Caribbean Blue -jäähdytyslaite ilmankostutin tuuletin 400m³/h musta Musta
Caribbean Blue -jäähdytyslaite ilmankostutin tuuletin 400m³/h musta Musta
Caribbean Blue -jäähdytyslaite ilmankostutin tuuletin 400m³/h musta Musta
Caribbean Blue -jäähdytyslaite ilmankostutin tuuletin 400m³/h musta Musta
Caribbean Blue -jäähdytyslaite ilmankostutin tuuletin 400m³/h musta Musta
Caribbean Blue -jäähdytyslaite ilmankostutin tuuletin 400m³/h musta Musta
Caribbean Blue -jäähdytyslaite ilmankostutin tuuletin 400m³/h musta Musta
Caribbean Blue -jäähdytyslaite ilmankostutin tuuletin 400m³/h musta Musta

CarribeanBlue - jäähdytin

ilmanjäähdytin Musta
107,99 € 114,99 € sis. alv
väri:
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

3 in 1 -tehot: tuuletin, jäähdytyslaite ja ilmankostutin samassa laitteessa

Kohdistettua raikkautta: miellyttävää, vartaloon suunnattua viilennystä kaikissa toimissa

Raikas vire: kolme tuuletusnopeutta, puhaltaa jopa 400 m³ ilmaa tunnissa

Tuotteen yksityiskohdat

Tuo Karibian viileä tuuli kotiisi. oneConcept Caribbean Blue -jäähdytyslaite raikastaa kotisi ilmaa kuumana kesäpäivänä. Nokkela 3 in 1 -laite on tuulettimen, jäähdytyslaitteen ja ilmankostuttimen yhdistelmä.

Tuulettimena Caribbean Bluen lamellit liikkuvat kolmella nopeustasolla pysty- ja vaakasuoraan. Tuuletin saa aikaan virkistävän henkäyksen silloinkin, kun muualla ilma suorastaan seisoo. Näin laite puhaltaa jopa 400 m³ ilmaa tunnissa. Kun jäähdytystoimintokin kytketään päälle, jäähdytyslaite alkaa haihduttaa vettä 4 litran säiliöstä, mikä viilentää ilmaa huomattavasti. Tämä prosessi perustuu puhtaasti fysikaalisille periaatteille. Jäähdytykseen ei tarvita kylmäainetta ja energiankulutus on myös erittäin vähäiset 70 wattia. Jäähdytystehon parantamiseksi voi jäädyttää toimitukseen sisältyvät kylmävaraajat ja lisätä ne vesisäiliöön. Säiliöön voi vaihtoehtoisesti laittaa myös jääpaloja. Ilmankostuttimenakin toimiva oneConcept Caribbean Blue on tervetullut apuri myös talvella, jolloin se kostuttaa kuivaa lämmitysilmaa ja lievittää näin limakalvojen ärsytystä. Siirrettävä 3 in 1 -jäähdytyslaite seuraa sinua kaikkialle pyörien ansiosta ja virkistää täsmällisesti: työpöydän äärellä, sohvalla tai keittiössä.

Karibialaista virkistystä: oneConcept Caribbean Blue 3 in 1 -jäähdytyslaitteen kanssa kesä voi tulla.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • 4 litran vesisäiliö
 • Tuuletusteho: 400 m³/h
 • Helppo käyttää 6 toimintopainikkeella
 • Tuuletinlamellit liikkuvat pysty- ja vaakasuoraan
 • Kompakti laite, jonka voi sijoittaa minne vain (poistoilmaputkea ei tarvita)
 • Sisältää kylmävaraajat jäähdytystehon parantamiseen
 • Virtakytkin laitteen päällä (painike 0)
 • Virtalähde: 220–240 V~ | 50/60 Hz
Caribbean Blue -jäähdytyslaite ilmankostutin tuuletin 400m³/h musta

Mitat & tekniset tiedot

 • 25 x 55 x 28cm (LxKxS)
 • Paino: n. 4,6 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x laite
 • 2 x jäärasia
 • 4 pyörää
 • 1 x asennusavain
 • 1 x vesisäiliö
 • Monikielinen käyttöohje

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

114.99 €

Asiakaskokemukset

(14 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Laut, lauwarm, leider nix. Ich habe mir sehr viel von diesem Gerät versprochen. Doch leider nach kurzer Zeit musste ich feststellen das es nicht das ist was wir uns gewünscht haben. Die Luft wird lauwarm ausgegeben trotz der Kühlakkus. Alteswasser lädt sich nur mühsam entfernen. Fazit: nicht nochmal !

Kovaa, haaleaa, valitettavasti ei mitään. Minulla oli suuret odotukset tämän laitteen suhteen. Mutta valitettavasti jouduin lyhyen ajan kuluttua ymmärtämään, että se ei ole sitä, mitä halusimme. Ilma tulee ulos haaleana kylmästä pakkauksesta huolimatta. Vanha vesi on vaikea poistaa. Johtopäätös: ei enää!

Verified tarkastelu

Es ist fast unmöglich von vorne zu sehen ,wieviel Wasser noch im Tank ist.

On lähes mahdotonta nähdä edestä, kuinka paljon vettä on jäljellä säiliössä.

Verified tarkastelu

Das ist ein sehr einfach bedienbares Gerät, ohne groß Schnick-Schnack. Alle nötigen Dinge wie Luftkühler, Ventilator & Luftbefeuchter sind per einfachem Knopfdruck zu betätigen. Die Lamellen sind beweglich, also sie schwingen hin und her und verteilt die kühle Luft optimal. Der Geräuschpegel hält sich in Grenzen. Für das Wohnzimmer ist es optimal, aber für das Schlafzimmer eher ungeeignet, wobei auf der kleinsten Stufe geht das noch völlig in Ordnung. Man muss sich halt nur genau überlegen für welche Räumlichenkeiten und bei welchen situativen Faktoren so ein Gerät sinnvoll ist. Es könnte auch sein, dass Ihr was anderes benötigt. Aber alles in einem ist es ein sehr gutes Gerät.

Tämä on erittäin helppokäyttöinen laite ilman röyhelöitä. Kaikki tarvittavat asiat, kuten ilmanjäähdytin, tuuletin ja kostutin, voidaan käyttää yksinkertaisella napin painalluksella. Säleet ovat liikuteltavia, joten ne heiluvat edestakaisin ja jakavat viileän ilman optimaalisesti. Melutaso on rajoissa. Se on ihanteellinen olohuoneeseen, mutta ei sovi makuuhuoneeseen, vaikka alimmalla tasolla se on silti täysin kunnossa. Sinun on vain mietittävä tarkkaan, mihin huoneisiin ja mihin tilannetekijöihin tällainen laite sopii. Voi myös olla, että tarvitset jotain muuta. Mutta kaiken kaikkiaan erittäin hyvä laite.

Verified tarkastelu

Ansich ein gutes Gerät aber mir fehlte leider die Time Funktion. Man könnte zwar mit einer Zeitschaltuhr Abhilfe schaffen. Außerdem hätte ich gerne noch eine Fernbedienungen gewünscht, womit ich mich dann entschieden hab das Gerät zurück zu schicken

Sinänsä hyvä laite, mutta valitettavasti missasin aikatoiminnon. Ajastin voisi auttaa. Olisin halunnut myös kaukosäätimen, joten päätin lähettää laitteen takaisin

Verified tarkastelu

Besser als nichts.

Parempi kuin ei mitään.

Verified tarkastelu

Generell: der oneKoncept Luftkühler tut, was er tun soll. Allerdings ist er in der Bedienung sehr umständlich - der Wasserbehälter lässt sich nicht komplett herausziehen, es gibt kein Ablassventil, jedesmal muss das gesamte Gerät auf den Kopf gestellt werden. Außerdem ist er unverständlicherweise innen komplett verbaut, so dass das Einlegen und Herausnehmen von Kühlakkus jedes Mal eine Challenge ist. Die Akkus (separat zu bestellen) halten etwa 30 Minuten, also unbedingt genug ordern. Wen das alles nicht stört, hat ein Gerät, das weniger als die Hälfte von anderen, vergleichbaren Geräten kostet und seine Arbeit brav leistet. Auch der Geräuschpegel ist im Vergleich mit anderen relativ niedrig. Gesamt 4 Sterne wegen der Umständlichkeit, ansonsten ist das Gerät ok. Wer ein Gerät sucht, das günstig und zuverlässig ist und den etwas "Aufwand" nicht stört, ist mit dem oneKoncept Luftkühler gut bedient.

Yleisesti ottaen: oneKoncept-ilmanjäähdytin tekee sen, mitä sen pitääkin tehdä. Se on kuitenkin erittäin hankala käyttää - vesisäiliötä ei voi vetää kokonaan ulos, tyhjennysventtiiliä ei ole, koko laite on käännettävä joka kerta ylösalaisin. Lisäksi se on käsittämättömän täysin rakennettu sisälle, joten kylmäpakkausten asettaminen ja poistaminen on haaste joka kerta. Ladattavat akut (tilattava erikseen) kestävät noin 30 minuuttia, joten muista tilata riittävästi. Jos mikään näistä ei häiritse sinua, sinulla on laite, joka maksaa alle puolet muista vastaavista laitteista ja tekee työnsä hyvin. Myös melutaso on suhteellisen alhainen muihin verrattuna. Kaiken kaikkiaan 4 tähteä vaivan takia, muuten laite on ok. Jokainen, joka etsii halpaa ja luotettavaa laitetta, joka ei välitä pienestä "ponnistelusta", palvelee hyvin oneKoncept-ilmajäähdytintä.

Verified tarkastelu

Mir ist bewusst dass man für den günstigen Preis keine Wunder erwarten kann, aber für diesen Preis holt euch lieber 2x Bodenventilatoren. Die angeblich Verdunstung zur Kühlung bringt nichts. Leider….. Ein Positiv gibt es doch. Das Gebläse ist der Leistung angepasst und dadurch sehr leise.

Tiedän, että alhaisella hinnalla ei voi odottaa ihmeitä, mutta tähän hintaan kannattaa hankkia 2x lattiatuulettimet. Väitetty haihtuminen jäähdytystä varten ei tuo mitään. Valitettavasti... On yksi positiivinen asia. Puhallin on mukautettu tehoon ja on siksi erittäin hiljainen.

Verified tarkastelu

It is not cool enough, especially if the temp is at 30°C+. I am very disappointed in the machine and what thet make it seems to be.

Se ei ole tarpeeksi viileä, varsinkin jos lämpötila on 30°C+. Olen erittäin pettynyt koneeseen ja siihen, miltä se näyttää.

Verified tarkastelu

Bisher am WE zwei mal ausprobiert, eher kürzere Zeit, deshalb keine umfassende Auskunft möglich. Ich denke, er wird alles gut meistern. Die Lautstärke ist nicht störend, könnte aber leiser sein!

Tähän mennessä kokeiltu kahdesti WE:ssä, melko lyhyemmän ajan, joten kattavaa tietoa ei ole mahdollista saada. Uskon, että hän hoitaa kaiken hyvin. Äänenvoimakkuus ei häiritse, mutta voisi olla hiljaisempi!

Verified tarkastelu

Auf den ersten Blick ganz okay, eben ein Plastikbomber aus Fernost. Von den Maßen relativ kompakt und leicht zu transportieren - auch ganz ohne Rollen. Kühlt angenehm, bereits auf Stufe 1. Soweit, so gut! Gar nicht gut finde ich die Lautstärke. Selbst auf Stufe 1 schon ähnlich laut wie ein guter Staubsauger, vielleicht nicht ganz so tief aber ähnlich laut. Die Stufen 2 und 3 brüllen regelrecht. Tagsüber mit Hintergrundgeräuschen in einem Büro sicherlich zu vernachlässigen, auf der Couch beim Fernsehen schon recht aufdringlich, im Schlafzimmer dagegen wie ich finde eine Zumutung. Zugegeben, wer mit Blick auf die Stadtautobahn lebt würde mir vermutlich widersprechen, aber mir definitiv zu laut. Da er seinen Zweck an sich erfüllt kommt er in mein Arbeitszimmer, für das Schlafzimmer muss eine andere Lösung her.

Ensi silmäyksellä ihan ok, vain muovipommikone Kaukoidästä. Suhteellisen pienikokoinen ja helppo kuljettaa - jopa ilman pyöriä. Viilentää miellyttävästi, jo tasolla 1. Toistaiseksi hyvin! En pidä äänenvoimakkuudesta yhtään. Jopa tasolla 1 se on yhtä kova kuin hyvä pölynimuri, ei ehkä aivan yhtä syvä, mutta yhtä kova. Vaiheet 2 ja 3 hurisevat todella. Varmasti vähäpätöinen päivällä taustamelun kanssa toimistossa, melko häiritsevä sohvalla katsoessa televisiota, mutta makuuhuoneessa se on mielestäni järjetöntä. Myönnettäköön, että jokainen, joka asuu näköalalla kaupungin valtatielle, olisi luultavasti eri mieltä kanssani, mutta ehdottomasti liian äänekäs minulle. Koska se täyttää tarkoituksensa sinänsä, se tulee työhuoneeseeni, makuuhuoneeseen on löydettävä toinen ratkaisu.

Verified tarkastelu

Habe mir das Produkt mit der Hoffnung gekauft, tatsächlich die Temperatur in kleinen Räumen zu senken - leider erfolglos. Die Versandzeit war auch nicht die schnellste, allerdings nicht so dramatisch. Aufbau recht simpel und einfach. Für mich selbst auf der kleinsten Stufe zu laut im Schlafzimmer (sofern man die Kühlungsfunktion aktiviert - was ja auch der Sinn ist). Das mitgelieferte Kabel ist meiner Meinung nach auch zu kurz. Nach mehrmaligen Testen in wirklich kleinen Räumen, das Gerät den ganzen Tag im geschlossenen Raum kühlen zu lassen, zeigte sich hier keine Wirkung. Von 25 Grad Zimmertemperatur senkte sich kein Grad. Also für mich zeigte die Kühlfunktion absolut keine Wirkung und somit kein Unterschied zu meinem Standventilator. Schade, hatte mich sehr auf das Produkt gefreut.

Ostin tuotteen siinä toivossa, että voisin todella laskea lämpötilaa pienissä huoneissa - valitettavasti tuloksetta. Toimitusaika ei myöskään ollut nopein, mutta ei niin dramaattinen. Rakentaminen melko yksinkertaista ja helppoa. Liian äänekäs minulle jopa makuuhuoneen alimmalla tasolla (jos aktivoit jäähdytystoiminnon - mistä on kysymys). Mukana tullut kaapeli on mielestäni liian lyhyt. Toistuvien testien jälkeen todella pienissä huoneissa, jolloin laitteen annettiin jäähtyä suljetussa huoneessa koko päivän, tässä ei ollut vaikutusta. Ei astekaan pudonnut 25 astetta huoneenlämpötilasta. Joten minulle jäähdytystoiminnolla ei ollut minkäänlaista vaikutusta eikä siten eroa seisovaan tuulettimeeni. Harmi, odotin tuotetta todella innolla.

Verified tarkastelu

Da ich unterm Dach oft stickige, trockene Luft habe, ist dieses Gerät eine sinnvolle Unterstützung. Mit seinem großen Tank für am besten destilliertes Wasser (Einswürfel gehen womöglich auch) gelingt es in kurzer Zeit, die Luftfeuchtigkeit signifikant zu erhöhen. Die Ventilatorwirkung ist zusätzlich ganz nett. Der Kühleffekt hält sich zwar in Grenzen, aber bei hohen Temperaturen ist man auch dafür dankbar. Insgesamt kein schlechter Kauf, auch wenn das Plastikteil nicht gerade attraktiv ausschaut.

Koska minulla on usein tukkoista, kuivaa ilmaa katon alla, tämä laite on hyödyllinen tuki. Sen suurella säiliöllä parasta tislattua vettä varten (kuutio saattaa myös toimia) on mahdollista lisätä kosteutta merkittävästi lyhyessä ajassa. Fanitoiminta on myös varsin mukavaa. Viilentävä vaikutus on rajallinen, mutta olet kiitollinen siitä korkeissa lämpötiloissa. Kaiken kaikkiaan ei huono ostos, vaikka muoviosa ei näytä kovin houkuttelevalta.

Verified tarkastelu

Da ich und mein Bruder in einer Dachgeschoss Wohnung leben haben wir uns jeweils Kühlgeräte für den kommenden Sommer organisiert.Habe mich für dieses entschieden da es mich optisch angesprochen hat.Vor einer Woche hab ich das Gerät nun bekommen und einer Test Phase unterzogen. Lieferung lief sauber ab ,nach zwei Tagen hat ich es schon da. Es ein mobiles Kombiegerät aus Luftkühler, Ventilator und Lufterfrischer. Den ersten Tag habe ich es auf dem Balkon weng aus lüften lassen da es am Anfang einen stärkeren Kunstoff Geruch hatte. Hatte sich dann aber schnell gelegt. Da es Rollen hat konnte ich es schnell zwischen den Räumen bewegen und dementsprechend auch schnell ein Plätzchen für gefunden. Nach Anleitung dann die Kühl elemente vorbereitet und an war der Gute. Im Betrieb gleich ne deutliche Erfrischung gespürt und zum testen aus gereizt was ging:-) Nach einiger Zeit die Raumtemperatur deutlich gesenkt und von der Leistung vollends zu frieden. Für meinen Geschmack könnte er vielleicht etwas leiser sein wobei ich ihn nach einiger Zeit auch nicht mehr wahrnahm. Anzumerken ist, ich hab eine 60 qm Wohnung mit größerem Wohnzimmer wo ich es getestet habe. Und jeweils die einzelnen Räume gekühlt. Dafür ist es super geeignet. Als Fazit kann ich sagen der Sommer kann kommen!:-)

Koska asumme veljeni kanssa ullakkohuoneistossa, olemme järjestäneet jäähdytyslaitteet tulevalle kesälle. Päätin tähän, koska se kiehtoi minua visuaalisesti. Viikko sitten sain laitteen ja laitoin sen testivaiheeseen. Toimitus sujui mutkattomasti, kahden päivän kuluttua sain sen jo. Se on liikkuva yhdistelmä ilmanjäähdyttimestä, tuulettimesta ja ilmanraikastimesta. Ensimmäisenä päivänä annoin sen hieman tuulettaa parvekkeella, koska siinä oli alussa voimakkaampi muovin haju. Mutta sitten se laantui nopeasti. Koska siinä on pyörät, pystyin siirtämään sitä nopeasti huoneesta toiseen ja löysin sille nopeasti paikan. Sen jälkeen jäähdytyselementit valmisteltiin ohjeiden mukaan ja hyvä oli päällä. Toiminnassa tunsin heti selkeän virkistyksen ja innostuin testaamaan, mikä oli mahdollista :-) Hetken kuluttua huonelämpötila laski huomattavasti ja olin täysin tyytyväinen suoritukseen. Minun makuuni se voisi olla ehkä hieman hiljaisempi, vaikka hetken kuluttua en sitä enää huomannut. On syytä huomata, että minulla on 60 neliömetrin asunto, jossa on suurempi olohuone, jossa testasin sitä. Ja yksittäiset huoneet jäähdytetään. Se on hienoa siihen. Lopuksi voin sanoa, että kesä voi tulla! :)

Verified tarkastelu

Gestern habe ich das neue Kombigerät oneConcept Caribbean Blue bekommen. Es soll ein Geschenk werden. Ich habe Bekannte die ein Haus mit kleinen Zimmern haben und im Sommer wird es dort echt warm unter dem Dach. Das Kombigerät ist eine Kombination aus Ventilator, Luftkühler und Lufterfrischer. Der Ventilator kann in 3 Geschwindigkeitsstufen eingestellt werden und somit bis zu 400 m³ Luft in einer Stunde bewegen. Die Luftkühlung erfolgt durch Wasserverdunstung aus dem vorhandenem 4 Liter Wassertank. Den Effekt der Kühlung kann durch die zwei mitgelieferten Eispacks erhöht werden. Sehr kostengünstig ist der Stromverbrauch von 70 Watt. Das Kombigerät ist klein, handlich und mobil, kann also gut und schnell in einen anderen Raum gebracht werden. Bedient wird das Gerät durch 6 Funktionstasten, eine Fernbedienung ist nicht vorhanden. Die Lamellen des Ventilators können sowohl horizontal, als auch vertikal bewegt werden. Man sollte sich beim Kauf jedoch bewusst sein, dass es keine echte Klimaanlage ist sondern mit umweltfreundlicher Luftkühlung durch Wasserverdunstung arbeitet. Es ist daher eher in kleineren Räumen effektiv. Wenn der Sommer wieder heiß werden sollte, werde ich sicher erfahren ob es gut funktioniert und vielleicht werden wir dann etwas länger unterm Dach in gemütlicher Runde zusammen sitzen.

Sain eilen uuden oneConcept Caribbean Blue -yhdistelmälaitteen. Sen pitäisi olla lahja. Minulla on ystäviä, joilla on pieni huone ja kesällä on todella lämmin katon alla. Yhdistelmälaite on tuulettimen, ilmanjäähdyttimen ja ilmanraikastimen yhdistelmä. Tuuletin voidaan säätää 3 nopeudelle ja siten siirtää jopa 400 m³ ilmaa yhdessä tunnissa. Ilma jäähdytetään haihduttamalla vettä olemassa olevasta 4 litran vesisäiliöstä. Jäähdytystehoa voidaan lisätä kahdella mukana tulevalla jääpakkauksella. 70 watin virrankulutus on erittäin taloudellinen. Yhdistelmälaite on pieni, kätevä ja mobiili, joten se voidaan siirtää nopeasti ja helposti toiseen huoneeseen. Laitetta ohjataan 6 toimintonäppäimellä, kaukosäädintä ei ole saatavilla. Tuulettimen siivet voidaan siirtää sekä vaaka- että pystysuunnassa. Ostaessasi sinun tulee kuitenkin huomioida, että se ei ole todellinen ilmastointijärjestelmä, vaan se toimii ympäristöystävällisellä ilmajäähdytyksellä veden haihduttamisen avulla. Siksi se on tehokkaampi pienissä tiloissa. Kun kesä taas lämpenee, otan varmasti selvää, toimiiko se hyvin ja ehkä istutaan vielä vähän aikaa katon alla rennossa ilmapiirissä.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja