Buddy-digitaaliradio DAB/DAB+/FM Bluetooth 5.0 AUX 1Ah akku kannettava retro Kermanvärinen
Buddy-digitaaliradio DAB/DAB+/FM Bluetooth 5.0 AUX 1Ah akku kannettava retro Kermanvärinen
Buddy-digitaaliradio DAB/DAB+/FM Bluetooth 5.0 AUX 1Ah akku kannettava retro Kermanvärinen
Buddy-digitaaliradio DAB/DAB+/FM Bluetooth 5.0 AUX 1Ah akku kannettava retro Kermanvärinen
Buddy-digitaaliradio DAB/DAB+/FM Bluetooth 5.0 AUX 1Ah akku kannettava retro Kermanvärinen
Buddy-digitaaliradio DAB/DAB+/FM Bluetooth 5.0 AUX 1Ah akku kannettava retro Kermanvärinen
Buddy-digitaaliradio DAB/DAB+/FM Bluetooth 5.0 AUX 1Ah akku kannettava retro Kermanvärinen

Buddy-digitaaliradio

1x 3,5 mm liittimen AUX-tulo, 1x USB-C Port Bluetooth 5.0 0
44,99 € sis. alv
väri:
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

Klassinen tyyli: kannettava radio FM- ja DAB/DAB+-virittimellä nostalgisessa retrotyylissä

Langaton yhteys: Bluetooth 5.0 mahdollistaa äänen kätevän suoratoiston

Liitettävissä: USB-C-portti nopeaa latausta ja virransyöttöä varten

Tuotteen yksityiskohdat

Suuri musiikkivalikoima kannettavassa, retrohenkisessä ulkoasussa: auna Buddy DAB+-radio yhdistää klassisen tyylin ja modernit toiminnot. Pieni, kannettava radio ei ainoastaan vastaanota tavanomaisia radioasemia FM:n kautta, vaan DAB/DAB+-vastaanottimensa ansiosta se on myös täysin varusteltu digitaaliaikaa varten. Nauti radioasemista kohinattomasti parhaalla äänentoistolla! Voit yhdistää laitteeseen myös älypuhelimet tai tabletit Bluetooth 5.0:n kautta ja toistaa siten vaivatta musiikkitietokantojasi. Kolmen virtalähdevaihtoehdon ansiosta radion voi ottaa helposti mukaan myös puistoon, puutarhaan, rannalle tai minne ikinä menetkin. Lataa sisäänrakennettu 1Ah:n litiumakku USB-latausjohdolla tai käytä paristoja, ja kuuntele musiikkia jopa 10 tunnin ajan. Auna Buddy -digitaaliradio on varustettu luonnollisesti myös AUX-tulolla, herätys- ja torkkutoiminnoilla sekä taajuuskorjaimella äänen virittämistä varten. Tämä pikkuinen on yksinkertaisesti mahtava!

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • Liitännät: 1 x 3,5 mm jakki-AUX-tulo, 1 x USB-C-portti, 1 x 3,5 mm kuulokelähtö
 • Säädettävä sammutusajastin (uniajastin)
 • Asemamuisti: 20 DAB/DAB+- ja 20 FM-asemaa
 • Taajuudet: digitaalinen taajuusalue III 174–240 MHz / FM 87,5–108 MHz (RDS:llä)
 • Bluetooth-taajuusalue: 2402–2480 MHz
 • Bluetooth-lähetysteho: max. 6,81 dBm (EIRP)
 • Taajuuskorjaimen esiasetukset: normaali, klassinen, jazz, pop, rock, puhe, custom
 • My EQ: bassojen ja diskanttien manuaalinen säätö
 • 2 säädettävää herätyssignaalia
 • Kellonajan ja päivämäärän näyttö
 • Muovinen kaiutinsuojus
 • Luistamattomat kumitassut
 • Teleskooppiantenni
 • Kantokahva
 • Integroitu akku: 1 Ah:n litiumakku
 • Paristopesään sopii 4 C-tyypin paristoa (ei sisälly toimitukseen)
 • Käyttöjännite: 5 V= DC, 1 A USB-C-latausjohdon kautta USB-virtalähteestä tai sopivista USB-latausporteista
Buddy-digitaaliradio DAB/DAB+/FM Bluetooth 5.0 AUX 1Ah akku kannettava retro

Mitat & tekniset tiedot

 • Mitat: n. 21 x 15 x 7,6 cm (LxKxS)
 • Paino: n. 750 g

Toimituskokonaisuus

 • 1 x radio
 • Monikieliset käyttöohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(12 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Auf der Suche nach einem schönen Retro-Radio für die Küche haben wir uns für dieses entschieden, da es mit DAB+ und Bluetooth ausgestattet ist. Die Verbindung mit dem Mobile-Phone ist schnell und die Bedienung einfach. Da ich Musik ab und an gern etwas lauter höre, könnte die Lautstärke einen kleinen Tick stärker sein. Das hängt aber sicherlich auch an der Tonqualität der jeweiligen Online-Playlist (das variiert ab und an). Bin aber alles in allem sehr zufrieden und empfehle das Radio klar weiter :)

Kun etsimme keittiöön mukavaa retroradiota, valitsimme tämän, koska se on varustettu DAB+:lla ja Bluetoothilla. Yhteys matkapuhelimeen on nopea ja helppokäyttöinen. Koska tykkään kuunnella musiikkia vähän kovemmin silloin tällöin, äänenvoimakkuus voisi olla hieman kovempi. Mutta se riippuu varmasti myös kunkin online-soittolistan äänenlaadusta (tämä vaihtelee ajoittain). Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen ja suosittelen ehdottomasti radiota :)

Verified tarkastelu

Optisch sehr schön

Optisesti erittäin kaunis

Verified tarkastelu

sehr gut

Oikein hyvä

Verified tarkastelu

Sehr schönes Radio, wirklich tolle Klangqualität für das Geld. Ich hätte mir gewünscht, dass es etwas lauter zu stellen ist, weil ich es beim Duschen höre, aber na gut, die kurze Zeit, wo das Wasser läuft, verstehe ich es dann eben nicht. Bin trotzdem sehr zufrieden.

Erittäin hyvä radio, todella hyvä äänenlaatu rahalle. Olisin halunnut sen olevan hieman kovempaa, koska kuulen sen suihkussa, mutta ok, en ymmärrä sitä lyhyen ajan, kun vesi virtaa. Olen edelleen erittäin tyytyväinen.

Verified tarkastelu

Pünktlich geliefert gute Qualität

Toimitetaan ajallaan hyvä laatu

Verified tarkastelu

Super Gerät, Hört sich gut an

Hieno laite, kuulostaa hyvältä

Verified tarkastelu

Sehr schönes, handliches Radio im Retro-Look zu einem annehmbaren Preis. Soundmäßig kann man von diesem Radio nicht viel verlangen, ist aber ok. Ist eben keine HIFI- Anlage. Hab es hauptsächlich gekauft für den Garten und den Urlaub, und diese Zwecke erfüllt es zu 100% . Ist rein optisch ein absoluter Hingucker, würde ich wieder kaufen!

Erittäin mukava, kätevä radio, jossa on retro-ilme kohtuulliseen hintaan. Äänen suhteen ei tältä radiolta voi paljoa vaatia, mutta se on ok. Se ei vain ole HIFI-järjestelmä. Ostin sen pääasiassa puutarhaan ja lomalle, ja se palvelee näitä tarkoituksia 100%. On ehdoton katseenvangitsija, ostaisin uudelleen!

Verified tarkastelu

Das Radio kam gut verpackt an. Ich habe es ausgepackt und gleich dank Akku gleich ausprobieren können und war begeistert.Die Einstellungen sind einfach und man kann gleich Radio hören. Das aufladen mit dem mit gelieferten Kabel ist denkbar einfach. Die Tonqualität ist für so ein kleines Radio Hammer.Das Preisleistungsverhältnis ist auch ok.Klare Kaufempfehlung

Radio saapui hyvin pakattuna perille. Purin sen pakkauksesta ja akun ansiosta pääsin heti kokeilemaan ja olin innoissani.Asetukset ovat helpot ja radiota voi kuunnella heti. Lataaminen mukana toimitetulla kaapelilla on erittäin helppoa. Äänenlaatu on loistava näin pienelle radiolle Hinta-laatusuhde myös ok Selkeä ostosuositus

Verified tarkastelu

Ich liebe meinen neuen, kleinen Buddy. Er ist ab Sofort immer mit dabei. Ein stylisches Radio im Retro Design. Mit mega vielen Features und tollem Klang. Für den Preis unschlagbar. Wurde schon oft gefragt, wo ich dieses tolle Teil her habe Würde ich direkt wieder kaufen.

Rakastan uutta pientä ystävääni. Tästä lähtien hän on aina siellä. Tyylikäs radio retro-designilla. Paljon ominaisuuksia ja upea ääni. Hintaansa nähden lyömätön. Minulta on usein kysytty, mistä sain tämän upean kappaleen. Ostaisinko sen heti uudestaan?

Verified tarkastelu

Bin müde vom auswählen von Musik und wollte mir deshalb mal wieder ein Radio holen. Es funktioniert einwandfrei und macht einen ordentlichen Klang

Olen kyllästynyt musiikin valintaan, joten halusin taas hankkia radion. Toimii täydellisesti ja antaa hyvän äänen

Verified tarkastelu

In der Küche hat mir ein Radio gefehlt,dieses hier passt gut und sieht im Retro Design richtig toll aus. Das DAB war für mich ausschlaggebend, so das ich hier dass Radio nur einschalten musste und die Radiosender in meiner Region wurden alle gescannt. Der Akku lässt sich gut laden, der Anschluss für das Kabel ist im Batteriefach versteckt,was ich schnell gefunden hatte. Aber auch mit Batterien funktioniert das Radio,was wir nicht nutzen da der Akku absolut gut hält und man ihn daher überall gut mitnehmen kann. Cool finde ich den integrierten Wecker, auch dieser funktioniert gut. Was ich nicht gut finde ist die Anzeige des Display, den dieses leuchtet nur wenn das Radio eingeschaltet ist oder der Akku geladen wird. Dann ist der Radiosender zu lesen, das Lied was gerade läuft,die Uhrzeit samt Datum und natürlich das laufende Menü. Zum transportieren ist es gut,klein und handlich,der angebrachte Griff lässt sich nach oben stellen, das Gehäuse ist zwar ein Kunststoff aber soweit recht stabil. Für unsere Küche und im Garten ist es ideal,auch Optisch sieht es klasse aus in dem Mintgrün.

Minulta puuttui keittiöstä radio, tämä sopii hyvin ja näyttää todella hyvältä retro-designissa. DAB oli minulle ratkaisevan tärkeä, joten minun piti vain kytkeä radio päälle täällä ja kaikki radioasemat alueellani skannattiin. Akku on helppo ladata, kaapelin liitäntä on piilotettu akkulokeroon, jonka löysin nopeasti. Mutta radio toimii myös paristoilla, joita emme käytä, koska akku kestää aivan hyvin ja sen voi ottaa mukaan kaikkialle. Mielestäni integroitu herätyskello on siisti, se toimii myös hyvin. En pidä näytöstä, joka syttyy vain, kun radio on päällä tai akkua ladataan. Sitten voidaan lukea radioasema, parhaillaan toistettava kappale, kellonaika ja päivämäärä sekä tietysti nykyinen valikko. Se on hyvä kuljetukseen, pieni ja kätevä, kiinnitetty kahva on nostettavissa, kotelo on muovia, mutta on melko vakaa. Se on ihanteellinen keittiöömme ja puutarhaan, se näyttää hyvältä myös mintunvihreässä.

Verified tarkastelu

Cooles Radio im retro look! Sieht toll aus und lässt sich leicht über verschiedene Funktionen mit dem Handy verbinden.

Tyylikäs radio retro-ilmeellä! Näyttää hyvältä ja yhdistetään helposti matkapuhelimeen eri toimintojen avulla.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja