Connect Soundchef MKII -keittiöradio tason alle internetradio DAB+ FM 2 x 3" kaiutin Mänty
Connect Soundchef MKII -keittiöradio tason alle internetradio DAB+ FM 2 x 3" kaiutin Mänty
Connect Soundchef MKII -keittiöradio tason alle internetradio DAB+ FM 2 x 3" kaiutin Mänty
Connect Soundchef MKII -keittiöradio tason alle internetradio DAB+ FM 2 x 3" kaiutin Mänty
Connect Soundchef MKII -keittiöradio tason alle internetradio DAB+ FM 2 x 3" kaiutin Mänty
Connect Soundchef MKII -keittiöradio tason alle internetradio DAB+ FM 2 x 3" kaiutin Mänty
Connect Soundchef MKII -keittiöradio tason alle internetradio DAB+ FM 2 x 3" kaiutin Mänty
Connect Soundchef MKII -keittiöradio tason alle internetradio DAB+ FM 2 x 3" kaiutin Mänty
Connect Soundchef MKII -keittiöradio tason alle internetradio DAB+ FM 2 x 3" kaiutin Mänty

Connect Soundchef MKII -keittiöradio tason alle

0 25,5 cm tason alle asennettava keittiöradio
230,99 € sis. alv
väri:

Connect Soundchef MKII -keittiöradio tason alle

230,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
30 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

keittiöapuri: mahdollista kiinnittää erikseen hankittava tablettiteline

tehokas: kaapin alle sijoitettava internetradio bassorefleksikotelolla, jossa on integroidut 2 x 3" kaiuttimet

radion koko maailma: DAB+- ja FM-viritin, jossa on RDS-syöttö sekä internetradio WiFi:n kautta

Tuotteen yksityiskohdat

Tason alle asennettavan auna Connect Soundchef MKII -keittiöradion avulla voimakas ääni parhaalla äänenlaadulla on taattu ruoanlaiton taustalle!

Mutta auna Connect Soundchef MKII -keittiöradiosetti voi tehdä muutakin kuin vain ääntä: lisävarusteena saatavan auna Connect Soundchef MKII -tablettitelineen kanssa vastaanottimesta tulee käytännöllinen luku- ja videoalusta, joka näyttää sinulle parhaat reseptit ja keittiövinkit verkosta suoraan ja siististi. Sisäänrakennettu tunnelmavalaistus tarjoaa tarvittavaa kirkkautta kolmella portaalla lukemista, leikkaamista, sekoittamista ja ruoanlaittoa varten. Toinen kohokohta on handsfree-toiminto, joka muuttaa radion handsfree-laitteeksi Bluetooth-yhteyden avulla - näin sinulla on kädet vapaana vaikkapa reseptien vaivattomaan vaihtamiseen.
Jotta keittiön soundit saavat myös sopivan äänentoiston, Connect Soundchef MKII on varustettu suoraan kahdella erittäin suurella 3" laajakaistakaiuttimella aidossa MDF-kotelossa, jossa on bassorefleksiportti. Käytännöllisen ruoanlaittoavun lisäksi se tarjoaa lukemattomia radioasemia DAB+- ja FM-taajuusalueilta ja muodostaa yhteyden tuhansiin internetradioasemiin WiFin kautta. Jos suosikkimusiikkiasi ei ole saatavilla siellä, Spotify Connect tarjoaa yli 80 miljoonaa kappaletta välitöntä online-suoratoistoa varten. Musiikkikappaleiden langattoman toiston lisäksi internetradio tarjoaa myös klassisen linjatulon langallisten äänilähteiden, kuten älypuhelinten tai tietokoneiden, liittämistä varten. Korkearesoluutioisen, 6 cm:n (2,4") TFT-värinäytön ja selkeän, monikielisen valikkonavigoinnin ansiosta myös käyttö on erittäin helppoa. Lisäksi auna Connect Soundchef MKII -laitetta voidaan ohjata kätevästi mukana toimitettavalla kaukosäätimellä.

Enemmän kuin pelkkää ääntä: tason alle asennettava digiradio on todellinen formaatti-ihme, jossa yhdistyvät voimakas ääni, tyylikäs design-kotelo ja käytännöllinen apuväline keittiössä.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • liitännät: 1 x 3,5 mm AUX-sisääntulo (stereo), 1 x 3,5 mm kuulokelähtö (stereo)
 • kaiuttimen lähtöteho: 2 x 80 W (max.)
 • tuetut tiedostomuodot (suoratoisto/USB): MP3, WMA, WAV, FLAC
 • salausprotokollat: WEP, WPA, WPA2 (PSK), WPS
 • verkko: IEEE 802.11 a/b/g/n langaton (WiFi)
 • DAB/DAB+: kaista III (170-240 MHz)
 • tallennuspaikat 10 radiokanavalle
 • kattavat herätystoiminnot ohjelmoitavalla kaksoishälytyksellä sekä herätysjaksoilla ja uniajastimella
 • erilaisia taajuuskorjaimen esiasetuksia: normaali, tasainen, jazz, rock, elokuva, klassinen, pop ja uutiset
 • manuaalinen taajuuskorjain, jossa on basso, äänenkorkeus ja loudness-toiminto
 • yksinkertainen käyttö monitoimisella pyöritettävällä säätimellä
 • monikielinen valikkonavigointi
 • musiikkisoitin, jossa on soittolista, uudelleentoistotoiminto ja sattumanvarainen toisto
 • herätyssignaali merkkiäänellä, internetradiosta, DAB+- tai FM-radiosta
 • ohjattu asennus
 • päivitettävä ohjelmisto
 • kaiuttimissa metallinen suojaverkko
 • mukana asennuslevy, joka on helppo kiinnittää yläkaappeihin
 • kotelon materiaali: MDF
 • virtakytkin laitteen takapuolella
 • kaukosäätimen paristot: 2 x 1,5 V AAA-paristo (ei sisälly toimitukseen)
 • käyttöjännite: DC 12 V, 2000 mA muuntajalla 100-240 V~ | 50/60 Hz
Connect Soundchef MKII -keittiöradio tason alle internetradio DAB+ FM 2 x 3" kaiutin

Mitat & tekniset tiedot

 • radion mitat: n. 25,5 x 8,5 x 23 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • virtajohdon pituus: n. 185 cm
 • radion paino: n. 1,8 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x keittiöradio tason alle
 • 1 x muuntaja
 • 1 x kaukosäädin
 • 1 x asennuslevy tason alle
 • 1 x 3,5 mm plugikaapeli
 • 1 x antennikaapeli
 • monikieliset käyttöohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(12 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Das Gerät an sich ist OK, jedoch hat es eine komische Werbeeinspielung nach dem Einschalten und im Internetradio ein merkwürdiges Grundrauschen. Loben möchte ich aber den Versender, der das Radio problemlos zurückgenommen und erstattet hat.

Laite itsessään on OK, mutta siinä on päälle kytkemisen jälkeen outo mainostallenne ja outo taustakohina Internet-radiosta. Mutta haluan kiittää lähettäjää, joka otti radion takaisin ja palautti sen ilman ongelmia.

Verified tarkastelu

Wirklich, nach mehreren Anläufen anderswo erscheint mir dieses Gerät ziemlich makellos. Die Konstruktion scheint sogar solide und besser durchdacht als erforderlich, und sieht mir nicht nach auf Niedrigpreis getrimmter Massenproduktion aus. Die spezifizierten Funktionen funktionieren nicht nur, sondern funktionieren EINFACH, und stabil, von Wifi-Connect über Konfiguration bis zur eigentlichen Benutzung. Das Licht unten ist absolut brauchbar. Überhaupt: Macht alles einen ziemlich guten, responsiven und im Detail durchdachten Eindruck. Der Klang von den 2+1 Lautsprechern ist für ein Küchenradio superb. Kein Hifi, aber jenseits dessen, was ich von Küchenradios gewohnt bin. Sogar einen kleinen Basstunnel habe ich drinnen entdeckt. Nun müsste mir aber bitte einmal irgendeiner erklären, warum man das Display nicht auf 0 runterdimmen kann, wenn das Radio läuft. Das geht ja noch: Leider kann man das display auch im OFF-Zustand nicht ausschalten, wenn ich richtig sehe. Die digital hingemalte Analog-Uhr ist ja ganz nett, aber warum soll ich da Strom verbrauchen lassen, wenn ich gar nicht da bin? Muss ich wirklich die nächste WLAN-Steckdose dazwischenschalten, damit ich ohne Steckerziehen das Gerät ganz abschalten kann? Wirklich eine Kleinigkeit, aber eine dauerhaft nervig-blöde, die komplett vermeidbar gewesen wäre. Vielleicht kommt ja ein firmware-Update, der das ermöglicht. Und, das Gerät hat ein Mikro, für Freisprech. Okay. Brauch ich nicht. Würde am liebsten das Mikro wegkonfigurieren, oder ganz rausreissen, denn rein theoretisch kann der Hersteller sich jederzeit auf das Ding draufschalten, im Internet ist es ja, und womöglich mithören. Kein angenehmer Gedanke. Im Vergleich zu dem üblichen Ramsch ist dieses device aber trotzdem 5 Sterne wert und würde auch ein zweites Mal den Weg in meine Küche finden.

Todellakin, useiden muiden yritysten jälkeen tämä laite vaikuttaa minusta melko virheettömältä. Rakenne jopa vaikuttaa vankkalta ja vaadittua paremmin harkitulta, eikä näytä massatuotannolta halvalla. Määritetyt toiminnot eivät vain toimi, vaan toimivat YKSINKERTAISESTI ja vakaasti Wifi-Connectista konfigurointiin ja todelliseen käyttöön. Alla oleva valo on täysin käyttökelpoinen. Yleisesti ottaen: Kaikki tekee melko hyvän, reagoivan ja hyvin harkitun vaikutelman. Ääni 2+1-kaiuttimesta on keittiöradioon loistava. Ei hifiä, mutta enemmän kuin mihin olen tottunut keittiöradioihin. Löysin jopa pienen bassotunnelin sisältä. Nyt jonkun pitäisi selittää minulle, miksi et voi himmentää näyttöä nollaan radion ollessa päällä. Se on edelleen mahdollista: Valitettavasti et voi sammuttaa näyttöä edes sen ollessa OFF, jos olen oikeassa. Digitaalisesti maalattu analoginen kello on aika kiva, mutta miksi minun pitäisi käyttää sähköä, jos en ole paikalla? Pitääkö minun todellakin liittää lähin WLAN-pistoke, jotta voin sammuttaa laitteen kokonaan irrottamatta sitä? Todella pieni asia, mutta pysyvästi ärsyttävä-tyhmä, joka olisi ollut täysin vältettävissä. Ehkä tulee laiteohjelmistopäivitys, joka tekee sen mahdolliseksi. Ja laitteessa on mikrofoni handsfree-puheluita varten. OK. En tarvitse sitä. Mieluummin konfiguroisin mikrofonin pois tai repiisin sen kokonaan irti, koska teoriassa valmistaja voi kytkeä asian päälle milloin tahansa, se on netissä ja mahdollisesti kuunnella. Ei miellyttävä ajatus. Tavalliseen roskaan verrattuna tämä laite on edelleen 5 tähden arvoinen ja löytäisi tiensä keittiööni toisenkin kerran.

Verified tarkastelu

Habe das Gerät bei wenig Platz in der Gartenlaube im Unterbau. Komplette Ausstattung für ein DAB Radio. Sogar Internet, wenn verfügbar. Guter Klang. USB, Bluetooth, Farbdisplay und einfache, komfortable Bedienung. Alles, was ein Radio braucht. Top Gerät.

Pidä laitetta alustassa, kun huvimajassa on vähän tilaa. Täydellinen varustus DAB-radiolle. Jopa internet, jos se on saatavilla. Hyvä ääni. USB, Bluetooth, värinäyttö ja yksinkertainen, kätevä käyttö. Kaikki mitä radio tarvitsee. Huippulaite.

Verified tarkastelu

Habe es in der Küche reicht völlig aus an diesem Ort, macht was es soll, bediene es mit Handy , super

Keittiössä riittää tässä paikassa, tekee mitä sen kuuluukin tehdä, käyttää sitä matkapuhelimella, hienoa

Verified tarkastelu

Ja, das Gerät gibt auch tieffrequente Töne von sich. Wahrscheinlich klingt es auch besser, als manch anderes kleine Radio, das so auf dem Markt ist. Dennoch bleibt es klanglich nicht mehr als ein Küchenradio. Wer diesbezüglich hohe Ansprüche hat, wird nicht zufrieden sein. Es klingt eher etwas "röhrig" und dumpf. Fürs Dudeln und Nachrichten hören bei der Hausarbeit aber ok. Ansonsten gibt es technisch und ausstattungsmäßig nichts zu meckern. Internetradio problemlos und stabil verbunden, DAB+, FM usw. auch. Menüführung geht voll in Ordnung. Viele Senderspeicher pro Quelle. Intelligente Gimmicks sind die mehrstufig dimmbare Beleuchtung (nach unten strahlend) und der Timer. Letzterer klingt allerdings wie ein Alarmstufe Rot in einem Sci-Fi-Raumschiff. Aber man wird garantiert in der ganzen Wohnung nicht überhören, dass der Kuchen aus der Röhre muss ;-) Das Gerät sitzt bombenfest auf der Befestigungsplatte, die man an unten an den Küchenschrank schraubt. Eher schon zu fest, das draufschieben war schon schwergängig.

Kyllä, laite lähettää myös matalataajuisia ääniä. Se luultavasti myös kuulostaa paremmalta kuin monet muut pienet radiot markkinoilla. Siitä huolimatta se on vain keittiöradio äänen suhteen. Jos sinulla on korkeat vaatimukset tässä suhteessa, et ole tyytyväinen. Se kuulostaa enemmän "putkelta" ja tylsältä. Mutta ok soittaa ja kuunnella uutisia kotitöitä tehdessä. Muuten teknisesti ja varustelutasolla ei ole valittamista. Internet-radio kytketty sujuvasti ja vakaasti, myös DAB+, FM jne. Valikkonavigointi toimii täydellisesti. Useita esiasetuksia lähdettä kohti. Älykkäitä temppuja ovat monitasoinen himmennettävä valaistus (säteilevä alaspäin) ja ajastin. Jälkimmäinen kuulostaa kuitenkin punaiselta hälytykseltä scifi-avaruusaluksessa. Mutta ei koko asunnossa jää huomaamatta, että kakun täytyy tulla ulos uunista ;-) Laite istuu tukevasti keittiökaapin pohjaan ruuvatulla asennuslevyllä. Melko liian tiukka, sen työntäminen oli vaikeaa.

Verified tarkastelu

Schnell Lieferung und Gute Preis. Dieses Radio habe ich mir extra wegen dem Design gekauft. Es sollte unbedingt zu meiner Einrichtung passen. Zum Radio gehört auch eine Fernbedienung mit der man alles ganz einfach einstellen kann. Über das WLAN kann man bis zu 10000 Sender aus der ganzen Welt hören und der Klang ist immer gleich gut. Intuitives Menü. Man kann bequem navigieren und es gibt allerhand einzustellen und auszuwählen, was ich noch gar nicht alles testen konnte. Ich habe im Standby-Modus die Uhrzeit, das Datum, den Wochentag und die Außentemperatur eingestellt dass ich morgen immer gleich sehr wie das Wetter ist. Wir können dieses Küchenradio nur empfehlen!!!

Nopea toimitus ja hyvä hinta. Ostin tämän radion nimenomaan suunnittelun vuoksi. Sen pitäisi ehdottomasti sopia sisustukseeni. Radiossa on myös kaukosäädin, jolla voit helposti asettaa kaiken. Voit kuunnella jopa 10 000 asemaa eri puolilta maailmaa WLAN-verkon kautta ja ääni on aina sama. Intuitiivinen valikko. Siinä on helppo navigoida ja asetettavaa ja valittavaa on kaikenlaisia asioita, joita en ole vielä päässyt testaamaan. Olen asettanut kellonajan, päivämäärän, viikonpäivän ja ulkolämpötilan valmiustilaan niin, että huomenna olen aina samanlainen kuin sää. Voimme vain suositella tätä keittiöradiota!!!

Verified tarkastelu

Das auna "Connect Soundchef MKII" Küchen - Unterbauradio wird sicher verpackt, in einem doppelten, stabilen Umkarton geliefert. Im Lieferumfang enthalten ist natürlich das Unterbauradio selbst, dessen Montageplatte zum Verschrauben unter`m Hängeschrank bzw. Regal samt entsprechender Befestigungsschräubchen, die Fernbedienung, das benötigte Netzteil sowie eine Antenne für den FM bzw. DAB+ - Empfang. Ebenfalls mitgeliefert wird eine optional zu verwendende Halterung, die zur Montage eines separat erhältlichen Tablethalters gedacht ist. Diese lässt sich rückseitig am Radio verschrauben, so daß diesbezüglich keine weiteren Montagelöcher im jeweiligen Schrank benötigt werden. Des weiteren mitgeliefert wird übrigens auch Audiokabel mit zwei Klinkensteckern, mit dessen Hilfe sich externe Geräte ans Unterbauradio anschließen lassen und natürlich auch eine Bedienungsanleitung, welche sowohl in deutscher als auch in englischer Sprache verfasst worden ist. Das Radio selbst hinterlässt rein optisch betrachtet bereits einen recht wertigen Eindruck: Die meiner Meinung nach durchaus elegant wirkende und dabei übersichtlich gestaltete Bedienfront des Radios passt in unserem Fall, ebenso wie das in hellem Holzdekor gehaltene Gehäuse, optimal in unsere Küche. Weshalb es unter der Farbbezeichnung "Schwarz" geführt wird, erschließt sich mir allerdings nicht ganz. Ein zusätzliches "Gadget" stellt meines Erachtens nach die integrierte, nach unten hin gerichtete "Ambiente - Beleuchtung" dar, welche in unserem Fall bei Bedarf auch etwas zusätzliches Licht auf die Arbeitsplatte bzw. den Arbeitsbereich dieser "wirft". Funktional gesehen bietet dieses Radio reichlich Möglichkeiten für den Musik - Genuss in der Küche, wobei man es meiner Ansicht nach natürlich auch in anderen Räumlichkeiten, irgendwo platzsparend untergebaut, ebenso nutzen könnte. Neben dem Anhören von üblichen FM - Radiosendern können diese auch digital, mit verbessertem Klang und absolut rauschfrei dank DAB+ gehört werden. Der wahre Kaufgrund in unserem Fall widerum war aber tatsächlich die Internetanbindung, worüber es möglich ist, unter einer enorm vielfältigen Auswahlmöglichkeit an Internet - Radiosendern aus aller Welt seinen persönlich favorisierten Sender auszuwählen und entsprechend anzuhören. Die Einbindung ins heimische Internet erfolgt über WLAN, was zum einen reibungslos funktioniert und zum anderen die oftmal doch eher umständliche Verlegung eines Netzwerkkabels überflüssig macht. Die Verbindung ist diesbezüglich entweder per WPS oder auch manuell herzustellen. Neben dem Internetradio und FM / DAB+ ist das Radio darüber hinaus auch für Spotify tauglich, ein entsprechendes Abonnement jedoch natürlich vorausgesetzt. Ansonsten können auch eigene Musikdateien von einem USB Stick wiedergegeben werden oder aber man verbindet das Radio per Bluetooth mit dem eigenen Smartphone, woraufhin sich das Radio dann auch als Freisprech - Einrichtung nutzen lässt oder aber ebenfalls die Wiedergabe eines Radio - oder Internetradiosenders über`s Smartphone möglich wäre. Die Bedienung des Gerätes ist prinzipiell nicht weiter schwierig, ein wenig Routine in einigen wenigen Punkten erfordert es meiner Ansicht nach aber schon: Beispielsweise finde ich persönlich es etwas ungewohnt, daß zum Ausschalten des Radios der Drehknopf etwas länger gedrückt werden muss, wobei dies per Fernbedienung mittels kurzer Betätigung geschieht. Insbesondere deshalb ist dies (für uns) etwas verwunderlich, da entsprechendes Ausschalten über den Drehknopf bei unserem anderen Gerät derselben Marke wie gewohnt durch kurzzeitiges Drücken erfolgt. Auch das Erreichen einiger Menü - Funktionen, beispielsweise für die Grundeinstellungen bezüglich des Klanges, geschieht meines Erachtens nach nicht unbedingt selbsterklärend. Freilich muss man diese widerum eigentlich nur einmalig einstellen, ansonsten werden diese wohl wahrscheinlich sowieso nicht allzu häufig benötigt, weshalb dies also nicht als grundlegend nachteilig zu werten ist. Der Klang des Radios ist nach meinem Empfinden doch sehr gut, sofern man die vorgegebenen Einstellungen "Normal", "Flat", "Jazz", "Rock", "Movie", "Classic", "Pop" und "News" links liegen lässt: All diese klingen meines Erachtens nach ein wenig dünn und nur wenig Voluminös bzw. unterscheiden sich diese teils nur geringfügig voneinander. Es gibt aber die Möglichkeit, eigene Einstellungen bezüglich "Bass" und "Treble" vornehmen zu können: In meinem Fall habe ich die Bässe "voll aufgedreht" und die "Treble" - Einstelungen nur etwas erhöht, Ergebnis ist ein meines Erachtens nach durchaus recht beeindruckender, ausgewogener Klang, gemessen an der kompakten Größe des Gerätes. Übrigens gibt das Radio derartig vorgenommene Klangeinstellungen durchaus her, ohne zu dröhnen bzw. gar zu "scheppern". Dies ist nicht zuletzt der soliden Bauweise des Gerätes selbst geschuldet, welches ein Gehäuse aus stabilem MDF besitzt. Die beiden, jeweils drei Zoll großen Breitbandlautsprecher und letztendlich auch der vorhandene Bassreflexport sorgen für kräftigen Sound. Das Gerät verfügt für jede Betriebsart (FM / DAB+ und Internetradio) jeweils über Speichermöglichkeiten, man kann seine jeweils bevorzugten Sender, einmal eingestellt und abgespeichert, entsprechend also jederzeit über die Stationstasten aufrufen. Dies geht selbstredend ebenso per Fernbedienung wie auch am Gerät direkt. Die Suche nach einem bestimmten Internetradiosender beispielsweise kann nach Region bzw. Land oder auch nach einen bestimmten Genre (Folk / Pop / Rock etc.) erfolgen, ebenso lässt sich der Sender nach Eingabe des jeweiligen Sendernamens bei Bedarf auch direkt suchen bzw. finden. Alles in allem sind wir sehr zufrieden mit dem Gerät und von dessen vielfältigen Nutzungsmöglichkeiten begeistert. Vor allem aber sind auch seine klanglichen Qualitäten, wie bereits erwähnt, mehr als überzeugend. Letztendlich also volle fünf Sternchen für dieses Produkt im Hinblick auf die Bewertung meinerseits! Somit kann ich durchaus gerne und guten Gewissens eine Kaufempfehlung für dieses Küchen - Unterbauradio aussprechen!

Auna "Connect Soundchef MKII" keittiön alustaradio on pakattu tukevasti kaksinkertaiseen, tukevaan ulkolaatikkoon. Toimitus sisältää luonnollisesti itse alustaradion, sen asennuslevyn seinäkaapin tai hyllyn alle ruuvaamista varten vastaavien kiinnitysruuveineen, kaukosäätimen, tarvittavan virtalähteen sekä antennin FM- tai DAB+-vastaanottoa varten. Mukana on myös valinnainen kiinnike, joka on tarkoitettu erikseen saatavan tablettitelineen kiinnittämiseen. Se voidaan ruuvata radion takaosaan niin, että vastaavaan kaappiin ei tarvita muita kiinnitysreikiä. Lisäksi mukana tulee myös kahdella pistokkeella varustettu audiokaapeli, jonka avulla alusrakenneradioon voidaan liittää ulkoisia laitteita ja tietysti käyttöohje, joka on kirjoitettu sekä saksaksi että englanniksi. Puhtaasti visuaalisesta näkökulmasta katsottuna radio itsessään jättää laadukkaan vaikutelman: Mielestäni radion etupaneeli, joka näyttää mielestäni varsin tyylikkäältä ja on selkeästi suunniteltu, sopii täydellisesti keittiöömme, samoin kuin kotelo vaalealla puupinnalla. Miksi se on listattu värinimen "musta" alla, ei ole minulle täysin selvää. Minusta lisä "vempain" on integroitu alaspäin suunnattu "ympäristön valaistus", joka meidän tapauksessamme myös "heittää" tarvittaessa lisävaloa työtasolle tai työalueelle. Toiminnallisesti tämä radio tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia musiikin nauttimiseen keittiössä, vaikka mielestäni sitä voisi tietysti käyttää myös muissa huoneissa, jossain sen alla tilan säästämiseksi. Tavallisten FM-radioasemien kuuntelun lisäksi niitä voi kuunnella myös digitaalisesti, paremmalla äänellä ja täysin häiriöttömällä DAB+:n ansiosta. Meidän tapauksessamme todellinen syy sen ostamiseen oli itse asiassa Internet-yhteys, jonka avulla on mahdollista valita henkilökohtaisesti suosikkiasemasi valtavan monipuolisesta Internet-radioasemien valikoimasta ympäri maailmaa ja kuunnella sitä sen mukaan. Yhteys kotiinternetiin tapahtuu WLAN:in kautta, mikä toisaalta toimii sujuvasti ja toisaalta tekee verkkokaapelin usein melko hankalasta vedosta tarpeettoman. Tässä suhteessa yhteys voidaan muodostaa joko WPS:n kautta tai manuaalisesti. Internetradion ja FM/DAB+:n lisäksi radio on yhteensopiva myös Spotifyn kanssa, mutta tietysti vastaavalla tilauksella. Muuten voit myös toistaa omia musiikkitiedostojasi USB-tikulta tai voit yhdistää radion älypuhelimeesi Bluetoothin kautta, minkä jälkeen radiota voi käyttää myös handsfree-laitteena tai voit myös soittaa radiota tai nettiradiota asema älypuhelimesi kautta on mahdollista. Periaatteessa laitteen käyttö ei ole erityisen vaikeaa, mutta mielestäni se vaatii hieman rutiinia muutamassa kohdassa: Esimerkiksi minusta henkilökohtaisesti on hieman epätavallista, että kiertonuppia pitää painaa hieman pidempään sammuta radio, vaikka tämä tapahtuu kaukosäätimellä lyhyellä painalluksella. Tämä on erityisen yllättävää (meille), sillä toisen samanmerkkisen laitteen kiertonupin kytkeminen pois päältä tapahtuu tavalliseen tapaan painamalla sitä lyhyesti. Mielestäni joihinkin valikkotoimintoihin pääseminen, esimerkiksi äänen perusasetukset, ei välttämättä ole itsestään selvää. Tietenkin sinun on asetettava nämä vain kerran, muuten niitä ei todennäköisesti tarvita kovin usein, minkä vuoksi tätä ei pidä nähdä perustavanlaatuisena haittana. Radion ääni on mielestäni erittäin hyvä, jos oletusasetukset "Normaali", "Flat", "Jazz", "Rock", "Elokuva", "Klassinen", "Pop" ja "Uutiset" ovat vasen antaa: Minusta nämä kaikki kuulostavat hieman ohuilta ja vain vähän tilavilta tai eroavat vain vähän toisistaan. On kuitenkin mahdollisuus tehdä omat asetukset "Bassolle" ja "Treblelle": Minun tapauksessani "käänsin basson ylös asti" ja "Treble"-asetukset kasvoivat vain hieman. , tuloksena on aivan oikein vaikuttava, tasapainoinen ääni laitteen kompaktiin kokoon nähden. Muuten, radio antaa ehdottomasti tällä tavalla tehdyt ääniasetukset ilman huminaa tai edes "kolinaa". Tämä ei johdu vähiten itse laitteen vankasta rakenteesta, jonka kotelo on valmistettu vakaasta MDF:stä. Kaksi laajakaistakaiutinta, kumpikin kooltaan kolme tuumaa, ja lopulta myös olemassa oleva bassorefleksiportti takaavat tehokkaan äänentoiston. Laitteessa on tallennusvaihtoehtoja kullekin toimintatilalle (FM / DAB+ ja Internet-radio), voit hakea haluamasi aseman, kun se on asetettu ja tallennettu, milloin tahansa asemapainikkeilla. Tietysti tämä voidaan tehdä kaukosäätimellä tai suoraan laitteessa. Tietyn Internet-radioaseman haku voidaan suorittaa esimerkiksi alueen tai maan tai tietyn genren mukaan (folk / pop / rock jne.), ja asema voidaan myös etsiä tai löytää heti, kun olet syöttänyt vastaavan aseman nimi tarvittaessa. Kaiken kaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä laitteeseen ja innostuneita sen laajasta käyttömahdollisuudesta. Ennen kaikkea sen sävyominaisuudet, kuten jo mainittiin, ovat enemmän kuin vakuuttavia. Joten loppujen lopuksi täydet viisi tähteä tälle tuotteelle arvosanani kannalta! Voin siis ehdottomasti ja puhtaalla omallatunnolla antaa ostosuosituksen tälle keittiön kaapin alla olevalle radiolle!

Verified tarkastelu

Wir suchten ein Küchenradio mit Internetradio, unterbaufähig und gutem Klang Das haben wir hier gefunden. Die Installation stellte uns nicht vor große Herausforderungen Wir sind zufrieden

Etsimme keittiöradiota nettiradiolla, jonka alle voisi rakentaa ja jolla olisi hyvä ääni. Löysimme sen täältä. Asennus ei tuonut meille suuria haasteita, olemme tyytyväisiä

Verified tarkastelu

Ich habe wirklich nicht viel erwartet bei diesem Preisniveau. Dieses Gerät ersetzte ein älteres Sony, das abgenutzt war, aber ich habe nicht erwartet, dass dieses so gut funktioniert, wie es tut. Alles am Radio und Player funktioniert gut und einfach. Bluetooth funktioniert problemlos und die Kopplung ist kein Problem. Wifi WPS ist in Sekundenschnelle angeschlossen. Webradio und Spotify sind einfach mehr als erstaunlich. Ich höre auf meinen Lieblingssender, indem ich einfach eine Taste drücke, wenn ich in die Küche komme.

En todellakaan odottanut paljoa tällä hintatasolla. Tämä laite korvasi vanhemman Sonyn, joka oli kulunut, mutta en odottanut tämän toimivan yhtä hyvin kuin se toimii. Kaikki radiossa ja soittimessa toimii hyvin ja yksinkertaisesti. Bluetooth toimii hyvin ja pariliitos ei ole ongelma. Wifi WPS yhdistetään sekunneissa. Verkkoradio ja Spotify ovat uskomattomia. Kuuntelen suosikkiasemaani painamalla painiketta, kun tulen keittiöön.

Verified tarkastelu

Nachdem unser altes Küchenradio den Geist aufgegeben hat sollte ein Neues her. Möglichst unterbaufähig und funktional. Wir entschieden uns für das auna connect soundchef, da dies laut Beschreibung alles hatte was wir uns wünschten. Es war durch das mitgelieferte Montageset fix und easy angebaut. Die Verbindung mit dem W-Lan und die Einrichtung der Radiosender ging unkompliziert. Wir haben es seit 3 Tagen in Gebrauch und sind ob der Größe vom Klang und der Lautstärke begeistert. Ob Radio oder Spotify bisher hat alles funktioniert wie es sollte.

Kun vanha keittiöradiomme luopui haamusta, tarvitsimme uuden. Mahdollisimman pohjarakenne ja toimiva. Valitsimme auna connect soundchefin, koska siinä oli kuvauksen mukaan kaikki mitä halusimme. Se oli nopea ja helppo asentaa mukana toimitetulla asennussarjalla. Wi-Fi-yhteyden muodostaminen ja radioasemien asettaminen oli helppoa. Olemme käyttäneet sitä 3 päivää ja olemme innoissamme äänen koosta ja äänenvoimakkuudesta. Olipa kyseessä radio tai Spotify, kaikki on toiminut niin kuin pitääkin.

Verified tarkastelu

sehr guten klang

erittäin hyvä ääni

Verified tarkastelu

Gut und praktisch

Hyvä ja käytännöllinen

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja