KR-130 Bluetooth keittiöradio kaiutin FM-radio LED-valo hopea Hopea
KR-130 Bluetooth keittiöradio kaiutin FM-radio LED-valo hopea Hopea
KR-130 Bluetooth keittiöradio kaiutin FM-radio LED-valo hopea Hopea
KR-130 Bluetooth keittiöradio kaiutin FM-radio LED-valo hopea Hopea

KR-130 - tason alle asennettava keittiöradio

0 UKW 21,5 cm
71,99 € sis. alv

KR-130 - tason alle asennettava keittiöradio

71,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

Hands Free: kätevä handsfree Bluetooth-yhteyden kautta

Hyvin kytketty: langaton yhteys Bluetoothin kautta tablettiin, älypuhelimeen ja PC:hen 

Vahva ääni: stereokaiuttimet ja mikrofonit tarjoavat jopa 10 watin tehon

Tuotteen yksityiskohdat

Auna KR-130 keittiöradio ei vain salli musiikista nauttimista ruoanlaiton yhteydessä. Bluetooth-yhteyden ansiosta tason alle sijoitettava radio voidaan liittää älypuhelimeen ja käyttää sitä handsfree-laitteena!

Keittiöradion kohokohta on integroitu Bluetooth-liitäntä. Tämä mahdollistaa langattoman musiikin lataamisen älypuhelimesta, kannettavalta tietokoneelta tai tabletin kautta. Hittinen toistamisesta on vastuussa kaksi stereokaiutinta, joita tukevat kaksi pientä bassoa voimakasta bassoa varten. Lisäksi Bluetooth sallii handsfree-toiminnon, jonka ansiosta saapuvat puhelut hyväksytään integroidun mikrofonin ansiosta, joten voit olla aina käytettävissä.

Bluetoothin lisäksi auna KR-130-keittiöradion vettä hylkivä kosketusnäyttö ohjaa kaikkia toimintoja. Tason sijoitettavaa radiota voidaan käyttää epäröimättä kypsentämisen aikana ja on helppo puhdistetaa sen jälkeen.

Perusvarusteluun kuuluu myös FM PLL-radioviritin, jossa on 40 asemapaikkaa ja LED-valaistus valaisee työpinnan. Erityisominaisuutena on säädettävä munakello, joka tarjoaa energistä tukea ruoanvalmistuksessa. Laajat hälytystoiminnot, joissa ohjelmoitava kaksoishälytys, mukaan lukien torkkutoiminto sekä uniajastin, täydentävät toimintojen valikoimaa. Hälytys on joko radiosta tai äänimerkillä.

Saatavilla olevat värit: hopea, valkoinen (artikkeli 10031854)

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • Bluetooth-versio: 4.1
 • BT-profiilit: A2DP, AVRCP, HSPB
 • BT-kantavuusalue: 10 metriä
 • Lähtöteho: 2x 2 wattia RMS
 • Impedanssi: 4 ohmia
 • Taajuusalue: 80 - 18 000 Hz
 • FM-taajuusalue: 87,5 - 108 MHz
 • RDS-toiminnot: aikasynkronointi
 • Asemamuisti: 40 asemaa.
 • Virtalähde: 220-240V ~ | 50/60 Hz (5 volttia, 1,5 ampeeria)
KR-130 Bluetooth keittiöradio kaiutin FM-radio LED-valo hopea

Mitat & tekniset tiedot

 • Mitat: n. 21,5 x 5 x 15 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • Paino: n. 1 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x laite
 • 1 x virtajohto
 • asennusmateriaali
 • Englannin- ja saksankielinen käyttöohje

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(20 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Alles ist prima

Kaikki on hyvin

Verified tarkastelu

Sehr gefälliges Produkt mit im Grunde einfacher Bedienung. Ärgerlich allerdings, dass die im Display versteckten Bedienelemente nicht beleuchtet sind. Sendersuchlauf und gezieltes Ansteuern einzelner Sender nur mit Taschenlampe möglich! Einfache und sichere Montage; guter Klang.

Erittäin miellyttävä tuote periaatteessa yksinkertaisella toiminnalla. On kuitenkin ärsyttävää, että näyttöön piilotetut säätimet eivät ole valaistuja. Asemahaku ja yksittäisten asemien kohdennettu ohjaus mahdollista vain taskulampulla! Helppo ja turvallinen asennus; hyvä ääni.

Verified tarkastelu

Schönes kleines Radio für die Küche. Montage relativ einfach, Nachteil usr

Mukava pieni radio keittiöön. Asennus suhteellisen helppoa, haitta usr

Verified tarkastelu

Super Radio, cooles Design. Super Klang. Für den Preis hervorragend.

Upea radio, hieno muotoilu. Hyvä ääni. Hintaansa nähden erinomainen.

Verified tarkastelu

Artikel wie erwartet

tuote odotetusti

Verified tarkastelu

keine Displebeleuchtung schade

ei näytön valaistus liian huono

Verified tarkastelu

Echt ein tolles Gerät Super Da gibt es

Todella hieno laite Super There on

Verified tarkastelu

Schlecht zum einstellen

Huono säätää

Verified tarkastelu

Wir brauchten für die Küche ein kleines Radio, welches keinen Platz wegnehmen sollte. Gesucht und gefunden! Anbringung und Einrichtung war in 10 Minuten erledigt. Sind sehr zufrieden!

Tarvitsimme keittiöön pienen radion, jonka ei pitäisi viedä tilaa. Etsittiin ja löydettiin! Asennus ja asetukset tehtiin 10 minuutissa. Ovat erittäin tyytyväisiä!

Verified tarkastelu

Ich finde das Radio sehr gut, einfach zu montieren, Lautstärke ist gut und ich kann mich mit meinem Handy verbinden für YouTube oder eigene Musik macht es leichter

Mielestäni radio on erittäin hyvä, helppo koota, äänenvoimakkuus hyvä ja voin yhdistää puhelimeni YouTubeen tai oma musiikki helpottaa sitä

Verified tarkastelu

Sehr gutes Radio. Guten Klang. Es müsste aber die Bedienerknöpfe beleuchtet sein. Es ist nicht möglich diese bei wenig Licht, zu bedienen. Ich muss eine Taschenlampe nehmen,um es zu bedienen.

Erittäin hyvä radio. hyvä ääni Mutta käyttöpainikkeiden tulee olla valaistuja. Tätä ei voi käyttää hämärässä. Minun täytyy ottaa taskulamppu käyttääkseni sitä.

Verified tarkastelu

Die druck gnöpe könnten auch beleutet sein im Dunkeln muss mann immer so lange fummeln

Painegnope voisi myös olla valaistu pimeässä, sinun täytyy aina haparoida niin kauan

Verified tarkastelu

s.ober

Raitis

Verified tarkastelu

Das küchenradio ist wirklich toll. Hat einen tollen Klang und das Design ist sehr schön! Das einzige Mango ist, dass das Display mit den Funktionstasten ganz dunkel ist. Man kann nicht ohne ganz helles Licht die Tasten nicht richtig bedienen! Das einzige was gut Ist, es zeigt die Uhr und die Frequenz, abwechselnd schön hell an.

Keittiön radio on todella hieno. Siinä on upea ääni ja muotoilu on erittäin mukava! Ainoa haittapuoli on, että näyttö toimintonäppäimillä on täysin tumma. Et voi käyttää näppäimiä kunnolla ilman erittäin kirkasta valoa! Ainoa hyvä asia on, että se näyttää kellon ja taajuuden vuorotellen mukavasti ja kirkkaasti.

Verified tarkastelu

Radio ist gut. Nur die tasten sieht man schlecht.

radio on hyvä Vain painikkeita on vaikea nähdä.

Verified tarkastelu

Die einfache Montage ist gut. Aber was mir gar nicht gefällt, dass das Display nicht vollständig beleuchtet ist. Man sieht nicht , wo man das Gerät anschalten kann bzw. die anderen Funktionen kann man nur mit Hilfe einer Taschenlampe sehen. Schade drum, denn ansonsten finde ich dieses Gerät toll.

Helppo koota on hyvä. Mutta mistä en pidä ollenkaan, on se, että näyttö ei ole täysin valaistu. Et näe, missä voit kytkeä laitteen päälle tai näet muut toiminnot vain taskulampun avulla. Harmi, koska muuten tämä laite on mielestäni loistava.

Verified tarkastelu

Das Unterbau Radio wird bei mir auch als Unterbau Radio benutzt. Die Montage war sehr schnell erledigt einfach unterm Hänge schrank mit den mitgelieferten Schrauben angeschraubt. Als erstes muß ich sagen ist es sein Geld nicht wert der halbe Preis wäre auch gerechtfertigt. Es ist nur am Rauschen und man bekommt kein richtigen Sender rein. Ich wohn aber auch nicht direkt neben einen Sendemast. Die Bedienung ist mit den kleinen Touchknöpfen für große Finger wie meine bedingt geeignet. Die LED Lampe ist sehr Praktisch und ausreichend. Der Ton hingegen ist wirklich schlecht am liebsten möchte ich es wieder zurückgeben aber es ist jetzt einmal am Schrank dran und bleibt auch dran da ich nur übers Handy Musik höre und das geht übers Radio recht gut. Der Klang war mir fast klar ist nicht so besonders aber was soll aus so einer kleinen Kiste auch rauskommen. Die Uhr wird schön gross und hell angezeigt. Für mich war auch dir Größe wichtig ich wollte das kleinste Unterbau Radio was es gibt. Fakt ist es ist sein Geld nicht wert.

Alusrakenneradiota käytetään myös alusrakenneradiona. Asennus oli erittäin nopeaa, ruuvattiin yksinkertaisesti seinäkaapin alle mukana tulleilla ruuveilla. Ensinnäkin minun on sanottava, että se ei ole rahan arvoista, puolet hinnasta olisi perusteltua. Se on vain melua, etkä saa oikeaa asemaa sisään. Mutta en myöskään asu voimansiirtomaston vieressä. Toiminta on rajoitettu pienillä kosketuspainikkeilla suurille sormille, kuten minun. LED-lamppu on erittäin käytännöllinen ja riittävä. Ääni sen sijaan on todella huono, haluaisin antaa sen takaisin, mutta se on nyt kaapissa ja pysyy päällä, koska kuuntelen musiikkia vain kännykällä ja se toimii melko hyvin radiossa. Ääni oli minulle melkein selvä, se ei ole niin erikoinen, mutta mitä näin pienestä laatikosta pitäisi tulla. Kello näkyy mukavan suurena ja kirkkaana. Myös koko oli minulle tärkeä, halusin pienimmän alustaradion mitä on. Itse asiassa se ei ole rahan arvoista.

Verified tarkastelu

Meine Freundin wollte ein Küchenradio zum Geburtstag haben und da ich bis jetzt immer gute Erfahrungen mit Auna gemacht hatte, habe ich diese Radio gewählt und was soll ich sagen, wiedereinmal nicht enttäuscht worden. + unkomplizierte Montage unterm Regal/Schrank. + super Zusatzfunktionen die in der Küche die Arbeit erleichtern: Eieruhr, Alarm, Licht für Arbeitsplatte. + trotz der einfachen Drahtantenne super Empfang um die Sender zu finden und abzuspeichern. + unglaublich guter Klang, klingt nicht blechern oder billig und man kann auch mal richtig aufdrehen ohne das es komisch klingt. - die oben erwähnte Arbeitsleuchte könne etwas heller und flächiger sein und (persönlicher Geschmack) in warmweiß leuchten.

Tyttöystäväni halusi keittiöradion synttärilahjaksi ja koska minulla on aina ollut hyviä kokemuksia Aunasta tähän asti, valitsin tämän radion ja mitä voi sanoa, en taaskaan ollut pettynyt. + mutkaton asennus hyllyn/kaapin alle. + Super lisätoimintoja, jotka helpottavat työtä keittiössä: munaajastin, hälytin, valo työtasolle. + Yksinkertaisesta lanka-antennista huolimatta hyvä vastaanotto asemien etsimiseen ja tallentamiseen. + Uskomattoman hyvä soundi, ei kuulosta tylyltä tai halvalta, ja voit todella pyörittää sen ilman, että se kuulostaa oudolta. - yllä mainittu työvalaisin voisi olla hieman kirkkaampi ja tasaisempi ja (henkilökohtainen maku) loistaa lämpimän valkoisena.

Verified tarkastelu

Das alte Unterbauradio hat nach 16 Jahren seinen Geist aufgegeben. Es musste schnell ein neues her. Dieses bot sich an, BT klang charmant, Tonqualität schien passabel und eine Leuchte am Radio, welch Luxus. Angeklickt, bestellt und 2 Tage später geliefert. Wahrscheinlich bin ich etwas aus der Zeit gefallen, mich haute in Realität das schlanke, kleine Design um. Wie erwähnt, das alte Küchenradio 16 Jahre alt und im Vergleich dazu ein Dinosaurier: groß, klobig und kantig. Das hier rezensierte Gerät wirkt klein, schlank, formschön. Die Montage relativ einfach, Bohrschablone nicht notwendig, da die Aufhängevorrichtung im Grunde als diese dient. Ein Gadget hier beim Radio, wieder im Vergleich zum Vorgänger ist, dass man bei Bedarf das Radio aus der Aufhängung aushaken kann. Wird man sicherlich selten tun, wer trägt sein Radio schon spazieren, dient aber sicher einer besseren Reinigung von etwaigen Dunstwrasen, passiert ja schon mal in einer Küche. Das neue Radio hat einen wirklich schönen vollen Sound, keine Quäkkiste, die mitgelieferte Gebrauchsanweisung ist gut verständlich und macht die Installation einfach. Radiosender sind wohl bis zu 30 einspeicherbar, brauche ich aber in dieser Anzahl gar nicht. BT klappt wunderbar, kein Knacken, keine Übertragungsschwächen. Uhrzeit/Senderanzeige mit angenehmer Beleuchtungsintendität, im Radiomodus wechselt alle paar Sekunden und springt zwischen Zeit und Frequenz hin und her, auch eine sehr angenehme Funktion. Alles in allem fühle ich mich wieder auf dem Stand der Zeit und trauere dem alten Gerät absolut nicht nach.

Vanha alustaradio on luopunut haamusta 16 vuoden jälkeen. Uusi tarvittiin nopeasti. Tämä oli hyvä idea, BT kuulosti viehättävältä, äänenlaatu vaikutti hyväksyttävältä ja valo radiossa, mitä luksusta. Klikattu, tilattu ja toimitettu 2 päivää myöhemmin. Olen luultavasti hieman vanhentunut, todellisuudessa olin hämmästynyt ohuesta, pienestä suunnittelusta. Kuten mainittiin, vanha keittiöradio on 16 vuotta vanha ja siihen verrattuna dinosaurus: iso, kömpelö ja kulmikas. Tässä arvioitu laite näyttää pieneltä, hoikkalta ja muodokkaalta. Asennus on suhteellisen helppoa, porausmallia ei tarvita, koska ripustuslaite periaatteessa toimii juuri sitä. Vempain tässä radion kanssa, taas edeltäjään verrattuna, on se, että radion voi tarvittaessa irrottaa jousituksesta. Teet varmasti harvoin, jos otat radiosi mukaan kävelylle, se varmasti puhdistaa paremmin kaikki keittiössä tapahtuvat höyryt. Uudessa radiossa on todella mukava täyteläinen ääni, ei vinkumista, mukana tulevat ohjeet ovat helposti ymmärrettäviä ja helpottavat asennusta. Radioasemia voidaan todennäköisesti tallentaa jopa 30, mutta en tarvitse tätä numeroa ollenkaan. BT toimii loistavasti, ei halkeilua, ei lähetysheikkouksia. Aika/asemanäyttö miellyttävällä valaistusvoimakkuudella, radiotilassa vaihtuu muutaman sekunnin välein ja hyppää edestakaisin ajan ja taajuuden välillä, myös erittäin miellyttävä toiminto. Kaiken kaikkiaan tunnen olevani taas ajan tasalla, enkä ole yhtään katunut vanhaa laitetta.

Verified tarkastelu

Ich habe ein Küchenradio gesucht, über welches ich per Bluetooth Musik vom Handy abspielen kann. Das war gar nicht so einfach, immerhin habe ich schon vor einem Jahr mal nach einem entsprechenden Artikel gesucht und nichts qualitativ ansprechendes gefunden. Meine Anforderung: Bluetooth vernünftiger Radioempfang helles Display, erkennbar auch von der Seite leicht einstellbare und sinnvolle Eieruhr Zweitrangig: Design Klang Nun habe ich das Radio ein paar Tage in Benutzung und hatte bisher keine Probleme. Die BT-Funktion funktioniert ohne Probleme und auch die Eieruhr ist leicht einstellbar. Der Klang ist für meine Bedürfnisse gut. Für den vernünftigen Konsum von Musik habe ich eine Soundanlage im Wohnzimmer. Design: Flott Der Radioempfang ist gut und besser als bei meinem alten Radio. Die normalen großen Radiosender kommen immer gut rein (Radio Hamburg, NDR,...), allerdings höre ich eher Rock und Metal und bin daher darauf angewiesen, dass meine entsprechenden Favoriten störungsfrei zu empfangen sind. Das sind sie. In Summe also ein guter Kauf. Wünschenswert: Das Radio ist preislich sehr attraktiv, entsprechend könnte aber auch die Verarbeitung ein klein wenig besser sein. Die schwarze Front wellt sich ganz leicht an der Stelle, wo sich das Display befindet (ist zumindest bei meinem Radio so). Das ist nichts kriegsentscheidendes und im Eifer des Kochens vollkommen uninteressant, aber es ist mir eben bei der Begutachtung des Radios aufgefallen. Ach ja, bevor jemand fragt: Die Schutzfolie habe ich freilich abgezogen :). Ich hätte auch gern ein paar Euros mehr ausgegeben für eine bessere Verarbeitung. Wie dem auch sei. Das Produkt erhält von mir 5 Sternchen. Was habe ich in der Bewertung nicht berücksichtigt: Die gute und schnelle Lieferung des Artikels durch den Verkäufer.

Etsin keittiöradiota, jonka avulla voisin toistaa musiikkia matkapuhelimestani Bluetoothin kautta. Se ei ollut ollenkaan helppoa, loppujen lopuksi etsin vastaavaa artikkelia vuosi sitten, enkä löytänyt mitään laadukasta. Vaatimukseni: Bluetooth kohtuullinen radiovastaanotto kirkas näyttö, sivulta tunnistettavissa helposti säädettävä ja hyödyllinen munaajastin Toissijainen: design-ääni Olen käyttänyt radiota nyt muutaman päivän, eikä ole toistaiseksi ollut ongelmia. BT-toiminto toimii ilman ongelmia ja munaajastin on myös helppo asettaa. Ääni on hyvä minun tarpeisiini. Minulla on olohuoneessa äänentoistojärjestelmä, jotta voin kuluttaa musiikkia järkevästi. Rakenne: Nopea Radiovastaanotto on hyvä ja parempi kuin vanhalla radiollani. Tavalliset suuret radioasemat tulevat aina hyvin (Radio Hamburg, NDR,...), mutta minulla on tapana kuunnella rockia ja metallia ja siksi luotan siihen, että suosikkini voivat vastaanottaa ne ilman häiriöitä. Siinä he. Hyvä ostos siis kaiken kaikkiaan. Toivottavaa: Radio on erittäin houkuttelevahintainen, mutta työstö voisi olla myös hieman parempi. Musta etuosa aaltoilee hieman näytön paikasta (ainakin radiossani näin). Se ei ole mitään ratkaisevaa sodan kannalta ja täysin epäkiinnostavaa ruoanlaiton kuumuudessa, mutta huomasin sen vasta radiota tutkiessani. Voi kyllä, ennen kuin kukaan kysyy: Tietysti poistin suojakalvon :). Olisin myös halunnut maksaa muutaman euron enemmän paremmasta työstä. Joka tapauksessa. Tuote saa minulta 5 tähteä. Mitä en huomioinut arvioinnissa: tavaran hyvä ja nopea toimitus myyjältä.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja