es auch mit einer Hand:) Ich finde es super, dass darauf geschnitten werden darf um ein Stück vom Weichkäse oder Rinde abzuschneiden. Auch schnell mal als Frühstücksbrett genutzt. Das spart mir Zeit und herkömmliche Kunststoff-Aufschnittdosen darf man es ja eh nicht. Wie auf dem Bild im der Anzeige auch schnell ein paar Gurken drauf ins am nächsten Tag aus dem Kühlschrank sieht es perfekt hergerichtet aus. Vom Platz her finde ich sie passt so viel wie in Tupperdosen auch. Nimmt auch nicht mehr im Kühlschrank an Platz weg. Es sei denn natürlich, es werden Mengen an Aufschnitt gelagert und hatte vorher eine 4er Stapeldose. Das passt dann nicht mehr übereinander. Ich werde mir weitere kaufen!!! Danke für das tolle Produkt

Näyttää hyvältä. Yhteydenpito hoitoon liittyviin kysymyksiin oli myös erittäin mukavaa ja vastaus tuli suoraan seuraavana päivänä ja yksityiskohtaiset vastaukset kysymyksiini. Pieni "kahva", uurreus parempaa pitoa varten tai vastaava olisi mukava ja helpompi käyttää. Leveyden ja painon vuoksi käytän kahta kättä ollakseni varmassa puolella ennen kuin se lipsahtaa kädestäni. :) Mutta se on totuttelukysymys ja miehenikin osaa tehdä sen yhdellä kädellä :) Minusta on hienoa, että voit leikata siihen leikkaamaan palan pehmeästä juustosta tai kuoresta. Käytettiin nopeasti myös aamiaislautana. Se säästää minulta aikaa, eikä perinteisiä muovileikkeleitä kannata käyttää joka tapauksessa. Kuten mainoksen kuvasta näkyy, muutama kurkku päälle nopeasti ja seuraavana päivänä jääkaapista se näyttää täydellisesti valmiilta. Tilan suhteen mielestäni se sopii yhtä hyvin kuin Tupperwareen. Se ei myöskään vie tilaa jääkaapissa. Ellei tietenkään ole varastoitu leikkeleitä, ja niillä oli aiemmin 4-pakkainen pinottava tölkki. Sitten se ei enää sovi yhteen. Ostan lisää!!! Kiitos loistavasta tuotteesta

Verified tarkastelu

Eine Dose aus Glas hat es in den Kriterien Handlichkeit aufgrund des Gewichtes und Stapelbarkeit nicht leicht gegen die leichten und praktischen Kunstoffdosen. Diese Aufschnittdosen lassen sich stapeln, aber es bedarf einer gewissen Vorsicht, weil sich die Dosen nicht so stark miteinander verkeilen, wie man es von vielen Tupperdosen gewohnt ist. Viel entscheidender ist aber die Handlichkeit für den Transport vom Kühlschrank zum Tisch. Dafür wurde aus meiner Sicht alles richtig gemacht. Es bleibt allerding ein gewöhnungsbedürftiges Gewicht, an dass ich mich gut gewöhnen konnte. In einerm Haushalt mit Kindern, oder etwas tollpatschigen Leuten würde ich aber lieber Abstand nehmen, da man nicht davon ausgehen kann, dass der schwere (nicht am Brett befestigte) Glasdeckel einen Fall zu Boden verzeiht. Erwähnungswert finde ich auch, dass diese Box deutlich mehr Platz in Anspruch nimmt, als eine Kunstoffdose. Bei uns stehen zwei dieser Boxen übereinander im Kühlschrank. Damit ist die Hälfte einer Ebene unseres 54cm breiten Kühlschrankes belegt. Nach 2,5 Wochen im Einsatz würde ich diese Box empfehlen, um ein potentiell langlebiges Produkt ganz ohne Kunstoffe und Silikon zu erhalten.

Lasipurkilla ei ole helppoa painon ja pinoavuuden vuoksi kevyitä ja käytännöllisiä muovipurkkeja vastaan. Nämä leikatut tölkit pinoutuvat, mutta on oltava varovainen, koska tölkit eivät kiilaudu yhteen niin paljon kuin monet Tupperware-tölkit. Paljon ratkaisevampaa on kuitenkin kätevyys kuljetuksessa jääkaapista pöytään. Minun näkökulmastani kaikki oli tehty oikein. Se on kuitenkin edelleen paino, johon totuttelua vaatii, ja siihen pystyin tottumaan hyvin. Kotitaloudessa, jossa on lapsia tai hieman kömpelöitä, pysyisin mieluummin poissa, koska ei voi olettaa, että raskas lasikansi (ei kiinnitetty laudalle) antaisi anteeksi kaatumisen. Mielestäni on myös syytä mainita, että tämä laatikko vie huomattavasti enemmän tilaa kuin muovipurkki. Meillä on kaksi tällaista laatikkoa päällekkäin jääkaapissa. Tämä vie puolet 54 cm leveän jääkaapin tasosta. 2,5 viikon käytön jälkeen suosittelen tätä laatikkoa mahdollisesti pitkäkestoiselle tuotteelle ilman muovia tai silikonia.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja