Hyönteishotelli maapiikillä ympärivuotisesti asuttavasta puusta
Hyönteishotelli maapiikillä ympärivuotisesti asuttavasta puusta
Hyönteishotelli maapiikillä ympärivuotisesti asuttavasta puusta
Hyönteishotelli maapiikillä ympärivuotisesti asuttavasta puusta
Hyönteishotelli maapiikillä ympärivuotisesti asuttavasta puusta
Hyönteishotelli maapiikillä ympärivuotisesti asuttavasta puusta

Hyönteishotelli maapiikillä

0 15 cm hyönteinen talo
41,99 € sis. alv

Hyönteishotelli maapiikillä

41,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
30 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

mainioon mönkimiseen: puinen hyönteishotelli erilaisilla osioilla

kestävä & tyylikäs: puukatto ja maapiikki käytännölliseen sijoittamiseen

laadukas elintila: soveltuu mehiläisille, kärpäsille, kovakuoriaisille, perhosille ja muille hyötyhyönteisille

Tuotteen yksityiskohdat

Blumfeldtin hyönteishotellilla voit tehdä paljon hyvää - sinulle, puutarhallesi ja ympäristölle! Käsin valmistettu hyönteishotelli vetää maagisesti puoleensa mehiläisiä, kovakuoriaisia, kärpäsiä ja perhosia eri osioihinsa. Kapea hyönteishotelli tulee pitää puutarhassa ympärivuotisesti, sillä se palvelee vetäytymispaikkana, pesäpaikkana, lastentarhana ja talvipesänä!

Käsityönä valmistetussa hyönteishotellissa on useita onttoja puutiloja ja lisäksi muutamia bambuputkia, jotka kunnostautuvat mehiläisten pesä- ja nukkumapaikkoina. Lisäksi kolme alinta osiota on täytetty männyn kävyillä, sahanpuruilla ja puun palasilla, joten ne houkuttelevat ennen kaikkea kärpäsiä ja kovakuoriaisia! Keskellä on perhostalo, joka tarjoaa sopivan vetäytymispaikan pienille liihottelijoille.

Hyönteishotelli on kaunis katseenvangitsija, omaperäinen lahjaidea ja hauska tarkkailumahdollisuus lapsille ja luonnonystäville. Erityisesti keväällä ja kesällä voit katsella, kun hyönteiset lentelevät sisään ja ulos, ja puutarhastasi tulee eläväinen! Suositulla hyönteishotellilla on tuntuvia etuja sitä ympäröivälle maisemalle: pikkueläimet huolehtivat sentään tarmokkaasti hedelmäpuittesi ja kukkiesi pölytyksestä!

Sijoita blumfeldtin hyönteishotelli tuulelta ja kosteudelta suojattuun paikkaan puutarhassa kaivamalla tolppa syvälle nurmikkoon tai multaan. Anna hyönteishotellin olla paikoillaan vuoden ympäri, jotta pienet eläimet eivät häiriinny. Mehiläiset pitävät lämpimästä ja aurinkoisesta - suuntaa hyönteishotelli siksi etelää tai kaakkoa kohti. Hotelli tarvitsee vapaan lentolinjan ja runsaasti tilaa läheisyyteen.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
  • 7-kerroksinen hyönteisten kerrostalo säänkestävällä asfalttikatolla
  • 80 cm korkea tolppa palvelee mökin ankkuroinnissa maahan
  • mehiläisille, kärpäsille, kovakuoriaisille, perhosille ja muille hyötyhyönteisille
  • erilaisia osioita
  • lukemattomia luonnonmateriaaleja (mm. bambuputkia, puun paloja, männyn käpyjä)
  • soveltuu pesintään, piilopaikaksi ja talvehtimiseen
Hyönteishotelli maapiikillä ympärivuotisesti asuttavasta puusta

Mitat & tekniset tiedot

  • mitat (ilman maapiikkiä): n. 15 x 79 x 11 cm (leveys x korkeus x syvyys)
  • maapiikin pituus: n. 80 cm

Toimituskokonaisuus

  • 1 x hyönteishotelli
  • 1 x maapiikki

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(14 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Schon einige Wildbienen eingezogen =)

Muutama villi mehiläinen on jo siirretty =)

Verified tarkastelu

Ist ein Hingucker, dabei ist die Länge ausschlaggebend. Wurde schon nach ein paar Tagen von Bienen in Beschlag genommen. Über die Wetterfestigkeit kann noch keine Aussage getroffen werden. Allerdings ist das Holz unbehandelt und wird natürlich irgendwann nicht mehr gut aussehen, aber das ist ja den Insekten egal, nur wir Menschen haben damit ein Problem.

On katseenvangitsija, pituus ratkaisee. Mehiläiset ottivat sen haltuunsa muutaman päivän kuluttua. Säänkestävyydestä ei voi vielä sanoa mitään. Puu on kuitenkin käsittelemätöntä, eikä se tietenkään näytä jossain vaiheessa enää hyvältä, mutta hyönteiset eivät välitä, vain meillä ihmisillä on se ongelma.

Verified tarkastelu

Wir sind begeistert und freuen uns auf die ersten Bewohner.

Olemme innoissamme ja odotamme innolla ensimmäisiä asukkaita.

Verified tarkastelu

...und ich war bereit den Preis zu zahlen, aber die Qualität der Bohrungen sind dem Preis nicht angemessen, wohl dem der eine Rundpfeile sein Eigen nennt. Die Lieferung kam gut verpackt und unversehrt an, aber der erste Anblick war enttäuschend. Alle Bohrungen und selbst die Langlöcher hatten abstehende Späne und verlangten nach einer Nacharbeit von mir. Eigentlich war ich versucht das sofort in eine Retour zu geben...

...ja olin valmis maksamaan hinnan, mutta porausten laatu ei ole sopiva siihen hintaan, jonka yksi pyöreistä nuolista omistaa. Toimitus saapui hyvin pakattuna ja ehjänä, mutta ensi näkemys oli pettymys. Kaikissa porauksissa ja jopa pitkänomaisissa rei'issä oli ulkonevia lastuja, jotka vaativat minun työstää ne uudelleen. Itse asiassa minulla oli houkutus palauttaa se välittömästi...

Verified tarkastelu

Sehr schnelle Lieferung. Insektenhotel wie beschrieben. Passt sehr flexibel überall hin, da sehr schmal.

Erittäin nopea toimitus. Kuvauksen mukainen hyönteishotelli. Sopii erittäin joustavasti joka paikkaan, koska se on hyvin kapea.

Verified tarkastelu

Dieses kleine und praktische Insektenhotel kam gut verpackt und ohne Mängel bei uns daheim an. Beim Auspacken kommt einem ein frischer Pinienduft entgegen und nicht dieser eklige Plastikgeruch! Es hat einen guten Platz bei uns im Garten gefunden. Da dieser etwas größer ist, war die Wahl doch etwas schwerer. Umso besser ist das Insektenhotel aber durch seine praktische Form für kleinere Gärten oder Balkone geeignet. Beim Aufbau muss man etwas aufpassen. Das Insektenhotel dreht sich auf ein Metallgewinde, was bei uns zunächst im Erdspieß gesteckt hat. Bei unserem harten Boden musste man den Erdspieß mit einem Hammer in den Boden schlagen. Daher sollte das Metallgewinde vorher entfernt werden, damit man es nicht kaputt schlägt. Das Insektenhotel hat bereits einige starke Stürme und den ein oder anderen Schnee überstanden. Wir sind rundum zufrieden und freuen uns, wenn im Frühjahr die ersten Tiere einziehen! :)

Tämä pieni ja käytännöllinen hyönteishotelli saapui kotiimme hyvin pakattuna ja ilman vikoja. Kun purat pakkauksen, sinua tervehtii raikas männyn tuoksu eikä se inhottava muovin haju! Se on löytänyt hyvän paikan puutarhastamme. Koska tämä on vähän isompi, valinta oli hieman vaikeampi. Hyönteishotellin käytännöllinen muoto tekee siitä entistä paremman pienemmille puutarhoille tai parvekkeille. Sinun on oltava varovainen asentaessasi sitä. Hyönteishotelli pyörii metallilangalla, jonka laitoimme aluksi maapiikkaan. Kovalla maallamme maapiikki piti työntää vasaralla maahan. Siksi metallilanka tulee poistaa etukäteen, jotta se ei katkea. Hyönteishotelli on jo selvinnyt kovista myrskyistä ja yhdestä tai toisesta lumesta. Olemme täysin tyytyväisiä ja odotamme innolla kevään ensimmäisiä eläimiä! :)

Verified tarkastelu

Ein Punkt Abzug, da ein Teil des Inhaltes vom Insektenhotel beim auspacken im Karton lag bzw. anschließend auf dem Fußboden. Mit ein paar kleinen Handgriffen war die Füllung wieder im Insektenhotel. Ansonsten ist das Hotel wie Beschrieben für den Preis Okay. Ob das Hotel von den Insekten angenommen wird, kann ich bisher nicht sagen, dafür ist es noch zu kalt.

Pistevähennys, koska osa hyönteishotellin sisällöstä oli pakkauksen purkamisen yhteydessä laatikossa ja sitten lattialla. Muutamalla yksinkertaisella askeleella täyttö palasi hyönteishotelliin. Muuten hotelli on kuvatulla hinnalla kunnossa. En osaa vielä sanoa, hyväksyykö hotelli hyönteiset, siihen on vielä liian kylmä.

Verified tarkastelu

Bin gespannt, ob das die Bienchen auch finden. Ein sonniger Platz im Blumenbeet sollte sie jedenfalls in dieses kleine Bienenhotel locken. Hoffentlich ist dann auch für alle Platz. Mir gefällt's jedenfalls.

Olen utelias, ajattelevatko mehiläiset samoin. Joka tapauksessa aurinkoisen paikan kukkapenkissä pitäisi houkutella heidät tähän pieneen mehiläishotelliin. Toivottavasti tilaa on kaikille. Joka tapauksessa, pidän siitä.

Verified tarkastelu

Interessante Form, solide verarbeitet und hoffentlich auch bei den Insekten beliebt und nicht so schnell verwittert - bis zum Winter bleibt es auf der Terrasse (ohne Fuß). Wird wohl nochmal als Weihnachtsgeachenk gekauft...

Mielenkiintoinen muoto, jämäkästi tehty ja toivottavasti myös hyönteisten suosiossa ja ei niin nopeasti haalistuva - pysyy terassilla (ilman pohjaa) talveen asti. Ostan varmaan uudestaan joululahjaksi...

Verified tarkastelu

An und für sich ein schönes Insektenhotel, ohne Dachpappe gibt es das gleiche allerdings 50% günstiger, und in Gegenden wie Deutschland sollte man Kiefernholz unbedingt "ökologisch z.b. mit Firnis oder Öl" vorbehandeln, denn das Hotel ist aus Kiefernholz was unbehandelt nicht wirklich Outdoor geeignet ist, es würde sonst zu schnell verroten. Gerade die Rückseite ist nur wenige mm stark.

Sinänsä kiva hyönteishotelli, mutta ilman kattohuopaa se on 50 % halvempi, ja Saksan kaltaisilla alueilla mänty kannattaa ehdottomasti esikäsitellä "ekologisesti, esim. lakalla tai öljyllä", koska hotelli on männystä. Puu, joka on käsittelemätön ja ei oikein sovellu ulkokäyttöön, on, muuten se mätänee liian nopeasti. Varsinkin takaosa on vain muutaman mm paksu.

Verified tarkastelu

Auf der Suche nach Unterschlupfmöglichkeiten für Bienen und Insekten bin ich auf den Burj Khalifa unter den Insektenhotels gestoßen ;) Hier ist wirklich viel Platz für unterschiedlichste Arten vorhanden. Die Montage ist äußerst simpel. Man muss nur noch die Stange mit dem restlichen Teil verbinden und fertig. Die Materialien sind unbehandelt und machen einen hochwertigen Eindruck. Preis / Leistung ist hier mehr als in Ordnung. Ich bin gespannt, wann die ersten Besucher kommen!

Kun etsin suojaa mehiläisille ja hyönteisille, törmäsin hyönteishotellien joukossa Burj Khalifaan ;) Täällä on todella paljon tilaa monenlaisille lajeille. Kokoonpano on erittäin yksinkertainen. Sinun tarvitsee vain liittää tanko muuhun osaan ja olet valmis. Materiaalit ovat käsittelemättömiä ja antavat laadukkaan vaikutelman. Hinta / suorituskyky on enemmän kuin kunnossa täällä. Mielenkiinnolla odotan, milloin ensimmäiset vierailijat tulevat!

Verified tarkastelu

Tolles Material, schöne Verarbeitung, tolles Design, mir gefällt die Form sehr, welche letztendlich entscheidend für meine Wahl war. Absolute Kaufempfehlung!

Upea materiaali, hieno työstö, upea muotoilu, pidän todella muodosta, joka oli lopulta ratkaiseva valintani. Ehdoton ostosuositus!

Verified tarkastelu

Nach längerer Suche bin ich auf dieses schlichte und gut durchdachte Insektenhotel gestoßen. Der Preis ist für die verwendeten Materialien auf jeden Fall fair. Das macht der Händler besser als die Konkurrenz. Der Aufbau/ die Montage geht einfach von der Hand und bereits nach einem Tag kamen die ersten Insekten. :) So macht der eigene Beitrag für die Natur Spaß. Jetzt, wo das Insektenhotel seit einigen Tagen steht, ist es schon besser besucht als die meisten richtigen Hotels. Corona interessiert die kleinen Tiere scheinbar gar nicht. ;) Absolute Kaufempfehlung!!!

Pitkän etsinnän jälkeen törmäsin tähän yksinkertaiseen ja hyvin harkittuun hyönteishotelliin. Hinta on ehdottomasti kohtuullinen käytettyihin materiaaleihin nähden. Jälleenmyyjä tekee tämän paremmin kuin kilpailija. Rakentaminen/kokoonpano on helppo tehdä ja päivän kuluttua tuli ensimmäiset hyönteiset. :) Näin oma panos luontoon on hauskaa. Nyt kun hyönteishotelli on ollut pystyssä muutaman päivän, se on jo vilkkaampi kuin useimmat todelliset hotellit. Korona ei näytä kiinnostavan pieniä eläimiä ollenkaan. ;) Ehdoton ostosuositus!

Verified tarkastelu

Das Insektenhotel hält was es verspricht. Ein absoluter Hingucker in unserem frisch angelegten Staudengarten. Wir freuen uns schon auf zahlreiche fliegende Gäste in unserem Hotel ;)

Hyönteishotelli pitää lupauksensa. Ehdoton katseenvangitsija juuri luodussa monivuotisessa puutarhassamme. Odotamme jo lukuisia lentäviä vieraita hotelliimme ;)

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja