Blenderi

(18)

Blenderit keittiöön – terveellistä elämää helposti

Blenderit eivät vain kasvata suosiotaan, vaan ne ovat myös mainettaan suuremmassa asemassa, sillä terveellisen ruokavalion noudattaminen helpottuu smoothie-tehosekoittimella. On kuitenkin tärkeää kiinnittää huomiota laitteen laatuun. Tehon lisäksi myös terien laatu on tärkeässä roolissa. Jos haluat tehosekoittimen, valitse ammattimainen laite meidän valikoimastamme.

Tehosekoittimia smoothieiden valmistukseen ja kaikkeen muuhun

Smoothieita valmistavat ihmiset valitsevat valitettavan usein halvan laitteen, johon he myöhemmin pettyvät. Tämä ei ole mikään ihme, sillä tällaisten laitteiden avulla smoothiet tai muutkaan annokset eivät synny täydellisesti, koska laitteet eivät ole yksinkertaisesti tarpeeksi tehokkaita, ja lisäksi niiden terät ovat usein huonolaatuiset. Korkealaatuiset tehosekoittimemme puolestaan vastaavat kaikkiin tarpeisiin ja silppuavat kovatkin ainesosat turvallisesti. Tämä on tärkeää, sillä smoothieiden lisäksi tehosekoitinta voi käyttää myös esimerkiksi kastikkeiden ja marinadien valmistukseen.

Monta ohjelmaa – helppo käyttää

Tehosekoitinta on helppo ylistää, mutta kaikki mallit eivät kuitenkaan pysty kaikkiin toimintoihin. Omaa laitetta valitessa on hyvä pitää mielessä muutamia kriteerejä. Ensiksi kannattaa miettiä laitteen kannun vetoisuutta. Jos haluat vain valmistaa smoothieita ja pirtelöitä itsellesi, voit valita pienemmällä kannulla varustetun mallin. Perheille sopii kuitenkin paremmin laite, jonka kannu on ainakin 1,5 litran kokoinen. Erilaisilla ohjelmilla on myös helppo saavuttaa erilaisia annosten koostumuksia vain napinpainalluksella. Tämä säästää työtä ja aikaa, mutta takaa myös helposti toistettavan, täydellisen lopputuloksen.

Blenderit muilla ominaisuuksilla

Toinen kauppamme vaihtoehdoista on Klrasteinin Airakles-malliston tyhjiötehosekoitin. Tämä laite toimii eri tavalla normaaleihin malleihin nähden, sillä laitteen kannusta pumpataan ulos kaikki ilma ennen ainesosien sekoittamista. Tämä tarkoittaa sitä, että pilkotut hedelmät ja vihannekset eivät pääse reagoimaan hapen kanssa, minkä ansiosta niiden sisältämät vitamiinit ja ainesosien tuoreus säilyvät pidempään. Tällainen valmistus tekee siis smoothieista entistä parempia: koska smoothien koostumus ei sisällä ilmaa, on lopputulos entistä sulavampi ja maukkaampi.

Pakettitarjouksia valikoimastamme

Emme halua tarjota asiakkaillemme pelkästään ammattimaisia tehosekoittimia, vaan myös erilaisia pakettitarjouksia. Voit ostaa muun muassa Herakles 8G Kitano -tehosekoittimen ja saada sen mukaan kattavan teräsarjan. Terien avulla hedelmien ja vihannesten pilkkominen helpottuu ennen niiden käsittelyä tehosekoittimella. Näin tehosekoitin toimii smoothieiden valmistuksessa uskomattoman helposti, ja pääset nauttimaan sen loistavasta laadusta. Ainesosat ja jääkuutiot pilkkoutuvat tehokkaasti vahvojen terien ansiosta, ja lopputulos on aina täydellinen. Jos haluat tehokkaan tehosekoittimen, löydät täältä täydellisen laitteen kaikkiin tarpeisiin!

Ylös