Graceland Mini jukebox CD-soitin levysoitin DAB+/FM-radio LED
Graceland Mini jukebox CD-soitin levysoitin DAB+/FM-radio LED
Graceland Mini jukebox CD-soitin levysoitin DAB+/FM-radio LED
Graceland Mini jukebox CD-soitin levysoitin DAB+/FM-radio LED
Graceland Mini jukebox CD-soitin levysoitin DAB+/FM-radio LED
Graceland Mini jukebox CD-soitin levysoitin DAB+/FM-radio LED
Graceland Mini jukebox CD-soitin levysoitin DAB+/FM-radio LED
Graceland Mini jukebox CD-soitin levysoitin DAB+/FM-radio LED
Graceland Mini jukebox CD-soitin levysoitin DAB+/FM-radio LED

Graceland Mini jukebox

0 49 cm jukeboksi
365,99 € sis. alv

Graceland Mini jukebox

365,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
30 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

paras kuuluvuus: DAB+- ja FM-radiovirittimen ansiosta

retro-look: jukebox 50-luvun muotoilussa

silkkaa vinyyliä: levysoitin, jossa on 3 toistonopeutta, automaattinen pysäytystoiminto ja esiasennettu äänirasia

Tuotteen yksityiskohdat

Auna Graceland Mini -jukeboxilla voit tuoda kotiisi aitoa 50-luvun tunnelmaa.

Se tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia tehdä päivästä hieman musiikillisempi. Sen toistovalikoimaan kuuluu esimerkiksi MP3-tiedostoja lukeva CD-soitin ja DAB+/FM-radioviritin, jossa on digitaalinen ja häiriötön vastaanotto sekä 20 muistipaikkaa kaikille suosikkiradioasemillesi. Bluetooth-liitäntä tarjoaa vielä enemmän vaihtelua. Älypuhelinten ja tablettien kaltaiset laitteet löytävät siten tiensä äänentoistojärjestelmään.

Kannettavia äänitiedostoja voi toistaa kätevästi USB-portin tai SD-korttipaikan kautta.

Täydentääkseen 50-luvun mielikuvaa Graceland Mini -mallissa on luonnollisesti myös levysoitin. Kolmen eri toistonopeuden ja automaattisen pysäytystoiminnon lisäksi äänirasia on jo valmiiksi asennettu. Voit siis aloittaa käytön heti pakkauksen purun jälkeen ja kuunnella vanhojen vinyyliaarteiden lämmintä rasahtelua.

Laitteessa on integroidut stereokaiuttimet, jotka varmistavat, että toistettava musiikki myös kuuluu kunnolla.

Ulkonäöltään kauniisti muotoiltu auna Graceland Mini ei ole millään tavalla huonompi kuin sen vanhemmat veljet menneiltä ajoilta. Yksityiskohtainen designkotelo puujäljitelmästä korostaa viehättävän nostalgista ilmettä. Todellinen kohokohta on integroitu LED-valaistusjärjestelmä sekä valonvaihtotoiminto 7 eri värillä.

Laitetta voidaan ohjata kätevästi etäältä mukana toimitettavalla kaukosäätimellä.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • liitännät: 1 x USB-portti, 1 x SD-muistikorttipaikka
 • tuetut toistonopeudet: 33, 45, 78 rpm
 • yhteensopivat levyformaatit: CD-R, CD-RW, MP3-CD
 • esiasennettu äänirasia
 • kellonajan näyttö
 • DAB+/FM-radioviritin
 • Bluetooth-liitäntä
 • USB- ja SD-korttipaikka
 • uudelleentoistotoiminto
 • sattumanvarainen toisto
 • ohjelmoitava kappaleiden toistojärjestys
 • LED-kytkin
 • suora äänivarsi
 • naruantenni
 • sis. kaukosäätimen
Graceland Mini jukebox CD-soitin levysoitin DAB+/FM-radio LED

Mitat & tekniset tiedot

 • mitat: n. 49 x 50 x 30,5 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • johdon pituus: n. 190 cm
 • paino: n. 13 kg
 • ulostuloteho: 2 x 4 W RMS / 20 W max.
 • kaukosäätimen paristo: 1 x CR2025
 • käyttöjännite: 100-240 V~ | 50/60 Hz

Toimituskokonaisuus

 • 1 x jukebox
 • 1 x kaukosäädin
 • monikieliset käyttöohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Ich habe den Spieler für die Entspannung gespielt. Früher habe ich erfrischende Musik gespielt. Die Größe ist auch viel größer, da sie etwas Platz zum Anlegen benötigt, aber die Beleuchtung ist auch irgendwie anders. Es variiert je nach Lied. Es verfügt über mehrere Modi wie AUX, Bluetooth oder USB-Laufwerk. Die Klangqualität ist auch gut. Es gibt einen angenehmen Klang ohne Geräusche. Es kann betrieben werden, um den Player ein-/auszuschalten und abzuspielen/pausieren.

Pelasin pelaajaa rentoutumisen vuoksi. Soitin virkistävää musiikkia. Koko on myös paljon suurempi, koska se tarvitsee tilaa laittaa, mutta valaistus on myös hieman erilainen. Se vaihtelee kappaleen mukaan. Siinä on useita tiloja, kuten AUX, Bluetooth tai USB-asema. Myös äänenlaatu on hyvä. Kuuluu miellyttävä ääni ilman melua. Sitä voidaan käyttää kytkemään päälle/pois ja toistamaan/pysäyttämään soittimen.

Verified tarkastelu

Die Medien konnten nicht geladen werden. Kaufgrund dieser Jukebox war der Schallplattenspieler. Diese sind ja mittlerweile wieder im Kommen und haben einen unbeschreiblichen Klang. Die Box ist mit LEDs ausgestattet, welche man konstant leuchten lassen kann, aber auch mit dem Klang der Musik wechselnd. Die Bedienung ist über eine Fernbedienung, sowie über die Jukebox direkt möglich. Radio, CD, Bluetooth, Speicherkarte und natürlich was nicht fehlen darf die Schallplatte. Der Klang und die Lautstärke für sich gesehen ist Spitze. Natürlich, etwas lauter geht es immer. Zum Radio, es befindet sich ein DAB+/FM Tuner, welcher komplett rauschfreien Radiogenuss garantiert! Per Bluetooth, kinderleicht verbunden (IPhone 13 Pro Max) und problemlos Musik hören, keine Verzögerung oder Ähnliches. Spitzenklasse! CD und Speicherkarte ebenfalls klasse um alte Erinnerungen aufleben zu lassen. Das Highlight ist natürlich der Schallplattenspieler, welcher in 3 Geschwindigkeiten abgespielt werden kann. Der Klang einer Schallplatte ist einfach etwas ganz anderes, schön das es mittlerweile auch moderne Musik auf dem Träger gibt. Zum Gehäuse, dies ist schön aus Holz mit diversen Plastik. Im gesamt Konzept passt es zusammen. Zusammenfassen würde ich Sagen das es ein Klasse und vielseitiges Gerät ist. Wer gerne mal in Erinnerungen schwelgen will und diese auf verschiedenen Datenträgern hat, der ist hiermit definitiv gut bedient. Klare Empfehlung von mir! Ich hoffe meine Bewertung ist Ihnen bei Ihrer Kaufentscheidung behilflich/nützlich gewesen.

Tietovälinettä ei voitu ladata. Syy tämän jukeboxin ostoon oli levysoitin. Nämä ovat nyt taas nousussa ja niillä on sanoinkuvaamaton ääni. Laatikko on varustettu LEDeillä, jotka voivat palaa jatkuvasti, mutta myös muuttua musiikin äänen mukaan. Sitä voidaan ohjata suoraan kaukosäätimellä tai jukeboksilla. Radio, CD, Bluetooth, muistikortti ja tietysti mitä ei pitäisi puuttua, on levy. Ääni ja äänenvoimakkuus huippuluokkaa. Tietysti se on aina vähän kovempaa. Radiossa on DAB+/FM-viritin, joka takaa täysin kohinattoman radionautinnon! Bluetoothin kautta, helppo yhdistää (IPhone 13 Pro Max) ja kuunnella musiikkia helposti, ei viivettä tai muuta vastaavaa. huippuluokan! CD ja muistikortti sopivat myös vanhojen muistojen elvyttämiseen. Kohokohta on tietysti levysoitin, jota voidaan soittaa kolmella eri nopeudella. Levyn soundi on yksinkertaisesti jotain aivan erilaista, mukavaa, että kantoalustalla on nyt myös modernia musiikkia. Mitä tulee koteloon, tämä on kauniisti valmistettu puusta erilaisilla muoveilla. Se sopii yhteen kokonaiskonseptissa. Yhteenvetona sanoisin, että se on loistava ja monipuolinen laite. Jos haluat muistella ja pitää niitä eri tietovälineillä, tämä on ehdottomasti hyvä valinta. Selkeä suositus minulta! Toivon, että arvostelustani oli sinulle apua/hyödyllistä ostopäätöksessäsi.