IR-190 internetradio CD-soitin WiFi UPnP USB kaukosäädin musta Musta Puu
IR-190 internetradio CD-soitin WiFi UPnP USB kaukosäädin musta Musta Puu
IR-190 internetradio CD-soitin WiFi UPnP USB kaukosäädin musta Musta Puu
IR-190 internetradio CD-soitin WiFi UPnP USB kaukosäädin musta Musta Puu
IR-190 internetradio CD-soitin WiFi UPnP USB kaukosäädin musta Musta Puu
IR-190 internetradio CD-soitin WiFi UPnP USB kaukosäädin musta Musta Puu
IR-190 internetradio CD-soitin WiFi UPnP USB kaukosäädin musta Musta Puu
IR-190 internetradio CD-soitin WiFi UPnP USB kaukosäädin musta Musta Puu

IR-190 - internetradio

USB, WiFi Bluetooth, USB, WiFi 1
158,99 € sis. alv

IR-190 - internetradio

158,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
30 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Valitut testitulokset saksalaisista lehdistä

10032013_yy_0002___Testsiegel_auna_IR_190WD_Internetradio.png

Huippuominaisuudet

Musiikillinen monipuolisuus: WLAN-liitäntä langattomaan käyttöön ja yli 15 000 radiokanavan vastaanottaminen maailmanlaajuisesti

Monilahjakkuus: Bluetooth, joka liittää älypuhelimiin ja tabletteihin

Erinomainen: erinomainen stereoääni ja runsas basso

Tuotteen yksityiskohdat

Internetradio IR-190:lla auna toimii maailman vastaanottimena. Integroituna kotona Wi-Fi-verkkoon, se tarjoaa pääsyn tuhansille radioasemille ympäri maailmaa. Riippumatta siitä, oletko rock, pop, jazz tai klassisen fani, IR-190:llä voit varmasti löytää makuasi -tai äidinkieltäsi vastaavan aseman. Pienikokoisessa radiossa on jopa 250 muistipaikkaa suosikkikanaville, joita voidaan hallita joko digitaalisella näytöllä tai verkkoon yhdistetyllä tietokoneella.

Sitä paitsi auna IR-190 langattoman yhteyden kautta kotiverkossa mahdollistaa myös pääsyn helposti käytettävissä oleviin mediatietokantoihin ja MP3-, WMA- ja FLAC-äänitiedostojen striimaamiseen. Samalla tavoin se voi havaita DLNA-yhteensopivat laitteet ja toistaa niiden kappaleet. Bluetoothin ansiosta auna IR-190 -radiosoitin voi olla langattomasti liitetty älypuhelimiin, tablet-tietokoneisiin ja muuhun mediaan.

Johtoliitäntöjä varten radiossa on 3,5 mm:n AUX-tuloliitäntä, jonka ansiosta päästään muihin mediatietokantoihin tällä tavoin. Kun internet tai mikään muu musiikkilähde ei ole käytettävissä, IR-190 voi myös vastaanottaa normaaleja FM-asemia, joista enintään 20 asemaa voidaan tallentaa erikseen nopeaa valintaa varten.

Sekä integroitu CD-soitin että USB-portti voivat toistaa MP3-tiedostoja ja muita formaatteja. Korvaystävällisyyttä varten aunan laitteessa on taajuuskorjainfunktio, joka säätää äänen toiston maun mieltymysten mukaan. Myös 3,5 mm:n jakki-kuulokeliitäntä mahdollistaa äänen käytön missä tahansa tilassa häiritsemättä naapureita tai työtovereita.

Internetradiota käytetään joko laitteen helposti ymmärrettävän näppäimistön avulla tai kätevästi sohvalla mukana toimitetulla kauko-ohjaimella. Käyttö sovelluksen kautta älypuhelimesta on myös mahdollista. Kaikki asetukset voidaan seurata laitteen näytöllä. Heille, jotka pitävät musiikin kuuntelemisesta iltaisin sängyssä, voidaan myös asettaa sisäänrakennettu uniajastin, jolloin IR-190 sammuu automaattisesti ajan päätyttyä. Jotta sängystä pääsee taas aamulla, radio antaa ohjelmoitavan herätysajan. Torkkuajastin antaa hälytyksen 5-120 minuutin lähtölaskennan jälkeen.

Elegantti retro muotoilu puukuorella ja peili etupinnalla sovittaa auna IR-190 internetradion helposti mihin tahansa asuukseen ja työtilaan. Sen pienikokoiset muodot mahdollistavat sopivan asennuspaikan löytämisen myös pienillä yöpöydillä, hyllyissä tai pöydillä.

Saatavilla olevat värit: musta, pähkinä (tuote 10032013)

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • Liitännät: AUX IN, USB, kuulokeliitäntä 3,5
 • Teho: 2 x 8 wattia RMS
 • WiFi 802.11 b / g / h, Bluetooth, UPnP
 • Vastaanotto yli 15 000 radioasemalta maailmanlaajuisesti
 • Stereokaiutinjärjestelmä
 • CD-soitin
 • USB-formaatit: WMA / MP3 / FLAC / WAV
 • Ajastin, hälytys, Nap-toiminto
 • FM-radio
 • Taajuuskorjain
 • Kaukosäädin
 • 7,1 cm: n (2,8 tuuman) LCD-näyttö
 • Virtalähde: 220-240V ~ | 50/60 Hz
IR-190 internetradio CD-soitin WiFi UPnP USB kaukosäädin musta

Huippuominaisuudet

 • Mitat: n. 38 x 14 x 18 cm (LxKxS)
 • Virtakaapelin pituus: n. 150 cm
 • Paino: noin 3,6 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x internetradio
 • 1 x verkkojohto
 • Englanninkielinen käyttöohje (muita kieliä:  saksa)
 • iOS aplikaatio: Download-Link
 • Android aplikaatio: Download-Link

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

191.99 €

Asiakaskokemukset

(13 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Das war wohl ein Softwareproblem. Netzstecker ziehen. 10 Sekunden warten und die CDs konnten anschließend wieder gelesen werden. Etwas umständlich zu bedienen, tat aber bis zum Problem mit den CD Spieler, was es sollte. Gute Weckerfunktion.

Se oli luultavasti ohjelmistoongelma. vedä pistoke irti. Odota 10 sekuntia, niin CD-levyt voidaan lukea uudelleen. Hieman hankala käyttää, mutta teki mitä pitikin, kunnes CD-soittimen kanssa tuli ongelma. Hyvä hälytystoiminto.

Verified tarkastelu

einfachste handhabung selbserklärend alles super

yksinkertaisin käsittely itsestään selvää kaikki super

Verified tarkastelu

Supergerät, leicht zu programmieren, toller Klang, einfache Bedienung.

Super laite, helppo ohjelmoida, upea ääni, helppokäyttöinen.

Verified tarkastelu

alles ok bin zufrieden

kaikki ok olen tyytyväinen

Verified tarkastelu

Hab gestern das auna ir-190 erhalten. Hab für die Küche ein Internetradio gesucht. Funktioniert tadellos Und ich bin begeistert von dem Klang. Es hat Bums und klare Töne. Ich kann es absolut empfehlen.

Sain eilen auna ir-190:n. Etsin nettiradiota keittiöön. Toimii täydellisesti ja pidän äänestä. Siinä on bang ja selkeät sävyt. Suosittelen ehdottomasti.

Verified tarkastelu

Die Anlage ist empfehlenswert, wenn man sie aufstellt, einschaltet und so benutzt. Leider kann man keien externen Lautsprecher anschliessen, weder per Kabel noch per Funk, also ist das Gerät nicht geeignet als Kern einer Mehrraum-Beschallungsanlage.

Järjestelmää suositellaan, jos otat sen käyttöön, kytket sen päälle ja käytät sitä tällä tavalla. Valitettavasti ulkoisia kaiuttimia ei voi liittää kaapelilla tai langattomasti, joten laite ei sovellu monihuoneisen PA-järjestelmän ytimeksi.

Verified tarkastelu

WLAN einwandfrei. Habe das Radio in der Küche. Perfekt So viele Sender, ich kann mich garnicht entscheiden.

WiFi virheetön. Sain radion keittiöön. Täydellinen Niin monta kanavaa, en osaa päättää.

Verified tarkastelu

Das Gerät gefällt mir. Der optische EIndruck ist gut (saubere Verarbeitung). Der haptische Eindruck lässt teilweise, beispielsweise beim Drehen des Volumeknopfes, nicht unbedingt High-End-Assoziationen aufkommen, aber das Gesamtpaket in Relation zum Preis überzeugt. Ich wollte Internet-Radio, CD-Laufwerk, USB-Port, Bluetooth, AUX-in – und das verbunden mit einem guten Sounderlebnis. Genau das bietet die Anlage. Der eingebaute Equalizer mag ein bisschen grobmotorisch abgestimmt sein, bietet ein paar Presets à là Jazz, Pop Rock usw., erlaubt aber darüber hinaus auch eine individuelle (abspeicherbare) Einstellung. Das ist gut, weil ich die Voreinstellungen nicht sehr überzeugend finde. Zu viel Bass, zu wenig Bass, zu leise, zu mittig usw. In jedem Fall erlaubt die Anlage mit ihren 2 x 8 W einen volumigen, auf Wunsch auch durchaus druckvollen Sound. Meine Küche (22 qm) lässt sich damit mühelos beschallen. Zur Haltbarkeit kann ich nach wenigen Wochen Nutzung natürlich nichts sagen. Trotzdem: Kaufempfehlung.

Pidän laitteesta. Visuaalinen vaikutelma on hyvä (puhdas käsittely). Haptinen vaikutelma ei välttämättä herätä korkeatasoisia assosiaatioita esimerkiksi äänenvoimakkuuden nuppia käännettäessä, mutta kokonaispaketti on hintaan nähden vakuuttava. Halusin Internet-radion, CD-aseman, USB-portin, Bluetoothin, AUX-tulon - ja kaikki tämä yhdistettynä hyvään äänikokemukseen. Tämä on juuri sitä, mitä laitos tarjoaa. Sisäänrakennettu taajuuskorjain voidaan virittää hieman karkealla moottorilla, se tarjoaa muutamia esiasetuksia à la jazz, pop rock jne., mutta mahdollistaa myös yksilöllisen (tallennustavan) asetuksen. Se on hyvä, koska en pidä esiasetuksia kovin vakuuttavina. Liian paljon bassoa, liian vähän bassoa, liian hiljainen, liian keskeinen jne. Joka tapauksessa järjestelmä 2 x 8 W:n teholla mahdollistaa runsaan ja haluttaessa voimakkaan äänen. Keittiöni (22 neliötä) voidaan helposti täyttää äänellä. Kestävyydestä en tietenkään osaa sanoa mitään muutaman viikon käytön jälkeen. Siitä huolimatta: ostosuositus.

Verified tarkastelu

Ich bin gespaltet was dieses Gerät betrifft. Einerseits es sieht gut aus, hat viele Funktionen und wirklich gute Preis/Leistungsverhältnis. Von andere Seite-ACHTUNG - Tonqualität. Es ist irgendwie schlecht konstruiert und Lautsprecher knistern. Es ist nicht dramatisch - Ton muss ziemlich leise eingestellt sein (so bis 10 von 30 es ist noch hörbar) und du musst maximal 1-2 meter von Gerät sein um es zu hören, es ist aber immer da. So, wenn Musik etwas lauter ist und es gibt nicht viele Passagen ohne Musik- Mann kann es ganz vergessen. Aber falls du ganz leise ein klassisches Konzert am ruhigen Abend hören möchtest es könnte unerträglich sein. So es ist je nachdem wozu du es brauchst. Ich habe erstes Gerät zurückgeschickt, weil ich dachte, es ist etwas kaputt, aber zweite ist (fast) genauso. Schlussendlich ich habe den zweiten behalten für meine Zwecke es ist gut genug.

Olen eri mieltä tästä laitteesta. Toisaalta se näyttää hyvältä, siinä on monia toimintoja ja todella hyvää vastinetta rahalle. Toiselta puolelta - VAROITUS - äänenlaatu. Se on jotenkin huonosti rakennettu ja kaiuttimet rätisevät. Se ei ole dramaattista - äänen on oltava melko matala (joten 10:stä 30:stä se kuuluu edelleen) ja sinun on oltava 1-2 metrin päässä laitteesta kuullaksesi sen, mutta se on aina paikalla. Joten kun musiikki on vähän kovempaa ja ei ole montaa kohtaa ilman musiikkia - voit unohtaa sen. Mutta jos haluat hiljaa kuunnella klassisen konsertin hiljaisena iltana, se voi olla sietämätöntä. Joten se riippuu siitä, mihin sitä tarvitset. Lähetin ensimmäisen yksikön takaisin luulin, että se oli hieman rikki, mutta toinen on (melkein) sama. Lopulta pidin toisen tarkoituksiini, se on tarpeeksi hyvä.

Verified tarkastelu

super gerät tut was es soll.

hieno laite tekee mitä pitääkin.

Verified tarkastelu

Die Verpackung war perfekt und die Lieferung innerhalb von 24 Stunden. Das Design aus Holz kombiniert auf einzigartige Weise Retro- und moderne Stile. Die Funktionen sind genau das, was ich erwartet hatte, und selbst wenn es für ein Internetradio etwas teuer ist, ist dies ein luxuriöses Gerät, das ich schon lange zu Hause haben wollte. Ich bin total zufrieden

Pakkaus oli täydellinen ja toimitus 24 tunnin sisällä. Puinen muotoilu yhdistää retro- ja modernityylit ainutlaatuisella tavalla. Ominaisuudet ovat juuri sitä, mitä odotin, ja vaikka se onkin vähän hintava internetradioksi, tämä on ylellinen laite, jonka olen halunnut kotiini jo pitkään. Olen täysin tyytyväinen

Verified tarkastelu

Die Lautstärke lässt sich nur in größeren Sprüngen regeln, zu leise oder zu laut.

Äänenvoimakkuutta voidaan säätää vain suurilla hyppyillä, liian hiljaisella tai liian äänekkäällä.

Verified tarkastelu

Wir haben das Produkt mittlerweile seit 1 Monat in Betrieb und sind sehr zufrieden damit. Klang, Lautstärke usw sind voll in Ordnung für den Alltagsgebrauch ( Hintergrundmusik, Radio hören etc.) Preis-Leistungs-Verhältnis passt voll.

Olemme käyttäneet tuotetta nyt kuukauden ja olemme erittäin tyytyväisiä siihen. Ääni, äänenvoimakkuus jne. sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön (taustamusiikki, radion kuuntelu jne.) Hinta-laatusuhde on täydellinen.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja